U bevindt zich in:
Denon AVR-X2600H Reviews

DENON AVR-X2600H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 20 reviews
479,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
dit procuct is geweldig!
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • bediening
  • geluid
  • vormgeving
  • kwaliteit
  • Minpunten
  • geen
Geweldig product voldoet aan alle verwachtingen!
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
best produkt voor deze preis
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid met veel dinamik
  • Airplay te snel reageren
  • Dolby Atmos super geluid
  • Via app snel instelbaar
  • Afstandbedeining hoef niet te gebruiken
  • Minpunten
  • Geen min punkt
Ik wilde mijn oude Sony STR DH 520 vervangen; aanvankelijk door een nieuwe Sony STR DB 1080 maar het is uiteindelijk deze Denon geworden. Meerderel mogelijkheden heb dan de Sony, de iets gunstiger prijs en de uitstekende geluidskwaliteit hebben de doorslag gegeven. Met HDMI Passtrough de beste Dolby Atmos geluid...
Denon AVR-X2600H Reviews
Denon AVR-X2600H Reviews
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Niet voor niets de beste AVR van 2019/2020
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Erg veel aansluitingen
  • Uitstekende setupassistent
  • Sobere maar goede apps
  • Multiroom via HEOS of AirPlay 2
  • Instellingen voor veel surroundopstellingen
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Onlangs een nieuwe reciever/versterker gekocht van het merk Denon type AVR-X2600H, hiervoor had ik een Harman Kardon. Ik dacht dat het verschil niet al te groot zal zijn, maar deze Denon heeft mijn verwachten overtroffen. Een top receiver met de laatste technieken voor weinig geld, echt een aanrader, ik geniet iedere dag nog meer !!
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een krachtpatser van een receiver!
 | 08-01-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudig in te stellen
  • 4K HDR passthrough
  • Kabellabeltjes op stickervel
  • Bediening via de app
  • Minpunten
  • Afstandsbediening voelt goedkoop aan
Een mooi product met audio eigenschappen die nog jaren meekunnen. Het bedieningsgemak wordt vergroot doordat je het apparaat met een app kunt aansturen.
Denon AVR-X2600H Reviews
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Geweldig apparaat met een prima prijs/kwaliteit verhouding!
 | 07-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Intuitieve bediening
  • Ondersteuning Heos, Airplay, Bluetooth
  • Uiterlijk
Ik wilde mijn 14 jaar oude Marantz SR5600 vervangen; aanvankelijk door een nieuwe Marantz maar het is uiteindelijk deze Denon geworden. De uitgebreide mogelijkheden (ondersteuning Heos, Airplay, netwerk, etc), de iets gunstiger prijs en de uitstekende geluidskwaliteit hebben de doorslag gegeven.
Denon AVR-X2600H Reviews
Denon AVR-X2600H Reviews
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voor de prijs een geweldig apparaat
 | 06-01-2020
  • Pluspunten
  • bediening
  • geluid
Zeer gemakkelijk in werking te stellen, geluid met atmos is zeer goed uirgebalanceerd. Normaal geluid prima, als je je bluray speler op PCM insteld klinkt net nog beter!!! Kortom, uitstekend.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Zeer goede geluids kwalietijd
 | 06-01-2020
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Product met de juiste prijs/kwaliteit
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Geluid
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • Redelijk grote versterker
Het is een goed product dat voldoet aan mijn verwachtingen. De prijs/kwaliteitsverhouding is ook goed.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 04-01-2020
  • Pluspunten
  • Looks
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Airplay
  • Minpunten
  • Groot
Ontzettend tevreden met de Denon 2600h. Vooral het gebruiksgemak in combinatie met de Google Assistent en Chromescast. Het is wel een ontzettend groot apparaat dus je moet de ruimte hebben op je (tv) meubel!
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een goed degelijk product
 | 02-01-2020
  • Pluspunten
  • veel volume
  • bluetooth en wifi
  • prijs kwaliteit verhouding
  • goede uitleg , het wijst zich vanzelf
  • veel aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • tot nu toe geen
Een goede upgrade , een mooi warm geluid. Een aanrader met veel mogelijkheden.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijn apparaat met veel mogelijkheden
 | 29-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bouwkwaliteit
  • Aansluitmogelijkheden
  • Aantal streamingsdiensten / HEOS
  • Audyssey
  • Minpunten
  • Resolutie interface
  • Formaat
  • Geadvanceerdere instellingen dure app nodig
Receiver gekocht om het geluid van onze TV (LG OLED C8) een upgrade te geven. Apparaat heeft veel mogelijkheden: veel aansluitingen en ook veel streamingsdiensten via HEOS. De receiver hangt aan een paar B&W 606 speakers en samen produceren ze een warm, vol geluid. Zowel voor muziek als voor films / series. Installatie was makkelijk. De Audyssey kalibratie helpt daar goed bij. Het apparaat is wel redelijk groot, maar dat is te verwachten bij een receiver. Ook loopt de resolutie van de interface hopeloos achter. Mag wel een upgrade naar 4k krijgen.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een geweldig apparaat met heel veel features en groot bedieningsgemak,
 | 27-12-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Alles connect vanzelf
  • Duidelijk display
  • Aansluitingen achterkant duidelijk aangegeven
Dit apparaat is echt ontzettend gebruiksvriendelijk. Alles werkte in 1 x. Stelt zichzelf helemaal in en heeft een duidelijk display. Absoluut geen spijt van deze aankoop. Ik kan het iedereen aanraden. Geen minpunten te vinden.
