U bevindt zich in:
Denon AVR-X3500H Reviews

DENON AVR-X3500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 89 reviews
798,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Audyssey MultEQ XT32 echt de meerprijs waard!
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • MultEQ XT32
  • Low Frequency Containment
  • Web Interface
  • ECO Modus
  • Dual Sub Control
  • Minpunten
  • Weinig channel uitbreidingsmogelijkheden
  • Infrarood bereik
  • Gemis van helptekst in menu's
Gekozen voor de X3500H om de Low Frequency Containment opties (woon in een tussenhuis) en de dual sub control, geven de huiskamer een echte IMAX/DTS experience. Mocht je geen dual subs nodig hebben of geen rekening hoeven houden met de buren zou een goedkoper model ook kunnen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldige receiver in deze prijsklasse
 | 23-12-2018
  • Pluspunten
  • helder geluid
  • gemakkelijke bediening met app
  • veel aansluitmogelijkheden
  • super surround
  • gemakkelijke en zeer goede afregeling van surround geluid
  • Minpunten
  • geen eigen afstandsbediening
Ik had de receiver gekocht omdat mijn oude Denon AVR1 versterker geen HDMI aansluiting had en ik stelde mij geen geluidverbetering voor. Het tegendeel is echter waar. Surround is echt surround. Je waant je midden in de scene. Ook het geluid is veel helderder van van de oude versterker. Kort en goed een geweldig apparaat met legio mogelijkheden.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
goede receiver met veel mogelijkheden en mooi geluid
 | 23-12-2018
  • Pluspunten
  • veel aanluitingen
  • goede osd
  • veel mogelijkheden
  • goed geluid
  • Minpunten
  • Spotify alleen met extern apparaat te gebruiken.
beeld wat wordt doorgeven is erg mooi. goede kwaliteit geluid
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een fantaties mooi product
 | 21-12-2018
  • Minpunten
  • Jammert dat je het alleen op je telefiezie moet instinstellen
Fantaties geluid 7.1
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Ondersteuning apps en technieken
Prima geluidskwaliteit i.c.m. een betrouwbaar Denon platform met aansluitingen en ondersteuning voor de meest relevante technieken en apps
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Potente alleskunner
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Geheel up to date met de nieuwste formats
  • HEOS app werkt goed
  • Up-samplen van analoge video naar HDMI
  • Minpunten
  • Remote app start traag op
  • Geen 5.1 analoog ingangen
Dit is een geweldige upgrade tov m'n vorige Denon AVR-1804, veel voller , duidelijk meer kontrolle over m'n Focal Cobalt-816S fronts en -CC800S center speaker. Zelfs in 3.0 opstelling al een overtuigend geluids beeld met multichannel bronnen. (Van Der Hul interlinks en kabels) Flac files en zelfs mp3 320kbs klinkt veel beter dan met de avr-1804, die nieuwe AKM d/a converters doen echt hun werk goed, ook veel beter dan de Brown -Burr d/a in m'n dvd speler. Opvallend is dat het TV beeld beter lijkt via de Denon dan wanneer het direct aan de Ziggo box gekoppeld is.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldige muziekweergave zeker als je kijkt naar prijs/kwaliteit.
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Geweldige muziekweergave
  • Prijs/Kwaliteit
  • Bi-Amp mogelijkheid bij 5.1
  • Minpunten
  • Geen ingebouwde ChromeCast
Ik heb verschillende receivers gehad van verschillende merken (nog nooit eerder een Denon), maar ik ben bij Denon uitgekomen omdat ik dol ben op de uitstekende bouwkwaliteit, veelzijdigheid en vooral uitstekende geluids- en video-output van de X3500H. Denon is hier ongeëvenaard in en met deze receiver zitten zij in een geweldige prijs / prestatie-sweetspot.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Boven verwachting
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • meerdere zones
  • vele opties
  • vormgeving
  • warm geluid
  • bediening vriendelijk
  • Minpunten
  • stand-by zone instelling
  • GEEN!
