U bevindt zich in:
Denon DHT-S316 Reviews

DENON DHT-S316 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 168 reviews
229,-
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi design en goed geluid
 | 23-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
We zijn heel tevreden met dit product
Denon DHT-S316 Reviews
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prachtige soundbar van Denon , met fantastisch geluid
 | 23-02-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • uiterlijk
  • spraak duidelijk,instelbaar
  • draadloze subwoofer
  • meegeleverde hdmi en optische kabel
  • Minpunten
  • kleine , gewichtsloze afstandsbediening
  • had ik eerder moeten kopen.
Na lang aarzelen gegaan voor de Denon sounbarDHT-316, mede op aanraden van mijn zoon. Mooi uiterlijk en voor fantastisch geluid. Eenvoudig te installeren . Ook de spraak vd TV is aan te passen met de afstandsbediening, fijn! Heerlijk om muziek te beluisteren, geeft een kamerbreed effect, heerlijk. Subwoofer is overal te plaatsen en is draadloos, dus geen overtollige kabels.
Denon DHT-S316 Reviews
Denon DHT-S316 Reviews
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prijs/kwaliteitsverhouding goed
 | 23-02-2020
  • Pluspunten
  • Hoge tonen
  • Bouwkwaliteit
  • Meegeleverde HDMI en optical kabel
  • Minpunten
  • Lage tonen
  • Geen schermpje aanwezig in de soundbar om volume te zisn
De soundbar aangesloten op me tv via HDMI ARC en er komt goed geluid uit. Je merkt zeker dat er Dolby op zit. Kijk goed of HDMI ARC wel geactiveerd is op je tv! (Kijk bij geluidinstellingen > geavanceerd) Ik had mijn soundbar aangesloten maar er kwam geen geluid uit. Ik dacht eerst dat het aan me chromechast lag maar na een speurtocht op het internet kwam ik er achter dat ik Hdmi ARC aan moest zetten op me tv. Soundbar ziet er kwalitatief goed uit, alleen jammer dat er geen schermpje in zit zodat je kan zien hoe hard de bass staat. Goede soundbar voor films en voor muziek ook wel prima. Alleen de subwoofer had iets krachtiger gemogen om meer bass te creëren. Al met al een goed product
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een wereld van verschil, goed geluid
 | 18-02-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Schakelt gelijk met de tv aan
  • Goed geluid
Goed geluid voor een kleine prijs
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
een goede kwaliteit-prijs verhouding
 | 18-02-2020
  • Pluspunten
  • snelle aansluiting
  • staat mooi
mooi en goede geluidskwaliteit
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima product
 | 18-02-2020
Naar tevredenheid geadviseerd door Jordy. Mooie vormgeving en goed geluid
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Heel goede budget sound bar
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Goede budget soundbar
  • voor zijn prijs goed geluid.
  • mooie vormgeving
  • maakt degelijke indruk
  • Minpunten
  • niet erg sprankelend hoog
Vergeleken me het geluid van mijn TV een enorme verbetering. Goede basweergave en evenwichtig geluidsbeeld . Kon alleen wat sprankelender zijn in het hoog. Het zou mooi zijn als er iets als een equalizer op zat, of tenminste een toonregeling voor het hoog. Verschil tussen de verschillende luistermodi (movie - night - music) niet duidelijk. Effect van dialog enhancer wel duidelijk merkbaar. Mooi vormgegeven. maakt degelijke indruk. Gemakkelijke bediening. Werkt goed samen met mijn Philips Android TV. Ook streamen via Bluetooth van muziek van tablet werkt goed. Tablet werd meteen herkend.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super geluid voor een lage prijs
 | 15-02-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Installatie
  • Uiterlijk
  • Minpunten
  • Volume en bas aanduiding
Ik had geen behoefte aan een uitgebreid (en duur) 5.1 surround systeem maar zocht een goede vervanging voor de standaard tv speakers. Mede op aanraden van een verkoopmedewerker heb ik gekozen voor de Denon DHT-316. Na levering alles uitpakken, Soundbar en Subwoofer in het stopcontact, meegeleverde HDMI kabel in de HDMI (ARC) poort van onze LG televisie en klaar! Ik ben zeer tevreden over het geluid van deze mooie en slanke soundbar. De prijs is zeer concurerend en ook het simpel, via bluetooth, aansluiten van een smartphone is erg prettig. De afstandbediening verdient niet echt de hoofdprijs maar doet wat ie moet doen
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Snelle installatie, mooi design, prima geluid
 | 15-02-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Afmetingen
  • Prijs kwaliteit
  • Cashback actie
  • Minpunten
  • Mij hindert het niet maar hij heeft een stoffen kap.
