U bevindt zich in:
Denon CEOL RCD-N10 Wit Reviews

DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 55 reviews
370,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer betaalbare HiFi audio met alles wat HEOS brengt
 | 14-06-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Eenvoudige bediening
  • HEOS-koppeling
  • Voldoende vermogen
  • Kan CD's afspelen
  • Minpunten
  • Snoeren/Draden wegwerken
Onze zoektocht naar een nieuwe audio-systeem voor in de woonkamer begon met het vergelijken van een set IKEA Sonos boekenplank speakers met een set Denon Home 150 HEOS-speakers. De IKEA-set klonk verrassend levendig, maar mist duidelijk definitie (wat je mag verwachten voor 100,-). De Denon-set bracht deze kraakheldere geluidsweergave wel, maar miste dan weer de levendigheid. Bij beiden hadden we het gevoel dat onze muziek (blues, rock, mainstream) niet over het hele spectrum heel eerlijk werd weergegeven. Dankzij de Denon CEOL N10 konden we toch voor HiFi-kwaliteit geluid kiezen, maar met de voordelen die het HEOS-systeem biedt: streamen vanaf onze muziek-server (DLNA), vanuit Spotify en TuneIn muziek afspelen, en alles bedienen via de HEOS-app. Kortom: voor ons een ideale combinatie van ouderwets goede geluidskwaliteit, toch de sporadische CD kunnen afspelen en het goede wat de hedendaagse technologie biedt. Enige compromis: toch maar een (wit) luidsprekerdraad netjes werkwerken. NB: op aanraden van deze review (https://hifi.nl/artikel/26995/Review-Denon-CEOL-N10-netwerkmuzieksysteem.html) hebben we niet de bijbehorende Denon speakers gekocht, maar deze Polk-set.
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi Denon best
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Uitstekend geluid
  • Mooi vormgegeven
  • Makkelijk in gebruik
  • WiFi en daardoor te verbinden aan alle soorten apparaten
  • Minpunten
  • De kabels ingangen achter hadden breder mogen zijn
Ik ben erg blij met mijn aankoop. Het Denon-apparaat voldoet aan mijn behoeften. Ik belde Q 3020I-boxen op het apparaat. Denon is sterk genoeg voor veel meer. De levering door PlatteTv is te feliciteren. Ze zijn snel en de service is uitstekend. Ik raad de Denon-website en het apparaat aan.
Denon CEOL RCD-N10 Wit Reviews
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top Denon
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Wifi
  • Verbinding met allerlei apparaten
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi vormgegeven
  • Uitstekend geluid
  • Minpunten
  • Smalle connectors voor de kabels, had breder moeten zijn.
Ik ben erg blij met mijn aankoop. Het Denon-apparaat voldoet aan mijn behoeften. Ik belde Q 3020I-boxen op het apparaat. Denon is sterk genoeg voor veel meer. De levering door PlatteTv is te feliciteren. Ze zijn snel en de service is uitstekend. Ik raad de Denon-website en het apparaat aan.
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig en ook PlatteTv.nl!
 | 09-04-2020
  • Pluspunten
  • mogelijkheden streaming
  • vormgeving
  • gebuikersgmak
  • afwerking
  • compact met CD speler
Echt Denon. Prijs-kwaliteit dik in orde
Denon CEOL RCD-N10 Wit Reviews
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Leuke set voor een prima prijs.
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Stabiliteit internet/Spotify
  • Minpunten
  • Lelijke naad naast front paneel
  • Niet helemaal hoogglans
Ivm kuren van mijn vorige Ceol 9 toch weer een Ceol 10 gekocht. Geluidsniveau moet veel hoger om hetzelfde volume te bereiken als mijn vorige set. De vormgeving van de vorige Ceol is mooier, die was aan de voorzijde ook van hoogglans deze alleen aan de bovenzijde. Bovendien heeft deze set een grijze naad naast het voorpaneel en de rest van de set. Waarom? De in te stellen balans van de hoge/ lage tonen was ook beter instelbaar op de Ceol 9. Internetradio duurt lang om op te starten. De stabiliteit van het internet/Spotify is wel verbeterd.