Ik ben overgestapt van ONKYO naar Denon en ben zeer tevreden. Zelfs het geluid van mijn oude boxen komt er beter uit echt ongelofelijk.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekend geluid en veel aansluitmogelijkheden
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Uitstekend geluid
  • Gemakkelijk te installeren
  • Veel instel- en aansluitmogelijkheden
  • Materiaal receiver voelt degelijk aan
  • Minpunten
  • HEOS app nodig om muziek via muziekdienst te luisteren
Met deze receiver is het mogelijk om een goed geluid uit verschillende speakers te krijgen. De speakers van een bestaande Harman set zijn nu op deze AVR-X3500H aangesloten en het was gemakkelijk om mijn gewenste klankkleuren met uit de speakers te halen. Het setupinstructies/ instellen en de bediening gaat gemakkelijk. Wel wat uitdaging gehad om de set op de router geconnecteerd te krijgen. Het handigste is het connecten van de receiver via je mobiele telefoon te doen. HEOS app is een must om op je mobiel/tablet geïnstalleerd te hebben om o.a. je muziek via bronnen zoals Spotify, Tunin, Tidal te kunnen beluisteren. Zonder de HEOS app zijn deze bronnen volgens mij via de receiver zelf niet te selecteren. Ook interne video apps zoals bijvoorbeeld YouTube is geen app bij deze receiver. Hoe dan ook, het blijft een receiver voor het geluid en daarvoor is dit product wat mij betreft een aanrader.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Beste prijs kwaliteit verhouding in deze klasse.
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • Geweldige geluidskwaliteit
  • Uitgebreide instellingsmogelijkheden
  • Gemakkelijk instellen via wizard
  • Minpunten
  • Diepte is wat langer dan b.v. pioneer
  • Afstandsbediening zonder verlichting
De Denon AVR-X3500H is een geweldige receiver. De geluidskwaliteit, het vermogen en bedieningsgemak maken deze receiver voor mij tot de beste in z'n klasse. Ik heb de receiver aanschaft ter vervanging van een Pioneer VSX-1021 receiver en het was een verademing op alle fronten. Instellen is veel eenvoudiger omdat de Denon gebruik maakt van een softwarematige Wizard. Daarnaast kun je nog altijd de geluidsinstellingen volledig naar smaak instellen. De software is eenvoudig van opzet maar intuitief in gebruik. Daardoor dus ook een groot bedieningsgemak. Verder zijn er tal van aansluit mogelijkheden en ondersteund de AVR-X3500H natuurlijk HEOS.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
receiver met veel mogelijkheden en goed geluid, ondersteund de laatste interfaces
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • snelle setup
  • heos ondersteuning
  • veel mogelijkheden qua aansluitingen
  • Minpunten
  • spotify premium acount nodig
receiver met veel mogelijkheden en goed geluid, ondersteund de laatste interfaces setup vergt wat tijd met inmeten, resultaat is daarna goed. bediening met heos app voor verschillende zones werkt prima, tevens is het streamen van HD audio naar externe versterker erg goed. komt zeer dicht bij kwaliteit van externe DAC (wired 4 sound)
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Alle functionaliteiten die je je kunt wensen in een AV receiver
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • Geweldige geluidskwalieit
  • Spotify Connect
  • Pre-outs om actieve luidsprekers op aan te sluiten
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen ontdekken
Omdat ik een oplossing zocht om mijn actieve studio monitoren aan te sluiten zonder tussenkomst van PC, ging ik op zoek naar een AV receiver met pre-outs. Dit model was precies wat ik zocht: een A merk receiver met alle laatste functionaliteiten op het gebied van audiostreaming én pre-outs voor mijn studio monitoren. Voor toekomstige uitbreidingen was ik tevens op zoek naar voldoende versterkte kanalen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Subliem
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • voldoende power
  • Minpunten
  • niets
Zeer veelzijdige receiver , voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen, m.a.w. een aanrader
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geen spanned design, geweldig geluid
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Veel aansluitingen
Onze 10+ jaar oude Sony receiver wilde we graag vervangen door iets met wat meer HDMI aansluitingen en natuurlijk ook direct future proof. Deze receiver heeft voldoende aansluitmogelijkheden. Het design is niet zo spannend (al is dat bij de meeste receivers het geval) maar het geluid (vooral in het hoog en de balans tussen hoog/laag/bas) is subliem. Onze boxen geven vele malen beter geluid ten opzichte van de oude Sony receiver.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig product
