U bevindt zich in:
Denon AVR-X3500H Reviews

DENON AVR-X3500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 89 reviews
798,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat met super veel mogelijkheden.
 | 08-02-2019
  • Pluspunten
  • Aansluit mogelijkheden
  • Heos
  • 4K
  • Vermogen
Top versterker met heel veel aansluitmogelijkheden. Mijn huidige speakers leken wel nieuw met deze receiver.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een echte HDMI versterker met sterke internet functies
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • HDMI Handshake
  • Aansluit gemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • geen verlichting RC
  • OSD volume bij film
De medewerker van platte TV wist mij te overtuigen mijn keuze te wijzigen in dit apparaat. Nu 3 weken in gebruik en bijzonder enthousiast. Zeer sterk geluid. Goede accoustische presets. Meest enthousiast ben ik nog over de HDMI. Geen problemen met handshake van mijn wireles projector en de fantastische integratie met internet (HEOS) en Alexa.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldige receiver
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid, na handmatige instelling
  • veel aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • hij is erg diep, waardoor ik hem niet in de kast kan zetten
  • geluid ARC functie
De Denon AVR-X3500H is een geweldige receiver. Een werkelijk prachtig geluid. In eerste instantie vond ik het tegenvallen, maar dat kwam doordat ik gekozen had voor de automatische afstelling. Je moet hem echt zelf instellen om het goede geluid eruit te krijgen. De ARC functie krijg ik met mijn LG 55c6v niet goed werkend. De aangesloten apparatuur wordt wel bediend, maar het geluid wordt niet via de receiver doorgegeven. En juist dit is het enige echt belangrijke van de ARC functie.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geen betere receiver te vinden voor dit geld
 | 30-01-2019
  • Pluspunten
  • Goede ondersteuning (Geluids sporen)
  • Heos werkt goed
  • Veel vermogen
  • 4k HDR Passthrough
  • Mooi design
  • Minpunten
  • spotify connect, en geluid bedienen mobiel
Prima receiver zeker voor de prijs. - enige min punt is dat de receiver icm met spotify connect,, erg grote stappen maakt met het volume, via de telefoon
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterend
 | 27-01-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Heel mooi geluid en geluid via de telefoon of tablet is ook schitterend.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Dit product voldoet zeker aan mijn verwachtingen.
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • Erg mooi afgewerkt
  • gemakkelijk te installeren
  • degelijke en duidelijke afstands bediening
  • Mooie bijgeleverde setup microfoon steun(erg handig)
  • duidelijke handleiding bijgesloten.
  • Minpunten
  • Eigenlijk nog geen minpunten kunnen ontdekken.
Deze versterker ziet er ten eerste erg mooi en strak uit. Verder geeft de versterker alle geluiden zeer mooi waar en is het echt alsof ik voor het eerst dolby surround beleef. De effecten en geluiden worden zo mooi weergegeven. Ik vind dit echt een super versterker en vind dat hij met kop en schouders boven de andere versterkers uit steekt en mag steken.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
 | 22-01-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Communicatie met werknemers platte tv
  • Minpunten
  • Geen
De versterker lost al m'n verwachtingen in. Een zeer goed toestel in combinatie met m'n jamo surround.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top receiver!
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Aansluitmogelijkheden
  • 4k ondersteuning
  • Minpunten
  • Geen!
Inmiddels mijn 3e Denon en wederom een top receiver! Zeer eenvoudig in te stellen met de meegeleverde microfoon voor een perfecte afstelling van het geluid! Ruim voldoende vermogen voor de thuisbioscoop. Belangrijk is een goede set luidsprekers om de Denon optimaal tot zijn recht te laten komen. Ruime mogelijkheden om alle randapparatuur aan te sluiten en zo alles via de Denon te laten lopen om zo optimaal van de mogelijkheden die deze receiver biedt te genieten!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Maakt de beloftes waar
 | 18-01-2019
  • Pluspunten
  • Sterke receiver
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Upscaling
De receiver is goed stevig verpakt. Er zit een vel bij met labels zodat je alle kabels een mooi labeltje kunt geven als je ze uit de oude receiver haalt. Aansluiten was dus een makkie. En hij heeft meer dan genoeg vermogen om alle speakers aan te sturen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Receiver die past in Internet tijdperk
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • HEOS multi-room
  • Optische audio ingang
  • Remote via Denon app
  • Minpunten
  • Integratie met domotica kan beter
Goede Multi-channel AV Receiver die past in het multi-room audio en internet tijdperk met ondersteuning van HEOS, Spotify en het afspelen van veel audio formaten. Door wifi ondersteuning is het nu mogelijk de versterker uit het zicht te plaatsen omdat de bediening mogelijk is via de HEOS of Denon app. Integratie in een domotica systeem kan beter, aangezien de interface wat basic is.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Hele goede receiver met alles erop en eraan, setup spreekt voor zich
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • Installatie heel eenvoudig
  • Geeft goed geluid weer
  • Minpunten
  • Afstandsbediening kon uitgebreider en mooier
  • Volume moet ver open worden gedraaid
Receiver nu een week in huis, bevalt prima. Geluid is prima. Ik moet alleen de receiver op volume 70-80 zetten (schaal van 0-98) om lekker bioscoop geluid te hebben. Ik denk echter dat dit niet door de receiver zelf komt maar door de 8 ohm speakers die eraan zitten. Ik heb alleen nog geen tijd gehad om HDMi ingangen goed toe te wijzen denk ik, als ik nu m'n Xbox aanzet gaan zowel de tv als de receiver uit en na een paar tellen weer aan. Dit zal wellicht een instelling zijn. De setup spreekt voor zich, het apparaat leidt je door alle stappen heen en is zo geïnstalleerd. Echte minpunt vind ik alleen dat de afstandsbediening niet wat uitgebreider/mooier is en dat je meerdere apparaten zoals je tv ermee kan aansturen. Dit had ik wel bij Onkyo, nu heb ik 3 losse afstandsbedieningen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super versterker
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Goede bediening
  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Overzichtelijk
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Erg blij mee en werkt goed. Super geluidje.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige receiver!
