U bevindt zich in:
Denon AVR-X3500H Reviews

DENON AVR-X3500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 89 reviews
798,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super Machine!
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • geweldig geluid
  • eARC
  • netwerk mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
Had hiervoor een onkyo tx-sr444 ,maar wat een wereld van verschil. Deze receiver klinkt zó stabiel en gdetaileerd over alle kanalen. Ook de plaatsing van de subwoofer het is net of het uit de gewone luidsprekers komt. echt een super receiver. Ik had dit veel eerder moeten doen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig eenvoudig design, solide qualiteit
 | 03-12-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • iOs app
  • Groot display
Geluid is top, hij herkent en switch goed tussen input sources en je kan op het grote display goed zien welke source & audiosignaal hij binnenkrijgt. Verder heeft hij een zeer solide design, lekker vierkant, erg handig om weg te werken in een kast. Ios app is ook top.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fenomenaal geluid voor de echte bioscoop ervaring
 | 01-12-2018
  • Pluspunten
  • eenvoudige installatie
  • subliem geluid
  • veel power
  • Minpunten
  • onverlichte knopjes
  • vrij diep
Zeer eenvoudig te installeren en configureren. Daarna genieten van een subliem geluid en gebruikers gemak. Wel een vrij diep apparaat waardoor ik de achterwand uit mn kast moest halen om alles te laten passen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige receiver met talloze uitbreidingsmogelijkheden
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Makkelijke installatie
  • Geluid
  • uitbreidingsmogelijkheden
  • Prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • Buren willen ook mee komen luisteren
  • Vrouw zingt hele serenades mee
  • Je wil uit blijven breiden
Ik ben erg blij met de aanschaf van deze receiver. Ik had nog geen geluidsset thuis staan en was al lang aan het zoeken wat ik nou eigenlijk wilde. Deze receiver had al meer specs als wat ik eigenlijk nodig had. Maar ik ken mezelf en wil telkens uitbreiden en updaten. Dat is waarom ik voor dit systeem gekozen heb. Met 180 watt per kanaal kun je goed weg (en heb je nog wat over) met de meest gangbare speakers. Ik heb 2 Dali Zensor 7 vloerstaande speakers en een Dali Zensor Vokal center speaker aan mijn receiver gekoppeld. Een geweldige combi! Ik wil dit nog uit gaan breiden met een sub, 2 achter speakers en 2 Atmos speakers, maar alles op zijn tijd (en geld;)). Verder sprak mij de multiroom functie erg aan (leidingwerk is hier reeds voor aanwezig, was al rekening mee gehouden). Wat voor mij daadwerkelijk de doorslag gaf was de draadloze aansluitmogelijkheid van Heos speakers, zoals gezegd we sparen nog even door. Het aansluiten van de receiver was niet heel ingewikkeld, het installeren en afstellen evenmin met de bijgeleverde microfoon. Het is wel een verslavende hobby, zeker als je muziek af gaat spelen en het kippenvel op je armen komt van de muziek beleving! Er zullen vast betere receivers zijn, maar ik denk dat deze receiver al boven gemiddeld presteert! Geweldige prijs/kwaliteit verhouding! Beste aankoop van het afgelopen jaar! Daarbij mag gezegd worden dat ik erg vriendelijk en goed ben geholpen bij PlatteTV Breda, zoals alle andere keren dat ik daar geweest ben!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Erg fijne receiver. Heeft super geluid.
 | 12-11-2018
  • Pluspunten
  • Super geluid
  • Makkelijke setup via microfoon
  • Fijne menu's
  • 4K en HDR
  • Genoeg aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Menu's zijn lelijk vormgegeven en zijn niet in 4K
  • Had graag 4 hoogtekanalen gehad
Ben ook blij met alle menu opties. Ik kan bijvoorbeeld met een knop zien welke speakers actief zijn. Dit vind ik vooral handig omdat dolby atmos nog op weinig plekken te vinden is. Ik kijk dus regelmatig of de hoogtekanalen actief zijn. Hoewel ik de menu’s fijn vind werken, vind ik ze wel erg lelijk. Het is jammer dat hier geen tijd in is gestoken. Ik had 5 jaar geleden ook een denon reciever. De menu’s zijn in die 5 jaar niets veranderd.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Zowel goede geluidsseparatie als volle lage tonen
 | 30-10-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Video multiroom na extra HEOS speakers
  • eARC voor nieuwe televisie
  • Heeft ook Atmos en DTS X
  • DTS Neural X verbetert gesproken uitzendingen aanzienlijk
  • Minpunten
  • Niet intuitieve apps
  • Wordt best warm
  • Ouderwetse vormgeving
  • Televisie knettert na automatische uitschakeling door inactiviteit
