U bevindt zich in:
Denon AVR-X3500H Reviews

DENON AVR-X3500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 41 reviews
799,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top receiver!
 | 21-01-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Aansluitmogelijkheden
  • 4k ondersteuning
  • Minpunten
  • Geen!
Inmiddels mijn 3e Denon en wederom een top receiver! Zeer eenvoudig in te stellen met de meegeleverde microfoon voor een perfecte afstelling van het geluid! Ruim voldoende vermogen voor de thuisbioscoop. Belangrijk is een goede set luidsprekers om de Denon optimaal tot zijn recht te laten komen. Ruime mogelijkheden om alle randapparatuur aan te sluiten en zo alles via de Denon te laten lopen om zo optimaal van de mogelijkheden die deze receiver biedt te genieten!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Maakt de beloftes waar
 | 18-01-2019
  • Pluspunten
  • Sterke receiver
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Upscaling
De receiver is goed stevig verpakt. Er zit een vel bij met labels zodat je alle kabels een mooi labeltje kunt geven als je ze uit de oude receiver haalt. Aansluiten was dus een makkie. En hij heeft meer dan genoeg vermogen om alle speakers aan te sturen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Receiver die past in Internet tijdperk
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • HEOS multi-room
  • Optische audio ingang
  • Remote via Denon app
  • Minpunten
  • Integratie met domotica kan beter
Goede Multi-channel AV Receiver die past in het multi-room audio en internet tijdperk met ondersteuning van HEOS, Spotify en het afspelen van veel audio formaten. Door wifi ondersteuning is het nu mogelijk de versterker uit het zicht te plaatsen omdat de bediening mogelijk is via de HEOS of Denon app. Integratie in een domotica systeem kan beter, aangezien de interface wat basic is.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super versterker
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Goede bediening
  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Overzichtelijk
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Erg blij mee en werkt goed. Super geluidje.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige receiver!
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Afstandbediening niet verlicht en dat is 'savonds lastig
Dit is een topproduct. Ik gebruik hem eigenlijk alleen voor stereo en dat klinkt geweldig met mijn klipsch speakers. Veel beter dan de sony die ik vervangen heb.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Je geloofd je oren niet
 | 11-01-2019
Perfecte receiver dit moet je zelf horen
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top receiver!
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Heos
  • eARC voorbereid
  • Ondersteund vrijwel alle audio formaten
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
  • Heos app kan beter
De Denon AVR-X3500H doet wat hij moet doen. En dat is geweldig geluid produceren! Zowel in stereo als in surround, is deze receiver een dikke klasse beter dan mijn oude Onkyo tx nr709. De behuizing van de DENON voelt wel wat minder robuust aan, en de afwerking van de Onkyo is ook wat beter. Maar dit staat in schril contrast met de winst aan geluidskwaliteit. Het enige minpunt aan de DENON vindt ik de afstandsbediening. Deze voelt wat goedkoop aan en had wat uitgebreider gemogen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goede receiver voor prijs/kwaliteit
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Aansluitingen
  • Aantal hdmi aansluitingen
  • Gemakkelijke menu
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Goede receiver met veel aansluit mogelijkheden. Gemakkelijke aansluit menu die via tv te volgen is
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Er is geen betere voor deze prijs, echte aanrader
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • 4K en ARC
  • Prijs/Kwaliteit
  • Handige tool voor instellen surround
  • 170W per kanaal...
  • Minpunten
  • nog geen
Gekozen hiervoor om mijn oude Onkyo 607 te vervangen die geen recente features had, heeft veel aansluitmogelijkheden, sluit goed aan op mijn 4K tv, boven verwachting tevreden met de aanschaf maar er moeten nog het een en ander nog geïnstalleerd worden. Heb een 7.1 opstelling
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooi geluid, veel HDMI aansluitingen en audyssey calibratie is geweldig.
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • hdmi aansluitingen
  • audyssey
  • wordt niet te warm
  • Minpunten
  • geen ziggo antenne aansluiting
  • afstandsbediening redelijk plastic achtig
Goed product voor een redelijke prijs.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch complete AVR
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • design
  • goed geluid
  • pre-outs
  • google assistant support
  • wordt niet heet
  • Minpunten
  • (nog) geen
  • hdmi ingang aan de voorkant niet achter een klepje
De Denon AVR produceert een zeer goed geluid in films (primair doel hier). De AVR ondersteunt alle huidige audio formaten en is voorzien van pre-outs voor alle kanalen (voor mij een must) voor een schappelijke prijs. Daarnaast heeft de receiver o.a support voor google assistant of is te integreren in andere home automation (bijv. Home Assistant). Als laatste viel mij op dat de receiver niet al te heet wordt. Zelfs in een gesloten kast (deels open achterkant) blijft de receiver op een prima temperatuur.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer complete AVR
 | 27-12-2018
  • Pluspunten
  • Veel features
  • Koel in ECO mode
  • Audyssey
  • Pre-Outs
  • Menu's in 4K zichtbaar
  • Minpunten
  • Apps kunnen iets robuuster
Zeer complete AVR. Ik had deze gekocht als vervanger van een x2400h omdat ik de Pre-Outs nodig had. Verder eigenlijk hetzelfde als een x2400h, behalve dat de menu's van de AVR nu ook getoond worden bij 4K video, en dat is toch een flink pluspunt. Zolang je niet veel vermogen vraagt, de ECO mode op AAN zetten, dan blijft de AVR koel. Ik gebruik de AVR ook vaak in stereo mode, en ook dan wordt er een prima geluid geleverd. Audyssey is een must als je geen top kwaliteit luidspreker hebt. Het resultaat na deze meting is uitmuntend. Je kan 2 apps installeren (ik heb een android): HEOS en AVR remote. HEOS is een bediening voor streaming diensten als Spotify, Deezer, Tidal, Napster, Tidal en nog een paar. Zelf gebruik ik Deezer en dat werkt meestal prima.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Audyssey MultEQ XT32 echt de meerprijs waard!