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Afstandbediening niet verlicht en dat is 'savonds lastig
Dit is een topproduct. Ik gebruik hem eigenlijk alleen voor stereo en dat klinkt geweldig met mijn klipsch speakers. Veel beter dan de sony die ik vervangen heb.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Je geloofd je oren niet
 | 11-01-2019
Perfecte receiver dit moet je zelf horen
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top receiver!
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Heos
  • eARC voorbereid
  • Ondersteund vrijwel alle audio formaten
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
  • Heos app kan beter
De Denon AVR-X3500H doet wat hij moet doen. En dat is geweldig geluid produceren! Zowel in stereo als in surround, is deze receiver een dikke klasse beter dan mijn oude Onkyo tx nr709. De behuizing van de DENON voelt wel wat minder robuust aan, en de afwerking van de Onkyo is ook wat beter. Maar dit staat in schril contrast met de winst aan geluidskwaliteit. Het enige minpunt aan de DENON vindt ik de afstandsbediening. Deze voelt wat goedkoop aan en had wat uitgebreider gemogen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goede receiver voor prijs/kwaliteit
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Aansluitingen
  • Aantal hdmi aansluitingen
  • Gemakkelijke menu
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Goede receiver met veel aansluit mogelijkheden. Gemakkelijke aansluit menu die via tv te volgen is
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Er is geen betere voor deze prijs, echte aanrader
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • 4K en ARC
  • Prijs/Kwaliteit
  • Handige tool voor instellen surround
  • 170W per kanaal...
  • Minpunten
  • nog geen
Gekozen hiervoor om mijn oude Onkyo 607 te vervangen die geen recente features had, heeft veel aansluitmogelijkheden, sluit goed aan op mijn 4K tv, boven verwachting tevreden met de aanschaf maar er moeten nog het een en ander nog geïnstalleerd worden. Heb een 7.1 opstelling
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi geluid, veel HDMI aansluitingen en audyssey calibratie is geweldig.
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • hdmi aansluitingen
  • audyssey
  • wordt niet te warm
  • Minpunten
  • geen ziggo antenne aansluiting
  • afstandsbediening redelijk plastic achtig
Goed product voor een redelijke prijs.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch complete AVR
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • design
  • goed geluid
  • pre-outs
  • google assistant support
  • wordt niet heet
  • Minpunten
  • (nog) geen
  • hdmi ingang aan de voorkant niet achter een klepje
De Denon AVR produceert een zeer goed geluid in films (primair doel hier). De AVR ondersteunt alle huidige audio formaten en is voorzien van pre-outs voor alle kanalen (voor mij een must) voor een schappelijke prijs. Daarnaast heeft de receiver o.a support voor google assistant of is te integreren in andere home automation (bijv. Home Assistant). Als laatste viel mij op dat de receiver niet al te heet wordt. Zelfs in een gesloten kast (deels open achterkant) blijft de receiver op een prima temperatuur.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer complete AVR
 | 27-12-2018
  • Pluspunten
  • Veel features
  • Koel in ECO mode
  • Audyssey
  • Pre-Outs
  • Menu's in 4K zichtbaar
  • Minpunten
  • Apps kunnen iets robuuster
Zeer complete AVR. Ik had deze gekocht als vervanger van een x2400h omdat ik de Pre-Outs nodig had. Verder eigenlijk hetzelfde als een x2400h, behalve dat de menu's van de AVR nu ook getoond worden bij 4K video, en dat is toch een flink pluspunt. Zolang je niet veel vermogen vraagt, de ECO mode op AAN zetten, dan blijft de AVR koel. Ik gebruik de AVR ook vaak in stereo mode, en ook dan wordt er een prima geluid geleverd. Audyssey is een must als je geen top kwaliteit luidspreker hebt. Het resultaat na deze meting is uitmuntend. Je kan 2 apps installeren (ik heb een android): HEOS en AVR remote. HEOS is een bediening voor streaming diensten als Spotify, Deezer, Tidal, Napster, Tidal en nog een paar. Zelf gebruik ik Deezer en dat werkt meestal prima.