TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Denon DHT-S716H Reviews

DENON DHT-S716H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 43 reviews
649,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super aankoop
 | 03-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijke installatie
  • Veel instel mogelijkheden
  • Kan worden opgehangen en plat geplaatst worden
  • Goede uitleg bij aankoop
  • Minpunten
  • Wel prijzig maar is zeker waard
Had eerst de Heon HS2 Sondbar waar ik wel tevreden mee was maar toen ik de Denon DHT-S716H had gehoord was ik meteen onder de indruk wat een goed geluid daar uitkwam zonder Subwoofer dat ik er maar meteen een aangeschaft heb
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Veruit de beste soundbar die momenteel te koop is!
 | 01-02-2020
  • Pluspunten
  • Uitstekend thuisbioscoop geluid
  • Uit te breiden met andere HEOS speakers
  • Verbindingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • Google-Assistent functie kan een update gebruiken
  • Prijs
  • Groot
De soundbar inmiddels ruim een week in bezit. Bij muziek is het geluid mooi en helder, maar met name bij (4K) films wordt je blij verrast door de Denon DHT-S716H. Het geeft je zeker weten een thuisbioscoop-idee. Het instellen is vrij simpel en de HEOS-app is oké, maar niet bijzonder. Het gebruik met de google-assistent is nog niet heel indrukwekkend. De te geven commando\'s zijn nog vrij beperkt, zoals \'volgend nummer\', \'stop\', \'volume harder/zachter\'. Tot nu toe geen storingen gehad met de verbinding/wifi. Conclusie: Erg tevreden! Binnenkort nog maar eens gaan uitbreiden met de nieuwe Denon Home speakers.
Denon DHT-S716H Reviews
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Heerlijk vol geluid en makkelijk aan te sluiten.
 | 01-02-2020
  • Pluspunten
  • vol basgeluid
  • mooi vormgegeven
  • makkelijk aan te sluiten
  • Minpunten
  • HEOS app.
Verbluffend vol en zuiver geluid. Heerlijke basgeluid maar niet overheersend. Mooi vormgegeven soundbar wat ons met de verhuizing heeft doen besluiten om 5.1 set met versterker niet meer te gebruiken. 2 HEOS 1 hs2 erachter en we luisteren/kijken met veel plezier. Enige aandachtspunt is de soms haperende HEOS app.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
GEWELDIG
 | 30-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Instelmogelijkheden
  • Draadloos
  • Hij is mooi !
  • Minpunten
  • geen
Wij zijn overgestapt van een oudere stereo installatie naar deze Denon S716H. In de winkel in Utrecht zijn we heel goed geholpen. We hebben met de Denon precies wat we zochten. We zijn wat ouder en moesten wennen aan de bediening via de telefoon. Maar toen ik alles geïnstalleerd had (viel best mee) was het resultaat boven verwachting. De Samsung TV zit er ook op aangesloten, hiervan is het geluid nu ook perfect. We zijn vooral blij met de internetradio mogelijkheden. Om storingen te voorkomen is hij met een LAN kabel aangesloten de rest WIFI. Nogmaals het geluid is fantastisch
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid
 | 30-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Prijs- kwaliteitsverhouding
  • Installatie
  • Bediening
  • Is op te hangen
  • Minpunten
  • Relatief groot
Na mijn B&W home cinema set te hebben verkocht, gekozen voor deze soundbar. Ik was wat sceptisch maar er komt een waanzinnig geluid uit. Er is simpelweg geen betere soundbar op de markt dan deze. Ik ga de soundbar nog combineren met 2 Denon Home 150 speakers voor wat mij betreft het ultieme surround effect.
Denon DHT-S716H Reviews
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch geluid!
 | 28-01-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid bij Muziek en films
  • Dialoog kan harder gezet worden
  • Goede App
  • Ziet er mooi uit
  • Veel aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • Ik kan niks bedenken.. misschien de prijs maar je krijgt waar voor je geld!
Sinds een maand de DHT-S716H in huis samen met de Subwoofer DSW-1H en 2 Heos 1 HS2 speakers.. Wat een geluid komt er uit deze set zeg ! Toen ik het aan het installeren was en als eerste de soundbar draaiend had was ik al onder de indruk van het geluid en bass dat eruit de soundbar alleen komt! (en ik ben veel eisend, ik kom vanaf een Denon X4000 met 5.1 opstelling.) Daarna de sub en de heos 1 hs2 speakers erbij verbonden en wist niet wat ik hoorde. De sub is best compact en toch komt er een enorme zuivere lage bass uit. Zowel bij het afspelen bij muziek als bij films klinkt deze set geweldig! Ok... de prijs... die is niet mals. Maar als je er budget voor hebt is deze set het dubbel en dwars waard!