Denon CEOL RCD-N10 Wit Reviews
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
absolute aanwinst in super behuizing
 | 28-01-2020
  • Pluspunten
  • klein maar fijn
  • geweldig geluid zeker met mijn oude woofer
  • Minpunten
  • kan nog niets negatiefs ontdekken!!!
na 20 jaar 5.1 van jvc eindelijk weer 2.0 echte hifi van denon
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Klein met veel mogelijkheden
 | 21-01-2020
  • Pluspunten
  • klein
  • geluidskwaliteit
  • Veel functies
  • Minpunten
  • Installatie duurt lang
  • Beperkte lengte van het internetpassword
Perfect klein maar met zeer veel mogelijkheden
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Compact en kwaliteit
 | 08-01-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • bediening
  • geluid
  • en bij Platte Tv zeer goed geholpen
makkelijk in bediening geluid van goed kwaliteit mooi compact
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Klein maar wat alles in zit
 | 06-01-2020
  • Pluspunten
  • goed
  • goed
  • goed
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
Mooi klein Maar er zit alles in wat ik verwacht van dit product
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
fenomenaal geluid
 | 04-09-2019
  • Pluspunten
  • Super kamervullend geluid
  • snelle installatie
  • compact
  • switch gemakkelijk tussen CD en TV
  • geen soundbar voor TV meer nodig
  • Minpunten
  • oogt niet zo mooi met spleet achter voorfront
  • aansluitpunt voor speakerkabel is wat klein
In combinatie met de q acoustics 3020i speakers geeft het apparaat een weergaloos geluid, in de hele kamer. Dus ook achter het hoekje in de keuken. Het oogt niet zo mooi en is een ander kleur wit dan de speakers maar compactheid is mooi meegenomen. Het is me gelukt om er een geluidskabel van 2,5 mm in te krijgen wat het geluid natuurlijk ten goede komt. Het duurde even voordat de optische kabel goed kon bevestigd worden maar nu speelt hij automatisch het geluid van de TV af. Ik heb alle instellingen nog niet nagekeken maar bij het afspelen van de USB begint hij steeds bij het begin ipv van verder te gaan waar hij de vorige keer stopte. Maar ik ben superblij met de aankoop. Eindelijk eens pure verwennerij voor mijn oren.
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige set.
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Jammer dat de bedieningsknoppen aan de bovenkant zitten.
  • Klok is niet op juiste rijd in te stellen ( bekende software fout).
Geheel volgens verwachting.
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Blij dat ik deze set heb gekocht.
 | 01-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid.
  • Vormgeving.
  • Minpunten
  • De knoppen zitten aan de bovenkant en die zijn lastig te bedienen als hij in een lage kast staat (je kunt ze niet zien).
Mooi en ook bescheiden formaat met uitzonderlijk mooi geluid. Heb hem nu al ruim 2 weken en heb nog steeds geen spijt van mijn aankoop. Voldoet aan mijn verwachting en is wat ik van Denon gewend ben (heb hiervoor ook al jaren erg veel plezier van andere Denon producten gehad). Alleen jammer dat de juiste tijd niet goed kan worden ingesteld vanwege een software fout (is bekend bij Denon maar er komt volgens info een software update).
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima apparaatje klasse service van Platte TV in Utrecht.
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • Te bedienen met iPone.
  • Minpunten
  • De klok is niet op de juiste tijd in te stellen.
Voldoet meer dan verwacht aan mijn verwachting.
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prima apparaatje klasse service van Platte TV in Utrecht.
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • Te bedienen met i
Voldoet meer dan verwacht aan mijn verwachting.
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goed maar paar domme softwaregebreken
 | 17-05-2019
Goed geluid uit mooi ding. Jammer dat scrollen door de zenderlijst eigenlijk alleen maar kan nadat je eerst op de witte Call-knop op de afstandsbediening hebt gedrukt. In de Android app is het nog onlogischer. Ook jammer dat de gekozen streaming-kwaliteit (bv. 128kbps MP3) niet blijft gehandhaafd maar na opstarten steeds opnieuw moet worden ingesteld.
