U bevindt zich in:
Denon AVR-X2500H Reviews

DENON AVR-X2500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 88 reviews
459,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Prima apparaat met een neutrale klank
 | 29-10-2018
  • Pluspunten
  • veel aansluitmogelijkheden
  • bewezen kwaliteit
  • neutrale klank
  • Minpunten
  • volumeregeling afstandbediening
  • warmteontwikkeling
  • neutrale klank
  • bediening niet altijd vanzelfsprekend
Bij het uitpakken vallen eerst de vele lelijke stickers op waarmee het front beplakt is. Was volgens mij niet echt nodig. Het volgende wat mij opviel is de hoeveelheid warmte die het apparaat produceert. Dat is behoorlijk wat. Ik heb daarom bewust geen andere apparaten rechtstreeks boven op de kast geplaatst maar ruim een centimeter ruimte gecreëerd zodat de warmte weg kan. Ik heb geen idee of het schadelijk is voor de receiver (levensduur) of het apparaat wat er direct op geplaatst wordt, maar dit voelt beter. De bediening is niet helemaal vanzelfsprekend en je moet regelmatig terug grijpen naar de handleiding. Meest vervelende vind ik persoonlijk de volumeregeling met de afstandsbediening. Deze gaat of in kleine stapjes door frequent op de volumeknop te drukken of bij ingedrukt houden van de volumeknop schiet deze naar te hard of te zacht. Een middenweg is er niet. En aangezien je de afstandsbediening heel regelmatig gebruikt neemt het ongenoegen alleen maar toe. Het apparaat is ook middels een app via je iPhone of iPad te bedienen. Daarmee werkt de volumeregeling prima.Wellicht dat de afstandsbediening binnenkort ergens in een kast. Het geluid is neutraal. Ik kom van een redelijke Yamaha versterker af met een klein beetje gekleurd geluid en dan heb je met dit apparaat de neiging om direct naar een equalizer op zoek te gaan om de bas en hoge tonen bij te stellen. Het is echter niet storend, wel even wennen.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
goed produkt en voldoet aan alle eisen
 | 29-10-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • bediening
  • uiterlijk
  • aansluiting
  • uitstraling
  • Minpunten
  • x
  • x
  • x
  • x
  • x
doet alles wat ik er van verwacht ,en bediening is ook zeer goed
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een top apparaat en top service
 | 27-10-2018
  • Pluspunten
  • Heos app
  • Verbeterde air play
  • Super veel aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • -
Sinds 3 weken deze super versterker in bezit, erg tevreden met de aankoop. Ik kon mijn 5 jaar oude Denon AVR 2000 inleveren bij platte tv en kreeg hier ook nog een nette prijs voor terug. Met name de Heos app is erg handig en de Air play is sterk verbeterd . Erg blij met deze aankoop
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Gewoon Denon
 | 17-10-2018
Goede reciever ben hem natuurlijk nog aan het ontdekken maar makkelijk in gebruik.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie veelzijdige reciever voor een schappeljike prijs
 | 25-09-2018
  • Pluspunten
  • HDMI ingangen
  • Bediening
  • Geluid
  • Wifi/Bluetooth
  • Prijs
Voor de vervanging van mijn Harman Kardon Avr 360, kwam ik uit bij Denon, di omdat de nieuwere Harman Kardon recievers het zelfde probleem vertonen met de HDMI-board, die het op den duur begeeft. Eerst zat ik te kijken naar de avr-x2400h van Denon, maar toch nog maar even gewacht op het model van 2018. De avr-x2500h is zeker een waardige opvolger van mijn Harman Kardon, misschien nog wel beter. Makkelijk te bedienen d.m.v. het helpen bij het instellen van de juiste settings. Hierdoor konden we weer snel genieten tijdens films of muziek te luisteren. De a
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Makkelijk te bedienen en te installeren apparaat.
 | 19-09-2018
  • Pluspunten
  • veel aansluitingen
  • mooi vorm gegeven
  • makkelijk te installeren
  • Heos compatible
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Mooie vormgeving. Heel veel aansluit mogelijkheden. Te koppelen aan bestaand Heos systeem. De Denon -X2500H bevalt tot nu toe uitstekend. Ook goed geadviseerd door PlatteTV.nl en scherpe prijs.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top versterker
 | 14-09-2018
Versterker geeft een super mooi geluid en is van alle gemakken voorzien
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige receiver!
 | 20-07-2018
  • Pluspunten
  • Aansluiten
  • Geluidskwaliteit
  • Bediening
  • 4K
  • App
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Deze receiver werd ons geadviseerd en we hebben geen spijt van deze aankoop. De receiver geeft een prachtig geluid en de installatie/configuratie was ook gemakkelijk. Deze receiver heeft ondersteuning van 4K en dat is ook een van de grote pluspunten. AirPlay, internetradio en alle andere opties werken ook hartstikke goed. Tevens is de receiver met de Denon-app gemakkelijk te bedienen.