U bevindt zich in:
Denon AVR-X2500H Reviews

DENON AVR-X2500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 88 reviews
459,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
gewelding
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • helder geluid
  • heos app
  • makkelijke toets bediening
  • alle aansluiting
  • Minpunten
  • geen
gemakkelijke installeren met de bijgeleverd microfoon geweldig de speakers af kunnen stellen de afstaan bediening goed overzichtelijk
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • bedienging
  • alle aansluiting
  • heos app
  • Minpunten
  • nog geen
gemakkelijke te instaleren de bediening met toets is boven mijn verwachting Het afstelen van de speaker met de bijgeleverd microfoon was perfect heeft mijn pioneer af gedaan
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
 
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluidhet
  • mogelijkheden
  • vermogen
  • Minpunten
  • kost veel tijd om alles te ondekken.
Kwalitatief (beeld en geluid) zeer goed, en veel mogelijkheden om dit te beinvloeden. Platte TV in Doesburg geeft meer dan goede service.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Degelijk product, veel ruimte voor verbetering gebruiksvriendelijkheid
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Muziek instellingen
  • Minpunten
  • Heos speakers aan tv koppelen
  • TV instellingen / surround icm HEOS speakers
De reciever heeft veel mogelijkheden. Wat ik nog niet heel gebruiksvriendelijk vind, is het koppelen van een draadloze Heos speaker, op het moment dat je TV de bron is. Dit lukt mij iig niet.. Wel als je telefoon de bron is, dan gaat het aanmaken van zones en groepen prima via de app. Ik ga denk ik maar bedraade speakers toevoegen voor het tv kijken en mijn heos 5 alleen voor muziek gebruiken. Hm.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch apparaat
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige receiver voor een scherpe prijs!
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Niet te groot
  • Veel aansluitingen
  • Redelijk makkelijk in te stellen
  • Minpunten
  • Wordt snel warm
Een hele mooie receiver met een niet al te dure prijs. Aangeschaft om 4k/60Hz te kunnen gebruiken en het werkt super goed!
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekende AVR
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Bedieningsfemak
  • Minpunten
  • Niet kunnen ontdekken
Makkelijk te installeren apparaat. Met de app’s van HEOS en Denon ook makkelijk te bedienen.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Erg fijne alleskunner met een overvloed aan aansluitingen en opties. Uitstekende beeld- en geluidskwaliteit.
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • HEOS
  • Volledige integratie in netwerk
  • 2 HDMI uitgangen & 7 in
  • Uitstekende beeld- en geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Knoppen op voorzijde moeilijk leesbaar
Na jaren een Onkyo receiver gehad te hebben was het tijd voor een upgrade. Draadloze wifi-luidspreker aansturing (HEOS) en internetradio waren een must. Net als Atmosfeer en twee HDMI uitgangen (1 voor TV & 1 voor een beamer). De AVR X2500H heeft het allemaal en doet het allemaal.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top produkt voor een Top prijs
 | 06-12-2018
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • gemakkelijk instaleren
  • Heos funtie
Zeer goede receiver. Gelijk een abbonement op Netflix voor mijn thuisbioscoop. Genieten dus.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goede aankoop
 | 05-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Instellen
  • Vormgeving
  • Internet radio
Denon bewijst haar uitstekende kwaliteit in deze prijsklasse
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Fantastische reciever voor een goede prijs.
