TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Denon AVR-X1600H DAB Reviews

DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 30 reviews
529,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig apparaat
 | 28-04-2020
Goede reciever
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kwaliteit AV-receiver
 | 27-04-2020
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit
  • Werkt met Alexis, Google, Airplay2
  • Minpunten
  • Het instellen is niet zo makkelijk
  • DAB werkt alleen met losse antenne
Het is een mooie receiver. Het werkt prima alleen het instellen van de receiver vergt enige handigheid. Dit DENON AV-receiver is een vervanging van mijn andere DENON AV-5.1 receiver an 12 jaar oud. Ik raad dit apparaat aan iedereen omdat de prijs kwaliteitsverhouding is prima.
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat
 | 30-03-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk aansluiten
  • Mooi design
  • Makkelijk te bedienen
Wat een geweldig apparaat. Hele makkelijke bediening. Het installeren is heel simpel en je kan gelijk luisteren naar je geweldige geluid.
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voortreffelijke receiver
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • Genoeg power
  • aansluitingen
  • Wifi
  • Minpunten
  • Volumeknop
Oogt degelijk en stoer. Het geluid is beter dan mijn oude Sony met 5 x 100 Watt power. Er komt vele malen meer geluid uit mijn surround boxen. De instelling met behulp van de meegeleverde ontvanger is ook een pluspunt. De volumeknop mocht om mij wel in wat minder stappen werken. Kortom blij met de aankoop.
Denon AVR-X1600H DAB Reviews
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voortreffelijke receiver
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • Genoeg power
  • aansluitingen
  • Wifi
  • Minpunten
  • Volumeknop
Oogt degelijk en stoer. Het geluid is beter dan mijn oude Sony met 5 x 100 Watt power. Er komt vele malen meer geluid uit mijn surround boxen. De instelling met behulp van de meegeleverde ontvanger is ook een pluspunt. De volumeknop mocht om mij wel in wat minder stappen werken. Kortom blij met de aankoop.
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
super apparaat
 | 12-03-2020
  • Pluspunten
  • uitstekend geluid
  • scherper tv beeld
  • gemakkelijke bediening
  • Minpunten
  • geen
ik ben niet echt een kenner op dit gebied,maar het apparaat voldoet aan al mijn vereisten-in samenwerking met teufel ultima 40 ,5.0 speakers, een uitmuntend geluid. ook heb ik een betere tv weergave.
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige Receiver die klaar is voor de toekomst
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig geluid
  • Eenvoudig in te stellen
  • Formaat
  • Vele features (Dolby Atmos, Airplay 2, Bluetooth, DTS:X)
  • Prijs
  • Minpunten
  • Google Assistent half operationeel
  • TV nodig bij het instellen
  • Te veel stickers
Minpunten Uiterlijk: Te veel stickers aanwezig. Ik ben bang dat er plaksel blijft hangen bij het verwijderen van deze stickers. Google Assistent: na het instellen hiervan via heos is deze nog niet helemaal operationeel. Je kan alleen zeggen “volgende nummer” of “stop met spelen”. Je kan geen keuze maken in wat je wilt spelen. Bijvoorbeeld: \'Hey Google speel... op spotify\'. Google zegt dat dit niet kan. Denon zegt dat hier nog een update voor komt. Dus dat komt wel goed. Maar voor nu wel een minpunt Instellen: Om hem in te stellen heb je een TV nodig. Dit ben ik niet gewend. Misschien een kwestie van gewenning. Pluspunten Formaat; Het apparaat is niet te diep waardoor hij in een kast past van 40 cm diepte. Instellen: Installeren gaat heel makkelijk. Er wordt duidelijk aangegeven welke stappen je moet doen om hem in te stellen.  Wifi/Ethernet: wij hebben bedraad aangesloten simpelweg omdat de router ernaast staat. Hij maakt direct contact met het web en doet gelijk een update. Je kan ervoor kiezen om dit ook handmatig te doen. Compatible speakers: Werkt perfect met onze HKTS16bq 5.1 speakerset van Harman Kardon Geluid is warm en helder. Geluidskalibratie: Dit is mogelijkheid met de aangeleverde microfoon. Dat is zeker fijn om te hebben. Uitkomst is een perfecte balans in geluid. Je kan het ook handmatig doen mocht je dat willen. Film kijken: De stemmen van de personages zijn kristalhelder en duidelijk. De lage geluiden van de subwoofer is mooi in balans d.wz. Geen overkill aan te lage geluiden. Deze komen mooi en subtiel naar binnen wanneer de film daarom vraagt. Algemeen Door de vele mogelijkheden zoals: HDCP 2.3 support, 7.2 kanalen, bluetooth, Airplay 2, heos, dolby Atmos en dts:x, om er maar een paar te noemen is dit apparaat klaar voor de toekomst.  Als ik kijk naar de kwaliteit, prijs en mogelijkheden. Ben ik zeker tevreden met mijn aankoop.