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed geluid
 | 24-01-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • veel geluid keuze
Nu ruim een week in gebruik. De soundbar in combinatie met sub woofer en 2 heos 1 speakers, is films kijken en muziek luisteren een genot.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een mooi en strak afgewerkte Sounbar is dit
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Mag zeker gezien worden
  • Aansluiten en alleen maar genieten
  • Zoveel meer mogelijkheden als de HS2 die ik eerst had staan
  • Minpunten
  • Geen
Eerst even plaats vrij gemaakt voor deze Denon-DHT-S716H die voor onze Philips 55 oled803 komt te staan. Na een paar instellingen in de HEOS App, deze Soundbar voor de eerste keer ingeschakeld. En wat een ontzettend helder en mooi geluid komt er zonder enige aanpassingen al uit dit apparaat. Eerst even wat muziek geluisterd en wat aanpassingen in de app gedaan en echt elke aanpassing is gelijk te merken. Kraakhelder geluid, zelfs met aardig wat volume is er geen vervorming te horen. Daarna maar is even overgeschakeld naar de movie surround modus en samen met de Denon DSW-1H en de twee HS2 surround speakers heb ik alleen maar zitten genieten. Echt een bioscoop ervaring in eigen huis. Elke dag genieten we weer opnieuw van deze 5.1 opstelling van Denon. Prima geholpen bij Platte tv in Arnhem, en wij komen daar zeker nog eens terug.
Denon DHT-S716H Reviews
Denon DHT-S716H Reviews
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte vormgeving en geluid
 | 16-01-2020
  • Pluspunten
  • Helder zuiver geluid
  • Mooie vormgeving
  • Afstandbediening
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Alle aansluitsnoeren zijn meegeleverd
  • Minpunten
  • Geen Airplay
  • Geen Siri
  • Afstandbediening TV werkt slecht als de Soundbar aanstaat
Zeer mooi vormgegeven geluid is eenvoudig geweldig. Alleen jammer dat Airplay en Siri niet mogelijk is.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Volwaardige soundbar met vol geluid
 | 16-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit in alle gebieden
  • Connectiviteit met woofer en netwerk
  • Minpunten
  • Grootte
Na het uitpakken wordt pas duidelijk hoe groot de soundbar is. Nadeel is direct dat hij voor de IR sensor van de tv komt te staan als je de pootjes eronder monteert. Zonder pootjes kan de bar niet tegen de tv aan omdat de voet van de tv niet onder de bar door kan. Maar dat is voor ons niet storend! Het geluid is het belangrijkste en dat zit wel snor. Uit deze bar komen ook de lage tonen echt bijzonder goed naar voren! Wat je niet verwacht uit een bar. Over het gehele gebied is het een topper. Duur maar zijn geld zeker waard!
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
We zijn erg tevreden,
 | 13-01-2020
We zijn blij met onze aankoop, het was even lastig om hem goed in te stellen, maar na wat puzzel werk was dit toch gelukt. We zijn er verder erg te vrede.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Top geluid
 | 08-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Makkelijk in te stellen
  • Afstandsbediening meegeleverd
  • Extra kabels als hdmi en aux meegeleverd
  • Minpunten
  • De instellingen in de app zijn moeilijk te vinden. Hopelijk wordt dit door een update opgelost
Instellen van de app gaat heel gesmeerd. Na paar seconden heeft ie de soundbar (bekabeld met LAN) gevonden. Ook bluetooth verbinding gaat heel makkelijk. Zonder de subwoofer is er genoeg bass. En in combinatie met achterluidsprekers heb je een echte 5.1 surround geluid.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Fantastisch mooi geluid
 | 24-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Bedieningsgemak
  • Eenvoudig op te hangen aan de wand
  • Minpunten
  • Bij gebruik van spotify kun je in de heos app niet zien wat de geluidsinstellingen zijn
De soundbar geeft erg mooi geluid. Hij is wel vrij groot tov andere soundbars. Het aansluiten is zeer eenvoudig. Ik gebruik 3 verschillende geluidsinstellingen. Een voor tv programma’s waarbij De dialoogverbetering aan staat. Een voor films waarbij de spraak niet wordt versterkt. En een voor muziek waarbij de geluidsmodus op muziek staat. Via de afstandsbediening of de app kan je de bar bedienen. De bar is eenvoudig aan de wand op te hangen. Er is een sjabloon meegeleverd van de bevestiging punten. En je hebt geen beugels of dergelijke nodig.
