UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Denon HEOS 1 HS2 Duopack Wit Reviews

DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 180 reviews
338,-

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid
 | 10-07-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen suuroundmogelijkheid met elke soundbar
Een pasr prima speakers, eenvoudig te installeren. Jammer dat je de veel duurdere soundbar moet hebben om ze als surroundspeakers te kunnen gebruiken. De “gewone” soundbar biedt deze mogelijkheid niet. En dat schept wel verwarring
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede speakers doen wat je ervan verwacht
 | 09-07-2018
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Duidelijk geluid
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Heel fijn om nu van boven tot beneden in mijn huis te kunnen genieten van muziek via mijn HEOS boxjes
 | 05-07-2018
  • Pluspunten
  • Als eenmaal aangesloten makkelijk te bedienen
  • Ziet er mooi uit
  • Met de de HEOS boxen wordt je wereld van muziek zoeken, streamen en afspelen oneindig.
  • Minpunten
  • De HEOS app reageert niet altijd opnieuw opstarten.
  • Best prijzig
In combinatie met de HEOS 7 beneden een waanzinnig geluid. Op mijn slaapzolder blijft de HEOS jammer genoeg niet goed aan de wifi gekoppeld. Paar keer opnieuw gekoppeld maar krijg dit niet opgelost. Het lampje blijft wisselen van geel naar blauw. Gelukkig wel genoeg om muziek af te kunnen spelen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Nu 3 apparaten aan elkaar gekoppeld geweldig
 | 04-07-2018
  • Pluspunten
  • Relatief kleine boxen
  • Super geluid
  • Ook radio op te beluisteren
  • Apart van elkaar te gebruiken
Erg tevreden. Je kan ze ook afzonderlijk van elkaar gebruiken dus 1 box met go pack verdwijnt nogal eens mee naar een kamer van de pubers. Dan luieteren wij beneden gewoon iets anders op de andere boxen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Hier krijg je geen spijt van
 | 24-06-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Flexibel inzetbaar
  • Uitbreiden mogelijk
  • Kwaliteit
  • App bediening
  • Minpunten
  • Geen
Echte aanrader in combinatie met mijn marantz versterker een top aanschaf, Met de handige app kunt uw de speaker Met accu pack op elke plaats Bedienen waar en hoe uw maar wilt
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
mooi product
 | 11-06-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • degelijkheid
  • meteen leverbaar
  • Minpunten
  • noeizame bluetooth verbinding
  • complexe samenwerking met avr reciever
degelijk product. Mooi geluid. Combiner met avr receiver vergt switchen tussen 2 apps. Complex maar het werkt
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
super
 | 06-06-2018
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • connectiviteit
super
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
klein formaat; groots geluid
 | 03-06-2018
  • Pluspunten
  • klein formaat; groots geluid
  • koppelbaar als stereopaar
  • koppelbaar met andere heos producten
  • leuk design
Vooral gekoppeld als stereopaar werken deze boxen heel goed. Daarnaast heb ik ook de heos subwoofer die je nog eens kunt koppelen voor goede bassen. Werkt allemaal prima!
