U bevindt zich in:
Denon CEOL RCD-N10 Zwart Reviews

DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 46 reviews
379,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
fenomenaal geluid
 | 04-09-2019
  • Pluspunten
  • Super kamervullend geluid
  • snelle installatie
  • compact
  • switch gemakkelijk tussen CD en TV
  • geen soundbar voor TV meer nodig
  • Minpunten
  • oogt niet zo mooi met spleet achter voorfront
  • aansluitpunt voor speakerkabel is wat klein
In combinatie met de q acoustics 3020i speakers geeft het apparaat een weergaloos geluid, in de hele kamer. Dus ook achter het hoekje in de keuken. Het oogt niet zo mooi en is een ander kleur wit dan de speakers maar compactheid is mooi meegenomen. Het is me gelukt om er een geluidskabel van 2,5 mm in te krijgen wat het geluid natuurlijk ten goede komt. Het duurde even voordat de optische kabel goed kon bevestigd worden maar nu speelt hij automatisch het geluid van de TV af. Ik heb alle instellingen nog niet nagekeken maar bij het afspelen van de USB begint hij steeds bij het begin ipv van verder te gaan waar hij de vorige keer stopte. Maar ik ben superblij met de aankoop. Eindelijk eens pure verwennerij voor mijn oren.
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige set.
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Jammer dat de bedieningsknoppen aan de bovenkant zitten.
  • Klok is niet op juiste rijd in te stellen ( bekende software fout).
Geheel volgens verwachting.
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Blij dat ik deze set heb gekocht.
 | 01-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid.
  • Vormgeving.
  • Minpunten
  • De knoppen zitten aan de bovenkant en die zijn lastig te bedienen als hij in een lage kast staat (je kunt ze niet zien).
Mooi en ook bescheiden formaat met uitzonderlijk mooi geluid. Heb hem nu al ruim 2 weken en heb nog steeds geen spijt van mijn aankoop. Voldoet aan mijn verwachting en is wat ik van Denon gewend ben (heb hiervoor ook al jaren erg veel plezier van andere Denon producten gehad). Alleen jammer dat de juiste tijd niet goed kan worden ingesteld vanwege een software fout (is bekend bij Denon maar er komt volgens info een software update).
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima apparaatje klasse service van Platte TV in Utrecht.
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • Te bedienen met iPone.
  • Minpunten
  • De klok is niet op de juiste tijd in te stellen.
Voldoet meer dan verwacht aan mijn verwachting.
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima apparaatje klasse service van Platte TV in Utrecht.
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • Te bedienen met i
Voldoet meer dan verwacht aan mijn verwachting.
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goed maar paar domme softwaregebreken
 | 17-05-2019
Goed geluid uit mooi ding. Jammer dat scrollen door de zenderlijst eigenlijk alleen maar kan nadat je eerst op de witte Call-knop op de afstandsbediening hebt gedrukt. In de Android app is het nog onlogischer. Ook jammer dat de gekozen streaming-kwaliteit (bv. 128kbps MP3) niet blijft gehandhaafd maar na opstarten steeds opnieuw moet worden ingesteld.
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prachtig mooi en goed apparaat
 | 09-05-2019
  • Pluspunten
  • design
  • formaat
  • duidelijkheid
  • Minpunten
  • aansluitingen
DE Denon Ceol bevalt erg goed, enige min puntje is dat er weinig aansluitingen zijn voor eventueel draaitafel ed. Verder dik tevreden.
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima compact apparaat.
 | 03-05-2019
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Mogelijkheden
Ik ben er te reden mee
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Blij dat ik weer een Denon heb
 | 02-05-2019
  • Pluspunten
  • Design, mag gezien worden
  • WiFi, Heos app
  • Gemakkelijk te installeren en bedienen
  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Aantal voorkeurszenders
  • Minpunten
  • Grootte
  • Hulp zal minder blij zijn met de bovenzijde
Ik heb jarenlang met een Denon UDRA-77 gedaan., hebben veel cd’s en luisteren veel radio, de speakers welke toen bij deze set horen waren en zijn prima. Met de komst van de Surround systemen een Samsung Surround 5.1 set aangeschaft, deze is echter nooit goed gebruikt, alleen voor radio en CD doeleinden. Recent had ik het helemaal gehad met de Samsung en kocht een Denon CEOL RCD-N10, zonder speakers, in de uitvoering “Buitenkansje”. Na enig studiewerk op het internet toch gekozen voor de optie zonder speakers, kwaliteit was begreep ik matig, en ik had de speakers van de UDRA-77 nog. Keurig strak in de doos geleverd, of de Ceol ooit uit de verpakking is geweest, is zeker niet te zien. De Ceol N10 heeft jammer genoeg geen DAB+ radio, maar met alle andere mogelijkheden als Spotify en Deezer is het een fantastische radio. Wel is het apparaat niet klein, je kunt hem door de afmetingen niet even kwijt in de boekenkast; dat is echter niet erg, hij mag gezien worden.
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig Denon product, voldoet ruim aan de verwachtingen
 | 24-04-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Goed geluid
  • Compact.
  • Mooie kleur
  • Minpunten
  • Geen
Zoals ik gewend was van Denon, een goed en eenvoudig te bedienen installatie. Makkelijk te installeren. Duidelijke korte handleiding.
