U bevindt zich in:
Denon HEOS 1 HS2 Duopack Wit Reviews

DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 173 reviews
398,-
329,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
klein formaat; groots geluid
 | 03-06-2018
  • Pluspunten
  • klein formaat; groots geluid
  • koppelbaar als stereopaar
  • koppelbaar met andere heos producten
  • leuk design
Vooral gekoppeld als stereopaar werken deze boxen heel goed. Daarnaast heb ik ook de heos subwoofer die je nog eens kunt koppelen voor goede bassen. Werkt allemaal prima!
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
makkelijk en goed geluid
 | 31-05-2018
  • Pluspunten
  • gemak
  • geluid
  • bluetooth
nu een paar weken in bezit en ven er uiterst tevreden. aansluiten binnen 5 min gebeurd en makkelijk te bedien via de app .. geluid ook super kan niet wachten tot ikde soundbar er bij kan halen
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goede kwaliteit
 | 31-05-2018
Top
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed geluid
 | 21-05-2018
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Klein
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Wel goed geluid helaas regelmatige een tik te horen is een algemeen probleem ze zijn bezig met het product te updaten dus afwachten
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige deuntjes in de achtertuin
 | 10-05-2018
  • Pluspunten
  • Compact
  • Makkelijk te installeren
  • Fantastisch geluid
  • spat waterdicht
  • Volume knoppen op het apparaat
  • Minpunten
  • Accu pack niet inbegrepen
Het was heel even mooi weer en we konden onze oude speakers in de tuin niet meer uitstaan. In de winter kochten we een Heos 7 voor in de woonkamer, helaas waren de buren het er niet mee eens als we die hard genoeg zetten zodat we er ook van in de tuin konden genieten. Een snelle check op de website en we zagen dat de dichtstbijzijnde winkel nog voorraad had. De medewerkers waren aardig en sprinten naar het magazijn voor onze Heos 1. Door de makkelijke set-up hadden we binnen 30 minuten heerlijke deuntjes in de achtertuin.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Vreselijk veel schik mee
 | 13-04-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gemak
Stekker erin , (account aanmaken), koppelen en .... Muziek! Mooi geluid, zuiver Hebben ook de heos soundbar en hierbij wilt de app nog wel eens weigeren. Hebben we bij de 1 hs2 geen last van. Veel eerder moeten kopen, hebben m de hele dag aanstaan
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goeie degelijke draadloze multiroom speaker
 | 10-04-2018
  • Pluspunten
  • Veel verschillende ingangen
  • ondersteunt veel apps
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • prijs
Denon heeft met de Heos 1 een in mijn ogen mooie wifi/bluetooth/waterbestendige/verplaatsbare luidspreker op de markt gebracht met functies waar duidelijk is over nagedacht. In vergelijking met de concurentie vind ik de Heos door de extra mogelijkheden zijn geld zeker waard. De GoPack heeft naar mijn gevoel met zijn 99 Euro een te hoge prijs. Het is door zijn afmetingen geen speaker die je in de koffer mee op vakantie neemt, maar als verplaatsbare geluidsbron in en rond het huis is het een goede aankoop.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige aanwinst op bestaande HEOS apparatuur
 | 08-04-2018
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Groeperen aan andere Heos speakers
  • Mobiel te gebruiken, ook in vochtige ruimtes
  • Mooie vormgeving en goede geluidskwaliteit
  • Bluetooth
Ik heb dit product aangeschaft als uitbreidng van mijn huidige HEOS 7 en HEOS cinema soundbar. Tevens gaat deze speaker dienen om mee te nemen (tuin/badkamer/camping etc.). Als aanvulling op de HEOS set heeft deze HEOS 1 echt een meerwaarde, maar ook als stand-alone (bluetooth/USB) een prima geluidsdrager!
