U bevindt zich in:
Denon AVR-X1500H Reviews

DENON AVR-X1500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 91 reviews
315,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goed product met prachtig geluid
 | 22-03-2019
  • Pluspunten
  • kraakhelder geluid
  • bluetooth
  • hdmi arc
  • schroefaansluiting
  • Minpunten
  • usb
Kraakheldere sound en krachtige bass voor ultieme muziek en filmbeleving! Alles werkt naar genoegen, behalve...de USB-ingang lijkt mijn 3x usb-sticks niet te herkennen. Het scheelt dat de DENON over bluetooth beschikt!
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een topper en zeker voor deze prijs!
 | 20-03-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Heos
  • Bluetooth
  • Spotify Connect
  • WiFi
  • Minpunten
  • Nog geen
Na jaren tot volle tevredenheid de AVR-X1000 gebruikt te hebben nu een switch naar de AVR-X1500H. Er zijn wat meer opties (WiFi, Blootooth en Heos bijv.) aanwezig. Tevens een extra HDMI ingang, waar ik wel raad mee weet. Al mijn apparatuur (Humax, Horizon, Argon en mediaspelers) lopen via de Denon. Slechts één HDMI snoer naar de TV. Maar wat een mooi en vol geluid levert hij! Fors verschil met de AVR-X1000. Heel erg blij mee!
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima paraat voor een fijne prijs
 | 19-03-2019
  • Pluspunten
  • Ondersteund Airplay
  • Decodeerd alle Dolby standaarden
  • Super geluid
  • Meegeleverde microfoon met standaard
  • Minpunten
  • Integreert niet met Sonos
  • App niet erg gebruikt vriendelijk
Ik heb deze receiver gekocht omdat mijn oude geen 4K ondersteunde. Deze receiver heeft als grootste plus dat het alle Dolby standaarden ondersteund incl Atmos. Werkt top samen met mijn Apple TV en de Ziggo Next box. HEOS biedt voor mij geen extra's omdat ik Sonos heb. App is niet heel netjes net als de onscreen. Geluid optimaliseren met microfoon is top.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-25 5,3 / 10
Prima AVR voor het geld wat je er aan uit geeft
 | 08-03-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Ideale sound mode
  • Makkelijk muziek streamen
  • ECO stand
  • Minpunten
  • Wordt warm
  • Dus goed ventileren
  • Aan de grote kant
Prima AVR voor een woonkamer. Goed te gebruiken voor films op tv en muziek te streamen via je telefoon en dus ook te bedienen via de app op je telefoon. Makkelijk in te stellen mbv meegeleverde microfoontje. Volg stap voor stap de instructies op je tv scherm. Daarnaast schakelt hij automatisch aan/uit als je je tv aan/uit zet.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super mooi apparaat
 | 08-03-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Uitstraling
  • Zeer eenvoudig te installeren.
  • Top geluid
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden.
Mooi geluid, eenvoudige bediening, veel opties.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima receiver, voldoet precies aan mijn wensen.
 | 06-03-2019
  • Pluspunten
  • snelle installatie
  • streaming (Spotify, Soundcloud)
  • Eenvoudige bediening
  • Heos app en AVR remote
  • internetradio
  • Minpunten
  • Nog niet tegengekomen.
Apparaat was eenvoudig en snel geinstalleerd en de bediening vind ik ook zeer makkelijk. Aantal inputs is voor mij ruim voldoende. Internetradio en streaming van bijvoorbeeld Spotify werkt ook allemaal zoals ik het verwacht. Voldoet precies aan mijn eisen dus vind ik het een prima receiver met goede video- en geluidskwaliteit.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super mooi apparaat
 | 03-03-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Eenvoudige afstandsbediening.
  • Super mooi geluid
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden.
Een mooie versterker, simpel in bediening maar genoeg mogelijkheden.. super geluid.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede receiver voor een leuke prijs
 | 01-03-2019
  • Pluspunten
  • makkelijke installatie
  • makkelijke bediening, ook via app op mobiel
  • internetradio
  • goed geluid
  • spotify
  • Minpunten
  • nog geen ontdekt
Ik heb deze receiver nu 2 weken in gebruik en ben er zeer tevreden over. Makkelijke installatie en bediening, ook via mobiele telefoon met de Denon en Heos app. Apparaat doet alles wat ik er van verwacht en klinkt goed.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Geweldig geluid maar bediening kan beter
 | 27-02-2019
  • Pluspunten
  • Voldoende ingangen
  • Video & audio kwaliteit
  • Installatie & calibratie
  • Minpunten
  • Heos app
  • Schakelt onverwacht naar andere input
  • AVR app
De kwaliteit van video en audio staat uiteraard voorop en dat is bij dit apparaat dik in orde. De HEOS installatie in bestaand netwerk ging soepel. De app blijft echter een drama om mee te werken. Muziek servers worden bijvoorbeeld vaak niet herkend. Een kleine irritatie is dat bij het TV kijken via Ziggo Horizon (CBL/SAT ingang) na ongeveer een minuut de receiver automatisch schakelt naar TV audio. Beeld en geluid foetsie. Als dan weer CBL/SAT wordt ingeschakeld is het probleem voorbij. Volgens Denon ligt dit aan de kabel - dat ga ik nog proberen. Bediening via de Denon AVR app is erg handig. Het kan alleen even duren voordat the receiver wordt gevonden. Een vast IP adres is aan te raden.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima receiver voor TV/streaming audio
 | 21-02-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Mogelijkheden aansluiten boxen
  • Muziek streamen (spotify)
  • Minpunten
  • HEOS app is niet eenvoudig
  • Geen plug and play, aansluiten veel werk
Aangeschaft als vervanging van de soundbar die onder de TV stond. Deze receiver biedt uitgebreidere mogelijkheden voor wat betreft aansluiting (7.2 surround) en tevens mogelijkheid tot multi-room geluid dmv HEOS. Setup met boxen/subwoofer kan helemaal zelf uitgezocht worden, afhankelijk van het budget. Ik heb nu gekozen voor een 2.1 opzet (eenvoudige boxen en subwoofer). Later eventueel nog uitbereiden naar 5.1 als het budget het toelaat.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Wat ik gewend ben van Denon: gewoon goed.
