UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Denon DHT-S516H Reviews

DENON DHT-S516H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 28 reviews
588,73
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastisch geluid voor meerdere doeleinden
 | 19-03-2020
  • Pluspunten
  • Helder geluid
  • Diepe bass
  • Uit te breiden naar 5.1 met HEOS 1 HS2
  • Prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • Bijna net zo breed als mijn 55 inch tv
Na advies van een Platte TV medewerker gekozen voor de Denon DHT-S516H. Het geluid is ontzettend goed en helder. Met de meegeleverde draadloze subwoofer beschikt het ook over een diepe bass. Ik had al twee HEOS 1 HS2 waarmee ik nu samen een 5.1 surround kan maken. Het geluid bedien ik gewoon met de afstandbediening van de tv, maar ik kan ook makkelijk overschakelen naar Spotify.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede aanvulling tv geluid
 | 12-03-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Vervanging tv geluid
  • Ondersteuning basbox
  • Minpunten
  • Kom wat middentoon te kort
Wennen, had eerst 5.1 systeem met een prima versterker. Wilde compacter, geluidservaring is anders maar ruim voldoende voor de toepassingen, verwacht geen surround systeem sound. Bedieningsgemak is goed.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top geluid uit deze soundbar
 | 10-03-2020
  • Pluspunten
  • Bediening via app op mobiel
  • Muziek streamen via mobiel of tablet
  • Minpunten
  • Geen papieren handleiding
Met veel minder hardware in huis toch goed geluid. Wij zijn er blij mee, eenvoudig te bedienen via mobiele tel, tablet en afstandsbediening van de TV.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goed geluid en mooi design
 | 09-03-2020
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Vol geluid
  • Minpunten
  • Installeren kost tijd
De Denon DHT-S516H voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Het installeren kostte even tijd en moeite, maar daarna is de bediening heel makkelijk.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Prima soundbar/subwoofer
 | 04-03-2020
  • Pluspunten
  • Grote van de installatie
  • Prima geluid
  • Prijs/kwaliteit
  • Veelmogelijkheden
  • USB aansluiting
  • Minpunten
  • Moeilijke installatie soundbar in netwerk
  • HEOS app die soms hapert
Hoewel hij niet het niveau van mijn oude home cinema set (Dolby 5.1) van Infinity haalt, ben ik best tevreden over deze soundbar. Als ik een hoger niveau had willen hebben dan had ik de S716H maar moeten kopen.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geeft het geluid van de TV echt wat extra\'s
 | 28-02-2020
  • Pluspunten
  • Leuk geluid
  • Fraaie vormgeving
  • Minpunten
  • Geen afstandbediening
Mooie sound bar, Leuk geluid goed instelbaar. Bediening middels app is even wennen, maar alles werkt naar behoren.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid uit compacte soundbar
 | 26-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Veel onnodige kabels worden meegeleverd
Komt echt mooi kamervullend geluid uit en is makkelijk te bedienen via app en te koppelen aan tv (+ afstandsbediening)
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goed product
 | 20-02-2020
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • goeie vormgeving
  • makkelijk te installeren
  • makkelijk te bedienen
  • gewoon een goed product
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Goed product. mooi geluid en makkelijk te bedienen en installleren
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goed gelijk, ingewikkeld te bedienen.
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Reageert niet altijd goed
  • Google assistent niet standaard aanwezig
Het geluid is prima... als het werkt. Het blijkt een hele kunst te zijn het systeem te bedienen met de app. Vaak reageert de boel traag of helemaal niet. Als het wel werkt, dan gaat het goed. In de omschrijving op de site staat \'google assistent\', Dat klopt niet, hiervoor moet je een aanvullende heos home speaker kopen. Ook het pairen van de ab is tot nu toe niet gelukt.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Fantastisch
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Koppelen met Heos speakers
  • Simpel aan te sluiten
  • Minpunten
  • Prijs
Zeer goed geluid, Diepe bas. Vooral bij Netflix 4 K HD films. in combi met sony TV en afstandsbediening alles in 1 keer in en uit te schakelen. Goed te koppelen met andere Heos/ Denon speakers
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer mooi vormgegeven product met een mooi zuiver geluid
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Minpunten
  • Beschrijving voor werking met Google Home ontbreekt.
Top product. Het geluid is boven verwachting. Goed instelbaar via de app. Makkelijk aan te sluiten, Alle toongebieden zijn goed in te stellen. Versterking voice bij films erg goed. Ga zeker voor de uitbreiding met de HEOS speakers. Uiteraard wederom naar PlatteTV. Enige punt van opbouwende kritiek: voor de aanmelding bij google home zou het mijns inziens klantvriendelijker zijn om een korte beschrijving hiervan mee te leveren. Eenmaal aangesloten werkt het super. Gaat aan en uit met de TV, geluidssterkte makkelijk te wijzigen enz.
