U bevindt zich in:
Denon AVR-X1600H Reviews

DENON AVR-X1600H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 38 reviews
399,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldige receiver
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • bediening goed
  • vormgeving mooi
  • goede prijs
Was altijd een fan van de Sony, maar deze Denon overtreft mijn verwachting.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima Reciever
 | 31-05-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie met behulp van de tv
  • Bediening met tablet en smartphone
  • Veel features
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitstekend geluid
Prima reciever met veel mogelijkheden en een mooi geluid op mijn Celestion boxen vergeleken met mijn vorige Yamaha reciever. Het kunstwerkje voor de Audyssey microfoon heb ik toch maar ingewisseld voor mijn eigen tripod wat mij toch veiliger leek. In de winkel werd ik prima geholpen door het personeel aldaar. Al met al ben ik zeer tevreden over de deal die daar heb kunnen maken.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima Reciever
 | 31-05-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie met behulp van de tv
  • Bediening met tablet en smartphone
  • Veel features
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Uitstekend geluid
Prima reciever met veel mogelijkheden en een mooi geluid op mijn Celestion boxen vergeleken met mijn vorige Yamaha reciever. Het kunstwerkje voor de Audyssey microfoon heb ik toch maar ingewisseld voor mijn eigen tripod wat mij toch veiliger leek. In de winkel werd ik prima geholpen door het personeel aldaar. Al met al ben ik zeer tevreden over de deal die daar heb kunnen maken.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
fantastische prijs/kwaliteit verhouding
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk installeren
  • Minpunten
  • had papieren handleiding bij gemogen
Makkelijk te installeren, en te bedienen, brengt onze muziek ervaring de 21ste eeuw in, en dat voor een heel vriendelijke prijs
Denon AVR-X1600H Reviews
Denon AVR-X1600H Reviews
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Top product
 | 10-05-2020
  • Pluspunten
  • bedienbaarheid
  • Uitstraling
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Dit product is een leuk apparaat dat voor jong geweldig is om muziek te streamen vanaf je smartphone maar nog makkelijk bedienbaar blijft voor de wat oudere generatie onder ons zonder smartphone.Daarbij heeft dit product ook nog eens genoeg aansluitingen om rand apparaten aan te sluiten.Dus mocht je opzoek zijn naar een product dat voor zowel jong als oud leuk en goed bedienbaar is dat zou ik deze zeker overwegen.
Denon AVR-X1600H Reviews
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
goed
 | 05-05-2020
  • Pluspunten
  • Apparaat is makkelijk te bedienen
  • mooi van vorm
  • heel goed merk
  • de winkel is zeker gezellig en het personeel is heel vriendelijk
  • je wordt heel goed geholpen in de winkel door het personeel
apparaat is mooi en makkelijk te bedienen en het personeel is vriendelijk en goede kennis van de producten
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top
 | 03-05-2020
  • Pluspunten
  • mooi
  • gebruiksvriendelijk
  • kwaliteit
Geweldig de kwaliteit en functionaliteit in een woord geweldig!!!!
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prachtmachine
 | 01-05-2020
  • Pluspunten
  • Genoeg HDML aansluitingen
  • Geweldig geluid
  • Surround is perfect
  • Audyssey geweldig pluspunt
Na bijna 20 jaar de Philips MatchLine FR965 te hebben gebruikt voor versterking van mijn geluidsdragers, was het hoog tijd om deze te vervangen voor een product van deze tijd. Na gedegen onderzoek, kwam ik uit op de Denon AVR-X1600H. Deze versterker had alles in zich om AL mijn geluidsdragers aan te sluiten, inclusief de AppleTV en mijn platenspeler. Alles is echt zeer makkelijk aan te sluiten, en de geluidsinstellingen via Audyssey is echt briljant te noemen. Neem hiervoor dan ook even de tijd, want het eindresultaat is er dan ook naar. Geweldig surround geluid, perfect op jouw oren ingesteld. In een woord \'Wauw\'. Nee, absoluut geen spijt gehad van deze aankoop. Vooral de lage prijs maakt van deze alleskunner een prachtmachine.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een geweldig apparaat!