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede geluidskwaliteit, maar bediening kan beter
 | 22-04-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluidskwaliteit
  • CD-speler aanwezig met MP3-ondersteuning
  • Automatisch bijwerken firmware
  • Minpunten
  • Internetradio moeilijk om mee te werken
  • Veel verbruik in standby of internetradio werkt niet goed
Wij zochten een vervanger voor onze Yamaha home cinema die we voornamelijk als radio gebruikten (FM). Deze had 5.1 maar gebruikten we niet; HDMI inputs waren geen vereiste. Gezien ons FM-bereik ontoereikend werd (nieuwbouw) en gezien FM ten dode opgeschreven lijkt, kwamen we na zorgvuldige keuze bij deze RCD-N10 terecht die internetradio via TuneIn ondersteunt. Tijdens de setup wordt gevraagd of de unit aan moet kunnen gezet worden via de app, wat in standby extra energie verbruikt. Voor ons niet nodig, maar daar stootten we op het eerste probleem: internetradio is zo goed als onmogelijk als de unit in 'deep sleep' gaat: het duurt >1 minuut om bij het opstarten internetradio te beluisteren en deze faalt bijna steeds met 'geen netwerkverbinding' (terwijl deze hard wired is). Jammer. Ook het veranderen van zender van de internetradio is geen gemakkelijke zaak. Met de app wel, maar ik wil graag gewoon m'n afstandsbediening gebruiken en/of de knoppen op de unit. De geluidskwaliteit is daarentegen er goed, en het design bevalt ons prima.
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prachtig en krachtig apparaat dat aan al mijn muziekwensen voldoet!
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • krachtig geluid
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • functionaliteiten zoals Spotify etc
  • eenvoudige verbinding wifi
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Mooi en compact vormgegeven 'alles-in-1-oplossing' voor mij. Ik heb gekozen voor de uitvoering in de witte kleur en deze past perfect bij ons interieur. De bediening is eenvoudig, zeker met de ondersteuning die geboden wordt door Denon. Maak een account aan en al jouw favoriete radiozenders zijn eenvoudig in te stellen en in het geheugen vast te leggen. Dat mag wellicht iets duidelijker aangegeven worden in de handleiding. Draadloos aansluiten van externe apparatuur is (zelfs voor mij) een fluitje van een cent! Ik ga nog lang genieten van deze aankoop.
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig apparaat
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Snel geïnstalleerd
  • Makkelijk gebruikers gemak.
  • Mooi vorm gegeven
  • Minpunten
  • Beetje blikkerig in het begin maar wen je snel aan
Ben er tevreden over het apparaat. Snel alles geïnstalleerd en met de app op de telefoon is het nog makkelijke in het gebruik. Dus al met al tevreden........
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een complete oplossing voor het mobiele tijdperk
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Toch ook nog CD
  • Uitbreidbaar naar multiroom
  • Afgestemd op online/mobiel
  • Minpunten
  • Niet echt
Zowel geschikt voor een meer klassiek gebruik (CD en afstandsbediening) als hedendaags gebruik (online vanuit de mobiel gestuurd). Bovendien onderdeel te maken van een breder systeem (multiroom) door toevoeging van Heos. In ons geval gebruikt in combinatie met bestaande speakers van KEF (t-series). Dat zijn heel platte en mooie speakers die niet bijzonder laag gaan. Echter komt daar dan de sub-woofer uitgang van de Denon goed van pas.
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Helemaal blij mee
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Geluid
  • Integratie Spotify & TuneIn
  • HEOS App
  • Minpunten
  • Apparaat trekt veel stof aan
Erg blij met de aanschaf van de Denon CEOL RCD-N10. Snelle installatie en prima helder geluid. De bediening via de HEOS App werkt ook kinderlijk eenvoudig.
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fraaie en goed werkende versterker
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Bediengemak
  • Integratie Spotify en TuneIn
  • Geschikt voor HEOS
  • Minpunten
  • Geen regelbare Sub-out
Prima versterker met ingebouwde HEOS integratie en netwerk toegang voor o.a. Spotify en TuneIn. Ook de HEOS app werkt nog steeds stabiel en geeft geen vastlopers (ondanks eerdere reviews). Wel jammer is dat de Sub-out niet regelbaar is in de app of op de versterker.
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Prima product
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Bediening
  • Geluid
  • Minpunten
  • Met app geen volumeregeling
Heel mooie compacte receiver
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fastastische miniset
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Veel streamingopties
  • CD-speler
  • Minpunten
  • Geen DAB-radio
Deze miniset bij PlatteTV online gekocht. De volgende werkdag keurig bezorgd gekregen. Goede telefonische service. Deze miniset biedt veel waar voor zijn geld en is eenvoudig te installeren.
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooi geluid, lekker compact veel mogelijkheden
 | 10-02-2019
  • Pluspunten
  • aansluitingen
  • geluid
  • design
  • compact
  • Minpunten
  • geen
Dit is mijn 2e ceol. deze heeft veel meer mogelijkheden vergeleken bij de eerste, vooral de Heos is erg fijn. Geluid is verbeterd. design is mooier geworden. heel blij mee
DENON CEOL RCD-N10 ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echte aanrader!
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • Streaming
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • luidsprekerterminals niet optimaal
Vervangt een 10-jaar-oud Marantz M-CR502, geluidskwaliteit is top, en verbinding was makkelijk. Nu kan ik mijn Spotify music streamen :)