Wegens Black Friday drukte kan levertijd langer duren dan aangegeven
Wegens Black Friday drukte kan levertijd langer duren dan aangegeven
U bevindt zich in:
Denon AVR-X3500H Reviews

DENON AVR-X3500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 89 reviews
772,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg goede receiver met prachtig geluid en mooie opties
 | 10-10-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • Goede geluidseffecten
  • Pure direct mode voor muziek
  • Krachtige versterker met reserves
  • Minpunten
  • Platsic front
  • Bediening ook via de app.
Deze receiver is een hele stap vooruit in geluidskwaliteit t.o.v. mijn eerdere Sony receiver uit de ES klasse. In de pure direct mode voor muziek komt de receiver in de buurt van een goede stereo versterker. De kanaalscheiding is goed. Het geluid klinkt vol en warm. De 7 grote speakers worden perfect aangestuurd. en ik hoor bij bekende films geluidseffecten die ik eerder niet hoorde. Een aangename verassing. Enkel de bediening, ook via de app., verdiend nog wat aandacht.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooie receiver met erg goed geluid
 | 10-10-2019
  • Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Niet 100% bestuurbaar met andere afstandbedieningen
Mooie receiver die goed geluid levert. De installatie was eenvoudig de bediening kan het beste via de app.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 10-10-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Minpunten
  • Bluetooth bereik is maar 5 meter
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Wat een geweldige versterker
 | 26-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi vol geluid
  • HDMI cec werkt uitstekend
  • Fantastische upscaling
  • Ruime aansluit mogelijkheden
  • Goede app
  • Minpunten
  • Afstandsbediening voelt soms wat fragiel aan
Deze Denon receiver blinkt wat mij betreft uit op alle fronten! Deze versterker heeft met 180 watt per kanaal veel meer vermogen om mijn Klipsch speakers aan te sturen. Dit is direct merkbaar in de lage tonen. In vergelijking met mijn onkyo tx-nr636. Upscaling van oude en HD beelden naar 4K gaat vlekkeloos. De installatie via de wizard is makkelijk en voor sommigen zullen de eerste sheets als kinderachtig bestempeld kunnen worden. Maar als Noob helpt de wizard zelfs bij het aansluiten van de luidsprekerkabels op de juiste poort. De Denon werkt zeer goed met verschillende audio codecs. Enige minpunt vind ik het missen van de aansturing van de subwoofer bij 5.1 simulatie. Misschien zit dat nog ergens in de instellingen verstopt. Werkt fantastisch samen met overige randapparaten.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Boven verwachting
 | 23-09-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluiten
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Als opvolger van een Sony high end sacd speler dacht ik dat het moeilijk zou zijn een waardig alternatief te vinden. Maar toch, de geluidskwaliteit is zeker de evenknie zoniet beter. Binnenkort nog aanvullen met een sacd speler en weer genieten.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi product, zeer gebruiksvriendelijk en makkelijke set up via HDMI
 | 22-08-2019
  • Pluspunten
  • krachtig
  • makkelijke instalatie
  • overzichtelijk optie menu's
  • mooi vol geluid
  • Geen schreeuwerige verlichting
  • Minpunten
  • airdrop alleen voor muziek
  • TV modus geen all channel stereo standaard
Nu ruim een maand in gebruik en zeer tevreden over de kwaliteit. Via het set up menu en de HDMI verbind met de TV is instalatie erg makkelijk te voltooien. Geluidskwaliteit is wat je van Denon mag verwachten, vol en warm. Ik had hiervoor een Harman Kardon maar ik vind de Denon krachtiger en voller van geluid. Als de Denon een tijdje geen signaal krijgt schakeld hij uit, vind ik persoonlijk erg fijn. Een minpuntje vind ik dat het geluid van de TV niet standaard in all channel stereo wordt weergegeven maar dat je dit elke keer bij het aanzetten moet inschakelen. Hier werkt helaas "laatst gebruikt" niet. Ook jammer dat de airdrop alleen muziek doorgeeft en helaas geen foto's, dit zou technisch toch geen probleem moeten zijn gezien de HDMI verbinding met de TV maar een Iphone vind de Denon niet om te connecten voor foto's ed.
