U bevindt zich in:
Denon CEOL RCD-N10 Grijs Reviews

DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 41 reviews
449,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goed maar paar domme softwaregebreken
 | 17-05-2019
Goed geluid uit mooi ding. Jammer dat scrollen door de zenderlijst eigenlijk alleen maar kan nadat je eerst op de witte Call-knop op de afstandsbediening hebt gedrukt. In de Android app is het nog onlogischer. Ook jammer dat de gekozen streaming-kwaliteit (bv. 128kbps MP3) niet blijft gehandhaafd maar na opstarten steeds opnieuw moet worden ingesteld.
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prachtig mooi en goed apparaat
 | 09-05-2019
  • Pluspunten
  • design
  • formaat
  • duidelijkheid
  • Minpunten
  • aansluitingen
DE Denon Ceol bevalt erg goed, enige min puntje is dat er weinig aansluitingen zijn voor eventueel draaitafel ed. Verder dik tevreden.
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima compact apparaat.
 | 03-05-2019
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Mogelijkheden
Ik ben er te reden mee
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Blij dat ik weer een Denon heb
 | 02-05-2019
  • Pluspunten
  • Design, mag gezien worden
  • WiFi, Heos app
  • Gemakkelijk te installeren en bedienen
  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Aantal voorkeurszenders
  • Minpunten
  • Grootte
  • Hulp zal minder blij zijn met de bovenzijde
Ik heb jarenlang met een Denon UDRA-77 gedaan., hebben veel cd’s en luisteren veel radio, de speakers welke toen bij deze set horen waren en zijn prima. Met de komst van de Surround systemen een Samsung Surround 5.1 set aangeschaft, deze is echter nooit goed gebruikt, alleen voor radio en CD doeleinden. Recent had ik het helemaal gehad met de Samsung en kocht een Denon CEOL RCD-N10, zonder speakers, in de uitvoering “Buitenkansje”. Na enig studiewerk op het internet toch gekozen voor de optie zonder speakers, kwaliteit was begreep ik matig, en ik had de speakers van de UDRA-77 nog. Keurig strak in de doos geleverd, of de Ceol ooit uit de verpakking is geweest, is zeker niet te zien. De Ceol N10 heeft jammer genoeg geen DAB+ radio, maar met alle andere mogelijkheden als Spotify en Deezer is het een fantastische radio. Wel is het apparaat niet klein, je kunt hem door de afmetingen niet even kwijt in de boekenkast; dat is echter niet erg, hij mag gezien worden.
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig Denon product, voldoet ruim aan de verwachtingen
 | 24-04-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Goed geluid
  • Compact.
  • Mooie kleur
  • Minpunten
  • Geen
Zoals ik gewend was van Denon, een goed en eenvoudig te bedienen installatie. Makkelijk te installeren. Duidelijke korte handleiding.
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede geluidskwaliteit, maar bediening kan beter
 | 22-04-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluidskwaliteit
  • CD-speler aanwezig met MP3-ondersteuning
  • Automatisch bijwerken firmware
  • Minpunten
  • Internetradio moeilijk om mee te werken
  • Veel verbruik in standby of internetradio werkt niet goed
Wij zochten een vervanger voor onze Yamaha home cinema die we voornamelijk als radio gebruikten (FM). Deze had 5.1 maar gebruikten we niet; HDMI inputs waren geen vereiste. Gezien ons FM-bereik ontoereikend werd (nieuwbouw) en gezien FM ten dode opgeschreven lijkt, kwamen we na zorgvuldige keuze bij deze RCD-N10 terecht die internetradio via TuneIn ondersteunt. Tijdens de setup wordt gevraagd of de unit aan moet kunnen gezet worden via de app, wat in standby extra energie verbruikt. Voor ons niet nodig, maar daar stootten we op het eerste probleem: internetradio is zo goed als onmogelijk als de unit in 'deep sleep' gaat: het duurt >1 minuut om bij het opstarten internetradio te beluisteren en deze faalt bijna steeds met 'geen netwerkverbinding' (terwijl deze hard wired is). Jammer. Ook het veranderen van zender van de internetradio is geen gemakkelijke zaak. Met de app wel, maar ik wil graag gewoon m'n afstandsbediening gebruiken en/of de knoppen op de unit. De geluidskwaliteit is daarentegen er goed, en het design bevalt ons prima.