Mooi design. Gekozen na lezen van recensies en vanwege de afmetingen van mijn LG tv. Ik wilde graag de soundbar onder mijn tv maar ik had maar 5,5cm ruimte. Dan vallen er al veel af. Installatie binnen 10 minuten klaar. Had geen soundbar en net een nieuwe tv, dan is het verschil heel goed met het standaard tv geluid. Ik ben tevreden. Wil je een echte bioscoopbeleving dan is deze niet krachtig genoeg maar ben ervan overtuigd dat hij voor de meeste huishoudens zeer geschikt is. Denon goed merk maar al een jarenlange sterke naam.
Denon DHT-S316 Reviews
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede toevoeging voor het geluid van de tv en vormgeving is erg mooi.
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Tot nu toe nog geen.
Nu ruim 2 weken in huis en voldoet aan de verwachtingen. Het geluid is goed in te stellen en super handig om via bluetooth muziek naar de soundbar te streamen. Het past mooi onder onze nieuwe tv (Philips 65OLED804).
Denon DHT-S316 Reviews
Denon DHT-S316 Reviews
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid en een strak design.
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Installatie
Geweldig geluid en een strak design.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima prijs/kwaliteit verhouding
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • relatief goedkoop
  • aansluiten is een eitje
  • goed geluid
  • eenvoudige bediening
  • prima prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Erg tevreden over deze soundbar. Ik was een beetje sceptisch aangezien de prijs aan de lage kant is maar laat je daar niet door weerhouden. Er komt een vol geluid uit de soundbar en ook de bas is prima!! Aanrader net als plattetv.nl
Denon DHT-S316 Reviews
Denon DHT-S316 Reviews
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top soundbar precies wat ik zocht
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • mooi uiterlijk
  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk aan te sluiten
deze soundbar gekocht omdat die waarde naar zijn geld is.niet te duur goed geluid en past volledig bij mijn tv kortom erg blij mee en een aanrader
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fijne Soundbar met goed geluid.
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design.
  • Goed volume.
  • Night modus.
  • Bas volume.
  • Minpunten
  • Ombouw van stof
  • Geen app voor telefoon.
Het is een mooie soundbar met een mooi geluid. Ik denk dat je in deze prijsklasse niks anders kunt vinden in deze kwaliteit. Wat ik persoonlijk jammer vind is dat er word gekozen voor een stoffen voorkant en ik vind dat de afstandsbediening niet heel erg direct is. Je moet ietsje meer geduld hebben bij wisselen functies en geluid. Er bestaat zo ver ik weet ook geen app voor op de telefoon. Maar ik ben super blij met de aankoop en deze dingen zij absoluut niet een reden om hem te retourneren. Al met al een mooie prijs kwaliteit verhouding.
Denon DHT-S316 Reviews
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldig geluid
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • gemakkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • geen
geweldig geluid. Het is in alle opzichten goed.
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie soundbar met goed geluid
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Bescheide afmeting
  • goed geluid
  • makkelijke bediening
Mooie soundbar met goed geluid en gemakkelijk te installeren. ook de draadloze subwoofer is handig. Vormt mooi geheel met de TV.
Denon DHT-S316 Reviews
Denon DHT-S316 Reviews
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi klein
  • Makkelijk te bedienen
Goed geluid bij de tv
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prijs-kwaliteit erg goede soundbar.
 | 27-01-2020
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Design
  • Bediening
  • Geluid
Prijs-kwaliteit erg goede soundbar. Fijn dat je de bass harder en zachter kunt zetten. Ook het systeem gekoppeld aan je (platte) TV. Blij mee!
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goed geluid, stemmen beter te horen en muziek is helemaal OK.
 | 27-01-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Goed geluid
  • stemmen veel beter te horen
  • Muziek is goed
  • bass ruim voldoende
  • Minpunten
  • Afstands bediening slecht leesbaar.
Het product is makkelijk aan te sluiten. Het geluid is erg goed, de stemmen zijn veel beter te horen, muziek en bas worden mooi weergegeven. Alleen de afstands bediening is niet makkelijk leesbaar.
Denon DHT-S316 Reviews
DENON DHT-S316 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed geluid, stemmen beter te horen en muziek is helemaal OK.
 | 27-01-2020