 | 26-11-2018
  • Pluspunten
  • standaard HEOS
  • Audyssey MultEQ XT32
  • overzichtelijke menu's
  • phono aansluiting
  • alles via app's regelen
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Na 4 jaar met plezier geluisterd te hebben naar de Denon AVR-X4100 viel mijn oog op deze AVR-X2500H. De nieuwere technieken en het standaard aanwezige HEOS spraken mij wel aan. Vooral omdat ik dan weer toekomstproof ben met de volledige ondersteuning voor 4K met HDR (HLG, HDR10 en Dolby Vision). Zoals gezegd is het standaard aanwezige HEOS een pluspunt, (bijna) alle streaming mogelijkheden zijn te verwezenlijken. Spotify, Deezer, TuneIn, via NAS, Soundcloud, noem maar op, het kan. En alles regelen via de HEOS-app is een pluspunt, ook de 2016 AVR Remote app werkt bij mij feilloos. Al lees ik veel negatieve reacties over de 2016 AVR app, ik heb er tot nu toe nog geen spijt van. De reciever instellen met Audyssey MultEQ XT32 is niet zo ingewikkeld, maar wel een aanrader. Je installatie wordt zo prima afgesteld op de akoestiek van de woonkamer. En de kwaliteit is natuurlijk afhankelijk van de speakers, maar ik heb gewoon een redelijk doorsnee 5.1 surroundsetje en voor mij klinkt het werkelijk fenomenaal. Qua aansluitmogelijkheden niets te klagen, meer dan voldoende HDMI ingngen en zelfs een phono-ingang ontbreekt niet. Kortom, voor deze prijs een meer dan prima reciever.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
topklasse
 | 23-11-2018
  • Pluspunten
  • eenvoudig inte stellen
  • zeer veel mogelijk heden
  • goede gebruiksaanwijzing, wel goed lezen
  • Minpunten
  • geen
Zeer eenvoudig het geluid met audisye in te stellen op je huiskamer accoustiek. Ben er echt tevreden mee, ook door de wifi en bluetooth functie die er opo zit, en internetradio duizenden radiozenders . gewoon af. perfect.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldig apparaat
 | 17-11-2018
  • Pluspunten
  • Aansluit mogelijkheden
  • Design
  • App
  • Minpunten
  • Nog geen
Vanwege de vele aansluitingen en mooi ontwerp is de keuze op deze x2500 gevallen. Ben hem nog aan het uit proberen om te zien waar de ideale instelling / opstelling zit!!!!
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super product
 | 11-11-2018
  • Pluspunten
  • Uitgebreide gebruiksmogelijkheden
  • Bluetooth +++++
  • AirPlay +++++
  • Wifi +++++
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Makkelijk aan te sluiten en in te stellen. Uitstekend beeld en geluid. Fijn aan te sturen met de Denon app. En er hartstikke blij mee.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
top receiver voor de prijs
 | 11-11-2018
  • Pluspunten
  • Handige installatie
  • HEOS
  • Minpunten
  • Lelijke afstandbediening
  • App kan sneller werken
Vooral het geluid bij films valt mij in positieve zin op ten opzichte van mijn vorige Onkyo receiver (TX NR 626). HEOS is ook een fijne aanvulling op de reveiver. Komende tijd meerdere draadloze boxen kopen voor in het huis
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
perfect
 | 10-11-2018
  • Pluspunten
  • gemak met instellen
  • helder geluid
  • instel micrfoon goed
  • Minpunten
  • geen
Eerder een marantz gehad maar met deze Denon is het geluid nog beter erg blij mee mijn vrouw hoort wat minder met deze combie hoeft het niet zo hard te staan en toch hoorbaar het geluid van de tv gaat ook via de denon prima .
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De AV receiver voldoet aan alle wensen
 | 09-11-2018
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Eenvoudig in te stellen
  • 7.1 output
  • Dolby Atmos ondersteund
  • Minpunten
  • geen (voor zover)
De versterker is nu 2 weken in mijn bezit en dit naar volle tevredenheid. De versterker is eenvoudig in te stellen via het Audyssey systeem met microfoon. Daarnaast stuur de versterker eenvoudig mijn Jamo S 803 HCS set aan. Binnenkort ontvang ik mijn Jamo S 8 ATM Dolby Atmos boxen, ik ben benieuwd hoe dit gaat klinken.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 07-11-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Aansluitingen
  • Gebruiksvriendelijk
Geweldig apparaat met talloze mogelijkheden
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Uitstekend geluid
 | 02-11-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • heos multi room
Ik heb deze receiver nu een maand. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over dit toestel. Het biedt vele mogelijkheden en -in combinatie met Teufel-speakers -een fantastisch geluid
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfecte receiver voor thuisgebruik
 | 30-10-2018
  • Pluspunten
  • Zeer goede receiver.
  • Instellingen wijzigen met je mobiel is ideaal
  • Minpunten
  • Automatische afstelling van de boxen is voor mij niet ideaal. Handmatig bijwerken levert wel de juiste instellingen op
  • Niet lang genoeg in gebruik om er meer uit te halen
Zeer goede receiver voor thuisgebruik. Helaas niet lang genoeg in mijn bezit om er alles over te kunnen zeggen. Instellingen wijzigen gaat ook eenvoudig zowel in het menu als met de telefoon. Zeer tevreden