U bevindt zich in:
Denon AVR-X3500H Reviews

DENON AVR-X3500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 57 reviews
699,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Topklasse voor dit budget
 | 26-03-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Denon app
  • HEOS
  • Fantastisch geluid
  • Minpunten
  • Remote wat ouderwets
  • Geen mediaserver opties als het gaat om video
  • ARC blijft een gedoe
Middels de uiterst vriendelijke setup word je door de I stallatie geleid. Om al snel te genieten van een prachtige geluidzweergave. Deze versterker staat als een huis en is zijn prijs meer dan waard.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische receiver!!
 | 15-03-2019
  • Pluspunten
  • Duidelijke setup menu voor de afstemming geluid
  • De diverse aansluit mogelijkheden achterop de radio
  • Super geluid
  • Veel mogelijkheden
  • Zit alles op wat ik nodig had
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
  • Nog niet kunnen ontdekken
  • Geen
Had eerder ook al een Denon reciever en een goede ervaringen met Denon. Goede recensies gelezen over de X3500H en daarom gekocht. Fantastische weergave van zowel hifi als surround!! Internet radio via HEOS account en boxen en subwoofer klinken geweldig. Tot nu toe ervaar ik het als zeer prettig. Kortom super tevreden!!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi ontwerp en staps gewijs door menu geloodst.
 | 05-03-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Genoeg power
  • Multi room optie
  • Minpunten
  • Was ff uitzoeken om alles via HDMI te laten lopen. Dit lag ook gedeeltelijk aan mn tv instellingen
  • Geen manuel
Receiver zit aangesloten op teufel t10 sub en Definion 3 luidsprekers en voor rear speakers nog een oud setje hkts11. Dit alles klinkt echt geweldig.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super receiver
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • 7 versterkers
  • 4K HDMI
  • Eenvoudige setup
  • Talloze in en uitgangen
  • Minpunten
  • geen DAB / DAB +
De Denon AVR-X3500H is een aanrader. Kwalitatief hoogstaand toestel met vele mogelijkheden. Na het vergelijken met andere merken, is deze Denon zowel qua uitrusting als prijs de koploper.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Fantastisch apparaat, subliem geluid en uitstekende beeldkwaliteit.
 | 23-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid en Beeld
  • Controle op de fase van de luidsprekers
  • DTS, Dolby Atmos en Dolby Vision
  • Muziekserver NAS compatible
  • Duidelijke setup=wizard
  • Minpunten
  • geen verlichte remote
  • geen usb aan de achterzijde
Deze Denon AVR3500H voldoet aan al mijn verwachtingen. Zone2 geeft zelfs mijn Digitaal geluid door naar een analoge versterker in de bovenverdieping. Ik heb gekozen voor Denon en heb er zeker geen spijt van.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Alle verwachtingen zijn uitgekomen
 | 22-02-2019
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Makkelijke installatie en bediening
  • HEOS functie
  • Makkelijk en goed contact via de chat
  • Minpunten
  • Bij bediening 2 aparte apps; voor het apparaat zelf en HEOS
  • Geluidsinstelling past zich niet automatisch aan de bron (film, tv, tuner) aan bij switchen
Uitstekende receiver, makkelijk te installeren en te bedienen via de app. Snelle levering en goede sales en aftersales middels de chat. Vooralsnog zeer tevreden. De HEOS functionaliteit maakt het af.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Bomvol geuid en mogelijkheden
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluidprestatie
  • Bedieningsgemak
  • Aantal audio bronnen
  • Eenvoudige opzet voor Bi-Amp
  • Automatische herkenning van dolby bronnen (DTS/DS)
  • Minpunten
  • ?
Eerst compliment aan PlatteTV. Ik had eerst 3400H besteld, de dag erna een reactie dat de bestelling in orde is maar dat de nieuwe X3500H wellicht een betere optie is. En dat is zo, dus nogmaals dank voor deze alertheid! De vorige Denon 3200X had het begeven na 4 mnd met mijn nieuwe B&W 704S speakers in B-Amp. Na een Denon is er qua prijs prestatie weinig alternatief, dus toch weer voor een nieuwere Denon. De X3500H is echt erg goed. Een enorm goed geluid, groot bedieningsgemak., duidelijke notatie van de aansluitingen (zit zelfs een stikkervel bij om de speakerdraden te labelen). Ik heb de Audyssey meting uitgevoerd wat daarna een helderder en betere surround ervaring geeft. De internetradio (TuneIn) is een aardige verassing. Ik ben eigenlijk nu wel een beetje blij dat de 3200H het heeft begeven ;-).
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
apparaat met veel functies
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • geluid is super
  • makkelijke bediening
  • veel aansluitmogelijkheden
een toestel met veel mogelijkheden voor een schappelijk prijs, een aanrader
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat met super veel mogelijkheden.
