U bevindt zich in:
Denon AVR-X3500H Reviews

DENON AVR-X3500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 89 reviews
798,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat, zoals gewend van Denon
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Fase herkenning van de speakers
  • bedieningsgemak
  • Uiterlijk
  • Voldoet aan de verwachtingen
  • Bleutooth connectie
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Deze AVR-X3500H is de vervanger van mijn vorige AVR van denon die geen 4K kon doorgeven. Ik heb er niet veel apparaten op aangesloten. Een Nvidia shield (4K) en een IPTV decoder voor de Formule 1. Gewone tv kijk ik nog steeds met een coax decoder direct aangesloten op de TV (LG C9). Voor de gewone TV voldoen de interne speakers van de tv prima. Net als de vorige AVR zit hier een automatisch afstelling voor het geluid bij met behulp van een externe microfoon. Deze moest ik plaatsten op een meegeleverde kartonnen statief (zit opgevouwen in een mapje en moet je in elkaar zetten). Dat was wel handig. Via een wizard (zichtbaar op de tv) zie je waar je het statief met microfoon moet neerzetten (8 posities) daarna worden er geluiden afgespeeld per speaker en dat wordt dan opgepikt door de microfoon. Nadat dat op 8 verschillende posities is gedaan wordt er door de X3500H een berekening gemaakt en veranderingen aangepast aan het geluid zodat dit optimaal wordt ingesteld. Daarna kun je nog handmatig finetunen. Ik prefereer wat extra geluid uit de centerspeaker dus dat heb ik gedaan. Ik hoefde alleen de draden over te zetten. Ik heb het gevoel dat het geluid voller en beter is dan de vorige. Vooral de aansturing van de subwoofer doet hij beter. De bediening is wat makkelijker geworden. Tijdens de wizard laat hij ook zien of je de speaker met de goede fase heb aangesloten. (min naar min en plus naar plus. Als het bijvoorbeeld min naar plus en of andersom dat geeft ie dat aan). Het bewerken en verbergen van de bronnen is een fluitje van een cent. De grote vraag was voor mij hoe hanteert de X3500H 4K content via de shield naar de LG C9. Ik was nog geen ervaringen tegengekomen op het internet. Dus moest ik het maar gewoon doen. In mijn geval ging dat zonder enig probleem. TV gaf de beelden prima door in 4K met HDR. Zeer tevreden tot nu toe. Een echte aanrader dus.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Zeer complete receiver met goed geluid.
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Technologiën
  • HEOS
  • Gebruiksgemak
  • Analoog -> digitaal
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Net iets meer verwacht
De Denon AVR-X3500H is een receiver die heel compleet is. De laatste nieuwe technologieën zijn aanwezig. Heel handig is het HEOS netwerk om twee van mijn receivers met elkaar te verbinden. Digitale internet radio en Spotify Connect gebruik ik continue en werkt steeds zoals het moet. Een leuke feature van de 3500 is dat het analoge video signaal kan geconverteerd worden naar HDMI. Mijn oude PS2 kan ik dus nu wel terug gebruiken op mijn nieuwe TV! Na vele reviews te lezen verwachte ik heel veel van het geluid. De automatische Audyssey kalibratie is zeer handig, maar volgens mij niet helemaal perfect. Ook qua geluid had ik misschien net iets meer verwacht. Dat kan misschien aan de ruimte of slechte speaker-reciever combinatie liggen. Al hebben de speakers daarvoor zeer mooi qua klank gewerkt op een ander hi-fi systeem. Dat is iets om later dan uit te zoeken. Sowieso zeer tevreden over deze aankoop!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig!
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • voorkant is van kunststof
Geweldige geluidskwaliteit!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Denon op zijn best
 | 18-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Functies
  • Minpunten
  • Geen
Deze Denon als aangeschaft als vervanger van de x3100w vanwege de vernieuwde functionaliteiten zoals Heos en volledig 4K tezamen met HD Audio. Het geluid van de vorige Denon was al goed. Alleen is het geluid wederom een paar stappen verbeterd. Het is stukken voller en ook helder/ De app heeft ook een flinke upgrade gehad. Ben er erg content mee!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid!
 | 15-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Functionaliteit
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
volmaakt
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • heb ik niet
Voldoet aan al mijn wensen. Wilde goed geluid en aansluiting voor platenspeler. Mijn oude Kef speakers klinken heel helder en de bediening via mijn iPhone is heel makkelijk. Zeer blij met deze keuze.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldig ding
 | 06-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Wat een mogelijkheden zitten erop en dan toch een lekker simpele afstandsbediening
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
hij doet werkelijk alles wat ik zocht
 | 05-05-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • vorm
  • bediening
  • spotify connect
  • Minpunten
  • arc is moeizaam
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super receiver
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Denon app
  • Fantastisch geluid
  • Mooi design
  • Multi room optie
  • Minpunten
  • geen verlichte remote
Prima receiver zeker voor de prijs.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Veel waar voor je geld.
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • 2x opt in
  • Helder display
  • Dts
  • Atmos
  • Makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Geen verlichting in ab
Met de juiste speakers een hele fijne reciever met super veel aansluitingen en mogelijkheden. Heel tevreden met de aanschaf.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Boven verwachting!
