U bevindt zich in:
Denon AVR-X2500H Reviews

DENON AVR-X2500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 77 reviews
379,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Wow wat een sound met Dolby Atmos!
 | 20-07-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Lp ingang
  • Makkelijk te gebruiken
  • Strak design
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt.
Netjes verpakt. Aansluitend is zo gedaan. Denon aanzetten en je komt in een setup menu terecht. Deze door lopen met de meegeleverde microfoon en statief. Klaar. Geluids kwaliteit is erg goed. Alle speakers worden goed benut. (Jamo S 606) surround set. Extra plus punt LP aansluiting.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat
 | 13-07-2019
  • Pluspunten
  • Voldoende vermogen
  • Dolby Atmos
  • Wifi
  • Uiterlijk
  • Minpunten
  • App voor smartphone valt tegen
Donderdag besteld en vrijdag bezorgd. Gisteren avond heb ik mijn oude Harman Kardon AVR130 losgekoppeld en de Denon aangesloten. Met 2 Yamaha boxen als front en 5 kleine HKTS7 speakers voor de surround/center/atmos aansluitingen klinkt het geluid verrassend beter dan met de HK receiver. Met de beknopte handleiding is het even puzzelen om alles in te stellen, maar de online handleiding geeft duidelijke uitleg over alle opties. Eenmaal alles ingesteld is de verdere bediening kinderspel. De online handleiding is eenvoudig te vinden door de QR code te scannen op de beknopte handleiding. De receiver is ook met een app te bedienen, maar deze vind ik persoonlijk niet fijn werken. De app laad bij mij behoorlijk traag. Het apparaat zelf is van topkwaliteit en bied voor in deze prijsklasse zeer zeker voldoende waar voor zijn geld. Wat mij verder zeer positief verraste is dat de receiver het geluid van mijn inmiddels 7 jaar oude Philips led tv (zonder smart functie) automatisch op pakt.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Een super muziek spil in de woonkamer en rest van het huis
 | 17-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Ingebouwde Heos
  • Prijs / kwaliteit
  • Nette afwerking, met hoogwaardig kunststof
  • Minpunten
  • bedienbaarheid oude apparatuur
  • Iets te veel kunststof, maar mis staat niet
Ik was al zeer tevreden over mijn oude receiver, die aan vervanging toe was. Deze betaalbare en dus in prijs kwaliteit een optimale aanschaf. Door de calibratie microfoon is de specifieke omstandigheden zeer goed in te stellen. De calibratie kost een beetje geduld in de zin van tijd, maar het resultaat is dan ook geweldig. Jammer is dat mijn oude Blu-ray niet bedienbaar is via de app.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Goede receiver voor een schappelijke prijs
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Goede handleiding ontbreekt, deze dien je te downloaden
Na veel nadenken, veel onderzoek doen is mijn oog gevallen op de denon avr x2500h. Ik zocht een leuke receiver om mijn surround set aan te sturen voor films en muziek. Dat doet deze uitstekend! Je wisselt makkelijk van 5.1 naar stereo. Het is even puzzelen om alles goed in te stellen, maar als dat eenmaal goed is gelukt is het echt genieten! Ik ben super tevreden met de receiver en de service van plattetv, ze doen net dat beetje extra voor hun klanten!
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Klasse av receiver
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Heos
  • Geluid inregelen met calibratie microfoon.
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt.
Top receiver met excellent geluidskwaliteit. Gemakkelijk te bedienen en ruim voldoende aansluitmogelijkheden. Heeft zelfs voor de liefhebber een phono ingang.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een uitstekende reciever voor een uitstekende prijs
 | 18-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te installeren
  • Zeer degelijke kwaliteit
  • Zeer degelijke geluidsweergave
  • Minpunten
  • Geen nog ondekt
Dit is een hele mooie reciever die echt waar voor zijn geld geeft. Top prijs/kwaliteit verhouding.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch apparaat
 | 16-05-2019
  • Pluspunten
  • Super eenvoudige installatie
  • Veel mogelijkheden voor een schappelijke prijs
  • Eenvoudige bediening
  • De Heos App is heel gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Geen
Afgelopen weekend de denon AVR 2500 H ingesteld. Hadden al wel gelezen dat het eenvoudig is maar het is gewoon kinderspel. Elke stap wordt uitgelegd waardoor je zelfs al leek dit prima zelf kunt doen. Wat een geweldig apparaat
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
goed product
 | 14-05-2019
prijs kwaliteit verhouding een prima product bedienings gemak super eenvoudig en overzichtelijk met een app voor telefoon of tablet
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een Top
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Super geholpen
  • Installatie
  • Minpunten
  • Beschrijving
De Denon AVR is een zeer goede AVR voor een betaalbare prijs.. Ik had al eerder een Denon AVR en die beviel ook goed, was alleen beetje verouderd... Dus het werd toijd voor eeen nieuwe. Via platte TV perfect geholpen en kon de oude inruilen.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een versterker naar allle verwachtingen
 | 10-05-2019
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig geluid.
 | 14-04-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Uitstraling
  • Mogelijkheden
  • Ook via app te bedienen
  • Speelt met heos draadloos door het hele huis muziek af.
