U bevindt zich in:
Denon AVR-X3500H Reviews

DENON AVR-X3500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 76 reviews
649,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super geluid en connectiviteit
 | 02-07-2019
  • Pluspunten
  • Veel aansluitingen
  • HDR ondersteuning
  • Makkelijke instalatie
  • snelle Bluetooth pairing
  • super geluif
  • Minpunten
  • Voor spotify premium nodig
  • herkent niet altijd de audio input
  • Denon logo kan inbranden op OLED
Super geluid en connectiviteit, de meest moderne beeld en audio formaten worden ondersteund. Alleen jammer dat je voor sommige Internet opties bepaalde abonnementen moet hebben. Pas op met een OLED TV dat het statische logo van Denon niet inbrand.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Receiver met vele opties en prima geluid
 | 29-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Audyssey MultEQ XT32
  • Functies
  • 4K / upscaling
  • Minpunten
  • Afstandsbediening niet verlicht
  • Front is van kunststof
Prima versterker/receiver met veel functies en voldoende kracht om ook veeleisende speakers aan te sturen. Deze versterker aangeschaft als vervanger voor een NAD T762 omdat deze kuren begon te vertonen en geen streamingopties had. De Denon komt qua geluid een heel eind in de buurt van de NAD en speelt ook moeiteloos in stereo. Vol en ruimtelijk geluid. Bij de eerste keer aanzetten wordt je bij Denon via de setup-wizard door alle aansluitingen en instellingen geleid. De graphics van zowel de wizard als het menu zijn erg basic maar hierdoor wel overzichtelijk. Na de initiële installatie kun je ook de Audyssey MultEQ XT32 setup volgen in duidelijk uitgelegde stappen. De functies van deze receiver zijn eindeloos en zullen voldoen aan de eisen van diverse soorten gebruikers. Vooral de 4K doorgifte (en upscaling) zijn een pluspunt van deze receiver. Mijn eerste ervaring met PlatteTV is goed. Goed geholpen via de mail. Na de bestelling via de website had ik aangegeven de receiver op te willen halen in een van de winkels. Deze waren tijdens de Pinksteren geopend. Volgens de website had de betreffende vestiging de receiver op voorraad. Toch was het niet mogelijk om de receiver op te halen na 1 of 2 dagen. Wel netjes een mail ontvangen dat de receiver van magazijn naar de vestiging gestuurd. Helaas na krap een week nog geen afhaal bericht. Uiteindelijk via de chat de order om laten zetten naar bezorging. Was geen enkel probleem en werd netjes de volgende dag (op zaterdag) afgeleverd. Naast de scherpe prijzen dus ook een prima service.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super mooi geluid
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid/beeld
  • 4k
  • airplay
  • Bluetooth
  • Heos multiroom
  • Minpunten
  • Geen
Een prima receiver. Ben er erg blij mee. Ik heb hiervoor een Hardman K. gehad maar die is nu niet meer van deze tijd. Na zeer lang zoeken en vergelijken kwam deze als de beste uit de bus. En daar heb ik tot nog toe geen spijt van.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische receiver
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • Gemakkelijke firmware
  • Mooi geluid
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Prachtig product: ziet er mooi en modern uit, is gemakkelijk te bedienen, en produceert goede geluidskwaliteit. Dankzij de ingebouwde set-up hulp ben je zo klaar. Ook de meegeleverde microfoon en daarbij horende kalibratiemogelijkheden zorgen ervoor dat je geluid optimaal klinkt in je ruimte.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig uitgebreid product
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • 8 HDMI in en 3 HDMI out
  • 4K HDR pass through
  • Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual:X
  • extra phono ingang
  • eARC technologie
  • Minpunten
  • kunststof i.p.v. aluminium front
Prima versterker, die krachtig genoeg is om veeleisende speakers aan te sturen. Mooie gedetailleerde weergave van het geluid. Phono ingang is een plus. Zeer veel features voor de prijs
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
geweldige sterke warme AVR Veersterker
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Dynamisch Geluid
  • Warme Bas
  • Scherp Design
Ik Raad Deze Versterker iedereen aan Het Dynamische Geluid Van Dze Versterker Is Bijna Niet Te overtreffen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede prijs kwaliteit verhouding
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden aansluitingen
  • Heos app
  • Spotify connect
  • Minpunten
  • AFmeting; Dieper dan mijn vorige receiver
Afgelopen week aangesloten. Door de eenvoudige set-up en audyssey geluidsmeting in korte tijd goed afgestemd. Geluid linkt zeer goed. Door iets mee vermogen dan mijn vorige Denon receiver klinkt het laag iets meer door, terwijl midden en hoog goed afgestemd is. Verder eenvoudig via de Heos app muziek te kiezen
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat, zoals gewend van Denon
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Fase herkenning van de speakers
  • bedieningsgemak
  • Uiterlijk
  • Voldoet aan de verwachtingen
  • Bleutooth connectie
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Deze AVR-X3500H is de vervanger van mijn vorige AVR van denon die geen 4K kon doorgeven. Ik heb er niet veel apparaten op aangesloten. Een Nvidia shield (4K) en een IPTV decoder voor de Formule 1. Gewone tv kijk ik nog steeds met een coax decoder direct aangesloten op de TV (LG C9). Voor de gewone TV voldoen de interne speakers van de tv prima. Net als de vorige AVR zit hier een automatisch afstelling voor het geluid bij met behulp van een externe microfoon. Deze moest ik plaatsten op een meegeleverde kartonnen statief (zit opgevouwen in een mapje en moet je in elkaar zetten). Dat was wel handig. Via een wizard (zichtbaar op de tv) zie je waar je het statief met microfoon moet neerzetten (8 posities) daarna worden er geluiden afgespeeld per speaker en dat wordt dan opgepikt door de microfoon. Nadat dat op 8 verschillende posities is gedaan wordt er door de X3500H een berekening gemaakt en veranderingen aangepast aan het geluid zodat dit optimaal wordt ingesteld. Daarna kun je nog handmatig finetunen. Ik prefereer wat extra geluid uit de centerspeaker dus dat heb ik gedaan. Ik hoefde alleen de draden over te zetten. Ik heb het gevoel dat het geluid voller en beter is dan de vorige. Vooral de aansturing van de subwoofer doet hij beter. De bediening is wat makkelijker geworden. Tijdens de wizard laat hij ook zien of je de speaker met de goede fase heb aangesloten. (min naar min en plus naar plus. Als het bijvoorbeeld min naar plus en of andersom dat geeft ie dat aan). Het bewerken en verbergen van de bronnen is een fluitje van een cent. De grote vraag was voor mij hoe hanteert de X3500H 4K content via de shield naar de LG C9. Ik was nog geen ervaringen tegengekomen op het internet. Dus moest ik het maar gewoon doen. In mijn geval ging dat zonder enig probleem. TV gaf de beelden prima door in 4K met HDR. Zeer tevreden tot nu toe. Een echte aanrader dus.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Zeer complete receiver met goed geluid.
