U bevindt zich in:
Denon HEOS 1 HS2 Duopack Wit Reviews

DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 173 reviews
398,-
329,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uit zo'n klein en compacte speaker komt een groots geluid.
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • weergave
  • vormgeving
  • compact
  • makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • NVT
Wij hebben al de Heos 5 en met de Heos 1 samen vormt dit een prachtig kamer vullend geheel.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een top systeem er komen zeker nog meer speakers van heos in huis
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Verschillende geluids weergave optie
  • Makkelijk bedienbaar
Bedienings gemak
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
waaaanzinnig bgoed geluid
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • mooie geluid
  • voldoet aan mijn wensen
  • ook apart te schakelen/beluisteren
  • veel mogelijkheden via de App
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
na aanschaf van de Home cinema HS2 met woofer =, nu uitgebreid met twee speakers, zoals audio (radio) als wel tv (films) echt een perfect geluid. Dit overtreft het fabricaat SONOS (gelijkwaardige set) !!
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Powerboxen voor top surround sound
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluidprestatie
  • Bediening
  • Koppelen
Heb de boxen als surround op de Heos bar en sub, maar wat geeft dat een extra beleving, qua muziek en gilms kijken! Erg tevreden! Koppelen gaat ook super makkelijk. Voordat je koppelt eerst even updaten.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitbreiding van ons systeem met 1 Denon HEOS 1 - supermooi geluid, we kopen er nog een voor mobile gebruik. Verslavend dus :)
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • installatie
  • bediening
  • alles online
Mooi product met supergeluid, makkelijk installeerbaar en bedieningsgemak.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een prima produkt voor in de slaapkamer
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Gebruiksvriendelijk produkt en goed geluid
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi compact met klasse geluid
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Setup kan makkelijker?
Ideale wifi speaker voor in de keuken. Setup kan aat simpeler en af en toe verliest ie wifi contact... Maat dat is snel hersteld
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldig geluid, mooi design en makkelijk te bedienen via app
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • kan draadloos met accu
Ben heel blij met de boxen. goed geluid . Samen met de heos bar en sub heb ik een mooie 5.1 surround geluid.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Goed
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Ziet er mooi uit
  • Goede kwaliteit
  • Snel levering ondanks sint
  • Chet hulp is goed
  • Minpunten
  • Gebruiksaanwijzing duidelijker
  • Heel scan niet makkelijk muziek streamen via een app
  • Met tweets doen jullie niet de Word naar de chat verwezen
Gebruiks aanwijzing kan duidelijker Met iPad of iPhone kan ik met de radio app niet naar De soundbar streamen Ik wit nog niet goed hoe Ik tv kan kijken zinder de supwoufer
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede speaker met veel mogelijkheden
 | 27-11-2018
  • Pluspunten
  • Stereo optie met ander HEOS 1 apparaat
  • Makkelijk mee te nemen
  • Goede geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • HEOS app som instabiel
Speakers (heb duopack gekocht) hebben goede kwaliteit. Vooral gezamenlijk komen ze goed tot hun recht. Ook in combinatie met andere HEOS apparaten werkt dit eenvoudig. In combinatie met go pack en bluetooth kunnen deze speakers overal meegenomen worden. Wat dat betreft een goede koop. App is instabiel en maakt niet altijd goed verbinding met de speakers. Gezien de prijsklasse is geluidskwaliteit uiteraard niet vergelijkbaar met de duurdere modellen HEOS 7 / Homecinema / HEOS Bar, maar voor de prijsklasse is geluidskwaliteit prima.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geluid geeft genot
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • Minpunten
  • installatiehandleiding niet duidelijk genoeg
Eerste installatie wat lastig, daarna prima
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
 
 | 11-11-2018
  • Pluspunten
  • Fantastisch geluid
  • Goede mobiele mogelijkheden
  • Mooie vormgeving
  • Goede prijs
  • Goede bediening via app
  • Minpunten
  • Niet ontdekt
Ik ben werkelijk positief verbaasd over over het geluid van deze Heos. Dan komt daar nog eens een mooie vormgeving en een zeer redelijke prijs bij. Is zeer degelijk gebouwd. Wat wil je dan eigenlijk nog meer...niets dus!
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima produkt, bij PlatteTV voor een scherpe prijs
 | 02-11-2018
  • Pluspunten
  • overal in huis te plaatsen waar wifi is
  • bij PlatteTV te koop voor een scherpe prijs
  • er worden update's uitgebracht
  • super geluid voor een box van deze afmetingen
  • twee boxen zijn te "pairen" , dit betekent stero geluid
  • Minpunten
  • geen
De Denon HEOS 1 HS2 zwart is een prima geluidsbox die overal neer te zetten is waar een stopcontact aanwezig is. Wel binnen het bereik van je wifi omdat de bediening via de HEOS app op je telefoon of tablet gaat.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede kwaliteit
 | 28-10-2018
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • goede kwaliteit
  • surround effect
  • mooi uiterlijk
  • veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • ophangbeugels zijn prijzig
De HEOS 1 boksen hebben een erg mooi geluid. Ook werken ze goed samen met de HEOS bar en subwoofer. Zo krijg je een prachtig surround effect. Wij zijn heel tevreden met de boksen
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
gewoonweg prachtig geluid in een design jasje
 | 22-10-2018
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • goede bass
  • mooi design
  • ook in natte ruimten toepasbaar
mooi product met de Heos app makkelijke bediening
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top
 | 19-10-2018
  • Pluspunten
  • Sound
  • Installatie
  • Vormgeving
  • App bediening
  • Prijs
  • Minpunten
  • Accu duur max 6 uur
Ideaal product mooi boxen stand alone en in combi met Denon soundbar prachtig geluid
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fijne Boxen met mooi geluid
 | 08-10-2018
  • Pluspunten
  • Kun je met een batterij zonder stroom gebruiken
Fijne compacte boxen! Met mooi geluid!
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig geluid samen met de Heos bar
 | 08-10-2018
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • makkelijk installeren
  • overal te plaatsen
  • Minpunten
  • geen
De aankoop was al heel plezierig en wij kregen ook een uitvoerige demonstratie en uitleg zodat de installatie thuis eigenlijk heel snel verliep.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Stijlvolle speaker met prachtig geluid
 | 29-09-2018
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Gemak van bediening
  • Ontwerp
  • Extra accupack voor mobiliteit
  • Minpunten
  • Accupack moet apart aangeschaft worden
  • Geen Apple Airplay
Als ik 2 maal de Denon Heos-1 moet vergelijken met mijn oude 5.1 home theater set, dan heeft de Denos set een superieur geluid! Daarbij komt het stijlvolle ontwerp waardoor ze goed in het interieur passen.
DENON HEOS 1 HS2 DUOPACK WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Perfectamento
 | 25-09-2018