  • Minpunten
  • Geen gebruiksaanwijzing
Zeer mooi en goed geluid, maar de bediening is in het begin niet al te gemakkelijk, ook omdat er geen duidelijke beschrijving bij zit, deze moet je downloaden.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een mooi product voor een geweldige prijs
 | 06-04-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Internetradio
  • Airplay 2
  • Bediengemak
  • Prijs
  • Minpunten
  • Na automatisch inregelen moet je toch nog het een en ander bij stellen maar je hebt een mooie basis
Je krijgt als je hem voor het eerst aansluit een mooi en duidelijk stap voor stap uitleg in het Nederlands. Je hebt een heleboel instel mogelijkheden. Is na ieders smaak in te regelen.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige receiver voor een goede prijs
 | 02-04-2019
  • Pluspunten
  • geweldig geluid
  • makkelijk te installeren
  • veel muziek luister mogelijkheden
  • heel makkelijk in gebruik
  • mooi design
  • Minpunten
  • receiver denkt zelf iets te veel na en maakt soms keuzes die ik niet wil
Sinds 3 weken de Denon AVR X2500H in huis. de installatie ging super makkelijk met de bijgeleverde microfoon en statief. De geluidsmetingen (8 stuks!) duren wel even, maar het resultaat mag er dan ook zijn. het geluid klinkt geweldig. je kunt een App op mobiel installeren, deze is ook heel handig. hiermee kan je alle instellingen wijzigen of andere aanpassingen doen.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige versterker
 | 31-03-2019
  • Pluspunten
  • 4k upgrade
  • Aansluitingen
  • Instalatie
  • Wifi
  • Bluetooth
  • Minpunten
  • Geen
Lekker veel aansluitingen simpel instaleren Kortom genieten
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldig mooi apparaat met heel veel mogelijkheden
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • 8 HDMI in 2 hdmi out
  • Bluetooth WiFi airplay spotify
  • 7.2 kanaals voor 2 subwoofers
  • 150 watt per kanaal
  • 4K ultra hd
  • Minpunten
  • Geen
Een mooi vorm gegeven receiver /versterker met een 7.2 kanaals receiver ,4K dolby visionair en 10 HDMI aansluitingen , dolby atmos , dts x en dtsvirtual x echt een ongekend mooi geluid , vergeleken met mijn vorige harman kardon apparatuur , deze denon AVRx zou ik qua muziek beleving iedereen aanraden , echt een toppertje die er bovenuit springt !!!!
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Prijs-kwaliteitverhouding kan niet beter !!
 | 13-03-2019
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Veel ingangen, waaronder 8 HDMI
  • Audyssey setup
  • Ondersteuning voor alle geluidsbestanden waaronder Dolby Atmos en DTS-X
  • Vol en krachtig geluid
Nu een klein maandje in gebruik en erg tevreden, Je krijgt eigenlijk alle mogelijkheden en aansluitingen die je nodig voor een erg aantrekkelijke prijs. Makkelijk in te stellen met de Audyssey setup. Kan het menu wat moderner en zou het fijn zijn als de afstandbediening verlichting had, dat wel maar ik zie dat niet als min-punten aangezien je voor dezelfde specificaties bij een ander merk bijna het dubbele betaald. Meteen 2 speakers bijgehaald voor een Dolby Atmos setup....Top versterker !!
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed produkt, menu wel erg simpel en o.a mkv en vbr bestanden worden niet herkend.
 | 11-03-2019
  • Pluspunten
  • Fraaie versterker
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Leest o.a. geen .mkv en .vbr bestanden
  • Simpel vormgegeven menu's
  • Kan niet doorspoelen
+ Zeer fraaie versterker + Gebruiksvriendelijk - Kan niet doorspelen - Menu's zien er erg goedkoop uit - Leest o.a. geen .mkv en .vbr bestanden
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie versterker met goed geluid.
 | 01-03-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijke bediening
  • Vele mogelijkheden
  • Eco stand
  • Ook te bedienen via tv afstandsbediening
  • Minpunten
  • In begin even wennen aan bediening
Onze Harman Kardon versterker ingeruild voor de Denon AVR 2500. Nog wel onze oude HKTS 11 speakerset aan de AVR gekoppeld, duidelijk beter en helderder geluid. Ook onze Samsung 55 Q9 televisie via de HDMI ARC ingang aangesloten, werkt perfect. Kortom zijn wij zeer tevreden met onze aankoop.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fenomenaal! Super geluid!
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Formaat
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Verwachting ruimschoots overtroffen, meer dan 120%! Geweldig voor in de woonkamer met optimale installatiebeschrijving.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige receiver
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Mooi uiterlijk
  • Airplay!
  • Minpunten
  • Geen
Sinds enige weken maken we gebruik van de Denon X2500H. Hij voldoet aan al onze verwachtingen. Prachtig geluid, makkelijk schakelen tussen de kanalen en eenvoudig te installeren. Uitstekend persoonlijk advies bij PlatteTV.nl ontvangen. Een aanrader