U bevindt zich in:
Denon AVR-X2500H Reviews

DENON AVR-X2500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 62 reviews
407,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-5010 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Prijs-kwaliteitverhouding kan niet beter !!
 | 13-03-2019
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Veel ingangen, waaronder 8 HDMI
  • Audyssey setup
  • Ondersteuning voor alle geluidsbestanden waaronder Dolby Atmos en DTS-X
  • Vol en krachtig geluid
Nu een klein maandje in gebruik en erg tevreden, Je krijgt eigenlijk alle mogelijkheden en aansluitingen die je nodig voor een erg aantrekkelijke prijs. Makkelijk in te stellen met de Audyssey setup. Kan het menu wat moderner en zou het fijn zijn als de afstandbediening verlichting had, dat wel maar ik zie dat niet als min-punten aangezien je voor dezelfde specificaties bij een ander merk bijna het dubbele betaald. Meteen 2 speakers bijgehaald voor een Dolby Atmos setup....Top versterker !!
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed produkt, menu wel erg simpel en o.a mkv en vbr bestanden worden niet herkend.
 | 11-03-2019
  • Pluspunten
  • Fraaie versterker
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Leest o.a. geen .mkv en .vbr bestanden
  • Simpel vormgegeven menu's
  • Kan niet doorspoelen
+ Zeer fraaie versterker + Gebruiksvriendelijk - Kan niet doorspelen - Menu's zien er erg goedkoop uit - Leest o.a. geen .mkv en .vbr bestanden
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie versterker met goed geluid.
 | 01-03-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Makkelijke bediening
  • Vele mogelijkheden
  • Eco stand
  • Ook te bedienen via tv afstandsbediening
  • Minpunten
  • In begin even wennen aan bediening
Onze Harman Kardon versterker ingeruild voor de Denon AVR 2500. Nog wel onze oude HKTS 11 speakerset aan de AVR gekoppeld, duidelijk beter en helderder geluid. Ook onze Samsung 55 Q9 televisie via de HDMI ARC ingang aangesloten, werkt perfect. Kortom zijn wij zeer tevreden met onze aankoop.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fenomenaal! Super geluid!
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Formaat
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Verwachting ruimschoots overtroffen, meer dan 120%! Geweldig voor in de woonkamer met optimale installatiebeschrijving.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige receiver
 | 26-02-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Eenvoudige installatie
  • Mooi uiterlijk
  • Airplay!
  • Minpunten
  • Geen
Sinds enige weken maken we gebruik van de Denon X2500H. Hij voldoet aan al onze verwachtingen. Prachtig geluid, makkelijk schakelen tussen de kanalen en eenvoudig te installeren. Uitstekend persoonlijk advies bij PlatteTV.nl ontvangen. Een aanrader
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geluid kwaliteit ver boven verwachting.
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Mooi strak uiterlijk
  • Veel aansluitingen
  • Minpunten
  • Analoog video signaal wordt niet omgezet naar HDMI
Heb mijn oude sony reciever vervangen voor deze Denon, wat een ongelofelijke verbetering van de geluidskwaliteit! Heb hem aangesloten op een paar Mission M33 luidsprekers. Mooi strak laag niet rommelig veel detail. Instellen stelde niets voor. Erg fijn dat je de reciever ook met je telefoon of tablet kan bedienen. Gelijk ook een Spotify abonnement afgesloten, om muziek te kunnen streamen. Kortom, erg blij met de aanschaf van deze reciever.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Platte TV de moiete waard om te gaan kopen daar en je kan nog extra korting krijgen.
 | 25-02-2019
  • Pluspunten
  • Perfect, heel mooi geluid
  • makkelijk aan te sluten
  • ruim mogelijkheden geluid af te stellen
  • handig draadloos wifi en bluetooth
  • met de Heos speakers doet het prima
  • Minpunten
  • geen
Perfect product Denon AVR-X2500H Heel mooie helder geluid, net of je er bij bent bij het optreden. Ik heb het aangesloten op mijn Sony tv en de Heos speakers. Home Cinema en de surround effect is 100% perfect.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een goed en makkelijk in te stellen reciever
 | 24-02-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen
  • Overzichtelijke afstandsbediening
  • gaat na 5 geen geluid gaat hij uit
De recierver is makkelijk in te stellen. Je doorloopt een programma en deze zegt stap voor stap wat je moet doen om het geluid zo optimaal mogelijk te kunnen benutten. De afstandsbediening is overzichtelijk en goed te bedienen.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ik ben zeer tevreden met deze aanwinst (AVR X2500H), de prijs en de service van platte TV heeft de doorslag gegeven om dit aan te schaffen.
 | 20-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design een proffesionele uitstraling
  • Het afregelen van het geluid met de audyssey meet geleverde meetmicrofoon is kinderspel en werkt uitstekend .
  • In combinatie met KEF luidsprekers is het top.
  • Wifi en bluetooth werken prefect.
  • Minpunten
  • Ik zou echt niet iets als een min punt kunnen bedenken.
