U bevindt zich in:
Denon AVR-X3500H Reviews

DENON AVR-X3500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 83 reviews
649,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi product, zeer gebruiksvriendelijk en makkelijke set up via HDMI
 | 22-08-2019
  • Pluspunten
  • krachtig
  • makkelijke instalatie
  • overzichtelijk optie menu's
  • mooi vol geluid
  • Geen schreeuwerige verlichting
  • Minpunten
  • airdrop alleen voor muziek
  • TV modus geen all channel stereo standaard
Nu ruim een maand in gebruik en zeer tevreden over de kwaliteit. Via het set up menu en de HDMI verbind met de TV is instalatie erg makkelijk te voltooien. Geluidskwaliteit is wat je van Denon mag verwachten, vol en warm. Ik had hiervoor een Harman Kardon maar ik vind de Denon krachtiger en voller van geluid. Als de Denon een tijdje geen signaal krijgt schakeld hij uit, vind ik persoonlijk erg fijn. Een minpuntje vind ik dat het geluid van de TV niet standaard in all channel stereo wordt weergegeven maar dat je dit elke keer bij het aanzetten moet inschakelen. Hier werkt helaas "laatst gebruikt" niet. Ook jammer dat de airdrop alleen muziek doorgeeft en helaas geen foto's, dit zou technisch toch geen probleem moeten zijn gezien de HDMI verbinding met de TV maar een Iphone vind de Denon niet om te connecten voor foto's ed.
Denon AVR-X3500H Reviews
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Inderdaad zo goed als de reviews
 | 19-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bediening
  • Inregelen in totale systeem is makkelijk
  • Veelzijdigheid
  • Haalbare volume
  • Minpunten
  • Moet deze nog vinden
Heb deze denon x3500h nu maand in bezit als vervanging voor de marantz sr 6001. Het geluid is veel meer helder en uitgesproken. De bediening en inregeling is veel eenvoudiger en directer te vinden mede dankzij de heos en denon app. Ik ben zeer tevreden over deze receiver.....de buren minder heb ik begrepen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goed, zijn geld waard
 | 15-08-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • HDR
  • 4K upscalling
  • Atmos
  • Automatische herkenning van Audio bronen(DTS et.c.)
  • Minpunten
  • Kunstof front
  • Remote te ouderwets
Goede versterker. Deze is te vervanging van Onkyo NR TX 609. Iets minder vermogens ( woonkamer 45m² systeem 5.2) wel te merken. Je gebruik hem op 50% max. geluid vermogens tenzij Onkyo was o 30-35% ingesteld. Vooral de 4K doorgifte (en upscaling HD naar 4K resolutie) zijn een pluspunt van deze receiver. Dat is wel te merken bij Sony 65AF8- veel meer diepte in beeld. Wel oppassen met de HDMI kabels om effect te kunnen zien. Beste is HDCP 2.2, 60HZ, HDR en 4:4:4. Zeer goed geluid en connectiviteit, de meest moderne beeld en audio formaten worden ondersteund. Zeer tevreden tot nu toe. Een aanrader dus. (5 manden in gebruik).
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Wij zijn zeer gelukkig met deze Denon surround receiver prima 4K beeldverwerking en produceert fantastisch geluid via mijn high end speaker-set
 | 09-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit is super
  • Mooie strakke vormgeving
  • Veel manieren van aansluiten mogelijk
  • eARC via HMDI werkt heel goed samen met de TV
  • Video-verwerking is prima, zelf oude DVD's SD/HD worden ge-upgrade naar 4K-weergave
  • Minpunten
  • De Denon App valt wat tegen, in gebruiksgemak.