Denon AVR-X1600H DAB Reviews
Denon AVR-X1600H DAB Reviews
Denon AVR-X1600H DAB Reviews
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Na veel frustratie tijdens installatie nu waanzinnig tevreden
 | 15-02-2020
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Formaat
  • Geluidskwaliteit
  • Specs; alle nieuwste formats
  • Prijs
  • Minpunten
  • Installatie
Ik ben een redelijke noob op audio-gebied, maar wilde het nu goed aanpakken. Deze receiver i.c.m. een Canton Movie 135 leek mij een goede oplossing voor mijn wensen. Na aanschaf van dikke koperkabels en banaanstekkers ging ik vorig weekend vol goede moed aan de slag. Na aansluiten van de Denon op TV wordt je op je TV door de installatie geleid. Dit werkt super! Paar puntjes waar ik in 1e instantie niet uitkwam, maar dit kan ook aan mij liggen. Ik was altijd in de veronderstelling dat bij een 5.1 opstelling de achterste boxen rear waren, maar dit kon ik niet kwijt in de Denon. Het is 7.1 met middle en rear of 5.1 waarbij de achterste boxen als middle worden gezien. Prima, na wat stekkerwisselingen liep dit wel. Volgende punt: ik heb tv van XS4all en wilde de Denon tussen XS4all en TV hangen. Dit is uiteindelijk gelukt, maar wat een tijd heb ik hier ingestoken om dit werkend te krijgen. Dit lag ook deels aan de Denon, want het leek of hij sommige instellingen resette als ik ergens een stekker uithaalde. Tip: staan je instellingen helemaal goed zet deze dan vast, dit is een optie ergens in het menu. Wel toffe optie trouwens, had ik nog niet eerder gezien. Audyssey-installatie werkt als een zonnetje trouwens, dit is echt top. Uiteindelijk een nieuw kastje van XS4all besteld met 4k en Atmos. Let op de hdmi-kabel tussen Denon en TV, die moet dit aankunnen. Uiteindelijk kijken we nu Netflix met Atmos-kwaliteit. Overall super tevreden en de frustratie van de installatie zal snel weggezakt zijn :-).
Denon AVR-X1600H DAB Reviews
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Goed geluid, werkt prima met Google Assistant, Veel voor weinig
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Klinkt goed, plenty power
  • Google Assistant integratie werkt
  • Veel features voor weinig: Atmos, eArc, CEC, WiFi, Bluetooth transmit, biamping
  • Vlekkeloze Spotify integratie
  • Oogt classy ondanks plastic front
  • Minpunten
  • Ietwat gedateerde osd en apps
Receiver met goede prijs/feature verhouding en, voor mij belangrijk, prima Google Assistant integratie (aan/uit, next track, volume en zone). Geluidskwaliteit valt niet tegen, vult in stereo mode met gemak middelgrote ruimte. Toekomstbestendig met HDCP 2.3 en 4K passthrough. Dolby Atmos een bonus. Geen 4K upscaling, beetje cheapy gui en mist een USB aansluiting aan de achterzijde, maarja, wat wil je voor het geld...
Denon AVR-X1600H DAB Reviews
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie reciever Met handige apps
 | 24-01-2020
  • Pluspunten
  • Via app te bedienen
  • Eenvoudig instellen
  • Top geluid
  • Minpunten
  • Nieuwste kabels noodzakelijk HDMIi
Mooie versterker met goed geluid. Zeer eenvoudig in te stellen via het menu welke zichtbaar is op de tv mits HDMI gekoppeld. Echter dient er wel rekening te worden gehouden met de juiste hispeed HDMI kabels. Met oudere kabels gaf het in mijn opstelling diverse problemen.