Denon AVR-X2600H Reviews
Denon AVR-X2600H Reviews
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super gewoon alles wat ik er van verwacht had
 | 22-12-2019
  • Pluspunten
  • Alleen maar pluspunten
  • Minpunten
  • Geen minpunten
Gewoon super geluid met de Kef speakers wat ik er bij heb
Denon AVR-X2600H Reviews
Denon AVR-X2600H Reviews
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een mooi geluid.
 | 18-12-2019
  • Pluspunten
  • Simpele installatie
  • Mooi geluid
  • Simpel in gebruik
  • Minpunten
  • AVR app
Mooi design, oog wil ook wat. Gemakkelijke installatie. Met de bijgeleverde microfoon krijg je een nette afstelling van je geheel in jou ruimte. Wel zorgen dat het dan even stil is. Honden vinden de test geluiden niet heel leuk. Binnen een 20 min. werkte alles. Kan er weer jaren tegen aan.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekende aankoop
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Denon app
  • Dab antenne
Mooi strakke receiver met goed geluid over Canton speakers. Veel mogelijkheden en toch simpel in gebruik. Heos app prima maar Denon avr app is slecht en niet van deze tijd. Dab onnodige aanvulling met internetradio. In de toekomst uitbreiden met Denon home line speakers.
Denon AVR-X2600H Reviews
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Van AVR 2000 naar AVR 2600
 | 12-12-2019
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • HEOS straks Denon
  • Minpunten
  • pre-black vrijdag 555 euro
  • black vrijdag helaas 518
Bijzonder gebruiksvriendelijk, uitstekend geluid. Eindelijk weer eens surround geluid.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Eerst even vier interfaces (2 App\'s, display en TV) zien te doorgronden maar dan heb je ook wat!
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Aansluitmogelijkheden
  • Alle streaming standaarden
  • Automatische microfoonafstelling op kamerakoestiek
  • Veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Toonregeling verborgen in app, niet standaard opgeslagen
  • Digitaal alleen optical-in
  • Spotify Connect reageert wat traag
  • Centerspeaker mag iets harder
  • Soms is het nadenken of je afstandbediening of app's moet gebruiken
Na openen van de doos, plaatsing en aansluiting van 7 luidsprekers surroundluidsprekers en 1 of 2 subwoofers, moet je er even voor gaan zitten en zien te achterhalen waar de afstandbediening en de app;s toe dienen. Heos is specifiek bedoeld als audio (streaming) mediaspeler. AVR remote voor instellingen van video en audio. In het begin zit je constant te switchen tussen afstandbediening en de remote app\'s en de informatie die op TV en versterkerdisplay wordt weergegeven. Als je door deze leercurve heen, bent is het een geweldige receiver met een geweldig geluid. Voor dure high-end luidsprekers zou ik wel een duurdere receiver nemen. De Denon AVR-X2600H is voor deze prijs een prima instapmodel.
Denon AVR-X2600H Reviews
Denon AVR-X2600H Reviews
Denon AVR-X2600H Reviews
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prijs/kwaliteit fantastisch apparaat
 | 26-11-2019
  • Pluspunten
  • bediening
  • mogelijkheden
  • degelijke afwerking
  • Minpunten
  • atmos instellen even zoeken
Reeds 2 de denon receiver, veel mogelijkheden en regelingen met dit toestel in te stellen op een gemakkelijke manier
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldig apparaat.
 | 29-10-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Helder geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Geen aansturing mogelijk van draadloze surroundspeakers
Makkelijke installatie. Uitstekend geluid. Gebruik icm met een Dali speaker set.
DENON AVR-X2600H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
i.c.m Canton Vento speakers absoluut topgeluid!
 | 22-07-2019
  • Pluspunten
  • HDMI aansluitingen
  • geluidskwaliteit
  • bedienings gemak
  • HEOS
  • 4K upscale
Bijzonder gebruiksvriendelijk en uitzonderlijk goede kwaliteit/prijsverhouding!