Ik heb het product aangeschaft in combinatie met twee nieuwe Teufel Ultima 40 mark 3 speakers. Het geeft een mooi vol geluid met ook een goede geluidsseparatie. Ik heb nog de restboxen van een oude Sony BDV N590 5.1 er aan vast geknoopt met bananenstekkers, echter het kwaliteitsverschil met de Teufels is eigenlijk te groot, dus de volgende stap is geheel Teufel 5.1 gaan. Het bedieningsgemakt is voldoende maar niet meer. De apps van Denon en Heos brengen het cijfer aanzienlijk naar beneden. De interface is niet intuitief (wat is het verschil tussen favorieten en HEOS favorieten?) Voor wat betreft de afstandsbediening nadat je alles een vaste uitgang hebt gegeven is de bediening wel op niveau. Inderdaad jammer dat voor dit bedrag de afstandsbediening geen verlichte knopjes heeft waardoor je in het anders dan in het volle licht het niet lezen kan. Een ontdekt nadeeltje: ingangen via de HDMI pusht hij wel automatisch naar die HDMI als ik iets er van ga afspelen, maar doe ik hetzelfde bij de optische IN (daar zit een Chromecast Audio via de optische kabel in) dan schakelt hij NIET automatisch daarheen, en moet ik dat als extra handeling via de afstandsbediening doen. Dat is jammer als ik wil multiroomen synchroom met mijn keukenspeaker die chromecast Audio heeft ingebakken. De Denon moet ik als ik de boel naar de gekoppelde thuisgroep stuur (Keukenspeaker met ingebakken Chromecat Audio en chromecast audio dongle met optische kabel in Optische IN in de Denon) altijd nog eens apart inschakelen (naar Optische IN) voordat de multiroom in werking kan treden. (Als ik Spotify naar de Chromecast thuisgroep stuur) Zucht. Daar kom je pas achter in de praktijk. Dat gaat dan het snelst via 1 knop op de Denon afstandsbediening. Misschien dat het ook nog wel lukt in weer een andere HEOS of Denon app openen en dan diep in de niet-intuitieve structuur zoeken. Dan zou het misschien via alleen mijn smartphone kunnen. Verder ben ik blij dat hij toekomstklaar is, met zijn eARC (dan hoef ik na aanschaf nieuwe televisie met Netfix Dolby Atmos app geen extra apparaat aan te schaffen als player speciaal voor Netflix Dolby Atmos.) Ook handig dat ik in de toekomst kan multiroomen met HEOS boxen en dat deze ook de ingangen ondersteund, waardoor ik niet dat alleen met audiobronnen kan doen, maar ook bijvoorbeeld met de reguliere Chromecast (video en audio) die gewoon in een HDMI IN kan (naast de eerder genoemde Chromecast Audio in de optische IN). Nu kan ik zonder aanschaf HEOS boxen al multiroomen uitsluitend op Audio via alle Chromecasts Audio in huis. Toekomstig kan dat dus na koop HEOS boxen ook van videobronnen. Dus YouTube en NPO door meerdere boxen tegelijk in het huis, voor als ik veel heen en weer loop. Er is een rare storing, als hij door inactiviteit op standby schiet, begint een of andere transistor via de eARC naar mijn televisie uit 2012, te knetteren in mijn televisie. Dat gebeurt niet bij gewoon inschakelen en uitschalen, alleen na die stand-bye inactiviteit automatische uitschakelel modus Verder is het aan je eigen oren welke stand je bij welk gebruik het prettigst vindt. Voor gesproken televisie uitzendingen verbetert de DTS Neural X de stemmen aanzienlijk, meer dan alle andere standen. De stemmen worden dan wel bijna helemaa geleid naar de centre speaker, en die is helaas nog niet op het niveau van mijn voor Links en Rechts grote staanders van Teufel. Zoals gezegd, ga ik hem nu aanvullen met alles Teufel 5.1 Ik hoop hier nog jaren verder mee te kunnen. Ik ben benieuwd of hij dat bij intensief gebruik gaat redden.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
extreem goed
 | 29-10-2018
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • up to date opties
  • bediening
  • aansluitmogelijkheden
  • degelijkheid
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
Strak vormgegeven, vele opties en features en uiteraard geweldige sound (met goede boxen).
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beste koop 2018
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Supermooi geluid
  • Schakelt zelf tussen inputs
  • Fraaije vormgeving
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Bedienbaar met smartphone
  • Minpunten
  • Bediening met ipad (volume blijft hangen)
Ik was op zoek naar een receiver die de combi van analoge speakers en Heos aan kon. Daarbij was 7.2 opstelling voor mij maximaal in het kader van de waf (wife acceptence factor) opstelling middels bijgeleverde microfoon afgesteld. Speelt fantastisch. Echt een aanrader!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima receiver met veel mogelijkheden!
 | 29-09-2018
  • Pluspunten
  • Veel mogelijkheden
  • Eenvoudige installatie
  • Geluid
  • Compacte vormgeving
  • Minpunten
  • Zaai uiterlijk
Zeer eenvoudig te installeren Ruime ondersteuning (Spotify, Airplay, Bluetooth, HDR, Dolby Vision etc) Mooi helder geluid