UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Denon HEOS 1 HS2 Duopack Wit Reviews

DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 180 reviews
338,-

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Strakke vormgeving, eenvoudige bediening
 | 31-12-2017
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Eenvoudige app
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
In vergelijk met mijn Bose SoundTouch moet ik zeggen dat de HEOS eenvoudig te installeren is en de connectie met WiFi heel stabiel is, het geluid is iets minder maar dat weegt niet op tegen de betrouwbaarheid van de verbinding, kortom een goede keuze voor een luidspreker in bv de keuken, badkamer of zelfs in de tuin.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch al aan het denken om een tweede aan te kopen voor in de Bureau
 | 29-12-2017
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kwaliteit
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
Ziet er ongelooflijk goed uit, zwaar, zeer goede kwaliteit! Loop zuivere muziek en de batterij gaat lang mee.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Portable Denon geluid!
 | 22-12-2017
  • Pluspunten
  • Relatief goed geluid
  • Portable
  • HEOS
Superhandige combi van de kleinste HEOS luidspreker met een goede accu voor altijd en overal geluid. En dat via het HEOS systeem (WiFi) of nu ook desgewenst via Bluetooth. Helemaal geweldig!
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
super sound
 | 20-12-2017
samen met de Go-pack mooie aanvulling op mijn bestaand systeem
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Kraakhelder geluid, perfecte aanvulling op onze Heos Home Cinema
 | 19-12-2017
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Lekker draagbaar
  • Minpunten
  • Soms is de app wat traag
  • Volumestappen met Spotify zijn te groot
Makkelijk te installeren. Er zit niet zoveel bas in als de grotere broers in de Heos serie maar hij staat desondanks zijn mannetje. Echt een kraakhelder geluid voor zowel stemmen als muziek. Echt een aanrader! Het Go pack werkt goed maar je moet hem niet vergeten uit te zetten nadat je geluisterd hebt, anders loopt hij leeg. Je kunt hem natuurlijk ook altijd aan de voeding hangen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fijne box, mooi in geluid, klein in gebruik
 | 17-12-2017
  • Pluspunten
  • Gebruikersgemak
  • Mooi geluid
  • Klein
  • Kan je zo overal neerzetten
Mooi om op de kast te hebben staan, compact met een mooi geluid. Alle muziek die je wil luisteren kan op elk moment van de dag met weinig moeite, daar wordt je nu vrolijk van.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima service. De eerste besteld op black friday, de 2e een paar weken later. Deze had ik de volgende dag al in huis
 | 17-12-2017
  • Pluspunten
  • Geen snoeren
  • Overal te plaatsen
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Werkt met Spotify en TuneIn
  • Minpunten
  • Er komt een moment dat ze weer opgeladen moeten worden
Ik had nog even specifiek gevraagd om de HS2 versies en heb deze ook gekregen. Ik gebruik deze speakers vooral icm TuneIn en Spotify. Dankzij het accupack kun je ze neerzetten waar je maar wilt. Het is bijna niet te geloven dat er uit zulke kleine speakers zo’n goed geluid komt
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fijne boxjes met veel geluid opties
 | 17-12-2017
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Goed geluid voor het formaat boxjes
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed geluid en mooie kwaliteit
 | 14-12-2017
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Degelijke kwaliteit
  • Accuduur
  • Goed geluid
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Schakelen tussen functies niet vlekkeloos
Mooi product icm Denon Heos AVR. Werkt fijn als achtergrondspeaker in surroundset. Na koppeling als surroundspeaker dient de speaker opnieuw gereset te worden om via Bluetooth aan andere apparaten te koppelen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
top product
 | 12-12-2017
  • Pluspunten
  • klank
  • design
  • bediening is simpel
Laat zich gemakkelijk bedienen, heeft een volle klank en staat elegant in het interieur.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Makkelijk instaleren en koppelen
 | 10-12-2017
  • Pluspunten
  • klein
  • draadloos
  • makkelijk instaleren
Gebruik ze als achterspeakers bij een surroundset. Voldoen daar prima voor. Makkelijk te instaleren en te koppelen. Geen vol geluid erover gehad.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top
 | 09-12-2017
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluiten
  • Minpunten
  • Trage bluetooth functie
Geweldig geluid icm de Heos bar!
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Nette boxjes in stereo met de heos bar
 | 09-12-2017
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Minpunten
  • App
Net product makkelijke aansluitingen, app bediening is moeilijk
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Als de HEOS app uiteindelijk weer werkt dan is het fijn.
 | 07-12-2017
  • Pluspunten
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • uitval HEOS app
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Precies wat we zochten geweldig.
 | 04-12-2017
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te bedienen
Ja geweldig voor het gebruik wat wij doen
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldige speakers, erg blij met deze aankoop.
 | 30-11-2017
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Draadloos te koppelen
  • Lekker compact
  • Via de app makkelijk te (ont)koppelen
Wij hebben de HEOS 1 HS2 set als extra speakers bij de HEOS HomeCinema set gekocht. In onze u-vormige kamer hebben we nu overal goed en mooi rondom geluid. Het is allemaal draadloos, dus geen kabeltjes door de kamer. Je kan de speakers daar neer zetten waar ze het het beste uitkomten. Eén speaker heeft op een GO-pack, dus je kunt deze gemakkelijk meenemen naar de bad of slaapkamer. We zijn dik tevreden over deze aankoop.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Heos 1 is door de accu een kwalitatief goede draadloze speaker
 | 24-11-2017
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Draadloos
  • Minpunten
  • Accu duur
Heos 1 En go pack van het voorjaar gekocht En nog steeds veel plezier van. Hij hangt in de keuken waardoor er een betere geluidsverdeling in het huis is. Tevens kan hij door de handige go pack over al neer gezet worden. Geluidskwaliteit is spatzuiver.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super geluid, buiten in je tuin!
 | 24-11-2017
  • Pluspunten
  • Gemak
  • Gebruiksduur
  • Kwaliteit geluid
  • Bediening
  • Service
  • Minpunten
  • Prijs
Wie heeft er nu echt goede geluidsboxen buiten hangen? Hoeft ook niet! Deze boxen neem je zo mee naar buiten, waar dan ook! Altijd en overal topsound.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Alle voordelen zonder de nadelen
 | 24-11-2017
  • Pluspunten
  • Wifi+bluetooth
  • Accuduur
  • Design
  • Gerenommeerd merk
Waar Sonos het laat schieten, daar grijpt Denon het aan. Helemaal met deze combinatie. Probeer eens draadloos in je tuin of op het strand via Bluetooth te genieten van dezelfde speaker waar je thuis mee op de Wifi zit...? Tel daarbij de super handige aansturing op en je keuze is gemaakt.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Lekker geluidje
 | 18-11-2017
  • Pluspunten
  • Klein
  • Lekker geluid
Handig in gebruik en lekker geluid.