U bevindt zich in:
Denon AVR-X2500H Reviews

DENON AVR-X2500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 88 reviews
459,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goede recever
 | 19-10-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te instaleren
  • Goede geluidsopbrengst
  • Minpunten
  • Geen gebruiksaanwijzing op papier
Boven verwachting
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!!
 | 26-09-2019
  • Pluspunten
  • 7x HDMI
  • Alle apparaten kunnen op de dennon aangesloten worden
  • Goeie wifi verbinding
  • Goed te bedienen met de telefoon
  • Alles is perfect
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Ben er zeer tevreden over, en makkelijk te bedienen. heb bij de dennon avr 2500h ook het zetje Klipsch R-620-F 5.1 Home Cinema Set gekocht!! Dit is net als alles tot leven komt met films kijken dit is echt een aanrader!!!! Mvg Arjan Doldersum
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldige receiver
 | 04-09-2019
  • Pluspunten
  • gemakkelijke instelling
  • zeer veel aansluitmogelijkheden
  • top interface
  • goede geluid kwaliteit
  • goede aansturing naar 4k TV
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Een hele goede prijs kwaliteid verhouding. door de instel microfoor zeer automatisch makkelijk in te stellen, maar ook volledig handmatig te configureren. zeer veel aansluitmogelijkheden, en prima geluid.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Dit produkt heef een envoudige bedienig en bedieningsgemak ook vanwege de app en het HEOS zorgt voor een optimaal luistercomfort.
 | 19-08-2019
  • Pluspunten
  • HEOS
  • Bedieningsgemak
  • Eenvoudige Koppeling in netwerk
  • Hoeveelheid functies
  • Bediening AA
  • Minpunten
  • Betaald spotify abonnement nodig
  • Geen DAB+
Het produkt is eenvoudig te installeren en heeft een hoge mate van bedieningsgemak. Je kan een App downloaden waarmee je de Denon AVR-X2500H kan bedienen en o.a. spotify (betaald), internet radio en podcast kan gebruiken. Verder is er functionaliteit meegeleverd om het geluid of te regelen voor het Atmos Dolby Surround systeem. HEOS zorgt ervoor dat je ook draadloos je speakers kan koppelen (dit gebruik ik nog niet). Kortom: tot nu toe ben ik erg tevreden over deze receiver.
Denon AVR-X2500H Reviews
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goede middenklasser met veel mogelijkheiden
 | 15-08-2019
  • Pluspunten
  • Via de tv goede uitleg voor installatie
  • audyssey
  • Heos ondersteuning
  • Veel keuze in airplay
  • veel phone en hmdi
  • Minpunten
  • Voor spotify premieum account nodig anders niet mogelijk
  • 2 zones voor heos
  • De in gebouwde tuner kan hier maar 2 radio's vinden
  • 2 optiche / toslink ingangen
  • Werk niet samen met google assist
Ik had al een tijd deze in me gedachten en toen toevallig me oude receiver kapot ging. ging ik gelijk voor deze. op heel veel vlakke precies wat ik wilde en verwachten , helaas ook wat gebieden wat jammer is.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima Sound ! Beste prijs-kwaliteit verhouding.
 | 11-08-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige Installatie
  • Prima sound
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Phono ingang
  • Minpunten
  • Geen Bluetooth voor hoofdtelefoon
Ik heb de DENON AVR-X2500H nu twee weken in mijn bezit. Het installeren verliep heel gemakkelijk dankzij de Setup-Assistant op de aangesloten TV. Ook het inmeten van de kamer met behulp van de bijgeleverde microfoon en het Audyssey programma gaat makkelijk en is ook voor een leek te doen. Ik gebruik de receiver vooral voor bioscoop geluid bij het afspelen van films en ben onder de indruk. Ook radio, internetradio en CD klinken prima. Er is zelfs nog een aansluiting voor een platenspeler, al heb ik deze zelf nog niet geprobeerd. Het enigste wat ik tot nu toe mis is het feit dat ik geen Bluetooth hoofdtelefoon kan koppelen. Al met al voldoet hij prima aan mijn verwachtingen en ben ik zeer tevreden, zeker gezien de prijs.