Mooie surround receiver. Zeer gemakkelijk te kalibreren met de meegeleverde microfoon, ook het instel menu werkt klasse. Prachtige geluidsweergave, zowel voor muziek als bij de film. Zeer beheerst maar ook dynamische geluid in alle frequenties. Ook zeer goede scheiding tussen de kanalen, waardoor het surround-effect cinematisch klinkt.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product
 | 03-08-2019
  • Pluspunten
  • krachtig
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Mooi apparaat, de nieuwe versie is bijna 2x zo duur.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Reciever met uitstekend geluid en goede streamingsfunctionaliteit
 | 27-07-2019
  • Pluspunten
  • Topgeluid
  • Snelle pairing met bluetooth
  • Futureproof met eARC
  • Oud en nieuw in één machine: phono-input en Spotify connect
  • Eco-functie zonder concessies aan geluid
  • Minpunten
  • Denon-app (Android) werkt slecht en is traag
Zeer tevreden met deze receiver. Spotify connect en bluetooth werken soepel. Het geluid is vol en helder. Grote sprong voorwaarts van mijn vorige eenvoudige Sony receiver. Veel aansluitingen, zowel met kabels als draadloos.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi ruimtelijk geluid
 | 22-07-2019
  • Pluspunten
  • goede geluidsweergave
  • makkelijk aan te sluiten
  • EARC
  • Minpunten
  • Geen
Hiervoor een pioneer gehad die wel iest goedkoper was destijds, maar moet zeggen de Denon geeft echt een fantastisch geluid. Zeer ruimtelijk en helder. Met de microfoon die erbij zit kun je de Denon makkelijk configureren
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super geluid en connectiviteit
 | 02-07-2019
  • Pluspunten
  • Veel aansluitingen
  • HDR ondersteuning
  • Makkelijke instalatie
  • snelle Bluetooth pairing
  • super geluif
  • Minpunten
  • Voor spotify premium nodig
  • herkent niet altijd de audio input
  • Denon logo kan inbranden op OLED
Super geluid en connectiviteit, de meest moderne beeld en audio formaten worden ondersteund. Alleen jammer dat je voor sommige Internet opties bepaalde abonnementen moet hebben. Pas op met een OLED TV dat het statische logo van Denon niet inbrand.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Receiver met vele opties en prima geluid
 | 29-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Audyssey MultEQ XT32
  • Functies
  • 4K / upscaling
  • Minpunten
  • Afstandsbediening niet verlicht
  • Front is van kunststof
Prima versterker/receiver met veel functies en voldoende kracht om ook veeleisende speakers aan te sturen. Deze versterker aangeschaft als vervanger voor een NAD T762 omdat deze kuren begon te vertonen en geen streamingopties had. De Denon komt qua geluid een heel eind in de buurt van de NAD en speelt ook moeiteloos in stereo. Vol en ruimtelijk geluid. Bij de eerste keer aanzetten wordt je bij Denon via de setup-wizard door alle aansluitingen en instellingen geleid. De graphics van zowel de wizard als het menu zijn erg basic maar hierdoor wel overzichtelijk. Na de initiële installatie kun je ook de Audyssey MultEQ XT32 setup volgen in duidelijk uitgelegde stappen. De functies van deze receiver zijn eindeloos en zullen voldoen aan de eisen van diverse soorten gebruikers. Vooral de 4K doorgifte (en upscaling) zijn een pluspunt van deze receiver. Mijn eerste ervaring met PlatteTV is goed. Goed geholpen via de mail. Na de bestelling via de website had ik aangegeven de receiver op te willen halen in een van de winkels. Deze waren tijdens de Pinksteren geopend. Volgens de website had de betreffende vestiging de receiver op voorraad. Toch was het niet mogelijk om de receiver op te halen na 1 of 2 dagen. Wel netjes een mail ontvangen dat de receiver van magazijn naar de vestiging gestuurd. Helaas na krap een week nog geen afhaal bericht. Uiteindelijk via de chat de order om laten zetten naar bezorging. Was geen enkel probleem en werd netjes de volgende dag (op zaterdag) afgeleverd. Naast de scherpe prijzen dus ook een prima service.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super mooi geluid
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid/beeld
  • 4k
  • airplay
  • Bluetooth
  • Heos multiroom
  • Minpunten
  • Geen
Een prima receiver. Ben er erg blij mee. Ik heb hiervoor een Hardman K. gehad maar die is nu niet meer van deze tijd. Na zeer lang zoeken en vergelijken kwam deze als de beste uit de bus. En daar heb ik tot nog toe geen spijt van.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische receiver
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • Gemakkelijke firmware
  • Mooi geluid
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Prachtig product: ziet er mooi en modern uit, is gemakkelijk te bedienen, en produceert goede geluidskwaliteit. Dankzij de ingebouwde set-up hulp ben je zo klaar. Ook de meegeleverde microfoon en daarbij horende kalibratiemogelijkheden zorgen ervoor dat je geluid optimaal klinkt in je ruimte.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig uitgebreid product
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • 8 HDMI in en 3 HDMI out
  • 4K HDR pass through
  • Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual:X
  • extra phono ingang
  • eARC technologie
  • Minpunten
  • kunststof i.p.v. aluminium front
Prima versterker, die krachtig genoeg is om veeleisende speakers aan te sturen. Mooie gedetailleerde weergave van het geluid. Phono ingang is een plus. Zeer veel features voor de prijs