De geluidkwaliteit van de Denon AVR X2500H is uitstekend en de bediening is kinderspel.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • aansluitingen
  • geluid
  • gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Geen
Prachtige receiver met veel mogelijkheden.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Na even wennen een topper
 | 17-02-2019
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top receiver, heel erg gebruiks vriendelijk
 | 13-02-2019
  • Pluspunten
  • aanlsuitingen
  • prijs/ kwaliteit
  • aansturing
  • bediening via app
  • Minpunten
  • kwetsbare wifi antenne op de achterzijde
Top receiver. makkelijk te installeren. bediening via je ipad of telefoon mogelijk dmv spotify en een gratis Denon en Heos app. veel aansluitmogelijkheden.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Absolute aanrader, mede door de uitstekende kwaliteit/prijs verhouding.
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudig instellen
  • 4k compatibiliteit
  • phono ingang
  • air play
  • audyssey calibratie
  • Minpunten
  • geen DAB+
Deze versterker vervangt een 12 jaar oude AVR-2307. Wat een wereld van verschil, vooral wat de mogelijkheden. betreft. Instellen is veel eenvoudiger m.b.v. on-screen displays. De calibratie van luidsprekers via de Audyssey is super simpel. Spotify via wifi werkt perfect. Ik mis chromecast niet. De lipsync werkt goed. En vooral: prima geluid. Zeer veel bang for the buck.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldige (betaalbare) receiver!
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • Veel vermogen
  • Prachtig geluid
  • Gebruiksgemak
  • Heos connectiviteit
  • Draadloze verbindingsmogelijkheden
Prachtige betaalbare receiver! Grootste pluspunten: Veel vermogen / prachtig geluid / gebruiksgemak / Heos connectiviteit / WiFi / Bluetooth / AirPlay 2 Al meerdere keren bij Plattetv.nl besteld. Voornaamste redenen zijn: - Ruim assortiment - Scherp geprijsde producten (prijzen worden geregeld aangepast aan concurrentie) - Fijne klantenservice en advies, vooral de chatfunctie is ideaal! - Aangegeven levertijd komen ze na Kortom een fijne webwinkel!
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Veelzijdig versterker
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • Veel aansluit mogelijkheden
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede app's
  • Minpunten
  • Geen ingebouwde chromecast
Deze AV-Versterker heeft veel opties en veel aansluit mogelijkheden. Ook de diverse app's zijn makelijk te bedienen. Streamen via de diverse streamdiensten gaat ook lekker.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede versterker met veel instelmogelijkeheden
 | 05-02-2019
  • Pluspunten
  • Veel aansluitingen
  • Makkelijk te bedienen
  • veel streaming mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen ingebouwde chromecast
Complete AV-versterker met voldoende
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Mooi apparaat voor een mooie prijs
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Aantal aansluitingen
  • Goed geluid
De uitleg en werking spreken voor zich. Kwaliteit is prima voor de prijs.
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • Veel HDMI aansluitingen
  • Heos en Google Home ondersteuning
  • Phono input
  • Gemakkelijke setup
  • Fantastisch geluid in combinatie met onze speaker setup
  • Minpunten
  • Google Home spraakbesturing is nog niet perfect
Al jarenlange ervaring met Denon receivers met grote tevredenheid. Deze aangeschaft als vervanging voor de 1713. Aansluiten is zeer eenvoudig door het duidelijke instructiescherm en meegeleverde Audyssey microfoon. Van alle gemakken voorzien, waarschijnlijk meer HDMI ingangen dan je ooit nodig zult hebben. Ook de phono aansluiting is een fijne toevoeging. Geluid van zowel tv/film als muziek is zeer goed (2x Klipsch 8000f en 2x 500m). Aansturing met de dubbele Heos app werkt erg goed (spotify, streaming, NAS). Ook de spraakbesturing in het Neserlands door middel van Google Home (in combinatie met chromecast) staat nog in de kinderschoenen maar dit zal alleen maar verbeteren wanneer meer mensen dit zullen gebruiken. Enige nadeel is dat het niet lukt om de Xbox one X via de receiver aan te sluiten met HDR en 4K doorgifte. Deze zit direct op de tv aangesloten. Geluid via ARC is echter perfect. Dit is volgens mij ook niet een specifiek Denon probleem want ik lees meer over problemen tussen xbox en receievers en zie dit dus ook niet als een specifiek nadeel. Draad
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
vanaf 16 jaar al denon gehad, nooit kapot
 | 20-01-2019
goede kwaliteit ,dan koop je dit weer,
DENON AVR-X2500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Doet alles wat je nodig hebt
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Veel mogelijkheden
Deze AVR gekozen omdat ik wilde upgraden van een Denon stereo versterker naar een surround receiver. Getwijfeld tussen de X1500H en de X2500H, maar op aanraden van onder andere PlatteTV toch gekozen voor de 2500. Deze receiver stuurt bij mij grote Dali Zensor 7 luidsprekers aan, kleinere surrounds en een flinke subwoofer dus wat extra vermogen is altijd goed. Het apparaat werkt fantastisch, er zitten zoveel mogelijkheden op dat het wel even duurt voordat je alles juist hebt ingesteld. Maar spelen met de settings is niet erg om te doen. Zeer tevreden met deze receiver!