BTW DAGEN - Tot 21% korting - Vraag naar uw deal!
U bevindt zich in:
Denon CEOL N10 Wit Reviews

DENON CEOL N10 WIT REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 27 reviews
599,-
495,01
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product. Wat een geluid uit relatief kleine speakers. Doet niet onder voor grotere broers.
 | 17-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Installatie
  • Minpunten
  • Geen
Buitengewoon indrukwekkend geluid en ziet er ook nog eens strak uit.
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Voldoet volledig aan mijn verwachtingen
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Mooi apparaat
  • Veel functionaliteiten
  • Minpunten
  • Zeer beknopte gebruiksaanwijzing, leren door te doen
Mooi geluid zowel te gebruiken via Bluetooth, tv aansluiting al cd speler. Kortom multi inzetbaar. Blij mee.
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldige radio , ben er blij mee
 | 08-06-2019
  • Pluspunten
  • design
  • goede kwaliteit
  • makkelijke bediening
  • Minpunten
  • geen gebruiksaanwijzing bijgeleverd
Dit is een gebruiksvriendelijke radio. Makkelijke bediening, ook met de afstandsbediening. Mooi design en compact, Goed geluid.
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Voldoet volledig aan mijn verwachtingen
 | 28-05-2019
  • Pluspunten
  • Compacte vormgeving
  • Makkelijke bediening ook via iPhone en iPad
  • Geluidskwaliteit is prima
  • Makkelijke installatie
Had een DENON surround installatie met 5 boxen en een subwoofer. Echter i.v.m. verhuizing naar een appartement ging ik op zoek naar een compacte receiver met minder boxen, met wifi mogelijkheid en ingebouwde CD-speler. Ik heb dat alles gevonden in de DENON RCD-N10
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een strak vormgegeven audio-unit, met vele mogelijkheden.
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • strak en compact
  • vele mogelijkheden
  • prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • aansluitkabel
  • luidsprekerkabels te kort
  • handleiding
Na ruim 25 jaar was het toch echt tijd voor een nieuwe radio en CDspeler. Uiteraard voorzien van alle digitale opties en voor een betaalbare prijs. Ik wilde nog wel een CDspeler erbij omdat ik die schijfjes nou eenmaal heb en ze ook nog regelmatig beluister. De Denon CEOL N10 kwam voorbij en na het lezen van alle reviews, wikken en wegen, besteld. Wat meespeelde in mijn beslissing, was het feit dat je heel gemakkelijk later nog een of meer losse (draadloze) boxen kunt aanschaffen en dan in elke ruimte in huis naar je favoriete muziek kunt luisteren. Het aansluiten bleek toch best nog lastig, omdat de meegeleverde handleiding zeer summier is. Na het opzoeken van de digitale, zeer uitgebreide versie, lukte het een stuk beter. Ik ben niet zo'n technisch wonder, maar het is uiteindelijk wel gelukt. Wel bleek de geluidskwaliteit van de internetradio, niet optimaal via Wifi. Maar na het direct aansluiten via een kabel, was ook dat verholpen. Overigens jammer, dat die er niet gewoon standaard bij wordt geleverd. Net als luidsprekerkabeltjes van een fatsoenlijke lengte, de meegeleverde waren vrij kort. Alles werkt inmiddels naar behoren en het geluid is prima. Ik heb ook de TV aangesloten en heb daar nu ook een prima geluid. Het direct opstarten van de CEOL na het inschakelen van de TV, is een handig snufje. Wel heb ik daar nog een vraag over, waarvan ik het antwoord niet in de handleiding kon terug vinden: hoe krijg ik het geluidsniveau van de TV en internetradio/CDspeler allemaal op dezelfde sterkte? Nu moet ik dat nog handmatig bijregelen, maar ik ga er vanuit dat dat gelijk te schakelen is? (geluid van de TV is een stuk zachter dan dat van radio/CDspeler) Ik hoor het graag!
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi product waar wij als digibeten wel een iets uitgebreidere handeidig bij zouden willen hebben.
 | 07-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Weinig snoeren
  • Voldoet aan verwachting
  • Minpunten
  • Even wennen hoe je hem moet instellen via display
  • Veel te lompe afstandsbediening, jammer.
