TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Denon DHT-S516H Reviews

DENON DHT-S516H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 36 reviews
529,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Superrrrrrr tevreden
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Subwoofer
  • Model
  • Geluid
  • Prijs
  • Makkelijk bedienbaar
  • Minpunten
  • Geen!
In vele winkel verschillende soundbar gezien geluisterd.en ja Denon kwam er dik naar mijn wensen uit Nu in huis! Wawww wat een geluid ! Vele complimenten gehad. Bel tevreden
Denon DHT-S516H Reviews
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Besteld bij plattetv.nl, snelle afhandeling en vragen worden snel en goed behandeld.
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Zeer goede geluidskwaliteit.
  • Eenvoudig te installeren.
  • Overzichtelijke en eenvoudig HEOS app
  • Montage zowel aan de muur als staand door de meegeleverde pootjes
  • Volume ook te regelen aan de zijkant van de soundbar.
  • Minpunten
  • Geen standaard afstandbediening mee geleverd.
  • Spraak bediening alleen in combinatie met een Google home assistent
Zeer tevreden over deze Denon DHT-S516H. Super geluid! Jaren geen home cinema gebruikt maar door deze Soundbar met bluetooth bassbox worden films kijken een stuk leuker. Klein minpuntjes zijn dat er geen afstand bedienening meegeleverd wordt. Hierdoor moet je altijd de HEOS app open op je mobiel om het volume te regelen. Bediening via spraak gaat alleen om combinatie met een Google home assistent. Dit staat niet echt duidelijk op de site en handleiding beschreven.
Denon DHT-S516H Reviews
Denon DHT-S516H Reviews
Denon DHT-S516H Reviews
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Absolute aanrader!!! Goede prijs kwaliteit!!!
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Super goed geluid
  • Mooie vorm
  • Mooie compacte subwoofer
  • Goede bediening via de app
  • Goede Prijs/kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Niet uit te breiden voor surround geluid
Ik heb nadat mijn Onkyo eindversterker kapot ging, rond gekeken voor een soundbar met subwoofer. Ik wilde een goed merk en geen Sonos. Iets wat prijs/kwaliteit technisch goed was. Een collega raden mij de Heos HS2 aan en nadat ik hem gehoord had en de prijs zag was ik eigenlijk verkocht. Ik dus contact gezocht met plattetv.nl en ik kreeg toen een hele mooie aanbieding van hun. Eentje die ik niet kon weigeren. Dus toen heb ik de Denon DHT-S516H gekocht. En tot nu toe nog geen spijt van gehad!
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid en super tevreden
 | 10-02-2021
  • Pluspunten
  • Zuiver geluid
  • Bediningsgemak app
  • Alle mogelijkheden van het apparaat
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Minpunten
  • Geeeeeeeeeen
Na een goede terugkoppeling met klantenservice dit type voor de prijs van een ouder type ontvangen en geniet nu al bijna 3 maanden elke dag van alle opties en het super zuivere geluid en ga zeker nog uitbreiden. Thanks
Denon DHT-S516H Reviews
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie vormgeving en een prima geluid
 | 20-08-2020
  • Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • diverse aansluit mogelijkheden
  • mooi geluid
  • te regelen via DENON app
  • Minpunten
  • klinkt af en toe hol( kan aan de omgevingsruimte liggen)
IK heb de soundbar net een paar weken in huis en bevalt prima. De Denon is mooi slank en komt mooi uit onder mijn 55 inch tv. Het geluid klinkt mooi maar je moet wel even de juiste afstelling doen via de app van DENON/ HEOS.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Uitstekend geluid
  • Makkelijk te instaleren
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geen afstandbediening
Prachtig apparaat, neemt weinig ruimte in en geeft een pracht geluid. Makkelijk te installeren en te bedienen via de app.
Denon DHT-S516H Reviews
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Straks en helder geluid en een slanke vormgeving
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Slank design
  • Kleine draadloze subwoofer
  • Geen afstandsbediening
  • App werkt perfect
  • Prachtig vol geluid
  • Minpunten
  • Even zoeken met installeren, gebruikshandleiding alleen digitaal
In een test had ik gelezen dat een Yamaha set erg goed was, dus kwam voor die set binnen. De medewerker had deze Denon set als alternatief. Het geluid was beter vooral aan de zijkanten en ook de bediening was eenvoudiger. De set was nieuw en hing nog niet om te beluisteren. Dit werd snel opgelost en de set werd te plekke aangesloten en opgehangen. Keurige service. De set zelf is mooi en slank. De bediening is puur met de telefoon of afstandsbediening van de tv. Ook is de draadloze subwoofer niet te groot en is gemakkelijk te plaatsen in een hoek van de woning. Het geluid is werkelijk prachtig en verrassend vol.