Denon DHT-S716H Reviews
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top soundbar
 | 24-12-2019
Een soundbar met een fantastische klank.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi geluid
 | 22-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gebruiks gemak
De Denon DHT-S716H onder je tv is een aanwinst voor je kijk en luister plezier. Je sluit je HDMI arc kabels aan en hij werkt al vanuit de doos. Even de HEOS app downloaden geluid instellen op de app en echt een genot om een filmpje te kijken.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Erg tevreden mee over deze soundbar
 | 18-12-2019
  • Pluspunten
  • Prima geluid
  • Snel geïnstalleerd
  • Ook via Bluetooth te bedienen
  • Geen losse ophangbeugel nodig
  • Losse afstandsbediening
  • Minpunten
  • Niet echt goedkoop
  • Past zich niet automatisch aan aan het formaat kamer
Prachtige soundbar met geweldig geluid. Heb absoluut geen spijt van deze aankoop. Een aanrader.
Denon DHT-S716H Reviews
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Het ultieme geluid uit een bar
 | 18-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Afwerking
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Afstandbediening erg beknopt
  • Uitgebreide bediening via app
De beste bar op de markt, perfect geluid zonder vervorming. Bediening gaat met een zeer beperkte afstandsbediening of via de Heos App welke niet altijd bug vrij werkt. Maar de kwaliteit, waar je de bar voor koopt, is zeer hoogstaand
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Prachtig product met goed geluid
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Spraakoptimalisatie
  • Minpunten
  • Geen Airplay!!
  • Prijzig
Mooi vormgegeven soundbar. Geen subwoofer erbij gekocht, maar mis deze ook niet. Er komt namelijk prima geluid. De spraakoptimalisatie is een goede, maar ook nodige aanvulling.
Denon DHT-S716H Reviews
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig
 | 12-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Aansluiting
  • Heos App
  • Connectiviteit
Heos is voor mij de nummer 1.
DENON DHT-S716H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie bar, top geluid
 | 22-11-2019
  • Pluspunten
  • Spraak instelbaar
  • Mooie vormgeving
  • Genoeg aansluitingen
  • Vol geluid
  • Minpunten
  • App is wat knullig
Dit is de nieuwe versie van de Heos Bar. Nu met Alexa en Google spraakbediening. Met ruim 110cm breed is deze bar best groot. Dat was even wennen. Maar zeer mooi afgewerkt en je voelt dat je iets degelijks in je handen hebt. De doos waarin hij geleverd wordt is netjes en alle kabels zitten er standaard bij. (HDMI, Optisch en zelfs Internet) De quick start uitleg is een beetje summier en overbodig. Eigenlijk is het gewoon downloaden van de app en de stappen in die app volgen. In mijn situatie zit er nog een Z*gg* Next tussen. Ook daar wordt rekening mee gehouden in de app. Ik heb het als volgt aangesloten: Z*gg* Next met HDMI naar Denon Bar HDMI 1 Denon Bar HDMI Arc OUT naar TV HDMI ARC Via Wifi verbonden met het internet Op deze manier loopt het geluid synchroon en kun je direct je Z*gg* afstandsbediening gebruiken. Dikke prima. Geluid is heel vol. Spraak is direct beter te verstaan. Dat is ook één van de redenen waarom ik een soundbar heb aangeschaft. Via de App kun je dit nog instellen naar Laag, middel en Hoog. De Soundbar heb ik op het tv dressoir gezet onder de TV. Het geluid wordt de kamer in geblazen en het is genieten geblazen. De basweergave is ook dikke prima. Een Subwoofer is voor mij niet noodzakelijk. Ik denk dat het voor de meeste wel volstaat. Alles aan deze bar is in mijn beleving geslaagd. Topproduct. Jammer dat de App, naar mijn mening, in de basis er mee door kan. Het werkt allemaal wel, maar het kan allemaal stukken gebruiksvriendelijker. Verder alleen maar lof. Zeker een aanrader als je zoekt naar een Soundbar die subliem geluid geeft bij zowel TV als Muziek