Mooi strak design, naar ons idee goed geluid. Wel iets dof. Door het ontbreken van een (uitgebreide) papieren handleiding toch even gestoeid met het instellen van het apparaat. De volgende uitdaging is om uit te vinden of we nog iets aan de toonsoorten kunnen instellen. Daarna het koppelen aan de tv. Voor nu is het heerlijk luisteren naar cd's en de radio via de wifi en Bluetooth van mijn telefoon. (Dus toch niet helemaal digibeet
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fijn multifunctioneel apparaat
 | 27-04-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Functies
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Een extra analoge aansluiting zou handig zijn
Nog weer iets beter dan voorganger N9. Veel internettoepassingen, bluetooth en streaming wifi. Deze witte uitvoering klinkt niet alleen prima via meegeleverde speakers maar ziet er ook goed uit.
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een prachtige set die veel kan met een mooi rustig geluid
 | 26-04-2019
  • Pluspunten
  • Digitale uitgangen
  • Goed geluid
  • Ook grote speakers kunnen worden aangesloten door receiver met veel vermogen
  • Mooi vormgegeven
  • Muziek vanaf iphone makkelijk af te spelen
  • Minpunten
  • Maar 1 analoge uitgang
  • Voor speakers passen alleen kleine dunne tulppluggen in de uitgangen vd versterker
  • Bijgeleverde luidsprekerkabel is erg dun
Een mooie set met veel mogelijkheden en een mooi rustig geluid voor de prijs. Ik heb mijn grote B&W speakers ook op deze set aangesloten en de receiver kan deze buiten verwachting nog best goed aansturen. Ik mis iets in de volheid en ruimte van het geluid maar dit geluid is al heel bijzonder voor zo’n kleine set met dit vermogen. Aansluiten ging heel gemakkelijk. Fijn dat muziek afspelen vanaf de iphone zo gemakkelijk gaat. Digitale uitgangen werken goed voor tv ontvanger en dvd speler. Jammer dat er maar 1 analoge uitgang op de set zit. Platenspeler en cassettedeck kan ik nu niet beide tegelijk aansluiten. Fijne prettige toetsen op afstandbediening en wel prettig dat afstandsbediening groot is. Kortom een prachtige set die boven verwachting goed klinkt voor deze mooie prijs.
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Een aanwinst voor mijn huiskamer!
 | 25-04-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Afstandbediening
  • Minpunten
  • Instellen lastig
Mooi strak design en een geweldig geluid.
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Toppertje!
 | 16-04-2019
  • Pluspunten
  • strak design
  • gemakkelijk te installeren en bedienen
  • goed geluid
  • Minpunten
  • glazen bovenzijde is kwetsbaar
Begin februari hebben wij voor onze trainingsruimte de Denon CEOL N10 aangeschaft via "platte tv.nl". De bestel procedure was duidelijk. Vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Daarnaast werd ik keurig op de hoogte gehouden van de status en de leverdatum.  Het apparaat is een echte aanwinst voor de praktijk. Het design is strak, hoogglans wit met een glazen bovenkant, echt schitterend. De installatie van het systeem is kinderspel en de Wi-Fi verbinding stabiel.  Het geluid uit de meegeleverde witte boxen is helder en van goede kwaliteit.  Ik kan iedereen zowel de webwinkel "platte tv" als de Denon CEOL N10 alleen maar aanraden....beiden zijn toppertjes!
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig product voor een goede prijs
 | 08-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Stabiele internetradio
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen DAB
Ik heb de Denon CEOL N10 Wit nu een klein maandje in bezit en ik ben erg tevreden met het apparaat. Ik gebruik hem voornamelijk als internet radio via de HEOS app. Installatie was een fluitje van een cent. Met mijn iPhone kon ik via airplay alle Wifi settings etc zo oversturen en binnen praktisch 5 minuten speelde de set. Installeren van de boxen was ook geen probleem. Handige veertjes aan de connectoren maakt het kinderspel. Het geluid is voor zulke kleine boxjes meer dan goed en is via de app ook prima te tweaken. Voor deze prijs een prachtapparaat!