Denon AVR-X2500H Reviews
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat
 | 11-08-2019
  • Pluspunten
  • Stroomverbruik
  • Gemakkelijk in te stellen
  • Hoop nieuwe features waaronder Spotify
Altijd al fan geweest van Denon, mijn Harman Kardon begon wat minder goed te klinken en de HDMI poorten deden het niet meer dus tijd voor een nieuwe. Aansluiten was vrij eenvoudig en configureren via het menu was ook vrij makkelijk. Stroom verbruik is nu ook een stuk lager met de nieuwe versterker en als je hem een tijdje niet gebruikt schakelt hij zich zelf vanzelf uit. Ook erg handig.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi Apparaat, doet wat ik ervan verwacht heb
 | 06-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid en mogelijkheden
  • bediening
  • internet radio
Na 8 jaar de Sony str qs versie vervangen door deze Denon. dacht eerst als deze gelijk speelt als de Sony ben ik al tevreden. Echter wat een verschil in die jaren van geluid. De Denon doet wat ze beloven super geluid.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Denon AVR-X2500H een aanrader.
 | 03-08-2019
  • Pluspunten
  • Warm geluid.
  • Prima lage tonen
  • Zeer goede kanaal scheiding
  • Minpunten
  • Zelf een boek printen van 298 blz.
Ik heb lang gezocht en vergeleken maar uiteindelijk is de keuze gevallen op de Denon AVR-X2500H. Zeker wat betreft prijs/prestatie verhouding. Mijn B&W DM602 boxen met subwoofer komen nu geheel tot hun recht. Wat ook heel fijn is, is de microfoon de er bij zit om het geheel aftestellen. Een plus punt, de bediening gaat voor een groot deel via mijn TV afstandsbediening.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Zeer goed product
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • installatie
  • goed geluid
  • werkt goed met spotify
  • Minpunten
  • denon app
De receiver is zeer gemakkelijk in gebruik. Het installatiemenu is in het Nederlands beschikbaar en zo worden al je apparaten stap voor stap op de receiver aangesloten. Met de bijgeleverde microfoon wordt het geluid aanpast op de ruimte. Duurt wel even, maar het loont de moeite. Werkt top met Spotify. De denon app werkt daarentegen niet altijd lekker.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer degelijke en makkelijk bedienbare receiver.
 | 30-07-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke setup, zeer duidelijk, geen handleiding benodigd zo simpel
  • Meegeleverde Audyssey microfoonsteun van karton
  • Zeer degelijke bouwkwaliteit
  • Zeer gunstig geprijsd ten opzicht van de concurrentie
  • Audiostreaming via Airplay en Spotify werkt snel en simpel.
  • Minpunten
  • Design oogt wat gedateerd
  • Afstandsbediening reageert niet altijd even lekker
Out of the box zit alles zeer degelijke verpakt. Bij het uitpakken kom je direct op een zak uit met een kartonnen Audyssey microfoon steun, deze is zeer makkelijk in elkaar te zetten en zeer handig bij het kalibreren van de speakers. Daarnaast nog zak met een handleiding maar deze kan je prima in de doos laten zitten. De handleiding oogt zeer dun voor 9 talen en zal dus echt alleen een simpele uitleg betreffen. Na het aansluiten, wat in mijn geval het overprikken van de kabels was, starte de receiver gelijk op in setup mode. Deze setup mode is in het uiterlijk zeer simplistisch, maar werkt wel goed. De setup neemt met de Audyssey kalibratie wel een kleine 20 minuten in beslag. De stappen worden op de TV stuk voor stuk duidelijk uitgelegd en door de Airplay functie was het instellen van de WIFI zeer simpel. Instellen kan via een iOS device en het werkt direct zonder geklungel met wachtwoorden. In gebruik werkt de receiver prettig, je kan per ingangskanaal tot 12db versterking uitvoeren, waardoor je het volume bij een zachte bron gelijk kan trekken met de overige bronnen. Je kan de Audyssey settings ook handmatig nog aanpassen naar wens, ik vond de center speaker in mijn geval te veel aanwezig na de kalibratie. Wat wel opvalt en dat viel ook al op in de setup is dat de afstandsbediening niet altijd even lekker reageert, je moet dan meerdere keren op een knop drukken voordat de receiver het registreert. Ik heb daarop ook even andere batterijen geprobeerd om uit te sluiten dat dit door oude of lege meegeleverde batterijen kwam maar helaas hierna geen verschil gemerkt.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Wow wat een sound met Dolby Atmos!
 | 20-07-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Lp ingang
  • Makkelijk te gebruiken
  • Strak design
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt.