Denon DHT-S516H Reviews
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Werkt heel fijn probleem loos connecten
 | 01-04-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Gebruiks gemak
  • Kleine subwoofer bijgeleverd
  • Minpunten
  • Prijzig
Het werkt zoals het hoort, instaleren was makkelijk echt een aanrader
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Fantastisch geluid voor meerdere doeleinden
 | 19-03-2020
  • Pluspunten
  • Helder geluid
  • Diepe bass
  • Uit te breiden naar 5.1 met HEOS 1 HS2
  • Prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • Bijna net zo breed als mijn 55 inch tv
Na advies van een Platte TV medewerker gekozen voor de Denon DHT-S516H. Het geluid is ontzettend goed en helder. Met de meegeleverde draadloze subwoofer beschikt het ook over een diepe bass. Ik had al twee HEOS 1 HS2 waarmee ik nu samen een 5.1 surround kan maken. Het geluid bedien ik gewoon met de afstandbediening van de tv, maar ik kan ook makkelijk overschakelen naar Spotify.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede aanvulling tv geluid
 | 12-03-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Vervanging tv geluid
  • Ondersteuning basbox
  • Minpunten
  • Kom wat middentoon te kort
Wennen, had eerst 5.1 systeem met een prima versterker. Wilde compacter, geluidservaring is anders maar ruim voldoende voor de toepassingen, verwacht geen surround systeem sound. Bedieningsgemak is goed.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top geluid uit deze soundbar
 | 10-03-2020
  • Pluspunten
  • Bediening via app op mobiel
  • Muziek streamen via mobiel of tablet
  • Minpunten
  • Geen papieren handleiding
Met veel minder hardware in huis toch goed geluid. Wij zijn er blij mee, eenvoudig te bedienen via mobiele tel, tablet en afstandsbediening van de TV.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goed geluid en mooi design
 | 09-03-2020
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Vol geluid
  • Minpunten
  • Installeren kost tijd
De Denon DHT-S516H voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Het installeren kostte even tijd en moeite, maar daarna is de bediening heel makkelijk.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Prima soundbar/subwoofer
 | 04-03-2020
  • Pluspunten
  • Grote van de installatie
  • Prima geluid
  • Prijs/kwaliteit
  • Veelmogelijkheden
  • USB aansluiting
  • Minpunten
  • Moeilijke installatie soundbar in netwerk
  • HEOS app die soms hapert
Hoewel hij niet het niveau van mijn oude home cinema set (Dolby 5.1) van Infinity haalt, ben ik best tevreden over deze soundbar. Als ik een hoger niveau had willen hebben dan had ik de S716H maar moeten kopen.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geeft het geluid van de TV echt wat extra\'s
 | 28-02-2020
  • Pluspunten
  • Leuk geluid
  • Fraaie vormgeving
  • Minpunten
  • Geen afstandbediening
Mooie sound bar, Leuk geluid goed instelbaar. Bediening middels app is even wennen, maar alles werkt naar behoren.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi geluid uit compacte soundbar
 | 26-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Veel onnodige kabels worden meegeleverd
Komt echt mooi kamervullend geluid uit en is makkelijk te bedienen via app en te koppelen aan tv (+ afstandsbediening)
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goed product
 | 20-02-2020
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • goeie vormgeving
  • makkelijk te installeren
  • makkelijk te bedienen
  • gewoon een goed product
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Goed product. mooi geluid en makkelijk te bedienen en installleren
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goed gelijk, ingewikkeld te bedienen.
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Reageert niet altijd goed
  • Google assistent niet standaard aanwezig
Het geluid is prima... als het werkt. Het blijkt een hele kunst te zijn het systeem te bedienen met de app. Vaak reageert de boel traag of helemaal niet. Als het wel werkt, dan gaat het goed. In de omschrijving op de site staat \'google assistent\', Dat klopt niet, hiervoor moet je een aanvullende heos home speaker kopen. Ook het pairen van de ab is tot nu toe niet gelukt.
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Fantastisch
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Koppelen met Heos speakers
  • Simpel aan te sluiten
  • Minpunten
  • Prijs
Zeer goed geluid, Diepe bas. Vooral bij Netflix 4 K HD films. in combi met sony TV en afstandsbediening alles in 1 keer in en uit te schakelen. Goed te koppelen met andere Heos/ Denon speakers
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer mooi vormgegeven product met een mooi zuiver geluid
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Minpunten
  • Beschrijving voor werking met Google Home ontbreekt.
Top product. Het geluid is boven verwachting. Goed instelbaar via de app. Makkelijk aan te sluiten, Alle toongebieden zijn goed in te stellen. Versterking voice bij films erg goed. Ga zeker voor de uitbreiding met de HEOS speakers. Uiteraard wederom naar PlatteTV. Enige punt van opbouwende kritiek: voor de aanmelding bij google home zou het mijns inziens klantvriendelijker zijn om een korte beschrijving hiervan mee te leveren. Eenmaal aangesloten werkt het super. Gaat aan en uit met de TV, geluidssterkte makkelijk te wijzigen enz.
Denon DHT-S516H Reviews
DENON DHT-S516H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Wat een geluid en dat voor deze prijs!
 | 04-02-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • de prijs
  • gemakkelijk aan te sluiten
  • vormgeving
  • de bediening
Een heel goed geluid. Zowel bij muziek als bij films. En dat voor deze prijs. Heel blij met deze aankoop. Ook heel goed geholpen in de winkel in Eindhoven. Mijn verwachtingen over dit product zijn helemaal waargemaakt.