U bevindt zich in:
Denon HEOS 1 HS2 Duopack Wit Reviews

DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 173 reviews
398,-
329,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topkwaliteit boxen , mooie vormgeving
 | 23-09-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Draadloos, alleen aansluiten op netwerk
  • Bediening met app
  • Compact
  • Minpunten
  • Connectiviteit some een probleem
Heb er lang over nagedacht welke ik zou nemen, uiteindelijk bij Heos Denon uitgekomen, en zeker de moeite waard. Top geluid . En bij platte tv ook nog een mooie prijs
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super set boxen en perfect systeem!
 | 18-09-2018
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • bedieningsgemak
  • alles in één systeem
  • Minpunten
  • geen
Heel makkelijk te installeren en kwalitatief super geluid. Ik ben er heel bij mee.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldige multiroomspeaker, smaakt naar meer.
 | 13-09-2018
  • Pluspunten
  • vlotte installatie
  • Zeer goed geluid
  • Stabiele verbinding
  • Minpunten
  • Smaakt naar meer
Deze Heos 1 HS2 gekocht op aanraden en ervaringen van mijn buurman. Installatie verliep vlot en ik kan muziek afspelen van de radio, pc en laptop. Ook mijn vrouw was zeer tevreden. zo zeer zelfs dat ik een tweede besteld heb. Ook deze installatie verliep vlot en ik heb de instelling op stereo gezet, nu is het geluid helemaal te gek. De oude versterker en speakers zijn inmiddels uit de kamer verwijderd, waar mijn vrouw weer heel blij mee is, zij was de grote speakers in de kamer al langer beu. Wij zijn dus heel tevreden met deze Heos 1 HS2, en het smaakt naar meer, we sparen nu voor de Heos Home Cinema HS2, die te koppelen is met de Heos 1 HS2, dan is het plaatje kompleet.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik had dit jaren eerder moeten aanschaffen, geweldig!
 | 05-09-2018
Ik kan nu overal van mijn muziek genieten.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima aankoop
 | 24-08-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Installatie
Mooie vormgeving, goed geluid, simpele installatie. Bij een van de twee speakers werkte bluetooth niet. Probleemloos omgeruild voor een nieuwe
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voortreffelijk
 | 23-08-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgevong
  • verbinding
Goed product ,vol geluid mooie vormgeving. Eenvoudig aan te sluiten. Ik ga meerdere Heos producten aanschaffen
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid voor het formaat speaker
 | 13-08-2018
  • Pluspunten
  • Handzaam
  • Mooie bass
  • Goed geluid
Makkelijk te bedienen via de HEOS app. Komt geweldig geluid uit de speaker.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid
 | 12-08-2018
Het hoge is heel mooi.,midden prima,,lage ook zeer goed
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect klinkende speakertjes
 | 12-08-2018
Zijde zacht niet schetterend hoog,mooi helder midden(menselijke stem) en nog redelijk wat laag.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi design goed geluid makkelijk te instaleren
 | 09-08-2018
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • App
  • Minpunten
  • Bluetooth
Bluetooth is zeer slecht vertraging van wel een paar seconden Kan niet in. Combinatie met film gebruiken ivm vertraging van de Bluetooth Met de WiFi geen probleem
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede luidspreker, super tevreden
 | 05-08-2018
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Bedieningsgemak
  • Spatwaterdicht
  • Minpunten
  • Geen
Zeer goede luidspreker, heel fijn bediningsgemak.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Kraakheldere muziek! Dit is hoe een speaker moet zijn!
 | 05-08-2018
  • Pluspunten
  • Heldere muziek
  • Bluetooth
  • Optie tot portable
  • Minpunten
  • Bijbehorende applicatie
Super product! Vooral omdat er een Bluetooth functionaliteit aanwezig is en dat je de speaker dmv een powerpack overal mee naartoe kunt nemen! Enige puntje van kritiek is de wat gedateerde applicatie.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Speaker is goed, app mag beter.
 | 17-07-2018
Prima.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid
 | 10-07-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen suuroundmogelijkheid met elke soundbar
Een pasr prima speakers, eenvoudig te installeren. Jammer dat je de veel duurdere soundbar moet hebben om ze als surroundspeakers te kunnen gebruiken. De “gewone” soundbar biedt deze mogelijkheid niet. En dat schept wel verwarring
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede speakers doen wat je ervan verwacht
 | 09-07-2018
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Duidelijk geluid
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Heel fijn om nu van boven tot beneden in mijn huis te kunnen genieten van muziek via mijn HEOS boxjes
 | 05-07-2018
  • Pluspunten
  • Als eenmaal aangesloten makkelijk te bedienen
  • Ziet er mooi uit
  • Met de de HEOS boxen wordt je wereld van muziek zoeken, streamen en afspelen oneindig.
  • Minpunten
  • De HEOS app reageert niet altijd opnieuw opstarten.
  • Best prijzig
In combinatie met de HEOS 7 beneden een waanzinnig geluid. Op mijn slaapzolder blijft de HEOS jammer genoeg niet goed aan de wifi gekoppeld. Paar keer opnieuw gekoppeld maar krijg dit niet opgelost. Het lampje blijft wisselen van geel naar blauw. Gelukkig wel genoeg om muziek af te kunnen spelen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Nu 3 apparaten aan elkaar gekoppeld geweldig
 | 04-07-2018
  • Pluspunten
  • Relatief kleine boxen
  • Super geluid
  • Ook radio op te beluisteren
  • Apart van elkaar te gebruiken
Erg tevreden. Je kan ze ook afzonderlijk van elkaar gebruiken dus 1 box met go pack verdwijnt nogal eens mee naar een kamer van de pubers. Dan luieteren wij beneden gewoon iets anders op de andere boxen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Hier krijg je geen spijt van
 | 24-06-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Flexibel inzetbaar
  • Uitbreiden mogelijk
  • Kwaliteit
  • App bediening
  • Minpunten
  • Geen
Echte aanrader in combinatie met mijn marantz versterker een top aanschaf, Met de handige app kunt uw de speaker Met accu pack op elke plaats Bedienen waar en hoe uw maar wilt
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
mooi product
 | 11-06-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • degelijkheid
  • meteen leverbaar
  • Minpunten
  • noeizame bluetooth verbinding
  • complexe samenwerking met avr reciever
degelijk product. Mooi geluid. Combiner met avr receiver vergt switchen tussen 2 apps. Complex maar het werkt
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
super
 | 06-06-2018
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • connectiviteit
super