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • Uitstekend geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen metal look te krijgen
Wat een mooi en natuurlijk geluid geeft deze versterker. Het menu om te installeren is zeer duidelijk en vriendelijk. Voor een leek is het wel lastig om overal uit te komen lijkt me. Ik ben dik tevreden.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top apparaat met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
 | 13-04-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Eenvoudige bediening via smartphone
  • Loepzuivere ontvangst van honderden radiostation (internetradio)
  • Blue tooth functie
  • Gunstige prijs/kwaliteiteitverhouding
Dit model van Denon, de AVR-X1600H, is werkelijk top. De installatie was dankzij de (gedownloade) handleiding bijzonder eenvoudig en de bediening is dankzij de apps van Denon - AVR Remote en HEOS - subliem! Overal in huis kan ik via mijn iPhone volume regelen of een van de tientallen (internet)radiostations kiezen die ik in \'Favorieten\' heb geïnstalleerd. Zo gemakkelijk!
Denon AVR-X1600H Reviews
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat
 | 30-03-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk aansluiten
  • Mooi design
  • Makkelijk te bedienen
Wat een geweldig apparaat. Hele makkelijke bediening. Het installeren is heel simpel en je kan gelijk luisteren naar je geweldige geluid.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voortreffelijke receiver
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • Genoeg power
  • aansluitingen
  • Wifi
  • Minpunten
  • Volumeknop
Oogt degelijk en stoer. Het geluid is beter dan mijn oude Sony met 5 x 100 Watt power. Er komt vele malen meer geluid uit mijn surround boxen. De instelling met behulp van de meegeleverde ontvanger is ook een pluspunt. De volumeknop mocht om mij wel in wat minder stappen werken. Kortom blij met de aankoop.
Denon AVR-X1600H Reviews
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voortreffelijke receiver
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • Genoeg power
  • aansluitingen
  • Wifi
  • Minpunten
  • Volumeknop
Oogt degelijk en stoer. Het geluid is beter dan mijn oude Sony met 5 x 100 Watt power. Er komt vele malen meer geluid uit mijn surround boxen. De instelling met behulp van de meegeleverde ontvanger is ook een pluspunt. De volumeknop mocht om mij wel in wat minder stappen werken. Kortom blij met de aankoop.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
super apparaat
 | 12-03-2020
  • Pluspunten
  • uitstekend geluid
  • scherper tv beeld
  • gemakkelijke bediening
  • Minpunten
  • geen
ik ben niet echt een kenner op dit gebied,maar het apparaat voldoet aan al mijn vereisten-in samenwerking met teufel ultima 40 ,5.0 speakers, een uitmuntend geluid. ook heb ik een betere tv weergave.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige Receiver die klaar is voor de toekomst
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Eenvoudig in te stellen
  • Formaat
  • Vele features (Dolby Atmos, Airplay 2, Bluetooth, DTS:X)
  • Prijs
  • Minpunten
  • Google Assistent half operationeel
  • TV nodig bij het instellen
  • Te veel stickers
Minpunten Uiterlijk: Te veel stickers aanwezig. Ik ben bang dat er plaksel blijft hangen bij het verwijderen van deze stickers. Google Assistent: na het instellen hiervan via heos is deze nog niet helemaal operationeel. Je kan alleen zeggen “volgende nummer” of “stop met spelen”. Je kan geen keuze maken in wat je wilt spelen. Bijvoorbeeld: \'Hey Google speel... op spotify\'. Google zegt dat dit niet kan. Denon zegt dat hier nog een update voor komt. Dus dat komt wel goed. Maar voor nu wel een minpunt Instellen: Om hem in te stellen heb je een TV nodig. Dit ben ik niet gewend. Misschien een kwestie van gewenning. Pluspunten Formaat; Het apparaat is niet te diep waardoor hij in een kast past van 40 cm diepte. Instellen: Installeren gaat heel makkelijk. Er wordt duidelijk aangegeven welke stappen je moet doen om hem in te stellen.  Wifi/Ethernet: wij hebben bedraad aangesloten simpelweg omdat de router ernaast staat. Hij maakt direct contact met het web en doet gelijk een update. Je kan ervoor kiezen om dit ook handmatig te doen. Compatible speakers: Werkt perfect met onze HKTS16bq 5.1 speakerset van Harman Kardon Geluid is warm en helder. Geluidskalibratie: Dit is mogelijkheid met de aangeleverde microfoon. Dat is zeker fijn om te hebben. Uitkomst is een perfecte balans in geluid. Je kan het ook handmatig doen mocht je dat willen. Film kijken: De stemmen van de personages zijn kristalhelder en duidelijk. De lage geluiden van de subwoofer is mooi in balans d.wz. Geen overkill aan te lage geluiden. Deze komen mooi en subtiel naar binnen wanneer de film daarom vraagt. Algemeen Door de vele mogelijkheden zoals: HDCP 2.3 support, 7.2 kanalen, bluetooth, Airplay 2, heos, dolby Atmos en dts:x, om er maar een paar te noemen is dit apparaat klaar voor de toekomst.  Als ik kijk naar de kwaliteit, prijs en mogelijkheden. Ben ik zeker tevreden met mijn aankoop.