 | 21-02-2019
  • Pluspunten
  • Aantal HDMI ingangen
  • Geluidskwaliteit
  • Bediening via app
  • Geen poespas (simpele bediening)
  • Minpunten
  • Geen omzetting van analoge video naar HDMI uitgang.
Had hiervoor een AVR1909 en die beviel heel goed totdat hij stuk ging. Na ruim 10 jaar had de voeding het begeven dus repareren was geen optie. De 1500 is een goede vervanger maar mist alleen de omzetting van analoge video naar digitaal. Zone 2 werkt zoals voorheen. De Denon app is even wennen (wat langzaam) maar laat me alles bedienen.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Degelijke versterker voor een mooie prijs
 | 21-02-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Vormgeving
  • aansluitgemak (werkt meteen met ARC)
  • Minpunten
  • GUI oogt wat oud
  • De app werkt niet helemaal zoals ik het graag zou zien
Goede versterker, heeft exact alles wat ik zocht en aan wou sluiten. Geluidskwaliteit is goed en meer dan zat vermogen om goede speakers luid zat mee te te sturen.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top receiver die het beste uit je speakers haalt
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Uitgebreid
  • Helder geluid
  • Minpunten
  • Niet kunnen vinden
Echt een top ding, bediening makkelijk zowel via afstandsbediening of via app op telefoon.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Alles wat ik nodig heb!
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke bediening ook via App
  • Voldoende aansluitingen via HDMI
  • Goed geluid met 145Watt x kanaal
  • Goede kwaliteit en prijs verhouding
  • Minpunten
  • Geen
Heel fijne AV receiver, heeft voldoende HDMI aansluitingen werkt ook makkelijk met een app. Is ook iets minder hoog als die oudere modellen wat iets makkelijker is voor in een tv meubel. Ik heb altijd Denon gehad, dus ben ik ook met het geluid van mijn Bose speakers helemaal blij mee.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer veelzijdige multimediaversterker
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Snelle installatie met microfoon
  • Goed Surround geluid
  • Makkelijke afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen gebruiksaanwijzing in pdf formaat
  • Gaat soms spontaan aan
Prima alles in een apparaat, waarmee je op alle op dit moment denkbare manieren verbinding kunt maken en je geluid kunt weergeven. Of het nu een platenspeler of een radiozender uit verweggistan is. Geluidskwaliteit is goed en installatie gaat eenvoudig.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Tevreden
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vele mogelijkheden
  • Goede kwaliteit
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
De reciever is gemakkelijk om aan te sluiten en te gebruiken. Stap voor stap kun je de installatie doornemen. Ook biedt de reviever vele mogelijkheden wat erg prettig is. Met een goede set boxen komt er een pracht van een geluid uit. Een aanrader!
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
prima prijs/kwaliteit, super receiver
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • prijs
  • aansturen draadloze speakers
  • spotify
  • airplay
  • Minpunten
  • geen
No nonsense receiver met veel mogelijkheden. Voor de meeste gebruikers meer dan voldoende opties. Voldoende vermogen voor huiskamer gebruik.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Heerlijk surround geluid
 | 14-02-2019
  • Pluspunten
  • Up-to-date
  • Geniet van surround
  • Bedieningsgemak
  • Zelfs mijn vrouw lukt het
  • Minpunten
  • Tja veer draden trekken
Erg tevreden voor een woonkamer van 30 vierkante meter is hij krachtig genoeg ik gebruik hem nu met een 5.1 opstelling en ik ben weer helemaal bij de tijd ;) ik heb de klipsch R-15M / klipsch center 52c en mijn oude Harman Kardon speakers voor surround en basbox
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Helemaal tevreden met dit product!
 | 12-02-2019
  • Pluspunten
  • Snelle installatie
  • Mooi geluid
  • Stevig en goed gebouwd
  • Fijne afstandsbediening
Snelle installatie, goed geluid. Handig dat er een microfoon is bijgeleverd die de ruimte meet en de beste instellingen kiest.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Alles er op en er aan en het werkt zoals verwacht
 | 11-02-2019
  • Pluspunten
  • Installatie mbv meetmicrofoon
  • Installatie aanwijzingen op TV te zien
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Verbind makkelijk met randapparaten
  • Makkelijke apps
  • Minpunten
  • Geen gebruiksaanwijzing in pdf formaat
  • Gaat soms spontaan aan
Prima alles in een apparaat, waarmee je op alle op dit moment denkbare manieren verbinding kunt maken en je geluid kunt weergeven. Of het nu een platenspeler of een radiozender uit verweggistan is. Geluidskwaliteit is goed en installatie gaat eenvoudig.