 | 08-02-2019
  • Pluspunten
  • Aansluit mogelijkheden
  • Heos
  • 4K
  • Vermogen
Top versterker met heel veel aansluitmogelijkheden. Mijn huidige speakers leken wel nieuw met deze receiver.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een echte HDMI versterker met sterke internet functies
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • HDMI Handshake
  • Aansluit gemak
  • Geluid
  • Minpunten
  • geen verlichting RC
  • OSD volume bij film
De medewerker van platte TV wist mij te overtuigen mijn keuze te wijzigen in dit apparaat. Nu 3 weken in gebruik en bijzonder enthousiast. Zeer sterk geluid. Goede accoustische presets. Meest enthousiast ben ik nog over de HDMI. Geen problemen met handshake van mijn wireles projector en de fantastische integratie met internet (HEOS) en Alexa.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldige receiver
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid, na handmatige instelling
  • veel aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • hij is erg diep, waardoor ik hem niet in de kast kan zetten
  • geluid ARC functie
De Denon AVR-X3500H is een geweldige receiver. Een werkelijk prachtig geluid. In eerste instantie vond ik het tegenvallen, maar dat kwam doordat ik gekozen had voor de automatische afstelling. Je moet hem echt zelf instellen om het goede geluid eruit te krijgen. De ARC functie krijg ik met mijn LG 55c6v niet goed werkend. De aangesloten apparatuur wordt wel bediend, maar het geluid wordt niet via de receiver doorgegeven. En juist dit is het enige echt belangrijke van de ARC functie.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Geen betere receiver te vinden voor dit geld
 | 30-01-2019
  • Pluspunten
  • Goede ondersteuning (Geluids sporen)
  • Heos werkt goed
  • Veel vermogen
  • 4k HDR Passthrough
  • Mooi design
  • Minpunten
  • spotify connect, en geluid bedienen mobiel
Prima receiver zeker voor de prijs. - enige min punt is dat de receiver icm met spotify connect,, erg grote stappen maakt met het volume, via de telefoon
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterend
 | 27-01-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Heel mooi geluid en geluid via de telefoon of tablet is ook schitterend.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Dit product voldoet zeker aan mijn verwachtingen.
 | 23-01-2019
  • Pluspunten
  • Erg mooi afgewerkt
  • gemakkelijk te installeren
  • degelijke en duidelijke afstands bediening
  • Mooie bijgeleverde setup microfoon steun(erg handig)
  • duidelijke handleiding bijgesloten.
  • Minpunten
  • Eigenlijk nog geen minpunten kunnen ontdekken.
Deze versterker ziet er ten eerste erg mooi en strak uit. Verder geeft de versterker alle geluiden zeer mooi waar en is het echt alsof ik voor het eerst dolby surround beleef. De effecten en geluiden worden zo mooi weergegeven. Ik vind dit echt een super versterker en vind dat hij met kop en schouders boven de andere versterkers uit steekt en mag steken.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
 | 22-01-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Communicatie met werknemers platte tv
  • Minpunten
  • Geen
De versterker lost al m'n verwachtingen in. Een zeer goed toestel in combinatie met m'n jamo surround.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top receiver!
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Aansluitmogelijkheden
  • 4k ondersteuning
  • Minpunten
  • Geen!
Inmiddels mijn 3e Denon en wederom een top receiver! Zeer eenvoudig in te stellen met de meegeleverde microfoon voor een perfecte afstelling van het geluid! Ruim voldoende vermogen voor de thuisbioscoop. Belangrijk is een goede set luidsprekers om de Denon optimaal tot zijn recht te laten komen. Ruime mogelijkheden om alle randapparatuur aan te sluiten en zo alles via de Denon te laten lopen om zo optimaal van de mogelijkheden die deze receiver biedt te genieten!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Maakt de beloftes waar
 | 18-01-2019
  • Pluspunten
  • Sterke receiver
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Upscaling
De receiver is goed stevig verpakt. Er zit een vel bij met labels zodat je alle kabels een mooi labeltje kunt geven als je ze uit de oude receiver haalt. Aansluiten was dus een makkie. En hij heeft meer dan genoeg vermogen om alle speakers aan te sturen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Receiver die past in Internet tijdperk
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • HEOS multi-room
  • Optische audio ingang
  • Remote via Denon app
  • Minpunten
  • Integratie met domotica kan beter
Goede Multi-channel AV Receiver die past in het multi-room audio en internet tijdperk met ondersteuning van HEOS, Spotify en het afspelen van veel audio formaten. Door wifi ondersteuning is het nu mogelijk de versterker uit het zicht te plaatsen omdat de bediening mogelijk is via de HEOS of Denon app. Integratie in een domotica systeem kan beter, aangezien de interface wat basic is.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Hele goede receiver met alles erop en eraan, setup spreekt voor zich
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • Installatie heel eenvoudig
  • Geeft goed geluid weer
  • Minpunten
  • Afstandsbediening kon uitgebreider en mooier
  • Volume moet ver open worden gedraaid
Receiver nu een week in huis, bevalt prima. Geluid is prima. Ik moet alleen de receiver op volume 70-80 zetten (schaal van 0-98) om lekker bioscoop geluid te hebben. Ik denk echter dat dit niet door de receiver zelf komt maar door de 8 ohm speakers die eraan zitten. Ik heb alleen nog geen tijd gehad om HDMi ingangen goed toe te wijzen denk ik, als ik nu m'n Xbox aanzet gaan zowel de tv als de receiver uit en na een paar tellen weer aan. Dit zal wellicht een instelling zijn. De setup spreekt voor zich, het apparaat leidt je door alle stappen heen en is zo geïnstalleerd. Echte minpunt vind ik alleen dat de afstandsbediening niet wat uitgebreider/mooier is en dat je meerdere apparaten zoals je tv ermee kan aansturen. Dit had ik wel bij Onkyo, nu heb ik 3 losse afstandsbedieningen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super versterker
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Goede bediening
  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Overzichtelijk
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Erg blij mee en werkt goed. Super geluidje.