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Bevalt goed,maar een heel gepuzzel met gebruiksaanwijzing
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • compact
  • mogelijkheden uitbreiden
  • internet
  • spotify
  • Minpunten
  • Geluid
  • gebruiksaanwijzing
Mooi design veel mogelijkheden, als je er eenmaal uit bent. Ben wel van plan dit ui te breiden met dr speaker via heos.
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Nog maar kort in gebruik, maar tot nu toe tevreden
 | 20-02-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk aansluiten en in te stellen
  • compact en strakke vormgeving
Ik heb deze Denon nog niet zo lang, ik kan dus nog niet heel veel zeggen over het apparaat. Ik ben zelf een behoorlijke nitwit met allerlei apparatuur en heb deze gekocht omdat we een van de voorgangers hiervan hadden. Ik wilde een apparaat waarop ik weer cd's kon afspelen, waarop er naar de radio geluisterd kan worden en waarmee er muziek van de NAS afgespeeld kan . De voorganger en ook deze kunnen dat allemaal. En tot nu toe deze ook naar volle tevredenheid. Het aansluiten, en instellen van e.e.a., wat ik eerder niet zelf gedaan heb, lukte me dit keer prima zelf. Bij geluidskwaliteit nu 3 sterren ingevuld, omdat we deze Denon CEOL N10 nog niet zoveel gebruikt hebben, dus nog weinig kunnen zeggen erover.
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische muziekinstallatie!
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • Supergoed geluid
  • Makkelijke installatie
  • Mooi design
  • Vraagt weinig ruimte
  • Extrene apparaat zoals platenspeler is ook aansluitbaar
ik ben zó ontzettend blij met mijn nieuwe muziekinstallatie, het geluid is geweldig en installeren was super makkelijk, ook voor een a-technisch persoon als ik! Volg de eerste stappen in het boekje, de rest geeft de installatie keurig zelf aan wat je moet/kunt/wilt doen. Je kunt hem helemaal customizen qua geluid, taal, favoriete zenders etc. Hij kost misschien wat meer, maar je krijgt er ontzettend veel voor terug, je koopt echte kwaliteit, dat zie je en dat hoor je.
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Schitterend apparaat met matige luidsprekers.
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Luidsprekers
Na het vervangen van de luidsprekers door Dynaudio’s geweldig tevreden!
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Topproduct bij topwinkel
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Streaming mogelijkheden
  • Minpunten
  • Standaard speakers zijn oke maar niet top
Heel tevreden over deze receiver . plattetv deed mij een interessant voorstel en geniet voor een hele mooie prijs van goed klinkende muziek. App van heos is makkelijk, geluid prima (met dali zensor 3 speakers nog beter) en vormgeving is top!
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Compacte set met uitgebreide mogelijkheden
 | 10-02-2019
  • Pluspunten
  • compacte afmetingen
  • Goed geluid
  • Moderne vormgeving
  • eenvoudige installatie
  • Heos
  • Minpunten
  • Korte luidsprekerkabels
Uitstekend geluid voor een kleine stereo-set. Uitgebreide mogelijkheden. Eenvoudig te installeren. Kan overal worden geplaatst door de compacte afmetingen. Prijs kwaliteit is prima.
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie radio met veel mogelijkheden
 | 09-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Mooie vormgeving
  • Werkt goed samen met andere heos luidsprekers
  • Handige app
  • Minpunten
  • App heeft regelmatig lange updates
De ceol wert perfect samen met andere heos luidsprekers. Dit aparaat is geschikt voor meerdere soorten mensen de digitale en analoge
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima geluid en makkelijk te bedienen apparaat
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Mooi geluid
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Redelijk korte bedrading boxen
Fijne geluidsinstallatie die makkelijk via een app te bedienen is. Installeerde zichzelf en geeft steeds aan wat er gebeurde. Mooi en instelbaar geluid.
DENON CEOL N10 WIT REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fijn apparaat dat weinig ruimte inneemt en goed staat in een modern interieur
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Cd's afspelen
  • Goe geluid voor kamer
  • Weinig draden
  • Minpunten
  • De grootte van de afstandsbediening.
Zeer gebruiksvriendelijk, fijn uitgebreide digitale gebruiksaanwijzing is te downloaden. Super dat er nog steeds cd's gedraaid kunnen worden en dat je tegelijk gebruik kunt maken van het streamen van muziek.