U bevindt zich in:
Denon HEOS 1 HS2 Duopack Wit Reviews

DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 173 reviews
398,-
329,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Multifunctionele speakers
 | 11-02-2018
  • Pluspunten
  • waterproof
  • prijs/kwaliteit
  • met go-pack uit te breiden
  • bluetooth functie
  • Minpunten
  • App verdient meer aandacht
Geven uitstekend geluid en zijn met name geschikt voor de kleinere ruimtes. Speciaal geschikt voor vochtige ruimte, maakt dit de ideale badkamer speaker. 2 stuks kun je ook gebruiken in een 5.0 of 5.1 opstelling in je woonkamer. Door gebruik te maken van een extra Go-pack ook prima voor onderweg. Ik ben zeer tevreden
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Enthousiaste verkoper, veel productkennis.
 | 10-02-2018
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • installatie
Installatie niet helemaal vlekkeloos: één box lukte meteen, de andere gaf wat problemen. Via google oplossing gevonden.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supermooi geluid
 | 09-02-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Mooi vormgegeven, heel mooi geluid. Mijn favoriete muziek overal. Handig met de hoe app.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Verrassend goed geluid en simpel op afstand te bedienen
 | 04-02-2018
  • Pluspunten
  • ruimtelijke klank
  • goede bassen
  • goede hoge tonen
  • prachtige vormgeving
  • goed te koppelen
Zelf in een grotere ruimte klinken de Heos 1 boxen, volwaardig. Het is even zoeken, om ze te verbinden, maar eenmaal goed aangesloten werkt het gemakkelijk.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 04-02-2018
  • Pluspunten
  • bedienings gemak
  • geluid
  • vorm
  • Minpunten
  • prijs
App had ik al van mijn Denon versterker. Uitpakken en 10 minuten later komt er al een mooi geluid uit..Voordeel dat er een lange stroomkabel bij zit .Accu vind ik nog te duur en gaat maar 5 uurtjes mee,
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super speaker met veel mogelijkheden
 | 15-01-2018
  • Pluspunten
  • Mogelijkheden
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruikersgemak
  • Minpunten
  • Om hem uit te zetten moet de knop lang ingehouden worden
  • Grijs front op witte speaker
De speaker is super makkelijk in gebruik, de geluidskwaliteit is goed, zelfs als hij wat harder staat dan gemiddeld. Grootste pluspunt is de vele mogelijkheden voor connectivieteit zoals bluetooth en AUX kabel.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top rear speakers
 | 13-01-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bereik
  • Design
  • Formaat
In gebruik als rear speakers met de Heos Bar. Prima surround geluid met de juiste bron :). Heos 1 werkt ook prima alleen met de Go pack en eventueel bluetooth. Prima kleine box met mooie en stevig design. Geluid is voor dit formaat speaker goed te noemen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Veel waar voor je geld
 | 12-01-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • GoPack optie
  • Minpunten
  • Geen
Het is haast onvoorstelbaar dat uit zo'n box zo'n goed geluid kan komen. In combinatie met een HEOS 7 die ik al had echt top. Installatie is zeer eenvoudig, maar vergeet niet eerst een software update te doen anders lukt het deze te pairen met je bestaande HEOS. Binnenkort wil ik mijn TV vervangen en zal dan zeker ook een HEOS Soundbar met een extra HEOS 1 aanschaffen. Wat mij betreft beter geluid dan concurrent Sonos.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
zowel mooi geluid als mooie vormgeving
 | 11-01-2018
  • Pluspunten
  • wifi makkelijk
  • blue tooth
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • tot nu toe geen
Dat er zo een mooi geluid uit zo een klein boxje kan komen is ongelofelijk. Connect met wifi is zo gebeurt, en fijn dat er ook blue tooth op zit.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastische aankoop en super service!!!
 | 10-01-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening gemak
  • Makkelijk te installeren
  • Vormgeving
  • Prijs kwaliteit
ik had al een heos 1 en dus moest er ook een tweede komen. Nu nog de soundbar om alles compleet te maken.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
goed product
 | 03-01-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • wifi& blue & thooth
  • grote van het product
Het is een goed product
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
prima product
 | 03-01-2018
  • Pluspunten
  • ook voor bluetooth
  • Minpunten
  • prijzig systeem
Mooi geluid voor in kleinere ruimte, en als 2e box in grotere ruimte
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi geluid
 | 01-01-2018
Ik ben hier zeer blij mee. Goed geluid.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Strakke vormgeving, eenvoudige bediening
 | 31-12-2017
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Eenvoudige app
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
In vergelijk met mijn Bose SoundTouch moet ik zeggen dat de HEOS eenvoudig te installeren is en de connectie met WiFi heel stabiel is, het geluid is iets minder maar dat weegt niet op tegen de betrouwbaarheid van de verbinding, kortom een goede keuze voor een luidspreker in bv de keuken, badkamer of zelfs in de tuin.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch al aan het denken om een tweede aan te kopen voor in de Bureau
 | 29-12-2017
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kwaliteit
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
Ziet er ongelooflijk goed uit, zwaar, zeer goede kwaliteit! Loop zuivere muziek en de batterij gaat lang mee.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Portable Denon geluid!
 | 22-12-2017
  • Pluspunten
  • Relatief goed geluid
  • Portable
  • HEOS
Superhandige combi van de kleinste HEOS luidspreker met een goede accu voor altijd en overal geluid. En dat via het HEOS systeem (WiFi) of nu ook desgewenst via Bluetooth. Helemaal geweldig!
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
super sound
 | 20-12-2017
samen met de Go-pack mooie aanvulling op mijn bestaand systeem
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Kraakhelder geluid, perfecte aanvulling op onze Heos Home Cinema
 | 19-12-2017
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Lekker draagbaar
  • Minpunten
  • Soms is de app wat traag
  • Volumestappen met Spotify zijn te groot
Makkelijk te installeren. Er zit niet zoveel bas in als de grotere broers in de Heos serie maar hij staat desondanks zijn mannetje. Echt een kraakhelder geluid voor zowel stemmen als muziek. Echt een aanrader! Het Go pack werkt goed maar je moet hem niet vergeten uit te zetten nadat je geluisterd hebt, anders loopt hij leeg. Je kunt hem natuurlijk ook altijd aan de voeding hangen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fijne box, mooi in geluid, klein in gebruik
 | 17-12-2017
  • Pluspunten
  • Gebruikersgemak
  • Mooi geluid
  • Klein
  • Kan je zo overal neerzetten
Mooi om op de kast te hebben staan, compact met een mooi geluid. Alle muziek die je wil luisteren kan op elk moment van de dag met weinig moeite, daar wordt je nu vrolijk van.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima service. De eerste besteld op black friday, de 2e een paar weken later. Deze had ik de volgende dag al in huis
 | 17-12-2017
  • Pluspunten
  • Geen snoeren
  • Overal te plaatsen
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Werkt met Spotify en TuneIn
  • Minpunten
  • Er komt een moment dat ze weer opgeladen moeten worden
Ik had nog even specifiek gevraagd om de HS2 versies en heb deze ook gekregen. Ik gebruik deze speakers vooral icm TuneIn en Spotify. Dankzij het accupack kun je ze neerzetten waar je maar wilt. Het is bijna niet te geloven dat er uit zulke kleine speakers zo’n goed geluid komt