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Technologiën
  • HEOS
  • Gebruiksgemak
  • Analoog -> digitaal
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Net iets meer verwacht
De Denon AVR-X3500H is een receiver die heel compleet is. De laatste nieuwe technologieën zijn aanwezig. Heel handig is het HEOS netwerk om twee van mijn receivers met elkaar te verbinden. Digitale internet radio en Spotify Connect gebruik ik continue en werkt steeds zoals het moet. Een leuke feature van de 3500 is dat het analoge video signaal kan geconverteerd worden naar HDMI. Mijn oude PS2 kan ik dus nu wel terug gebruiken op mijn nieuwe TV! Na vele reviews te lezen verwachte ik heel veel van het geluid. De automatische Audyssey kalibratie is zeer handig, maar volgens mij niet helemaal perfect. Ook qua geluid had ik misschien net iets meer verwacht. Dat kan misschien aan de ruimte of slechte speaker-reciever combinatie liggen. Al hebben de speakers daarvoor zeer mooi qua klank gewerkt op een ander hi-fi systeem. Dat is iets om later dan uit te zoeken. Sowieso zeer tevreden over deze aankoop!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig!
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • voorkant is van kunststof
Geweldige geluidskwaliteit!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Denon op zijn best
 | 18-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Functies
  • Minpunten
  • Geen
Deze Denon als aangeschaft als vervanger van de x3100w vanwege de vernieuwde functionaliteiten zoals Heos en volledig 4K tezamen met HD Audio. Het geluid van de vorige Denon was al goed. Alleen is het geluid wederom een paar stappen verbeterd. Het is stukken voller en ook helder/ De app heeft ook een flinke upgrade gehad. Ben er erg content mee!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid!
 | 15-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Functionaliteit
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
volmaakt
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • heb ik niet
Voldoet aan al mijn wensen. Wilde goed geluid en aansluiting voor platenspeler. Mijn oude Kef speakers klinken heel helder en de bediening via mijn iPhone is heel makkelijk. Zeer blij met deze keuze.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geweldig ding
 | 06-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Wat een mogelijkheden zitten erop en dan toch een lekker simpele afstandsbediening
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
hij doet werkelijk alles wat ik zocht
 | 05-05-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • vorm
  • bediening
  • spotify connect
  • Minpunten
  • arc is moeizaam
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super receiver
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Denon app
  • Fantastisch geluid
  • Mooi design
  • Multi room optie
  • Minpunten
  • geen verlichte remote
Prima receiver zeker voor de prijs.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Veel waar voor je geld.
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • 2x opt in
  • Helder display
  • Dts
  • Atmos
  • Makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Geen verlichting in ab
Met de juiste speakers een hele fijne reciever met super veel aansluitingen en mogelijkheden. Heel tevreden met de aanschaf.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Boven verwachting!
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vormgeving
  • Wifi
  • 4K audio/video
Waanzinnig geluid en super eenvoudig te installeren. De connectie met wifi en de Denon app op je telefoon is precies wat ik aan mijn andere receiver miste. Enorm gebruiksvriendelijk. Je kan het zo gek niet verzinnen of je kan een apparaat koppelen. Ik had hiervoor een Harman Kardon waar ik heel tevreden over was, maar dit is echt een stap hoger...op alle fronten. Boven verwachting.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige receiver, welke een mooi geluid geeft en heel gebruiksvriendelijk is
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Erg gebruikersvriendelijk
  • App werkt goed
  • Veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Een mooi vormgegeven receiver welk een erg mooi geluid produceert. De receiver is heel makkelijk te installeren en is heel gebruiksvriendelijk. De Denon en HEOS app werken goed. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom ik ben zeer tevreden over de receiver.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Topklasse voor dit budget
 | 26-03-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Denon app
  • HEOS
  • Fantastisch geluid
  • Minpunten
  • Remote wat ouderwets
  • Geen mediaserver opties als het gaat om video
  • ARC blijft een gedoe
Middels de uiterst vriendelijke setup word je door de I stallatie geleid. Om al snel te genieten van een prachtige geluidzweergave. Deze versterker staat als een huis en is zijn prijs meer dan waard.