U bevindt zich in:
Denon DHT-S514 Reviews

DENON DHT-S514 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 15 reviews
599,-
425,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Fatastisch geluid!!
 | 13-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi en warm geluid.
  • Mooi design
  • Prijs kwaliteit verhouding.
  • Minpunten
  • Geen
Mooi design. Compact. Je krijgt echt waar voor je geld.
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voor huiskamer perfect
 | 06-08-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk bedienbaar
  • Minpunten
  • Jammer dat je niet meer kan koppelen
Makkelijk bedienbaar Overschakelen van tv naar radio zeer goed.
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect voor in de huiskamer
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk bedienbaar
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Tevreden over Dit product
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goed geluid voor een soundbar
 | 26-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid met bijgeleverde subwoofer,
  • Eenvoudige installatie met moderne TV (Samsung NU8000)
  • Analoge ingang aanwezig (bv voor aansluiting tuner)
  • Laag energie gebruik
  • Minpunten
  • Subwoofer alleen te regelen met knop op de box.
  • Geen Wifi, alleen BT
Ik heb lang getwijfeld tussen deze soundbar en de Beam van Sonos. Zonder sub bij de Sonos Beam klonk deze toch wel schraal. Daarom gekozen voor deze Denon. Deze is weliswaar al 5 jaar op de markt maar het geluid is goed. Je merkt dat Denon een echte geluidsspecialist is. Alleen de techniek is inmiddels verder ontwikkeld maar als je voor het geluid gaat is het een kwestie van prioriteiten.
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima product, prijs oké en geweldig geluid.
 | 17-07-2019
Prima product, goede prijs en een geweldig geluid.
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Goede bas
  • Minpunten
  • Geen
De geluid is hardstikke goed.
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
De Denon DHT-S514 is helemaal top
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid super
  • Design top
  • Minpunten
  • Afstand bediening op afstand
  • Vanaf 4 mtr goed richten
Verschillende soundbars gehoord maar doet zeker niet onder die van bose van €899,- !!!!! ( waar ik eigenlijk voor ging ) Ik zou het product zeker aanraden
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goed geluid
 | 28-04-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bluetooth
Makkelijk bedienbaar en uitstekend geluid
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima aankoop
 | 25-04-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Eenvoudig te installeren
  • Minpunten
  • Lampjes slecht te zien
Goed geluid, geplaatst in grote ruimte; naar alle tevredenheid. Overdag lastig te zien op welke modus de soundbar staat. Lampjes lichten nauwelijks op.
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Mooi formaat met een mooi geluid
 | 11-04-2019
  • Pluspunten
  • mooi geluid, ism muziek
  • BT connectie
  • mooie bas
  • mooie vormgeving/voetjes om soundbar hoger te zetten
  • Minpunten
  • mooi, maar geen super geluid ism film/serie
  • geen wifi
  • geen geavanceerde instellingen/afstellingen
Prachtig geluid qua muziek. Wellicht niet DE soundbar voor film en serie, maar het geluid is super ongeacht. Ik heb geen klagen over het apparaat. Helaas geen wifi connectie of geavanceerde instellingen. Goed advies gekregen in de winkel. Product A besteld online om op te halen in de winkel. Medewerker belde mij op om te laten weten dat het product af te halen was. Maar gaf aan dat hij een betere soundbar had voor een vergelijkbare prijs. Goed advies, goede argumenten.
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig!
 | 08-04-2019
  • Pluspunten
  • Bluetooth
  • Geweldig geluid
  • Kwaliteit prijs verhouding top!
Geweldige geluids kwaliteit! Het is genieten bij het film kijken en helemaal bij het muziek luisteren. Top product, ik kan het iedereen aanraden!
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig product!!
 | 08-04-2019
  • Pluspunten
  • Bluetooth
De Denon heeft geweldig geluid. Het is echt genieten bij het film kijken en helemaal bij het muziek luisteren. Top product, kan ik iedereen aanraden!!
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super goed en mooi geluid
 | 07-04-2019
  • Pluspunten
  • Er zijn alleen maar plus punten past precies onder onze tv
Product voldoet aan onze verwachting
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Degelijk klinkende Soundbar
 | 13-03-2019
  • Pluspunten
  • Goed strak geluid
  • eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • pair instructie ietwat onduidelijk
Zoals je mag verwachten van een merk als Denon krijg je een Soundbar die echt goed klinkt. Ondanks de beschaafde afmetingen produceerd de subwoofer een strak en stabiel basgeluid die als het moet heel diep en laag kan. Het pairen van de subwoofer is nog wel even een dingetje omdat in de handleiding structureel van een pairknop wordt gesproken terwijl dit zo'n klein resetgaatje is waar je normaal een balpen insteekt. Alleen is het hier zo'n diep gat dat ik uiteindelijk een naald heb moeten gebruiken. Dit moet zowel op de subwoofer als op de soundbar worden ingedrukt. Bluetooth werkt, eenmaal ingesteld. prima. Door de ARC functie op de HDMI heb ik voldoende aansluitingen maar 2 HDMI aansluitingen is ms. wat weinig. Bediening is zeer eenvoudig, mede door de knoppen op de soundbar zelf en via de Learn functie kun je vanaf de bank je Denon via de remote van de TV harder/zachter zetten, dus de remote van de Denon heb je in de praktijk niet eens nodig.
DENON DHT-S514 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Klinkt mooi
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
In combinatie van een OLED een must on erbij te hebben