U bevindt zich in:
Denon AVR-X1600H Reviews

DENON AVR-X1600H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 22 reviews
375,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Goed geluid, werkt prima met Google Assistant, Veel voor weinig
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Klinkt goed, plenty power
  • Google Assistant integratie werkt
  • Veel features voor weinig: Atmos, eArc, CEC, WiFi, Bluetooth transmit, biamping
  • Vlekkeloze Spotify integratie
  • Oogt classy ondanks plastic front
  • Minpunten
  • Ietwat gedateerde osd en apps
Receiver met goede prijs/feature verhouding en, voor mij belangrijk, prima Google Assistant integratie (aan/uit, next track, volume en zone). Geluidskwaliteit valt niet tegen, vult in stereo mode met gemak middelgrote ruimte. Toekomstbestendig met HDCP 2.3 en 4K passthrough. Dolby Atmos een bonus. Geen 4K upscaling, beetje cheapy gui en mist een USB aansluiting aan de achterzijde, maarja, wat wil je voor het geld...
Denon AVR-X1600H Reviews
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie reciever Met handige apps
 | 24-01-2020
  • Pluspunten
  • Via app te bedienen
  • Eenvoudig instellen
  • Top geluid
  • Minpunten
  • Nieuwste kabels noodzakelijk HDMIi
Mooie versterker met goed geluid. Zeer eenvoudig in te stellen via het menu welke zichtbaar is op de tv mits HDMI gekoppeld. Echter dient er wel rekening te worden gehouden met de juiste hispeed HDMI kabels. Met oudere kabels gaf het in mijn opstelling diverse problemen.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
zeer goede surround versterker
 | 23-01-2020
  • Pluspunten
  • surround geluid
  • kan ook bluetooth verzenden
Zeer goede surround versterker. Mijn vorige was een yamaha versterken en deze scoort voor naar mijn mening iets bete.r Pluspunt is dat deze ook bluetooth kan verzenden naar speaker of headphone
Denon AVR-X1600H Reviews
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
goed geluid mindere bediening
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • geluid
  • Minpunten
  • bediening
Goed h=geluid Door beperkt display moeilijk te zien welk instellingen qua geluid aan staan
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goed geluid mindere bediening
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Minpunten
  • Bediening
Goed geluid. Door beperkte display zijn de instellingen niet goed vast te stellen
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een geweldige versterker
 | 19-01-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig apparaat
  • Eenvoudig te bedienen
  • Warm en vol geluid
  • Top versterker
  • Minpunten
  • Geen
Een geweldige versterker is makkelijk te bedienen verschrikkelijk goed geluid. Het HEOS werkt perfect en met de App ook goed te bedienen
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
prima apparaat voldoet aan al de verwachtingen
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • plus
  • plus
  • plus
  • plus
  • plus
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
top apparaat, geluid i.c.m. VISION speakers is uitstekend, balans hoge-en lage tonen is een plus. Installeren met AB is m.b.v. set-up zeer eenvoudig. Extra HDMI- aansluitingen voor e.v.t. uitbreiding apparatuur. Het installeren van FM voorkeurszenders zeer gemakkelijk. Het toestel is een aanrader voor potentiele kopers !
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
het toestel voldoet aan al mijn verwachtingen !
 | 16-01-2020
Top apparaat, geluid i.c.m. Vision speakers uitstekend, balans hoge-en lage tonen is een plus. Installeren met behulp van AB is via de set-up zeer eenvoudig. Meer HDMI-aansluitingen biedt meer mogelijkheden voor de gebruiker. Het installeren van FM-voorkeurzenders dient zeker het gemak ! Het toestel voldoet aan mijn verwachtingen en is een aanrader voor kopers van dit product
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede receiver met veel mogelijkheden
 | 10-01-2020
  • Pluspunten
  • Streamen via WiFi of bluetooth
  • Phono aansluiting
  • Geluid
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • AVR Denon remote app wat te traag
De receiver is gemakkelijk in te stelledn en heeft genoeg aansluitingen voor mijn gebruik. Zelf gebruik ik een 5.1 setup met Canton Movie speakers. Ik kon zonder problemen connecteren op de WiFi en streamen via Spotify en TuneIn Radio. Pluspunt is ook de Phono aansluiting om mijn platenspeler aan te sluiten. De receiver is bedienbaar via de AVR Denon remote app, maar deze zou wel wat sneller mogen werken.
Denon AVR-X1600H Reviews
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fijne receiver voor een prima prijs
 | 09-01-2020
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Gemakkelijk te configureren
  • Minpunten
  • Geen
Mooi design. Was zeer makkelijk en snel te configureren met de voorgeprogrammeerde setup en meegeleverde audyssey. Laat nu al mijn devices via deze receiver lopen naar de tv; werkt top!
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Veel voor weinig!
 | 04-01-2020
  • Pluspunten
  • Dolby Atmos
  • Dolby Vision
  • HEOS
  • Geluid
  • Minpunten
  • HEOS / Denon app
Top apparaat. Klinkt geweldig i.c.m. Canton movie speakers, vol en ruimtelijk. Veel mogelijkheden tot het streamen van muziek. Meerde muziekzones te creëren met HEOS. Punt van aandacht is de app. Bruikbaar maar toe aan een update.
