U bevindt zich in:
Denon HEOS 1 HS2 Duopack Wit Reviews

DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 180 reviews
338,-

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede kwaliteit
 | 28-10-2018
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • goede kwaliteit
  • surround effect
  • mooi uiterlijk
  • veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • ophangbeugels zijn prijzig
De HEOS 1 boksen hebben een erg mooi geluid. Ook werken ze goed samen met de HEOS bar en subwoofer. Zo krijg je een prachtig surround effect. Wij zijn heel tevreden met de boksen
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
gewoonweg prachtig geluid in een design jasje
 | 22-10-2018
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • goede bass
  • mooi design
  • ook in natte ruimten toepasbaar
mooi product met de Heos app makkelijke bediening
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top
 | 19-10-2018
  • Pluspunten
  • Sound
  • Installatie
  • Vormgeving
  • App bediening
  • Prijs
  • Minpunten
  • Accu duur max 6 uur
Ideaal product mooi boxen stand alone en in combi met Denon soundbar prachtig geluid
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fijne Boxen met mooi geluid
 | 08-10-2018
  • Pluspunten
  • Kun je met een batterij zonder stroom gebruiken
Fijne compacte boxen! Met mooi geluid!
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig geluid samen met de Heos bar
 | 08-10-2018
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • makkelijk installeren
  • overal te plaatsen
  • Minpunten
  • geen
De aankoop was al heel plezierig en wij kregen ook een uitvoerige demonstratie en uitleg zodat de installatie thuis eigenlijk heel snel verliep.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Stijlvolle speaker met prachtig geluid
 | 29-09-2018
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Gemak van bediening
  • Ontwerp
  • Extra accupack voor mobiliteit
  • Minpunten
  • Accupack moet apart aangeschaft worden
  • Geen Apple Airplay
Als ik 2 maal de Denon Heos-1 moet vergelijken met mijn oude 5.1 home theater set, dan heeft de Denos set een superieur geluid! Daarbij komt het stijlvolle ontwerp waardoor ze goed in het interieur passen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Perfectamento
 | 25-09-2018
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topkwaliteit boxen , mooie vormgeving
 | 23-09-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Draadloos, alleen aansluiten op netwerk
  • Bediening met app
  • Compact
  • Minpunten
  • Connectiviteit some een probleem
Heb er lang over nagedacht welke ik zou nemen, uiteindelijk bij Heos Denon uitgekomen, en zeker de moeite waard. Top geluid . En bij platte tv ook nog een mooie prijs
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super set boxen en perfect systeem!
 | 18-09-2018
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • bedieningsgemak
  • alles in één systeem
  • Minpunten
  • geen
Heel makkelijk te installeren en kwalitatief super geluid. Ik ben er heel bij mee.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldige multiroomspeaker, smaakt naar meer.
 | 13-09-2018
  • Pluspunten
  • vlotte installatie
  • Zeer goed geluid
  • Stabiele verbinding
  • Minpunten
  • Smaakt naar meer
Deze Heos 1 HS2 gekocht op aanraden en ervaringen van mijn buurman. Installatie verliep vlot en ik kan muziek afspelen van de radio, pc en laptop. Ook mijn vrouw was zeer tevreden. zo zeer zelfs dat ik een tweede besteld heb. Ook deze installatie verliep vlot en ik heb de instelling op stereo gezet, nu is het geluid helemaal te gek. De oude versterker en speakers zijn inmiddels uit de kamer verwijderd, waar mijn vrouw weer heel blij mee is, zij was de grote speakers in de kamer al langer beu. Wij zijn dus heel tevreden met deze Heos 1 HS2, en het smaakt naar meer, we sparen nu voor de Heos Home Cinema HS2, die te koppelen is met de Heos 1 HS2, dan is het plaatje kompleet.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik had dit jaren eerder moeten aanschaffen, geweldig!
 | 05-09-2018
Ik kan nu overal van mijn muziek genieten.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima aankoop
 | 24-08-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Installatie
Mooie vormgeving, goed geluid, simpele installatie. Bij een van de twee speakers werkte bluetooth niet. Probleemloos omgeruild voor een nieuwe
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voortreffelijk
 | 23-08-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgevong
  • verbinding
Goed product ,vol geluid mooie vormgeving. Eenvoudig aan te sluiten. Ik ga meerdere Heos producten aanschaffen
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid voor het formaat speaker
 | 13-08-2018
  • Pluspunten
  • Handzaam
  • Mooie bass
  • Goed geluid
Makkelijk te bedienen via de HEOS app. Komt geweldig geluid uit de speaker.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid
 | 12-08-2018
Het hoge is heel mooi.,midden prima,,lage ook zeer goed
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect klinkende speakertjes
 | 12-08-2018
Zijde zacht niet schetterend hoog,mooi helder midden(menselijke stem) en nog redelijk wat laag.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Mooi design goed geluid makkelijk te instaleren
 | 09-08-2018
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • App
  • Minpunten
  • Bluetooth
Bluetooth is zeer slecht vertraging van wel een paar seconden Kan niet in. Combinatie met film gebruiken ivm vertraging van de Bluetooth Met de WiFi geen probleem
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede luidspreker, super tevreden
 | 05-08-2018
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Bedieningsgemak
  • Spatwaterdicht
  • Minpunten
  • Geen
Zeer goede luidspreker, heel fijn bediningsgemak.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Kraakheldere muziek! Dit is hoe een speaker moet zijn!
 | 05-08-2018
  • Pluspunten
  • Heldere muziek
  • Bluetooth
  • Optie tot portable
  • Minpunten
  • Bijbehorende applicatie
Super product! Vooral omdat er een Bluetooth functionaliteit aanwezig is en dat je de speaker dmv een powerpack overal mee naartoe kunt nemen! Enige puntje van kritiek is de wat gedateerde applicatie.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Speaker is goed, app mag beter.
 | 17-07-2018
Prima.