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vormgeving
  • Wifi
  • 4K audio/video
Waanzinnig geluid en super eenvoudig te installeren. De connectie met wifi en de Denon app op je telefoon is precies wat ik aan mijn andere receiver miste. Enorm gebruiksvriendelijk. Je kan het zo gek niet verzinnen of je kan een apparaat koppelen. Ik had hiervoor een Harman Kardon waar ik heel tevreden over was, maar dit is echt een stap hoger...op alle fronten. Boven verwachting.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige receiver, welke een mooi geluid geeft en heel gebruiksvriendelijk is
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Erg gebruikersvriendelijk
  • App werkt goed
  • Veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Een mooi vormgegeven receiver welk een erg mooi geluid produceert. De receiver is heel makkelijk te installeren en is heel gebruiksvriendelijk. De Denon en HEOS app werken goed. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom ik ben zeer tevreden over de receiver.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Topklasse voor dit budget
 | 26-03-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Denon app
  • HEOS
  • Fantastisch geluid
  • Minpunten
  • Remote wat ouderwets
  • Geen mediaserver opties als het gaat om video
  • ARC blijft een gedoe
Middels de uiterst vriendelijke setup word je door de I stallatie geleid. Om al snel te genieten van een prachtige geluidzweergave. Deze versterker staat als een huis en is zijn prijs meer dan waard.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische receiver!!
 | 15-03-2019
  • Pluspunten
  • Duidelijke setup menu voor de afstemming geluid
  • De diverse aansluit mogelijkheden achterop de radio
  • Super geluid
  • Veel mogelijkheden
  • Zit alles op wat ik nodig had
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
  • Nog niet kunnen ontdekken
  • Geen
Had eerder ook al een Denon reciever en een goede ervaringen met Denon. Goede recensies gelezen over de X3500H en daarom gekocht. Fantastische weergave van zowel hifi als surround!! Internet radio via HEOS account en boxen en subwoofer klinken geweldig. Tot nu toe ervaar ik het als zeer prettig. Kortom super tevreden!!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi ontwerp en staps gewijs door menu geloodst.
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Genoeg power
  • Multi room optie
  • Minpunten
  • Was ff uitzoeken om alles via HDMI te laten lopen. Dit lag ook gedeeltelijk aan mn tv instellingen
  • Geen manuel
Receiver zit aangesloten op teufel t10 sub en Definion 3 luidsprekers en voor rear speakers nog een oud setje hkts11. Dit alles klinkt echt geweldig.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super receiver
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • 7 versterkers
  • 4K HDMI
  • Eenvoudige setup
  • Talloze in en uitgangen
  • Minpunten
  • geen DAB / DAB +
De Denon AVR-X3500H is een aanrader. Kwalitatief hoogstaand toestel met vele mogelijkheden. Na het vergelijken met andere merken, is deze Denon zowel qua uitrusting als prijs de koploper.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Fantastisch apparaat, subliem geluid en uitstekende beeldkwaliteit.
 | 23-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid en Beeld
  • Controle op de fase van de luidsprekers
  • DTS, Dolby Atmos en Dolby Vision
  • Muziekserver NAS compatible
  • Duidelijke setup=wizard
  • Minpunten
  • geen verlichte remote
  • geen usb aan de achterzijde
Deze Denon AVR3500H voldoet aan al mijn verwachtingen. Zone2 geeft zelfs mijn Digitaal geluid door naar een analoge versterker in de bovenverdieping. Ik heb gekozen voor Denon en heb er zeker geen spijt van.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Alle verwachtingen zijn uitgekomen
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Makkelijke installatie en bediening
  • HEOS functie
  • Makkelijk en goed contact via de chat
  • Minpunten
  • Bij bediening 2 aparte apps; voor het apparaat zelf en HEOS
  • Geluidsinstelling past zich niet automatisch aan de bron (film, tv, tuner) aan bij switchen
Uitstekende receiver, makkelijk te installeren en te bedienen via de app. Snelle levering en goede sales en aftersales middels de chat. Vooralsnog zeer tevreden. De HEOS functionaliteit maakt het af.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Bomvol geuid en mogelijkheden
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluidprestatie
  • Bedieningsgemak
  • Aantal audio bronnen
  • Eenvoudige opzet voor Bi-Amp
  • Automatische herkenning van dolby bronnen (DTS/DS)
  • Minpunten
  • ?
Eerst compliment aan PlatteTV. Ik had eerst 3400H besteld, de dag erna een reactie dat de bestelling in orde is maar dat de nieuwe X3500H wellicht een betere optie is. En dat is zo, dus nogmaals dank voor deze alertheid! De vorige Denon 3200X had het begeven na 4 mnd met mijn nieuwe B&W 704S speakers in B-Amp. Na een Denon is er qua prijs prestatie weinig alternatief, dus toch weer voor een nieuwere Denon. De X3500H is echt erg goed. Een enorm goed geluid, groot bedieningsgemak., duidelijke notatie van de aansluitingen (zit zelfs een stikkervel bij om de speakerdraden te labelen). Ik heb de Audyssey meting uitgevoerd wat daarna een helderder en betere surround ervaring geeft. De internetradio (TuneIn) is een aardige verassing. Ik ben eigenlijk nu wel een beetje blij dat de 3200H het heeft begeven ;-).
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
apparaat met veel functies
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • geluid is super
  • makkelijke bediening
  • veel aansluitmogelijkheden
een toestel met veel mogelijkheden voor een schappelijk prijs, een aanrader