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
zeer goede surround versterker
 | 23-01-2020
  • Pluspunten
  • surround geluid
  • kan ook bluetooth verzenden
Zeer goede surround versterker. Mijn vorige was een yamaha versterken en deze scoort voor naar mijn mening iets bete.r Pluspunt is dat deze ook bluetooth kan verzenden naar speaker of headphone
Denon AVR-X1600H DAB Reviews
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
goed geluid mindere bediening
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • Minpunten
  • bediening
Goed h=geluid Door beperkt display moeilijk te zien welk instellingen qua geluid aan staan
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goed geluid mindere bediening
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Minpunten
  • Bediening
Goed geluid. Door beperkte display zijn de instellingen niet goed vast te stellen
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige versterker
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig apparaat
  • Eenvoudig te bedienen
  • Warm en vol geluid
  • Top versterker
  • Minpunten
  • Geen
Een geweldige versterker is makkelijk te bedienen verschrikkelijk goed geluid. Het HEOS werkt perfect en met de App ook goed te bedienen
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
prima apparaat voldoet aan al de verwachtingen
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • plus
  • plus
  • plus
  • plus
  • plus
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
top apparaat, geluid i.c.m. VISION speakers is uitstekend, balans hoge-en lage tonen is een plus. Installeren met AB is m.b.v. set-up zeer eenvoudig. Extra HDMI- aansluitingen voor e.v.t. uitbreiding apparatuur. Het installeren van FM voorkeurszenders zeer gemakkelijk. Het toestel is een aanrader voor potentiele kopers !
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
het toestel voldoet aan al mijn verwachtingen !
 | 16-01-2020
Top apparaat, geluid i.c.m. Vision speakers uitstekend, balans hoge-en lage tonen is een plus. Installeren met behulp van AB is via de set-up zeer eenvoudig. Meer HDMI-aansluitingen biedt meer mogelijkheden voor de gebruiker. Het installeren van FM-voorkeurzenders dient zeker het gemak ! Het toestel voldoet aan mijn verwachtingen en is een aanrader voor kopers van dit product
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede receiver met veel mogelijkheden
 | 10-01-2020
  • Pluspunten
  • Streamen via WiFi of bluetooth
  • Phono aansluiting
  • Geluid
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • AVR Denon remote app wat te traag
De receiver is gemakkelijk in te stelledn en heeft genoeg aansluitingen voor mijn gebruik. Zelf gebruik ik een 5.1 setup met Canton Movie speakers. Ik kon zonder problemen connecteren op de WiFi en streamen via Spotify en TuneIn Radio. Pluspunt is ook de Phono aansluiting om mijn platenspeler aan te sluiten. De receiver is bedienbaar via de AVR Denon remote app, maar deze zou wel wat sneller mogen werken.
Denon AVR-X1600H DAB Reviews
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijne receiver voor een prima prijs
 | 09-01-2020
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Gemakkelijk te configureren
  • Minpunten
  • Geen
Mooi design. Was zeer makkelijk en snel te configureren met de voorgeprogrammeerde setup en meegeleverde audyssey. Laat nu al mijn devices via deze receiver lopen naar de tv; werkt top!
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Veel voor weinig!
 | 04-01-2020
  • Pluspunten
  • Dolby Atmos
  • Dolby Vision
  • HEOS
  • Geluid
  • Minpunten
  • HEOS / Denon app
Top apparaat. Klinkt geweldig i.c.m. Canton movie speakers, vol en ruimtelijk. Veel mogelijkheden tot het streamen van muziek. Meerde muziekzones te creëren met HEOS. Punt van aandacht is de app. Bruikbaar maar toe aan een update.
Denon AVR-X1600H DAB Reviews
DENON AVR-X1600H DAB REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Veel voor weinig
 | 03-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Dolby Atmos / Vision
  • Audyssey MultEQ
  • HEOS
  • Minpunten
  • HEOS / Denon app toe aan een update
Geweldig apparaat! Ben erg verrast door het geluid, ruimtelijk en vol i.c.m. Canton movie speakers. Veel mogelijkheden tot streamen van muziek. Mogelijkheid tot het creëren van verschillende muziekzones met HEOS. Punt van verbetering: De Denon / HEOS app. Deze kan een kleine update gebruiken.