U bevindt zich in:
Denon DHT-S316 Reviews

DENON DHT-S316 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 97 reviews
249,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden!
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Het product doet wat hij moet doen: goed geluid leveren. Daarnaast heeft het product een mooie en strakke vormgeving. Kortom: erg tevreden over de aanschaf van dit product!
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie slanke soundbar.
 | 12-06-2019
Makkelijk aan te sluiten. Handleiding via QR code op te roepen. Compleet met HDMI - en Toslink kabel. Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding. Uitermate tevreden.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top geluid
 | 11-06-2019
Echt heel mooi vol geluid ook op hoger volume
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid
 | 11-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Optice
  • Aux
  • Minpunten
  • Geen
Mooie vormgeving fantastische geluid Ben er heel blij mee
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
Gezien prijs redelijk apparaat
 | 11-06-2019
Op zich redelijk geluid zeker voor de prijs! Echter bij installeren (wat zeer eenvoudig zou moeten zijn) meerdere keren “communicatieprobleem” met mijn nieuwe tv. Geen topproduct
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima soundbar
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Goede bas
  • Redelijk/Goed geluid
  • Incl HDMI kabel
  • Minpunten
  • afstandsbediening
Geluid is prima maar had iets zuiverder gemogen, mist hier-en-daar midden en hoge tonen. Ruim voldoende bas, standaard misschien iets te veel maar dat is in te stellen. Kortom ben tevreden met de kwaliteit en dat voor een nette prijs. Knoppen op de afstandsbediening zijn helaas niet/slecht af te lezen in het donker.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Bij platte tv bent u zeker 100% tevree
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • 9
  • 9
  • 9
  • 9
  • 9
Zeker tevreden blij er mee
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Goede bass
  • Zuiver geluid
  • Gebruiksgemak
Heerlijk geluid wat een film een stuk intenser maakt.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi
 | 02-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Kwaliteit
Ik ben zeer tevreden over het geluid en bediening. Lekker simpel te bedienen, werkt super gemakkelijk. Simpel knopje film of muziek en het geluid is top! En het geluid dat er uit zoemen speaker komt met behoud van kwaliteit is echt super!
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Bioscoop geluid voor een goede betaalbare prijs
 | 30-05-2019
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldig geluid, gemakkelijk te installeren
 | 27-05-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekend geluid
  • Meerdere geluidssettings
  • Gemakkelijke installatie
De Denon DHT-S316 heeft erg goed, bioscoopwaardig geluid. Diepe bass en een gelaagde geluidservaring. Simpele installatie - top soundbar!
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer te vreden
 | 26-05-2019
  • Pluspunten
  • 9
  • 9
  • 9
  • 9
  • 9
Blij met de totale aanschaf
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
mooi degelijk apparaat
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • design
  • degelijk
  • Minpunten
  • de hdmi arc aansluiting werkt niet dus alleen tv aangesloten via optische ingang
  • werkt niet tv alleen via
  • optische ingang
Mooi strak design goed geluid
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hele goede soundbar
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Prijs
  • Gebruikers gemak
  • Volume
Het geluid is echt heel goed. Doordat je de volumes kan regelen kan je een echt bioscoop effect creëren of gewoon heel goed tv geluid, zonder overheersende bass. Het design vind ik erg mooi. Als je de afstandsbediening gebruikt, gaan de lampjes knipperen.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima product en super alternatief voor Sonos
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Eenvoudig aan te sluiten
Heb dit product nu een maand in gebruik en bevalt prima. Aansluiten van de apparatuur erg simpel en ook het gebruiken van de soundbar is heel eenvoudig. Ik kan nu al niet meer zonder als ik het geluid vergelijk met het standaardgeluid van de tv. Zeker een aanrader
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Waar voor je geld!
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Waar voor je geld
  • Prima geluid
  • makkelijk aan te sluiten
  • Minpunten
  • afwerking
  • vormgeving
De soundbar geeft prima geluid, vormgeving zou wat beter mogen. Makkelijk aan te sluiten op mijn LG tv.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topkwaliteit voor prima prijs
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bass
  • Prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Topkwaliteit muziek, mooi vol geluid en goeie bass. Maakt het tv kijken en muziek luisteren een nieuwe ervaring.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
goede prijs kwaliteit verhouding
 | 15-05-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • mooi design
  • goede prijs
  • goede kwaliteit
Prima soundbar met een een erg goede subwoofer. Bediening is goed maar had van mij wel zichtbaar mogen zijn op tv zodat het duidelijker is wat je aan het doen bent. Verder prima apparaat.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goed product voor een lage prijs
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Lage prijs
  • Goede omschrijving bijgeleverd
  • Snel aangesloten
  • Mooi disign
  • Minpunten
  • Geen
Goed geluid snel aangesloten
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
De door de merknaam Denon gewekte verwachting wordt geheel waar gemaakt!
 | 06-05-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid.
  • Evenwichtige verhouding prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • vormgeving en uitvoering afstandsbediening.
  • Afwerking subwoofer.
Voor een soundbar is het geluid de belangrijkste eigenschap en dat geluid is gewoon geluid. Daarna komt de prijs en die klopt ook. De afstandsbediening oogt wat armoedig. En de subwoofer had aan de voorkant - evenals bij duurdere types - aan de voorkant geheel bedekt moeten zijn met doek. Nu zit je aan te kijken tegen een gapend gat.