Denon AVR-X1600H Reviews
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Veel voor weinig
 | 03-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Dolby Atmos / Vision
  • Audyssey MultEQ
  • HEOS
  • Minpunten
  • HEOS / Denon app toe aan een update
Geweldig apparaat! Ben erg verrast door het geluid, ruimtelijk en vol i.c.m. Canton movie speakers. Veel mogelijkheden tot streamen van muziek. Mogelijkheid tot het creëren van verschillende muziekzones met HEOS. Punt van verbetering: De Denon / HEOS app. Deze kan een kleine update gebruiken.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 01-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig toestel, niks negatief op aan te merken
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 01-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
Prachtig toestel, niks negatief op aan te merken.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Veel waar voor het geld
 | 31-12-2019
  • Pluspunten
  • Goede prijs/ kwaliteitsverhouding
  • Dolby atmos height virtualization
  • Ondersteuning voor alle recente DTS en Dolby formaten
  • Goede geluidskwaliteit (voor deze prijs)
  • Veel gebruiksmogelijkheden en opties
  • Minpunten
  • Gedateerde GUI
  • Onhandige HEOS app
  • Geen ingebouwde chromecast
  • Ontwerp en veel plastic onderdelen
Na aanschaf van een nieuwe TV was ik op zoek naar een opvolger van mijn 7 jaar oude Marantz receiver. Ik had twee voorwaarden: een gunstige prijs en de receiver moest de nieuwste geluids- en HDR-formaten ondersteunen, inclusief dolby atmos height virtualization. Ik kwam vrij snel uit bij de Denon AVR-X1600H. Aangezien ik, zoals waarschijnlijk de meeste mensen, niet verder wil of kan gaan dan een 5.1 setup in mijn woonkamer, was ik vooral benieuwd naar de toegevoegde waarde van Dolby Atmos height virtualization. Hierbij worden de hoogteluidsprekers softwarematig gesimuleerd. Dit werkt behoorlijk goed. Er is een duidelijk verschil met mijn oude dolby surround 5.1 receiver. Het klinkt allemaal net wat ruimtelijker en natuurlijker. Ik ben over het algemeen tevreden over de geluidskwaliteit van deze versterker in alle geluidsformaten. Het klinkt allemaal vrij soepel. Waar ik wat minder tevreden over ben is de bouwkwaliteit, het front en alle knoppen zijn van kunststof. Het ontwerp vind ik ook niet echt mooi. Verder is de GUI nogal gedateerd. Samenvattend; als je op zoek bent naar een goedkope surround receiver die alle nieuwe geluids- en beeldformaten ondersteund dan is de AVR-X1600H een aanrader. Bij deze lage prijs moet je dan wel een paar minpuntjes accepteren.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Goede receiver voor een goede prijs
 | 30-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid. Goede scheiding van hoge en lage tonen.
  • Makkelijke installatie.
  • Simpel te bedienen.
  • Minpunten
  • Teveel stickers op de voorkant en dat stoort.
  • Als je iets wil aanpassen moet je een gebruiksaanwijzing van bijna 300 pagina’s doorlezen.
  • Je kan het beeldscherm niet dimmen. Dat zou mooier film/tv kijken.
Ik ben erg tevreden over deze receiver. Hij geeft een mooi geluid met mooie hoge tonen en een goed diep basgeluid. Ik kijk graag films en het Dolby Digital geluid is super. Over Dolbby Atmos kan ik niks zeggen want ik heb nog geen andere apparaten die dat ondersteunen. De installatie ging erg makkelijk door een programma waar je doorheen loopt. Dan kan er eigenlijk niks misgaan. Erg fijne receiver!
Denon AVR-X1600H Reviews
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Groots in een kleine doos
 | 25-12-2019
  • Pluspunten
  • Compact
  • Eenvoudig menu
  • Snelle installatie
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Nog niet ondervonden
Deze receiver is veelzijdig; genoeg HDMI poorten en vooral voor het aansluiten van je speakers. Je kan zowel 5.1 surround als 5.1.2 atmos aansluiten. Om het maximale uit deze receiver te halen raad ik tevens erg goede kabels en speakers aan. Goedkoop is duurkoop. Receiver is snel ingesteld en het menu is erg eenvoudig. Kortom: groots in een kleine doos.
Denon AVR-X1600H Reviews
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-35 6,7 / 10
Groots geluid in een compat formaat
 | 21-12-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke GUI
  • Compact formaat Compact formaaT
Ik heb Teufel 5.1 speakers erop aangesloten en dit geeft een geweldig geluid. Goede combinatie. De GUI/ menu van de receiver is vrij eenvoudig en makkelijk bedienbaar. Met de Denon app en HEOS app kun je ook nog eens veel instellen en bedienen. Kortom: erg tevreden.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer tevreden eigenaar Denon Receiver
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Bluetooth transmitter
  • 2 zones
  • Bediening via Apps
  • Voice control
  • Minpunten
  • aantal HDMI aansluitingen
Via klantendienst leuke prijs gekregen en na de vooropgestelde leveringstermijn was het toestel in huis. Dit is mijn 2de Denon Receiver en weerom heel tevreden over de keuze. Nieuwste technologieen zijn aanwezig, niks teveel en ook niks te weinig, voldoet perfect aan mijn noden. Het gekende prachtige geluid van Denon weerklinkt ook hier weer. Top aankoop met top service.
DENON AVR-X1600H REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
prima receiver met alles erop en eraan
 | 19-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Bediening
  • Installatie
  • Minpunten
  • geen
Prima receiver met alles erop en eraan.