Denon AVR-X1600H Reviews
Denon AVR-X1600H Reviews
Denon AVR-X1600H Reviews
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Na veel frustratie tijdens installatie nu waanzinnig tevreden
 | 15-02-2020
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Formaat
  • Geluidskwaliteit
  • Specs; alle nieuwste formats
  • Prijs
  • Minpunten
  • Installatie
Ik ben een redelijke noob op audio-gebied, maar wilde het nu goed aanpakken. Deze receiver i.c.m. een Canton Movie 135 leek mij een goede oplossing voor mijn wensen. Na aanschaf van dikke koperkabels en banaanstekkers ging ik vorig weekend vol goede moed aan de slag. Na aansluiten van de Denon op TV wordt je op je TV door de installatie geleid. Dit werkt super! Paar puntjes waar ik in 1e instantie niet uitkwam, maar dit kan ook aan mij liggen. Ik was altijd in de veronderstelling dat bij een 5.1 opstelling de achterste boxen rear waren, maar dit kon ik niet kwijt in de Denon. Het is 7.1 met middle en rear of 5.1 waarbij de achterste boxen als middle worden gezien. Prima, na wat stekkerwisselingen liep dit wel. Volgende punt: ik heb tv van XS4all en wilde de Denon tussen XS4all en TV hangen. Dit is uiteindelijk gelukt, maar wat een tijd heb ik hier ingestoken om dit werkend te krijgen. Dit lag ook deels aan de Denon, want het leek of hij sommige instellingen resette als ik ergens een stekker uithaalde. Tip: staan je instellingen helemaal goed zet deze dan vast, dit is een optie ergens in het menu. Wel toffe optie trouwens, had ik nog niet eerder gezien. Audyssey-installatie werkt als een zonnetje trouwens, dit is echt top. Uiteindelijk een nieuw kastje van XS4all besteld met 4k en Atmos. Let op de hdmi-kabel tussen Denon en TV, die moet dit aankunnen. Uiteindelijk kijken we nu Netflix met Atmos-kwaliteit. Overall super tevreden en de frustratie van de installatie zal snel weggezakt zijn :-).
Denon AVR-X1600H Reviews
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Goed geluid, werkt prima met Google Assistant, Veel voor weinig
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Klinkt goed, plenty power
  • Google Assistant integratie werkt
  • Veel features voor weinig: Atmos, eArc, CEC, WiFi, Bluetooth transmit, biamping
  • Vlekkeloze Spotify integratie
  • Oogt classy ondanks plastic front
  • Minpunten
  • Ietwat gedateerde osd en apps
Receiver met goede prijs/feature verhouding en, voor mij belangrijk, prima Google Assistant integratie (aan/uit, next track, volume en zone). Geluidskwaliteit valt niet tegen, vult in stereo mode met gemak middelgrote ruimte. Toekomstbestendig met HDCP 2.3 en 4K passthrough. Dolby Atmos een bonus. Geen 4K upscaling, beetje cheapy gui en mist een USB aansluiting aan de achterzijde, maarja, wat wil je voor het geld...
Denon AVR-X1600H Reviews
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie reciever Met handige apps
 | 24-01-2020
  • Pluspunten
  • Via app te bedienen
  • Eenvoudig instellen
  • Top geluid
  • Minpunten
  • Nieuwste kabels noodzakelijk HDMIi
Mooie versterker met goed geluid. Zeer eenvoudig in te stellen via het menu welke zichtbaar is op de tv mits HDMI gekoppeld. Echter dient er wel rekening te worden gehouden met de juiste hispeed HDMI kabels. Met oudere kabels gaf het in mijn opstelling diverse problemen.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
zeer goede surround versterker
 | 23-01-2020
  • Pluspunten
  • surround geluid
  • kan ook bluetooth verzenden
Zeer goede surround versterker. Mijn vorige was een yamaha versterken en deze scoort voor naar mijn mening iets bete.r Pluspunt is dat deze ook bluetooth kan verzenden naar speaker of headphone
Denon AVR-X1600H Reviews
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
goed geluid mindere bediening
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • Minpunten
  • bediening
Goed h=geluid Door beperkt display moeilijk te zien welk instellingen qua geluid aan staan