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie vormgeving en heeft een prachtig geluidsniveau
 | 04-04-2018
  • Pluspunten
  • Overal te gebruiken
  • Mooi geluid
  • Makkelijk te koppelen
  • Compact uiterlijk
Makkelijk te bedienen. Mooi geluid.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Top product, vooral door het Go Pack
 | 03-04-2018
  • Pluspunten
  • vraai ontworpen
  • batterij past perfect bij
  • goed geluid
  • makkelijk in te richten
Alles zo als verwacht: top product, goede batterij, makkelijk in te richten. Het geluid is erg goed voor de afmetingen van de speaker en makkelijk af te stellen via de app.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooi geluid voor een goede verdeling in huis
 | 02-04-2018
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede service
 | 29-03-2018
  • Pluspunten
  • Service
  • Advies
Het product paste niet op mijn AVR. Ik ben terug gegaan naar de winkel in Breda. Medewerker Ralf heeft mij zeer goed geholpen, geadviseerd en direct omgeruild voor een andere zeer goed klinkende set welke wel past bij mijn AVR. Ik ben zeer tevreden over de service en het gegeven advies.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
top-aanvulling op HEOS surroundset
 | 06-03-2018
  • Pluspunten
  • installatie
  • geluidskwaliteit
Na een surroundset (HEOS-bar, Subwoffer en 2 stusk HEOS 3) te hebben gekocht wilde we behalve rondom de TV ook in de open keuken genieten van dezelfde geluidskwaliteit. Daarnaast biedt de HEOS-app je eenvoudig de mogelijkheid om in de keuken ( op de nieuwe HEOS 1) juist andere muziek af te spelen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig geluid, maar de heos app is heel af en toe onstabiel.
 | 25-02-2018
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Batterij
  • Minpunten
  • App soms onstabiel
Mooie speaker, met batterij voor buiten. Er komt een prachtig stukje geluid uit een relatief kleine speaker. Enige kleine minpunt. De heos app is af en toe de speaker kwijt (dus geen aansturing) en de internetradio via de app kan beter. Soms geeft deze aan dat radio538 niet af te spelen is in mijn regio.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geldig geluid ook in kamer van 45 m2
 | 25-02-2018
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb nu 2 exemplaren in een huiskamer van 45 m2. Goed en vol stereo geluid. Ik gebruik mijn homecinemaset niet meer.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima product
 | 24-02-2018
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goed product en voldoet aan gestelde verwachting
 | 18-02-2018
  • Pluspunten
  • installatie
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • heos afstemming andere luidsprekers
  • valt soms enkele seconden weg
goede toevoeging aan huisinstallatie
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Voor zo’n compacte box n prima geluid
 | 16-02-2018
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • App
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima product voor een prima prijs.
 | 16-02-2018
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Goede App
  • Go-pack voor buiten!
Gemakkelijk om boxen te groeperen en aan te sturen. Een mooi geluid voor zulke klein boxjes die bijna niet opvallen in de woonkamer.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Verrassend goed geluid uit een kleine speaker
 | 12-02-2018
  • Pluspunten
  • Geluidskwalitiet
  • Instelbaarheid
  • USB en AUX-In aansluiting
  • Minpunten
  • Niet in te stellen als audioapparaat voor smartphone bijvoorbeeld om YouTube playlist af te spelen.
  • Schakelen tussen netwerk en bluetooth gebruik niet altijd velekkeloos.
Ik ben uiterst tevreden over de HEOS 1 HS2 voor een keuken van ca. 30m2 en een badkamer van ca. 12m2. Nog in de planning om 2 HEOS 1 HS2 speakers op het terras op te hangen in links / rechts configuratie. Bass en Treble zijn in te stellen. De bass heeft de neiging te overheersen, maar is goed aan te passen. Ideaal dat er een AUX IN en USB aansluiting aan de achterzijde zit, die door alle HEOS speakers en apparatuur te benaderen en af te spelen is. Zowel bedraad als onbedraad werkt e.e.a. goed mits een stabiel en een voldoende sterk wifi-signaal aanwezig. Schakelen tussen netwerk- en bluetooth aansturing gaat niet altijd vlekkeloos.