U bevindt zich in:
Denon AVR-X2500H Reviews

DENON AVR-X2500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 88 reviews
459,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een versterker naar allle verwachtingen
 | 10-05-2019
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig geluid.
 | 14-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Uitstraling
  • Mogelijkheden
  • Ook via app te bedienen
  • Speelt met heos draadloos door het hele huis muziek af.
  • Minpunten
  • Geen gebruiksaanwijzing
Zeer mooi en goed geluid, maar de bediening is in het begin niet al te gemakkelijk, ook omdat er geen duidelijke beschrijving bij zit, deze moet je downloaden.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een mooi product voor een geweldige prijs
 | 06-04-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Internetradio
  • Airplay 2
  • Bediengemak
  • Prijs
  • Minpunten
  • Na automatisch inregelen moet je toch nog het een en ander bij stellen maar je hebt een mooie basis
Je krijgt als je hem voor het eerst aansluit een mooi en duidelijk stap voor stap uitleg in het Nederlands. Je hebt een heleboel instel mogelijkheden. Is na ieders smaak in te regelen.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige receiver voor een goede prijs
 | 02-04-2019
  • Pluspunten
  • geweldig geluid
  • makkelijk te installeren
  • veel muziek luister mogelijkheden
  • heel makkelijk in gebruik
  • mooi design
  • Minpunten
  • receiver denkt zelf iets te veel na en maakt soms keuzes die ik niet wil
Sinds 3 weken de Denon AVR X2500H in huis. de installatie ging super makkelijk met de bijgeleverde microfoon en statief. De geluidsmetingen (8 stuks!) duren wel even, maar het resultaat mag er dan ook zijn. het geluid klinkt geweldig. je kunt een App op mobiel installeren, deze is ook heel handig. hiermee kan je alle instellingen wijzigen of andere aanpassingen doen.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige versterker
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • 4k upgrade
  • Aansluitingen
  • Instalatie
  • Wifi
  • Bluetooth
  • Minpunten
  • Geen
Lekker veel aansluitingen simpel instaleren Kortom genieten
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldig mooi apparaat met heel veel mogelijkheden
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • 8 HDMI in 2 hdmi out
  • Bluetooth WiFi airplay spotify
  • 7.2 kanaals voor 2 subwoofers
  • 150 watt per kanaal
  • 4K ultra hd
  • Minpunten
  • Geen
Een mooi vorm gegeven receiver /versterker met een 7.2 kanaals receiver ,4K dolby visionair en 10 HDMI aansluitingen , dolby atmos , dts x en dtsvirtual x echt een ongekend mooi geluid , vergeleken met mijn vorige harman kardon apparatuur , deze denon AVRx zou ik qua muziek beleving iedereen aanraden , echt een toppertje die er bovenuit springt !!!!
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Prijs-kwaliteitverhouding kan niet beter !!
 | 13-03-2019
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Veel ingangen, waaronder 8 HDMI
  • Audyssey setup
  • Ondersteuning voor alle geluidsbestanden waaronder Dolby Atmos en DTS-X
  • Vol en krachtig geluid
Nu een klein maandje in gebruik en erg tevreden, Je krijgt eigenlijk alle mogelijkheden en aansluitingen die je nodig voor een erg aantrekkelijke prijs. Makkelijk in te stellen met de Audyssey setup. Kan het menu wat moderner en zou het fijn zijn als de afstandbediening verlichting had, dat wel maar ik zie dat niet als min-punten aangezien je voor dezelfde specificaties bij een ander merk bijna het dubbele betaald. Meteen 2 speakers bijgehaald voor een Dolby Atmos setup....Top versterker !!
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed produkt, menu wel erg simpel en o.a mkv en vbr bestanden worden niet herkend.
 | 11-03-2019
  • Pluspunten
  • Fraaie versterker
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Leest o.a. geen .mkv en .vbr bestanden
  • Simpel vormgegeven menu's
  • Kan niet doorspoelen
+ Zeer fraaie versterker + Gebruiksvriendelijk - Kan niet doorspelen - Menu's zien er erg goedkoop uit - Leest o.a. geen .mkv en .vbr bestanden
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie versterker met goed geluid.
 | 01-03-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijke bediening
  • Vele mogelijkheden
  • Eco stand
  • Ook te bedienen via tv afstandsbediening
  • Minpunten
  • In begin even wennen aan bediening
Onze Harman Kardon versterker ingeruild voor de Denon AVR 2500. Nog wel onze oude HKTS 11 speakerset aan de AVR gekoppeld, duidelijk beter en helderder geluid. Ook onze Samsung 55 Q9 televisie via de HDMI ARC ingang aangesloten, werkt perfect. Kortom zijn wij zeer tevreden met onze aankoop.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fenomenaal! Super geluid!