Denon AVR-X3500H Reviews
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Inderdaad zo goed als de reviews
 | 19-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bediening
  • Inregelen in totale systeem is makkelijk
  • Veelzijdigheid
  • Haalbare volume
  • Minpunten
  • Moet deze nog vinden
Heb deze denon x3500h nu maand in bezit als vervanging voor de marantz sr 6001. Het geluid is veel meer helder en uitgesproken. De bediening en inregeling is veel eenvoudiger en directer te vinden mede dankzij de heos en denon app. Ik ben zeer tevreden over deze receiver.....de buren minder heb ik begrepen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goed, zijn geld waard
 | 15-08-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • HDR
  • 4K upscalling
  • Atmos
  • Automatische herkenning van Audio bronen(DTS et.c.)
  • Minpunten
  • Kunstof front
  • Remote te ouderwets
Goede versterker. Deze is te vervanging van Onkyo NR TX 609. Iets minder vermogens ( woonkamer 45m² systeem 5.2) wel te merken. Je gebruik hem op 50% max. geluid vermogens tenzij Onkyo was o 30-35% ingesteld. Vooral de 4K doorgifte (en upscaling HD naar 4K resolutie) zijn een pluspunt van deze receiver. Dat is wel te merken bij Sony 65AF8- veel meer diepte in beeld. Wel oppassen met de HDMI kabels om effect te kunnen zien. Beste is HDCP 2.2, 60HZ, HDR en 4:4:4. Zeer goed geluid en connectiviteit, de meest moderne beeld en audio formaten worden ondersteund. Zeer tevreden tot nu toe. Een aanrader dus. (5 manden in gebruik).
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Wij zijn zeer gelukkig met deze Denon surround receiver prima 4K beeldverwerking en produceert fantastisch geluid via mijn high end speaker-set
 | 09-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit is super
  • Mooie strakke vormgeving
  • Veel manieren van aansluiten mogelijk
  • eARC via HMDI werkt heel goed samen met de TV
  • Video-verwerking is prima, zelf oude DVD's SD/HD worden ge-upgrade naar 4K-weergave
  • Minpunten
  • De Denon App valt wat tegen, in gebruiksgemak.
Mooie surround receiver. Zeer gemakkelijk te kalibreren met de meegeleverde microfoon, ook het instel menu werkt klasse. Prachtige geluidsweergave, zowel voor muziek als bij de film. Zeer beheerst maar ook dynamische geluid in alle frequenties. Ook zeer goede scheiding tussen de kanalen, waardoor het surround-effect cinematisch klinkt.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product
 | 03-08-2019
  • Pluspunten
  • krachtig
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Mooi apparaat, de nieuwe versie is bijna 2x zo duur.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldig product
 | 02-08-2019
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Reciever met uitstekend geluid en goede streamingsfunctionaliteit
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • Topgeluid
  • Snelle pairing met bluetooth
  • Futureproof met eARC
  • Oud en nieuw in één machine: phono-input en Spotify connect
  • Eco-functie zonder concessies aan geluid
  • Minpunten
  • Denon-app (Android) werkt slecht en is traag
Zeer tevreden met deze receiver. Spotify connect en bluetooth werken soepel. Het geluid is vol en helder. Grote sprong voorwaarts van mijn vorige eenvoudige Sony receiver. Veel aansluitingen, zowel met kabels als draadloos.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi ruimtelijk geluid
 | 22-07-2019
  • Pluspunten
  • goede geluidsweergave
  • makkelijk aan te sluiten
  • EARC
  • Minpunten
  • Geen
Hiervoor een pioneer gehad die wel iest goedkoper was destijds, maar moet zeggen de Denon geeft echt een fantastisch geluid. Zeer ruimtelijk en helder. Met de microfoon die erbij zit kun je de Denon makkelijk configureren
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super geluid en connectiviteit
 | 02-07-2019
  • Pluspunten
  • Veel aansluitingen
  • HDR ondersteuning
  • Makkelijke instalatie
  • snelle Bluetooth pairing
  • super geluif
  • Minpunten
  • Voor spotify premium nodig
  • herkent niet altijd de audio input
  • Denon logo kan inbranden op OLED