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • MultEQ XT32
  • Low Frequency Containment
  • Web Interface
  • ECO Modus
  • Dual Sub Control
  • Minpunten
  • Weinig channel uitbreidingsmogelijkheden
  • Infrarood bereik
  • Gemis van helptekst in menu's
Gekozen voor de X3500H om de Low Frequency Containment opties (woon in een tussenhuis) en de dual sub control, geven de huiskamer een echte IMAX/DTS experience. Mocht je geen dual subs nodig hebben of geen rekening hoeven houden met de buren zou een goedkoper model ook kunnen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldige receiver in deze prijsklasse
 | 23-12-2018
  • Pluspunten
  • helder geluid
  • gemakkelijke bediening met app
  • veel aansluitmogelijkheden
  • super surround
  • gemakkelijke en zeer goede afregeling van surround geluid
  • Minpunten
  • geen eigen afstandsbediening
Ik had de receiver gekocht omdat mijn oude Denon AVR1 versterker geen HDMI aansluiting had en ik stelde mij geen geluidverbetering voor. Het tegendeel is echter waar. Surround is echt surround. Je waant je midden in de scene. Ook het geluid is veel helderder van van de oude versterker. Kort en goed een geweldig apparaat met legio mogelijkheden.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
goede receiver met veel mogelijkheden en mooi geluid
 | 23-12-2018
  • Pluspunten
  • veel aanluitingen
  • goede osd
  • veel mogelijkheden
  • goed geluid
  • Minpunten
  • Spotify alleen met extern apparaat te gebruiken.
beeld wat wordt doorgeven is erg mooi. goede kwaliteit geluid
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een fantaties mooi product
 | 21-12-2018
  • Minpunten
  • Jammert dat je het alleen op je telefiezie moet instinstellen
Fantaties geluid 7.1
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Ondersteuning apps en technieken
Prima geluidskwaliteit i.c.m. een betrouwbaar Denon platform met aansluitingen en ondersteuning voor de meest relevante technieken en apps
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Potente alleskunner
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Geheel up to date met de nieuwste formats
  • HEOS app werkt goed
  • Up-samplen van analoge video naar HDMI
  • Minpunten
  • Remote app start traag op
  • Geen 5.1 analoog ingangen
Dit is een geweldige upgrade tov m'n vorige Denon AVR-1804, veel voller , duidelijk meer kontrolle over m'n Focal Cobalt-816S fronts en -CC800S center speaker. Zelfs in 3.0 opstelling al een overtuigend geluids beeld met multichannel bronnen. (Van Der Hul interlinks en kabels) Flac files en zelfs mp3 320kbs klinkt veel beter dan met de avr-1804, die nieuwe AKM d/a converters doen echt hun werk goed, ook veel beter dan de Brown -Burr d/a in m'n dvd speler. Opvallend is dat het TV beeld beter lijkt via de Denon dan wanneer het direct aan de Ziggo box gekoppeld is.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldige muziekweergave zeker als je kijkt naar prijs/kwaliteit.
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Geweldige muziekweergave
  • Prijs/Kwaliteit
  • Bi-Amp mogelijkheid bij 5.1
  • Minpunten
  • Geen ingebouwde ChromeCast
Ik heb verschillende receivers gehad van verschillende merken (nog nooit eerder een Denon), maar ik ben bij Denon uitgekomen omdat ik dol ben op de uitstekende bouwkwaliteit, veelzijdigheid en vooral uitstekende geluids- en video-output van de X3500H. Denon is hier ongeëvenaard in en met deze receiver zitten zij in een geweldige prijs / prestatie-sweetspot.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Boven verwachting
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • meerdere zones
  • vele opties
  • vormgeving
  • warm geluid
  • bediening vriendelijk
  • Minpunten
  • stand-by zone instelling
  • GEEN!
Ik ben overgestapt van ONKYO naar Denon en ben zeer tevreden. Zelfs het geluid van mijn oude boxen komt er beter uit echt ongelofelijk.