U bevindt zich in:
Denon HEOS 1 HS2 Duopack Wit Reviews

DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 173 reviews
398,-
329,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fijne boxjes met veel geluid opties
 | 17-12-2017
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Goed geluid voor het formaat boxjes
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed geluid en mooie kwaliteit
 | 14-12-2017
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Degelijke kwaliteit
  • Accuduur
  • Goed geluid
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Schakelen tussen functies niet vlekkeloos
Mooi product icm Denon Heos AVR. Werkt fijn als achtergrondspeaker in surroundset. Na koppeling als surroundspeaker dient de speaker opnieuw gereset te worden om via Bluetooth aan andere apparaten te koppelen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
top product
 | 12-12-2017
  • Pluspunten
  • klank
  • design
  • bediening is simpel
Laat zich gemakkelijk bedienen, heeft een volle klank en staat elegant in het interieur.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Makkelijk instaleren en koppelen
 | 10-12-2017
  • Pluspunten
  • klein
  • draadloos
  • makkelijk instaleren
Gebruik ze als achterspeakers bij een surroundset. Voldoen daar prima voor. Makkelijk te instaleren en te koppelen. Geen vol geluid erover gehad.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top
 | 09-12-2017
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluiten
  • Minpunten
  • Trage bluetooth functie
Geweldig geluid icm de Heos bar!
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Nette boxjes in stereo met de heos bar
 | 09-12-2017
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Minpunten
  • App
Net product makkelijke aansluitingen, app bediening is moeilijk
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Als de HEOS app uiteindelijk weer werkt dan is het fijn.
 | 07-12-2017
  • Pluspunten
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • uitval HEOS app
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Precies wat we zochten geweldig.
 | 04-12-2017
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te bedienen
Ja geweldig voor het gebruik wat wij doen
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldige speakers, erg blij met deze aankoop.
 | 30-11-2017
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Draadloos te koppelen
  • Lekker compact
  • Via de app makkelijk te (ont)koppelen
Wij hebben de HEOS 1 HS2 set als extra speakers bij de HEOS HomeCinema set gekocht. In onze u-vormige kamer hebben we nu overal goed en mooi rondom geluid. Het is allemaal draadloos, dus geen kabeltjes door de kamer. Je kan de speakers daar neer zetten waar ze het het beste uitkomten. Eén speaker heeft op een GO-pack, dus je kunt deze gemakkelijk meenemen naar de bad of slaapkamer. We zijn dik tevreden over deze aankoop.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Heos 1 is door de accu een kwalitatief goede draadloze speaker
 | 24-11-2017
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Draadloos
  • Minpunten
  • Accu duur
Heos 1 En go pack van het voorjaar gekocht En nog steeds veel plezier van. Hij hangt in de keuken waardoor er een betere geluidsverdeling in het huis is. Tevens kan hij door de handige go pack over al neer gezet worden. Geluidskwaliteit is spatzuiver.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super geluid, buiten in je tuin!
 | 24-11-2017
  • Pluspunten
  • Gemak
  • Gebruiksduur
  • Kwaliteit geluid
  • Bediening
  • Service
  • Minpunten
  • Prijs
Wie heeft er nu echt goede geluidsboxen buiten hangen? Hoeft ook niet! Deze boxen neem je zo mee naar buiten, waar dan ook! Altijd en overal topsound.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Alle voordelen zonder de nadelen
 | 24-11-2017
  • Pluspunten
  • Wifi+bluetooth
  • Accuduur
  • Design
  • Gerenommeerd merk
Waar Sonos het laat schieten, daar grijpt Denon het aan. Helemaal met deze combinatie. Probeer eens draadloos in je tuin of op het strand via Bluetooth te genieten van dezelfde speaker waar je thuis mee op de Wifi zit...? Tel daarbij de super handige aansturing op en je keuze is gemaakt.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Lekker geluidje
 | 18-11-2017
  • Pluspunten
  • Klein
  • Lekker geluid
Handig in gebruik en lekker geluid.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch geluid op de badkamer en rest van het huis
 | 16-11-2017
  • Minpunten
  • Geen
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid! Top kwaliteit
 | 12-11-2017
  • Pluspunten
  • Geluidsniveau
  • Uitstraling
  • Multiroom
  • Minpunten
  • Geen 5.1 icm HEOS Homecinea
Geweldig geluid en top kwaliteit. Ik heb deze in combinatie met HEOS Homecinema. Muziek is echt geweldig. TV / film kijken kan beter, is fijner met alleen de HEOS Homecinema.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Ideaal voor achtergrond muziek
 | 07-11-2017
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • APP
Goed product, bediening redelijk eenvoudig. Software minder, zonder netwerk lastig te bron te kiezen. Goede geluidskwaliteit. Ik gebruik hem in de keuken vooral voor achtergrond muziek. Switchen van bronnen (BLueTooth en/of AUX) gaat helaas via de APP. Ik heb de deep slaap stand nog niet gevonden
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer tevreden
 | 31-10-2017
  • Pluspunten
  • Warm vol geluid
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Aan/uit knop
Aanrader
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Goed geluid voor een apparaat van dit formaat.
 | 23-10-2017
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Uitbreidbaar
  • Afmetingen
  • Wifi
  • Minpunten
  • Werkt alleen met Spotify Premium
Goede prijs kwaliteit verhouding
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Magnifique geluid voor een redelijke prijs!
 | 22-10-2017
  • Pluspunten
  • geluid
  • design
  • portabel
  • Minpunten
  • bedieningsapp
  • instructie
Design & geluid uitstekend, jammer van het gebrekkige bedieningsgemak. Software voor bediening kan/moet veel beter/gemakkelijker.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed geluid en voldoende volume
 | 21-10-2017
Goed product dat mooi aansluit bij de rest van de heos apparatuur thuis.