Denon DHT-S516H Reviews
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Wat een geluid en dat voor deze prijs!
 | 04-02-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • de prijs
  • gemakkelijk aan te sluiten
  • vormgeving
  • de bediening
Een heel goed geluid. Zowel bij muziek als bij films. En dat voor deze prijs. Heel blij met deze aankoop. Ook heel goed geholpen in de winkel in Eindhoven. Mijn verwachtingen over dit product zijn helemaal waargemaakt.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hoe mooi is dit.
 | 01-02-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Disign
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geen afstandsbediening
  • Installatie
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt.
Heel erg tevreden over mijn denon dht-s516h. Na lang te hebben gezocht uit gekomen bij denon. Blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Goed geluid, mooi design en erg gebruiksvriendelijk. Installeren was oom heel erg eenvoudig.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een product met een geweldige geluidskwaliteit!
 | 01-02-2020
  • Pluspunten
  • Verrassende geluidskwaliteit
  • Eenvoudig om te installeren en om mee te verbinden
  • Aansluitkabels worden meegeleverd
  • Strak uiterlijk
  • Minpunten
  • Geen minpunten
Twee weken terug heb ik een Denon DHT-S516H soundbar aangeschaft. De geluidskwaliteit is verassend goed. Deze soundbar heeft een behoorlijk vermogen en heeft een helder geluid. Ook ben ik erg tevreden over het gebruikersgemak. Je kan eenvoudig met het product connectoren via de Wi-Fi en Bluetooth. Wat ik ook geweldig vind is dat er een divers aantal aansluitlabels bij geleverd worden, zodat je deze niet meer zelf hoeft aan te schaffen.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
 
 | 29-01-2020
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topproduct
 | 28-01-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Mooi design
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • App werkt prima
  • Goede uitbreiding mogelijkheden
Een geweldig product! Mooi geluid, vervormt niet en is geheel instelbaar naar eigen wens. een echte aanrader!
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geluid is subliem! makkelijk ingesteld.
 | 24-01-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Gebruikersgemak
  • is mooi om te zien
  • Minpunten
  • Ondanks dat gebruikers gemak goed is had ik toch wel een afstandsbediening er bij willen hebben.
Ik ben zeer tevreden over deze set. Ik kwam van een Samsung set maar het geluid en beleving van deze set is zo veel beter. Ik had geen moeite om het in te stellen en kon eigenlijk binnen 10 minuten aan de slag. Doordat de soundbar draadloos is kon ik hem mooi in de hoek kwijt
Denon DHT-S516H Reviews
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Denon + PlatteTv is perfect
 | 22-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Prijs kwaliteit
  • Uitstraling
  • Minpunten
  • Geen indicatie volume
  • Calibreren lukt niet
Sinds enkele dagen heb ik ook eindelijk het geluid van de tv ingeruild voor een beter geluid van een soundbar. Na tijden van wikken en wegen gekozen voor een specifiek model op basis van recensies, afmetingen en de bekendheid van het merk. Het was tijd, om na de eerdere goede hulp bij het kopen van een tv, weer naar de winkel van Plattetv te gaan. Al met al weer een prettige ervaring.. Waarom? Gemotiveerd en behulpzaam personeel. Ruime winkel met groots assortiment. Mogelijkheid tot testen en vergelijken. En dat alles op een prima locatie in Utrecht. Uiteindelijk ben ik na vergelijking van mijn beoogde product van Samsung met een product van Denon naar huis gegaan. Namelijk de Denon DHT-S516H. Na aanraden van de medewerker heb ik deze getest en vergeleken. De muziek kwam stukken beter tot zijn recht op de soundbar van Denon. Het geluid is vol en warm. De uitstraling van de soundbar is vriendelijk en niet groots en log. De bediening met Bluetooth en de directe aansluiting op de tv met HDMI-ARC is perfect. Daarnaast heb ik eerder stukken met betrekking tot een moeilijke installatie geleden, dit is niet aan de orde geweest! Al met al mooi product van Denon na wederom een goede winkelervaring. Voor de uitbreiding van deze set weten we de winkel te vinden!
Denon DHT-S516H Reviews
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima soundbar
 | 21-01-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Prima geluid
  • Volume/mute knop aan zijkant
  • Multiroom
  • Minpunten
  • Bediening met app is even wennen
Snelle installatie door Boyd. Bediening met app is even uitproberen maar werkt dan goed.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top geluid en gemakkelijk in gebruik
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Bediening met app
  • Eenvoudige aansluiting
  • Minpunten
  • De voetjes onder de soundbar krijg je niet goed vast
Deze demon is eenvoudig in gebruik en levert een voortreffelijk geluid.