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prachtig mooi en goed apparaat
 | 09-05-2019
  • Pluspunten
  • design
  • formaat
  • duidelijkheid
  • Minpunten
  • aansluitingen
DE Denon Ceol bevalt erg goed, enige min puntje is dat er weinig aansluitingen zijn voor eventueel draaitafel ed. Verder dik tevreden.
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima compact apparaat.
 | 03-05-2019
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Mogelijkheden
Ik ben er te reden mee
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Blij dat ik weer een Denon heb
 | 02-05-2019
  • Pluspunten
  • Design, mag gezien worden
  • WiFi, Heos app
  • Gemakkelijk te installeren en bedienen
  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Aantal voorkeurszenders
  • Minpunten
  • Grootte
  • Hulp zal minder blij zijn met de bovenzijde
Ik heb jarenlang met een Denon UDRA-77 gedaan., hebben veel cd’s en luisteren veel radio, de speakers welke toen bij deze set horen waren en zijn prima. Met de komst van de Surround systemen een Samsung Surround 5.1 set aangeschaft, deze is echter nooit goed gebruikt, alleen voor radio en CD doeleinden. Recent had ik het helemaal gehad met de Samsung en kocht een Denon CEOL RCD-N10, zonder speakers, in de uitvoering “Buitenkansje”. Na enig studiewerk op het internet toch gekozen voor de optie zonder speakers, kwaliteit was begreep ik matig, en ik had de speakers van de UDRA-77 nog. Keurig strak in de doos geleverd, of de Ceol ooit uit de verpakking is geweest, is zeker niet te zien. De Ceol N10 heeft jammer genoeg geen DAB+ radio, maar met alle andere mogelijkheden als Spotify en Deezer is het een fantastische radio. Wel is het apparaat niet klein, je kunt hem door de afmetingen niet even kwijt in de boekenkast; dat is echter niet erg, hij mag gezien worden.
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig Denon product, voldoet ruim aan de verwachtingen
 | 24-04-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Goed geluid
  • Compact.
  • Mooie kleur
  • Minpunten
  • Geen
Zoals ik gewend was van Denon, een goed en eenvoudig te bedienen installatie. Makkelijk te installeren. Duidelijke korte handleiding.
DENON CEOL RCD-N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede geluidskwaliteit, maar bediening kan beter
 | 22-04-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluidskwaliteit
  • CD-speler aanwezig met MP3-ondersteuning
  • Automatisch bijwerken firmware
  • Minpunten
  • Internetradio moeilijk om mee te werken
  • Veel verbruik in standby of internetradio werkt niet goed
Wij zochten een vervanger voor onze Yamaha home cinema die we voornamelijk als radio gebruikten (FM). Deze had 5.1 maar gebruikten we niet; HDMI inputs waren geen vereiste. Gezien ons FM-bereik ontoereikend werd (nieuwbouw) en gezien FM ten dode opgeschreven lijkt, kwamen we na zorgvuldige keuze bij deze RCD-N10 terecht die internetradio via TuneIn ondersteunt. Tijdens de setup wordt gevraagd of de unit aan moet kunnen gezet worden via de app, wat in standby extra energie verbruikt. Voor ons niet nodig, maar daar stootten we op het eerste probleem: internetradio is zo goed als onmogelijk als de unit in 'deep sleep' gaat: het duurt >1 minuut om bij het opstarten internetradio te beluisteren en deze faalt bijna steeds met 'geen netwerkverbinding' (terwijl deze hard wired is). Jammer. Ook het veranderen van zender van de internetradio is geen gemakkelijke zaak. Met de app wel, maar ik wil graag gewoon m'n afstandsbediening gebruiken en/of de knoppen op de unit. De geluidskwaliteit is daarentegen er goed, en het design bevalt ons prima.