Super geluid en connectiviteit, de meest moderne beeld en audio formaten worden ondersteund. Alleen jammer dat je voor sommige Internet opties bepaalde abonnementen moet hebben. Pas op met een OLED TV dat het statische logo van Denon niet inbrand.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Receiver met vele opties en prima geluid
 | 29-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Audyssey MultEQ XT32
  • Functies
  • 4K / upscaling
  • Minpunten
  • Afstandsbediening niet verlicht
  • Front is van kunststof
Prima versterker/receiver met veel functies en voldoende kracht om ook veeleisende speakers aan te sturen. Deze versterker aangeschaft als vervanger voor een NAD T762 omdat deze kuren begon te vertonen en geen streamingopties had. De Denon komt qua geluid een heel eind in de buurt van de NAD en speelt ook moeiteloos in stereo. Vol en ruimtelijk geluid. Bij de eerste keer aanzetten wordt je bij Denon via de setup-wizard door alle aansluitingen en instellingen geleid. De graphics van zowel de wizard als het menu zijn erg basic maar hierdoor wel overzichtelijk. Na de initiële installatie kun je ook de Audyssey MultEQ XT32 setup volgen in duidelijk uitgelegde stappen. De functies van deze receiver zijn eindeloos en zullen voldoen aan de eisen van diverse soorten gebruikers. Vooral de 4K doorgifte (en upscaling) zijn een pluspunt van deze receiver. Mijn eerste ervaring met PlatteTV is goed. Goed geholpen via de mail. Na de bestelling via de website had ik aangegeven de receiver op te willen halen in een van de winkels. Deze waren tijdens de Pinksteren geopend. Volgens de website had de betreffende vestiging de receiver op voorraad. Toch was het niet mogelijk om de receiver op te halen na 1 of 2 dagen. Wel netjes een mail ontvangen dat de receiver van magazijn naar de vestiging gestuurd. Helaas na krap een week nog geen afhaal bericht. Uiteindelijk via de chat de order om laten zetten naar bezorging. Was geen enkel probleem en werd netjes de volgende dag (op zaterdag) afgeleverd. Naast de scherpe prijzen dus ook een prima service.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super mooi geluid
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid/beeld
  • 4k
  • airplay
  • Bluetooth
  • Heos multiroom
  • Minpunten
  • Geen
Een prima receiver. Ben er erg blij mee. Ik heb hiervoor een Hardman K. gehad maar die is nu niet meer van deze tijd. Na zeer lang zoeken en vergelijken kwam deze als de beste uit de bus. En daar heb ik tot nog toe geen spijt van.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische receiver
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • Gemakkelijke firmware
  • Mooi geluid
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Prachtig product: ziet er mooi en modern uit, is gemakkelijk te bedienen, en produceert goede geluidskwaliteit. Dankzij de ingebouwde set-up hulp ben je zo klaar. Ook de meegeleverde microfoon en daarbij horende kalibratiemogelijkheden zorgen ervoor dat je geluid optimaal klinkt in je ruimte.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig uitgebreid product
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • 8 HDMI in en 3 HDMI out
  • 4K HDR pass through
  • Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual:X
  • extra phono ingang
  • eARC technologie
  • Minpunten
  • kunststof i.p.v. aluminium front
Prima versterker, die krachtig genoeg is om veeleisende speakers aan te sturen. Mooie gedetailleerde weergave van het geluid. Phono ingang is een plus. Zeer veel features voor de prijs
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
geweldige sterke warme AVR Veersterker
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Dynamisch Geluid
  • Warme Bas
  • Scherp Design
Ik Raad Deze Versterker iedereen aan Het Dynamische Geluid Van Dze Versterker Is Bijna Niet Te overtreffen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede prijs kwaliteit verhouding
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden aansluitingen
  • Heos app
  • Spotify connect
  • Minpunten
  • AFmeting; Dieper dan mijn vorige receiver
Afgelopen week aangesloten. Door de eenvoudige set-up en audyssey geluidsmeting in korte tijd goed afgestemd. Geluid linkt zeer goed. Door iets mee vermogen dan mijn vorige Denon receiver klinkt het laag iets meer door, terwijl midden en hoog goed afgestemd is. Verder eenvoudig via de Heos app muziek te kiezen