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prachtig en krachtig apparaat dat aan al mijn muziekwensen voldoet!
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • krachtig geluid
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • functionaliteiten zoals Spotify etc
  • eenvoudige verbinding wifi
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Mooi en compact vormgegeven 'alles-in-1-oplossing' voor mij. Ik heb gekozen voor de uitvoering in de witte kleur en deze past perfect bij ons interieur. De bediening is eenvoudig, zeker met de ondersteuning die geboden wordt door Denon. Maak een account aan en al jouw favoriete radiozenders zijn eenvoudig in te stellen en in het geheugen vast te leggen. Dat mag wellicht iets duidelijker aangegeven worden in de handleiding. Draadloos aansluiten van externe apparatuur is (zelfs voor mij) een fluitje van een cent! Ik ga nog lang genieten van deze aankoop.
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig apparaat
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Snel geïnstalleerd
  • Makkelijk gebruikers gemak.
  • Mooi vorm gegeven
  • Minpunten
  • Beetje blikkerig in het begin maar wen je snel aan
Ben er tevreden over het apparaat. Snel alles geïnstalleerd en met de app op de telefoon is het nog makkelijke in het gebruik. Dus al met al tevreden........
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een complete oplossing voor het mobiele tijdperk
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Toch ook nog CD
  • Uitbreidbaar naar multiroom
  • Afgestemd op online/mobiel
  • Minpunten
  • Niet echt
Zowel geschikt voor een meer klassiek gebruik (CD en afstandsbediening) als hedendaags gebruik (online vanuit de mobiel gestuurd). Bovendien onderdeel te maken van een breder systeem (multiroom) door toevoeging van Heos. In ons geval gebruikt in combinatie met bestaande speakers van KEF (t-series). Dat zijn heel platte en mooie speakers die niet bijzonder laag gaan. Echter komt daar dan de sub-woofer uitgang van de Denon goed van pas.
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Helemaal blij mee
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Geluid
  • Integratie Spotify & TuneIn
  • HEOS App
  • Minpunten
  • Apparaat trekt veel stof aan
Erg blij met de aanschaf van de Denon CEOL RCD-N10. Snelle installatie en prima helder geluid. De bediening via de HEOS App werkt ook kinderlijk eenvoudig.
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fraaie en goed werkende versterker
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Bediengemak
  • Integratie Spotify en TuneIn
  • Geschikt voor HEOS
  • Minpunten
  • Geen regelbare Sub-out
Prima versterker met ingebouwde HEOS integratie en netwerk toegang voor o.a. Spotify en TuneIn. Ook de HEOS app werkt nog steeds stabiel en geeft geen vastlopers (ondanks eerdere reviews). Wel jammer is dat de Sub-out niet regelbaar is in de app of op de versterker.
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Prima product
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Bediening
  • Geluid
  • Minpunten
  • Met app geen volumeregeling
Heel mooie compacte receiver
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fastastische miniset
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Veel streamingopties
  • CD-speler
  • Minpunten
  • Geen DAB-radio
Deze miniset bij PlatteTV online gekocht. De volgende werkdag keurig bezorgd gekregen. Goede telefonische service. Deze miniset biedt veel waar voor zijn geld en is eenvoudig te installeren.
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooi geluid, lekker compact veel mogelijkheden
 | 10-02-2019
  • Pluspunten
  • aansluitingen
  • geluid
  • design
  • compact
  • Minpunten
  • geen
Dit is mijn 2e ceol. deze heeft veel meer mogelijkheden vergeleken bij de eerste, vooral de Heos is erg fijn. Geluid is verbeterd. design is mooier geworden. heel blij mee
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Echte aanrader!
