U bevindt zich in:
Denon DHT-S316 Reviews

DENON DHT-S316 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 84 reviews
249,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hele goede soundbar
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Prijs
  • Gebruikers gemak
  • Volume
Het geluid is echt heel goed. Doordat je de volumes kan regelen kan je een echt bioscoop effect creëren of gewoon heel goed tv geluid, zonder overheersende bass. Het design vind ik erg mooi. Als je de afstandsbediening gebruikt, gaan de lampjes knipperen.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima product en super alternatief voor Sonos
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Eenvoudig aan te sluiten
Heb dit product nu een maand in gebruik en bevalt prima. Aansluiten van de apparatuur erg simpel en ook het gebruiken van de soundbar is heel eenvoudig. Ik kan nu al niet meer zonder als ik het geluid vergelijk met het standaardgeluid van de tv. Zeker een aanrader
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Waar voor je geld!
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Waar voor je geld
  • Prima geluid
  • makkelijk aan te sluiten
  • Minpunten
  • afwerking
  • vormgeving
De soundbar geeft prima geluid, vormgeving zou wat beter mogen. Makkelijk aan te sluiten op mijn LG tv.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topkwaliteit voor prima prijs
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bass
  • Prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Topkwaliteit muziek, mooi vol geluid en goeie bass. Maakt het tv kijken en muziek luisteren een nieuwe ervaring.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
goede prijs kwaliteit verhouding
 | 15-05-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • mooi design
  • goede prijs
  • goede kwaliteit
Prima soundbar met een een erg goede subwoofer. Bediening is goed maar had van mij wel zichtbaar mogen zijn op tv zodat het duidelijker is wat je aan het doen bent. Verder prima apparaat.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goed product voor een lage prijs
 | 10-05-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Lage prijs
  • Goede omschrijving bijgeleverd
  • Snel aangesloten
  • Mooi disign
  • Minpunten
  • Geen
Goed geluid snel aangesloten
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
De door de merknaam Denon gewekte verwachting wordt geheel waar gemaakt!
 | 06-05-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid.
  • Evenwichtige verhouding prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • vormgeving en uitvoering afstandsbediening.
  • Afwerking subwoofer.
Voor een soundbar is het geluid de belangrijkste eigenschap en dat geluid is gewoon geluid. Daarna komt de prijs en die klopt ook. De afstandsbediening oogt wat armoedig. En de subwoofer had aan de voorkant - evenals bij duurdere types - aan de voorkant geheel bedekt moeten zijn met doek. Nu zit je aan te kijken tegen een gapend gat.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima soundbar met prima geluid voor relatief weinig geld
 | 05-05-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Aansluitgemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • Duurt even voordat de soundbar aangaat
Mooie dunne soundbar met een prima geluid. Makkelijk aan te sluiten en wekt direct zonder problemen. Kortom een aanrader
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig geluid, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
 | 03-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Goede vormgeving
  • Zeer gebruiksvriendelijk
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super blij en tevreden met mijn Denon soundbar!
 | 29-04-2019
  • Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • makkelijk aan te sluiten
  • bijgeleverde HDMI-kabel
  • goede geluidskwaliteit
  • scherpe prijs
  • Minpunten
  • -
Prima soundbar! Goed geluid, mede door de subwoofer. De aansluiting is een en het is fijn dat er een HDMI-kabel bijgeleverd wordt. Ik heb er nog een blu-ray speler bijgekocht, zodat ik ook mijn eigen dvd's en cd's nog kan afspelen. Ook dan een prima geluid, zeker voor die prijs!
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Deze soundbar werkt naar behoren
 | 23-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Opstarttijd
Geeft waar voor zijn geld. Enige minpunt is de vertraagde start wanneer men de tv aanzet.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prima betaalbare soundbar
 | 18-04-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • compact
  • bediening
  • Minpunten
  • instelmogelijkheden
goede prijs kwaliteit verhouding Veel beter geluid dan de TV compact
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Gebruiksvriendelijk
 | 16-04-2019
  • Pluspunten
  • Plug and Play
  • Geluid
  • Minpunten
  • weinig instellingen mogelijk
Op aanraden van PlatteTv deze Denon DHT-S316 aangeschaft. Plug and play en prima geluid! De soundbar is goed te bedienen via de afstandbediening van de Sony televisie
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Soundbar met geweldig geluid
 | 14-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Afmetingen
  • Uitvoering
  • Draadloze subwoofer
  • Blue tooth
  • Minpunten
  • Geen
Uitstekende kwaliteit Geluid is prachtig Ook voor klassieke muziek
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goed geluid voor een redelijke prijs.
 | 13-04-2019
  • Pluspunten
  • Aansluitgemak
  • Subwoofer uit het zicht te plaatsen.
  • Prijs
Makkelijk asn te sluiten. Handig in gebruik.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
uitstekend apparaat voor de prijs
 | 12-04-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • eenvoudige installatie
  • simpele bediening
  • compleet
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geluid boven verwachting!
 | 10-04-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid super
  • Met afstandsbediening
  • Geen dikke stereo installatie meer nodig
  • Prijs en kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Het geluid is zeer goed, zeker voor deze prijs! Had ik voorheen een dikke stereo installatie voor nodig met dure speakers. Allemachtig wat ben ik een tevreden mens.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hele goede uitleg en service gehad in de winkel in Utrecht.
 | 08-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Prijs kwaliteit verhouding
De Denon heeft een erg mooi geluid. Echt van toegevoegde waarde bij de tv.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Stijlvol design, ultiem geluid!
 | 06-04-2019
  • Pluspunten
  • Slank design
  • Geluid
  • Installatie
  • Bluetooth
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Zeer mooie en slanke soundbar met een goed geluid! Makkelijk aan te sluiten via HDMI. Schakelt automatisch in wanneer de TV wordt aangezet.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed geluid, zo aangesloten
 | 06-04-2019
  • Pluspunten
  • Installatie gemak
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Lastig om kabels weg te werken
Zoals je van denon mag verwachten een top product. Alleen de afstandsbediening voelt wat goedkoop. Die heb ik echter nog niet nodig gehad. Bedien het geluid met tv afstandbedien