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Formaat
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Verwachting ruimschoots overtroffen, meer dan 120%! Geweldig voor in de woonkamer met optimale installatiebeschrijving.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige receiver
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Mooi uiterlijk
  • Airplay!
  • Minpunten
  • Geen
Sinds enige weken maken we gebruik van de Denon X2500H. Hij voldoet aan al onze verwachtingen. Prachtig geluid, makkelijk schakelen tussen de kanalen en eenvoudig te installeren. Uitstekend persoonlijk advies bij PlatteTV.nl ontvangen. Een aanrader
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geluid kwaliteit ver boven verwachting.
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Mooi strak uiterlijk
  • Veel aansluitingen
  • Minpunten
  • Analoog video signaal wordt niet omgezet naar HDMI
Heb mijn oude sony reciever vervangen voor deze Denon, wat een ongelofelijke verbetering van de geluidskwaliteit! Heb hem aangesloten op een paar Mission M33 luidsprekers. Mooi strak laag niet rommelig veel detail. Instellen stelde niets voor. Erg fijn dat je de reciever ook met je telefoon of tablet kan bedienen. Gelijk ook een Spotify abonnement afgesloten, om muziek te kunnen streamen. Kortom, erg blij met de aanschaf van deze reciever.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Platte TV de moiete waard om te gaan kopen daar en je kan nog extra korting krijgen.
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • Perfect, heel mooi geluid
  • makkelijk aan te sluten
  • ruim mogelijkheden geluid af te stellen
  • handig draadloos wifi en bluetooth
  • met de Heos speakers doet het prima
  • Minpunten
  • geen
Perfect product Denon AVR-X2500H Heel mooie helder geluid, net of je er bij bent bij het optreden. Ik heb het aangesloten op mijn Sony tv en de Heos speakers. Home Cinema en de surround effect is 100% perfect.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een goed en makkelijk in te stellen reciever
 | 24-02-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen
  • Overzichtelijke afstandsbediening
  • gaat na 5 geen geluid gaat hij uit
De recierver is makkelijk in te stellen. Je doorloopt een programma en deze zegt stap voor stap wat je moet doen om het geluid zo optimaal mogelijk te kunnen benutten. De afstandsbediening is overzichtelijk en goed te bedienen.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik ben zeer tevreden met deze aanwinst (AVR X2500H), de prijs en de service van platte TV heeft de doorslag gegeven om dit aan te schaffen.
 | 20-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design een proffesionele uitstraling
  • Het afregelen van het geluid met de audyssey meet geleverde meetmicrofoon is kinderspel en werkt uitstekend .
  • In combinatie met KEF luidsprekers is het top.
  • Wifi en bluetooth werken prefect.
  • Minpunten
  • Ik zou echt niet iets als een min punt kunnen bedenken.
De geluidkwaliteit van de Denon AVR X2500H is uitstekend en de bediening is kinderspel.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • aansluitingen
  • geluid
  • gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Geen
Prachtige receiver met veel mogelijkheden.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Na even wennen een topper
 | 17-02-2019
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top receiver, heel erg gebruiks vriendelijk
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • aanlsuitingen
  • prijs/ kwaliteit
  • aansturing
  • bediening via app
  • Minpunten
  • kwetsbare wifi antenne op de achterzijde
Top receiver. makkelijk te installeren. bediening via je ipad of telefoon mogelijk dmv spotify en een gratis Denon en Heos app. veel aansluitmogelijkheden.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Absolute aanrader, mede door de uitstekende kwaliteit/prijs verhouding.
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudig instellen
  • 4k compatibiliteit
  • phono ingang
  • air play
  • audyssey calibratie
  • Minpunten
  • geen DAB+
Deze versterker vervangt een 12 jaar oude AVR-2307. Wat een wereld van verschil, vooral wat de mogelijkheden. betreft. Instellen is veel eenvoudiger m.b.v. on-screen displays. De calibratie van luidsprekers via de Audyssey is super simpel. Spotify via wifi werkt perfect. Ik mis chromecast niet. De lipsync werkt goed. En vooral: prima geluid. Zeer veel bang for the buck.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldige (betaalbare) receiver!
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • Veel vermogen
  • Prachtig geluid
  • Gebruiksgemak
  • Heos connectiviteit
  • Draadloze verbindingsmogelijkheden
Prachtige betaalbare receiver! Grootste pluspunten: Veel vermogen / prachtig geluid / gebruiksgemak / Heos connectiviteit / WiFi / Bluetooth / AirPlay 2 Al meerdere keren bij Plattetv.nl besteld. Voornaamste redenen zijn: - Ruim assortiment - Scherp geprijsde producten (prijzen worden geregeld aangepast aan concurrentie) - Fijne klantenservice en advies, vooral de chatfunctie is ideaal! - Aangegeven levertijd komen ze na Kortom een fijne webwinkel!