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • Streaming
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • luidsprekerterminals niet optimaal
Vervangt een 10-jaar-oud Marantz M-CR502, geluidskwaliteit is top, en verbinding was makkelijk. Nu kan ik mijn Spotify music streamen :)
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ben er zeer tevreden mee
 | 27-01-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Waanzinnig goed en mooi product, gewoon kopen
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ongekende mogelijkheden uit een strak vormgegeven design.
 | 25-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooie strakke vormgeving
  • Installeren is zeer eenvoudig
  • Ongekend veel mogelijkheden voor het spelen van muziek
  • Mooi prijs / kwaliteitverhouding
  • Heos producten sluiten er perfect op aan
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken.
Best lang getwijfeld over de aanschaf deze Ceol Denon rcd N10. Voor mij een onbekend merk maar het overtrof mijn stoutste verwachtingen! Radiozender vanover de hele wereld in een ongekende hoeveelheid. De cd's draaien weer op volle toeren en met aanvullend een kabel naar de TV is elke film voorzien van een prachtige sound. Twee Heos 1 HS2 boxen er wat later aan gekoppeld en is het weer ouderwets genieten van alle variaties uit de muziekwereld! Overigens ontving ik een prachtige feestaanbieding vanuit PlatteTV. Top!!
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie compacte vormgeving en werkt gelijk optimaal!
 | 24-01-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Internetradio
  • Minpunten
  • Beperkte handleiding
Ik was op zoek naar een audioset met internetradio en zonder boxen, omdat ik deze zelf nog had. Dit bleek de ideale oplossing te zijn. Wat een fijn apparaat is dit, makkelijk te bedienen en een prima geluid. Topper!
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi apparaat, met veel functies, en 1 maar....
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • Strak ontwerp
  • Eenvoudige installatie en koppelen aan WIFI
  • Koppelen met Heos
  • Vele streammogelijkheden: Spotify Connect, TuneIn, Soundcloud etc.
  • Minpunten
  • Haperend geluid op draadloze speakers (Heos 1) bij afspelen cd's
  • Heos app: af en toe instabiel
Ik ben over het algemeen zeer te spreken over dit mooie strakke apparaat. De installatie voorliep voorspoedig en was erg eenvoudig. Het koppelen aan de WIFI ging soepeltjes en snel. Ik heb deze set gekoppeld aan een setje Dali Zensor 1 speakers in de woonkamer. Het geluid hiervan is prima, al twijfel ik nog om de set uit te breiden met een subwoofer, voor een voller geluid. In de keuken heb ik het setje gekoppeld met een Heos 1 speaker. Via de Heos app zijn het setje en deze speaker prima te koppelen. De verbinding met Spotify en de internetradio (TuneIN) werken prima, en zijn stabiel op het zowel het setje, als de Heos 1. Minpunten: Ik heb echter wel problemen met het afspelen van cd's : bij het afspelen van cd's valt meerdere malen per minuut het geluid weg op mijn Heos 1. Als ik muziek afspeel via Spotify of TuneIn is dit niet het geval, erg vreemd in mijn ogen. Dit vind ik erg storend, want dit maakt het luisterplezier een stuk minder. Ik heb dit inmiddels aangekaart bij Denon, maar helaas nog geen reactie gehad. Daarnaast vind ik Heos app niet altijd heel stabiel, en heeft regelmatig kuren. Deze app heb je ergens alleen nodig, indien je gebruik maakt van Heos speakers.
DENON CEOL RCD-N10 GRIJS REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
mooi compact met super prestaties
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • prijs
  • fomaat
  • opties
  • Minpunten
  • bediening iets omslachtig
Mooi produkt, in combinatie met cambrigde speakers een mooi geluid met veel details