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
makkelijk en goed geluid
 | 31-05-2018
  • Pluspunten
  • gemak
  • geluid
  • bluetooth
nu een paar weken in bezit en ven er uiterst tevreden. aansluiten binnen 5 min gebeurd en makkelijk te bedien via de app .. geluid ook super kan niet wachten tot ikde soundbar er bij kan halen
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goede kwaliteit
 | 31-05-2018
Top
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed geluid
 | 21-05-2018
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Klein
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Wel goed geluid helaas regelmatige een tik te horen is een algemeen probleem ze zijn bezig met het product te updaten dus afwachten
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige deuntjes in de achtertuin
 | 10-05-2018
  • Pluspunten
  • Compact
  • Makkelijk te installeren
  • Fantastisch geluid
  • spat waterdicht
  • Volume knoppen op het apparaat
  • Minpunten
  • Accu pack niet inbegrepen
Het was heel even mooi weer en we konden onze oude speakers in de tuin niet meer uitstaan. In de winter kochten we een Heos 7 voor in de woonkamer, helaas waren de buren het er niet mee eens als we die hard genoeg zetten zodat we er ook van in de tuin konden genieten. Een snelle check op de website en we zagen dat de dichtstbijzijnde winkel nog voorraad had. De medewerkers waren aardig en sprinten naar het magazijn voor onze Heos 1. Door de makkelijke set-up hadden we binnen 30 minuten heerlijke deuntjes in de achtertuin.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Vreselijk veel schik mee
 | 13-04-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gemak
Stekker erin , (account aanmaken), koppelen en .... Muziek! Mooi geluid, zuiver Hebben ook de heos soundbar en hierbij wilt de app nog wel eens weigeren. Hebben we bij de 1 hs2 geen last van. Veel eerder moeten kopen, hebben m de hele dag aanstaan
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goeie degelijke draadloze multiroom speaker
 | 10-04-2018
  • Pluspunten
  • Veel verschillende ingangen
  • ondersteunt veel apps
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • prijs
Denon heeft met de Heos 1 een in mijn ogen mooie wifi/bluetooth/waterbestendige/verplaatsbare luidspreker op de markt gebracht met functies waar duidelijk is over nagedacht. In vergelijking met de concurentie vind ik de Heos door de extra mogelijkheden zijn geld zeker waard. De GoPack heeft naar mijn gevoel met zijn 99 Euro een te hoge prijs. Het is door zijn afmetingen geen speaker die je in de koffer mee op vakantie neemt, maar als verplaatsbare geluidsbron in en rond het huis is het een goede aankoop.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige aanwinst op bestaande HEOS apparatuur
 | 08-04-2018
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Groeperen aan andere Heos speakers
  • Mobiel te gebruiken, ook in vochtige ruimtes
  • Mooie vormgeving en goede geluidskwaliteit
  • Bluetooth
Ik heb dit product aangeschaft als uitbreidng van mijn huidige HEOS 7 en HEOS cinema soundbar. Tevens gaat deze speaker dienen om mee te nemen (tuin/badkamer/camping etc.). Als aanvulling op de HEOS set heeft deze HEOS 1 echt een meerwaarde, maar ook als stand-alone (bluetooth/USB) een prima geluidsdrager!
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie vormgeving en heeft een prachtig geluidsniveau
 | 04-04-2018
  • Pluspunten
  • Overal te gebruiken
  • Mooi geluid
  • Makkelijk te koppelen
  • Compact uiterlijk
Makkelijk te bedienen. Mooi geluid.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Top product, vooral door het Go Pack
 | 03-04-2018
  • Pluspunten
  • vraai ontworpen
  • batterij past perfect bij
  • goed geluid
  • makkelijk in te richten
Alles zo als verwacht: top product, goede batterij, makkelijk in te richten. Het geluid is erg goed voor de afmetingen van de speaker en makkelijk af te stellen via de app.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooi geluid voor een goede verdeling in huis
 | 02-04-2018
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede service
 | 29-03-2018
  • Pluspunten
  • Service
  • Advies
Het product paste niet op mijn AVR. Ik ben terug gegaan naar de winkel in Breda. Medewerker Ralf heeft mij zeer goed geholpen, geadviseerd en direct omgeruild voor een andere zeer goed klinkende set welke wel past bij mijn AVR. Ik ben zeer tevreden over de service en het gegeven advies.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
top-aanvulling op HEOS surroundset
 | 06-03-2018
  • Pluspunten
  • installatie
  • geluidskwaliteit
Na een surroundset (HEOS-bar, Subwoffer en 2 stusk HEOS 3) te hebben gekocht wilde we behalve rondom de TV ook in de open keuken genieten van dezelfde geluidskwaliteit. Daarnaast biedt de HEOS-app je eenvoudig de mogelijkheid om in de keuken ( op de nieuwe HEOS 1) juist andere muziek af te spelen.