Netjes verpakt. Aansluitend is zo gedaan. Denon aanzetten en je komt in een setup menu terecht. Deze door lopen met de meegeleverde microfoon en statief. Klaar. Geluids kwaliteit is erg goed. Alle speakers worden goed benut. (Jamo S 606) surround set. Extra plus punt LP aansluiting.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat
 | 13-07-2019
  • Pluspunten
  • Voldoende vermogen
  • Dolby Atmos
  • Wifi
  • Uiterlijk
  • Minpunten
  • App voor smartphone valt tegen
Donderdag besteld en vrijdag bezorgd. Gisteren avond heb ik mijn oude Harman Kardon AVR130 losgekoppeld en de Denon aangesloten. Met 2 Yamaha boxen als front en 5 kleine HKTS7 speakers voor de surround/center/atmos aansluitingen klinkt het geluid verrassend beter dan met de HK receiver. Met de beknopte handleiding is het even puzzelen om alles in te stellen, maar de online handleiding geeft duidelijke uitleg over alle opties. Eenmaal alles ingesteld is de verdere bediening kinderspel. De online handleiding is eenvoudig te vinden door de QR code te scannen op de beknopte handleiding. De receiver is ook met een app te bedienen, maar deze vind ik persoonlijk niet fijn werken. De app laad bij mij behoorlijk traag. Het apparaat zelf is van topkwaliteit en bied voor in deze prijsklasse zeer zeker voldoende waar voor zijn geld. Wat mij verder zeer positief verraste is dat de receiver het geluid van mijn inmiddels 7 jaar oude Philips led tv (zonder smart functie) automatisch op pakt.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een super muziek spil in de woonkamer en rest van het huis
 | 17-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Ingebouwde Heos
  • Prijs / kwaliteit
  • Nette afwerking, met hoogwaardig kunststof
  • Minpunten
  • bedienbaarheid oude apparatuur
  • Iets te veel kunststof, maar mis staat niet
Ik was al zeer tevreden over mijn oude receiver, die aan vervanging toe was. Deze betaalbare en dus in prijs kwaliteit een optimale aanschaf. Door de calibratie microfoon is de specifieke omstandigheden zeer goed in te stellen. De calibratie kost een beetje geduld in de zin van tijd, maar het resultaat is dan ook geweldig. Jammer is dat mijn oude Blu-ray niet bedienbaar is via de app.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Goede receiver voor een schappelijke prijs
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Goede handleiding ontbreekt, deze dien je te downloaden
Na veel nadenken, veel onderzoek doen is mijn oog gevallen op de denon avr x2500h. Ik zocht een leuke receiver om mijn surround set aan te sturen voor films en muziek. Dat doet deze uitstekend! Je wisselt makkelijk van 5.1 naar stereo. Het is even puzzelen om alles goed in te stellen, maar als dat eenmaal goed is gelukt is het echt genieten! Ik ben super tevreden met de receiver en de service van plattetv, ze doen net dat beetje extra voor hun klanten!
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Klasse av receiver
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Heos
  • Geluid inregelen met calibratie microfoon.
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt.
Top receiver met excellent geluidskwaliteit. Gemakkelijk te bedienen en ruim voldoende aansluitmogelijkheden. Heeft zelfs voor de liefhebber een phono ingang.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een uitstekende reciever voor een uitstekende prijs
 | 18-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te installeren
  • Zeer degelijke kwaliteit
  • Zeer degelijke geluidsweergave
  • Minpunten
  • Geen nog ondekt
Dit is een hele mooie reciever die echt waar voor zijn geld geeft. Top prijs/kwaliteit verhouding.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • Super eenvoudige installatie
  • Veel mogelijkheden voor een schappelijke prijs
  • Eenvoudige bediening
  • De Heos App is heel gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Geen
Afgelopen weekend de denon AVR 2500 H ingesteld. Hadden al wel gelezen dat het eenvoudig is maar het is gewoon kinderspel. Elke stap wordt uitgelegd waardoor je zelfs al leek dit prima zelf kunt doen. Wat een geweldig apparaat
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
goed product
 | 14-05-2019
prijs kwaliteit verhouding een prima product bedienings gemak super eenvoudig en overzichtelijk met een app voor telefoon of tablet
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een Top
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Super geholpen
  • Installatie
  • Minpunten
  • Beschrijving
De Denon AVR is een zeer goede AVR voor een betaalbare prijs.. Ik had al eerder een Denon AVR en die beviel ook goed, was alleen beetje verouderd... Dus het werd toijd voor eeen nieuwe. Via platte TV perfect geholpen en kon de oude inruilen.