U bevindt zich in:
Denon DHT-S316 Reviews

DENON DHT-S316 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 119 reviews
249,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
sensationeel geluid
 | 20-09-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • installeren zeer makkelijk
  • Draadloze subwoofer
  • Minpunten
  • mogelijkheden op afstandsbediening
Voor deze prijs een zeer prachtig geluid. Een zeer mooie toevoeging ter vervanging van het geluid van de TV.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een geweldige aankoop mooi geluid
 | 08-09-2019
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Klein niet opvallend
  • Bediening
Mooie niet opvallende soundbar prachtig geluid
Denon DHT-S316 Reviews
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super geluid en mooi design!
 | 26-08-2019
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Design
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Ik wilde een voordelige soundbar met mooi geluid. Op aanraden van verkoper deze genomen. Prima geluid (overtreft de verwachtingen)!
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gaaf geluid
 | 18-08-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi compact
  • Niet te breed
Goed geliid en past goed bij de Samsung tv
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goed geluid
 | 11-08-2019
Niet te duur. En voor het geld een goed geluid. Makkelijk om te bedienen.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super soundbar voor deze prijs.
 | 09-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Spraak harder zetten
  • Minpunten
  • Duurt even voordat je geluid heb.
  • Eerst tv geluid en dan kan hij pas op een andere HDMI
Sinds 3 weken deze soundbar van denon. Het geluid is top en zeker wat je kan verwachten van denon. Wat ook mooi is dat je de spraak wat harder kan zetten zodat je de stemmen duidelijker hoort. Wat wel een nadeel is dat het even duurt voordat het geluid aangaat. Ook als je bijvoorbeeld de ps4 aanzet dan moet hij eerst op tv en dan pas naar het andere kanaal. Mij stoort het niet want het geluid is super en daar gaat het toch om.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prima soundbar
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • alles eigenlijk
  • Minpunten
  • geen
Voor dit geld is het een goede soundbar. Goed aanbevolen door de verkoper. Zeer tevreden
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
gewoon goed geluid voor thuis.
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • alles
  • Minpunten
  • geen
Voor mensen die niet top of the bill willen of kunnen is dit een zeer goed alternatief. De verkoper is ons hier wel van dienst geweest en heeft de waarheid gesproken, geen gouden bergen dus. Lord of the rings kijken wordt een hele nieuwe beleving. aanrader deze prijs kwaliteit.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid!
 | 25-07-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Subwoofer draadloos
Het geluid van de soundbar met subwoofer is fantastisch. We kunnen niet meer zonder. Het installeren was zeer gemakkelijk. Zit een handige afstandsbediening die zeer duidelijk is.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima, mooie, stijlvolle soundbar met geweldig geluid
 | 24-07-2019
  • Pluspunten
  • uitvoering
  • het heldere geluid
  • prijstechnisch prima
  • Minpunten
  • moet ik nog ontdekken
Eigenlijk heb ik bovenstaand al alles gezegd: stijlvol wat betreft uitvoering (chique), een zeer helder duidelijk geluid, voor een heel knappe prijs
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
geluidskwaliteit meer dan voldoende
 | 15-07-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • Minpunten
  • geluid start pas later
  • bluetooth
mooi geluid en vormgeving alleen het geluid start pas later op en de koppeling naar bleutooth werkt niet naar behoren
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super fijn product
 | 13-07-2019
  • Pluspunten
  • Fijn geluid
  • Bluetooth handig!
  • Minpunten
  • N.v.t.
Hartstikke fijn product. Goede kwaliteit
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geluid is boven verwachting!
 | 10-07-2019
  • Pluspunten
  • Top product
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Soundbar nu een aantal weken in huis. Geluid is helder en mooi. Een draadloze soundbar erbij...ideaal. Heb mijn home cinemaset weggedaan, om plaats te maken voor een soundbar, die qua geluid er niet minder om is en ook een voordeel is, je hebt zo goed als geen bekabeling meer, achter je tv kast liggen. Een mooie, betaalbare soundbar.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig produkt
 | 09-07-2019
Alvast geen minpunten. We zijn er blij mee.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Uitstekende soundbar, mooi geluid
 | 05-07-2019
  • Pluspunten
  • uitstekend geluid
  • eenvoudig aan te sluiten
  • bluetooth werkt goed en simpel
  • fraaie vormgeving
  • goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Minpunten
  • geen
Een hele fraaie slanke soundbar, waarvan het geluid echter vol en warm is. Heel goede draadloze sub-woofer, die de bastonen vol, maar zeker niet storend weergeeft. Ook bluetooth werkt uitstekend. Kortom kwaliteit zoals gewend van Denon.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Een prima soundbar, zeker vergeleken met de prijs!
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • mooie uitvoering
  • degelijkheid
  • Minpunten
  • nog niet tegengekomen
Mooi slank uitziende bar in degelijke uitvoering, prima geluidsweergave, kortom een fijn en prima apparaat.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goed geluid
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten en te bedienen
  • Draadloze subwoofer
  • Perfect geluid, zuiver
Goede soundbar. Ik ben er zeer tevreden over. Service en kennis van de medewerkers zijn super.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zo klein en zo goed
 | 20-06-2019
In een woord geweldig dat er zo'n goed geluid uit komt was voor mij een complete verrassing geweldig een aanrader en voor dat geld.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi geluid en strak model voor een leuke prijs
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi formaat
  • Minpunten
  • Je kan niet zien hoe hard die staat