 | 09-12-2018
Komt perfect geluid uit
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Prima geluid maar matige software
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Heel doed geluid
  • Goede automatisch afstelling
  • Minpunten
  • Minimale instel mogelijkheden
  • Onhandige streaming diensten
Ik heb deze versterker gekocht ter vervanging van mijn Yamaha RX-V2700. Helaas ondersteunde de Yamaha geen 4K en laat ik nou net een nieuwe TV hebben gekocht... Via webchat een inruil deal gemaakt, dat ging prima en heb een redelijke inruil prijs gekregen bovenop de toch al hoge black friday korting. Aansluiten was makkelijk, de speaker aansluiting zijn duidelijk gemarkeerd en goed toegankelijk. Alle bronnen zijn HDMI en ook de beamer en TV zitten op HDMI. Instellen was makkelijk door de eerste setup schermen waar je stap voor stap je instellingen kunt doen. Vervolgens moet je met de meegeleverde microfoon een aantal metingen doen van de ruimte op verschillende zit posities (dat had mijn 10 jaar oude Yamaha overigens ook al). Daarna kun je spelen. De AB is simpel en overzichtelijk. De menu's voor de instellingen zijn idem simpel en overzichtelijk. Waar ik gewend was elk detail te kunnen instellen met mijn vorige versterker kan ik nu alleen het hoogst noodzakelijk configureren. Waar het echt fout gaat is met de streaming diensten, de bediening daarvan is nogal onoverzichtelijk en niet intuitief. Op dit moment vind ik het prettiger bijvoorbeeld om spotify via de TV naar de versterker te streamen dan alleen de versterker te gebruiken. Zo zijn er nog wel wat meer onhandige dingen in de bediening, maar die kan ik oplossen door ze voor te programmeren in mijn logitech Harmony. Het geluid is echter meer dan prima en maakt de andere (kleine) onvolkomendheden meer dan goed. Ik was bang dat ik de mooie klank van mijn Yamaha zou gaan missen, maar als ik eerlijk ben klinkt de Denon zelfs beter . Of dit komt door de afstelling middels de Audicy software en microfoon weet ik niet, feit is dat ik er dik tevreden over ben. Ik gebruik een android TV met Chromecast ingebouwd en HDMI met CEC en ARC werken prima. Versterker gaat aan als de TV aan gaat en andersom, audio van de TV gaat over de versterker en nergens merk ik iets van delay tussen beeld en geluid. Kortom, ik ben tevreden met de aanschaf op wat kleine (bedienings) dingetjes na.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
 
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Calibratie
  • Vermogen
  • Heos standaard aanwezig
  • Minpunten
  • App wat simpel
  • 2 apps heos/avr remote
Mijn Onkyo TX-NR828 had naar 4 jaar!! de geest gegeven dus tijd voor een nieuwe. De AVR-X3500H is tot nu toe al veel beter. Hij is aangesloten op een teufel 5.2 set het klinkt gewoonweg ZALIG. Ook op hogere volume klinkt alles super. Heb ik wat Sonos speakers in een 2de zone maar deze gaan weg om de zone 2 van deze versterker te gaan gebruiken. Heos is wat wennen maar de spotify app maakt dit weer goed. Hij biedt ook nog een extra ingang voor een platenspeler, Wifi, bluetooth, wat je maar wilt ... Calibratie met meegeleverde microfoon is fluitje van een cent en op een kwartiertje rond. De app heos/avr remote zijn niet top maar je kunt er alles mee. Dit is een blijvertje.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hele goeie bediening
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
Het is een geweldig goeie reciever
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig kwalitatief hoogstaand toestel met enorm veel mogelijkheden.
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Zeer veel instellingen
  • 170W per kanaal...
  • Connectiviteitsmogelijkheden
  • Aansluiten 2de TV
  • Minpunten
  • Geen
Muziek beluisteren en tv-kijken is in 5.1 surround al prachtig. Kies goede boxen om hier op aan te sluiten. Meer heeft een mens niet nodig !
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi vormgegeven duidelijke krachtige receiver
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Werkt duidelijk
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Vele aansluitmogelijkheden
  • Handige tool voor instellen surround
  • Minpunten
  • Geen
Mijn speakers hebben nog nooit zo mooi geklonken als met deze versterker. De versterker werkt duidelijk en heeft vele aansluitmogelijkheden. Echt een aanrader!