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
geweldige sterke warme AVR Veersterker
 | 18-06-2019
  • Pluspunten
  • Dynamisch Geluid
  • Warme Bas
  • Scherp Design
Ik Raad Deze Versterker iedereen aan Het Dynamische Geluid Van Dze Versterker Is Bijna Niet Te overtreffen.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede prijs kwaliteit verhouding
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden aansluitingen
  • Heos app
  • Spotify connect
  • Minpunten
  • AFmeting; Dieper dan mijn vorige receiver
Afgelopen week aangesloten. Door de eenvoudige set-up en audyssey geluidsmeting in korte tijd goed afgestemd. Geluid linkt zeer goed. Door iets mee vermogen dan mijn vorige Denon receiver klinkt het laag iets meer door, terwijl midden en hoog goed afgestemd is. Verder eenvoudig via de Heos app muziek te kiezen
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat, zoals gewend van Denon
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Fase herkenning van de speakers
  • bedieningsgemak
  • Uiterlijk
  • Voldoet aan de verwachtingen
  • Bleutooth connectie
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Deze AVR-X3500H is de vervanger van mijn vorige AVR van denon die geen 4K kon doorgeven. Ik heb er niet veel apparaten op aangesloten. Een Nvidia shield (4K) en een IPTV decoder voor de Formule 1. Gewone tv kijk ik nog steeds met een coax decoder direct aangesloten op de TV (LG C9). Voor de gewone TV voldoen de interne speakers van de tv prima. Net als de vorige AVR zit hier een automatisch afstelling voor het geluid bij met behulp van een externe microfoon. Deze moest ik plaatsten op een meegeleverde kartonnen statief (zit opgevouwen in een mapje en moet je in elkaar zetten). Dat was wel handig. Via een wizard (zichtbaar op de tv) zie je waar je het statief met microfoon moet neerzetten (8 posities) daarna worden er geluiden afgespeeld per speaker en dat wordt dan opgepikt door de microfoon. Nadat dat op 8 verschillende posities is gedaan wordt er door de X3500H een berekening gemaakt en veranderingen aangepast aan het geluid zodat dit optimaal wordt ingesteld. Daarna kun je nog handmatig finetunen. Ik prefereer wat extra geluid uit de centerspeaker dus dat heb ik gedaan. Ik hoefde alleen de draden over te zetten. Ik heb het gevoel dat het geluid voller en beter is dan de vorige. Vooral de aansturing van de subwoofer doet hij beter. De bediening is wat makkelijker geworden. Tijdens de wizard laat hij ook zien of je de speaker met de goede fase heb aangesloten. (min naar min en plus naar plus. Als het bijvoorbeeld min naar plus en of andersom dat geeft ie dat aan). Het bewerken en verbergen van de bronnen is een fluitje van een cent. De grote vraag was voor mij hoe hanteert de X3500H 4K content via de shield naar de LG C9. Ik was nog geen ervaringen tegengekomen op het internet. Dus moest ik het maar gewoon doen. In mijn geval ging dat zonder enig probleem. TV gaf de beelden prima door in 4K met HDR. Zeer tevreden tot nu toe. Een echte aanrader dus.
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Zeer complete receiver met goed geluid.
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Technologiën
  • HEOS
  • Gebruiksgemak
  • Analoog -> digitaal
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Net iets meer verwacht
De Denon AVR-X3500H is een receiver die heel compleet is. De laatste nieuwe technologieën zijn aanwezig. Heel handig is het HEOS netwerk om twee van mijn receivers met elkaar te verbinden. Digitale internet radio en Spotify Connect gebruik ik continue en werkt steeds zoals het moet. Een leuke feature van de 3500 is dat het analoge video signaal kan geconverteerd worden naar HDMI. Mijn oude PS2 kan ik dus nu wel terug gebruiken op mijn nieuwe TV! Na vele reviews te lezen verwachte ik heel veel van het geluid. De automatische Audyssey kalibratie is zeer handig, maar volgens mij niet helemaal perfect. Ook qua geluid had ik misschien net iets meer verwacht. Dat kan misschien aan de ruimte of slechte speaker-reciever combinatie liggen. Al hebben de speakers daarvoor zeer mooi qua klank gewerkt op een ander hi-fi systeem. Dat is iets om later dan uit te zoeken. Sowieso zeer tevreden over deze aankoop!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig!
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • voorkant is van kunststof
Geweldige geluidskwaliteit!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Denon op zijn best
 | 18-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Functies
  • Minpunten
  • Geen
Deze Denon als aangeschaft als vervanger van de x3100w vanwege de vernieuwde functionaliteiten zoals Heos en volledig 4K tezamen met HD Audio. Het geluid van de vorige Denon was al goed. Alleen is het geluid wederom een paar stappen verbeterd. Het is stukken voller en ook helder/ De app heeft ook een flinke upgrade gehad. Ben er erg content mee!
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig geluid!
 | 15-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Functionaliteit
DENON AVR-X3500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
volmaakt
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • heb ik niet
Voldoet aan al mijn wensen. Wilde goed geluid en aansluiting voor platenspeler. Mijn oude Kef speakers klinken heel helder en de bediening via mijn iPhone is heel makkelijk. Zeer blij met deze keuze.