U bevindt zich in:
Denon AVR-X1500H Reviews

DENON AVR-X1500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 153 reviews
382,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima toestel, dik tevreden met deze aankoop
 | 25-09-2019
  • Pluspunten
  • Uitstraling
  • Prijs/ kwaliteit zeer goed
  • Legio mogelijkheden met aansluiting van andere apparaten
  • Goede service
  • Minpunten
  • Geen
Denon AVR-X1500H Reviews
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden over deze versterker
 | 16-09-2019
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima a/v receiver als middelpunt van je media apparatuur
 | 15-09-2019
  • Pluspunten
  • Configuratie via wizard
  • Zelf-calibrerend
  • Goede geluidskwaliteit
  • Bediening via app
  • Speelt vele internet media en bluetooth
  • Minpunten
  • FM Tuner reageert wat traag
  • Configuratie alleen via de TV
Was op zoek naar een alleskunner voor audio en video,, en deze Denon stelt niet teleur! De configuratie is makkelijk via de wizard, en hij calibreert zichzelf met meegeleverde microfoon! Het geluid is daarna dik in orde. Naast de afstandsbediening en de HDMI-cec bediening, is de bediening met de app ideaal. En via de HEOS app speelt ie ook allerlei internet diensten, bluetooth of je lokale DLNA server. Samen met je tv hoef je verder geen andere apparaten voor al je a/v benodigdheden.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het Is Helemaal Top Deze Denon AVR-X1500H
 | 14-09-2019
  • Pluspunten
  • instellen-9
  • geluid-9
  • vormgeving-9
  • bedieningsgemak-10
  • Zeer aan te Raden
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • ------------
Deze is Zeer Goed hij is zeer gemakgelijk om te instellen en geeft een goed geluid ben ZEER tevreden deze Denon AVR-X1500H geef ik een 9,5 als aanbeveling.
Denon AVR-X1500H Reviews
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige receiver met goed geluid en simpele installatie!
 | 04-09-2019
  • Pluspunten
  • On-screen installatie
  • Apple AirPlay
  • Bluetooth
  • Goede pairing met andere producten
  • Minpunten
  • Geen mogelijkheid tot aansluiten platenspeler
  • Reageert wat traag op volume aanpassingen
Onlangs heb ik bij PlatteTV.nl in Breda de Denon AVR-X1500H gekocht. Hij was daar direct op voorraad en voor de beste prijs die ik online kon vinden! Het apparaat werkt uitstekend en is eenvoudig via een on-screen uitleg te installeren. Middels een bijgeleverde microfoon kan je alle boxen goed afstellen. Daarnaast pairt hij uitstekend met bijvoorbeeld mijn Sony TV, Ziggo Mediabox en PS4. Ook de Apple Airplay functie en BlueTooth functionaliteit werkt goed en is erg handig. Kleine minpuntjes zijn het ontbreken van een aansluiting voor een platenspeler aan de voorzijde en dat het apparaat wat traag reageert op het aanpassen van het volume.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Top receiver voor zijn prijsklasse
 | 28-08-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • Vormgeving
  • Heos
  • wifi ontvangst
  • Minpunten
  • geen scart.
  • geen bijgeleverde gebruiksaanwijzing
  • instellen
Het is een receiver met mooie vormgeving. Het geluid is geweldig. Ik gebruik hem overigens als stereo receiver. Instellen ging niet altijd even makkelijk. dit komt ook door het gemis van een bijgeleverde geruksaanwijzing. met de HEOS app werkt het geweldig. ik heb hem de hele dag aanstaan op internet radio, zonder gepraat tussendoor en minimale reclame. ook het Airplay met spotify werkt prima. wat ik mis is een aansluit mogelijkheid voor mijn cd/dvd speler met scart aansluiting
Denon AVR-X1500H Reviews
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top receiver voor zijn prijsklasse
 | 27-08-2019
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Alleskunner voor beeld en geluid
 | 16-08-2019
  • Pluspunten
  • eenvoudig te installeren
  • veel streaming mogelijkheden
  • makkelijke app voor afstandbediening
  • Minpunten
  • geen, voldoet helemaal aan mijn verwachting
Heb dee versterker gekocht met Canton Movie 135 Wit. Super om te kunnen streamen naar de versterker. Spotify, gameconsoles, mediaspelers kunnen prima aangestuurd worden. Was eerst een beetje huiverig vanwege het ontbreken van een handleiding, maar als je hem aansluit is er een super duidelijk menu die je door de installatie heen leidt. Geen handleiding nodig! Werkt perfect en ik geniet van tv en muziek. App die je kunt downloaden werkt ook makkelijk.
Denon AVR-X1500H Reviews
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Prachtig design apparaat, goeie boxen is wel vereiste natuurlijk
 | 15-08-2019
  • Pluspunten
  • Design: super strak ontwerp
  • Ook phono ingang voor draaitafel
  • Geluid overtreft verwachtingen
  • Alle apparaten nu op één versterker
  • Spotify top! Ook andere streamingsdiensten
  • Minpunten
  • Installatie best ingewikkeld
  • Goeie boxen is een vereiste
Mooi design Ideaal met Spotify en andere streamingsdiensten. Nu nog extra Denon boxjes aanschaffen voor beter geluid. Zeer veel mogelijkheden met dit apparaat, gaat bijna mijn verstand te boven. Ben er heel gelukkig mee. Had dit apparaat veel eerder al moeten aanschaffen.
Denon AVR-X1500H Reviews
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
Goede receiver maar bedieningsgemak kan beter
 | 13-08-2019
  • Pluspunten
  • aantal HDMI ingangen
  • Minpunten
  • gebruiksgemak
Geluid van de receiver is prima alleen het bedieningsgemak kan beter. Elke keer als de TV in combinatie met de receiver aangezet wordt moet je weer de ingang selecteren en het geluid instellen. Ook gaat de receiver niet direct aan bij het aanzetten van de TV.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische receiver voor een goede prijs
 | 12-08-2019
  • Pluspunten
  • 4K en ARC ondersteuning
  • Dolby Atmos/ Bi-Amp / 2e zone optie
  • Degelijk en veel vermogen (145w per kanaal)
  • Mooi design
  • Audyssey ondersteuning
  • Minpunten
  • Geen papieren gebruikshandleiding meegeleverd
  • Instellingen menu niet overzichtelijk/zoeken naar instellingen
Zeer goede receiver met veel kanalen en functies voor de prijsklasse waarin deze receiver zich bevindt. Genoeg aansluitmogelijkheden en ondersteund ook veel verschillende geluidsmodi, waarvan de beste wel Dolby Atmos ondersteuning is. Installatie ging voor mij vrij vlot. Echter vind ik het wel een groot nadeel dat er geen gebruiksaanwijzing is meegeleverd maar dat je het alleen via een aangesloten tv kan instellen. Een andere optie is naar de website van Denon gaan en daar de gebruiksaanwijzing lezen. Verder zitten sommige instellingen ver weggestopt in de menu's op de receiver. Overall ben ikzelf erg tevreden, heb de receiver uitgezocht zodat ik 2 towers op bi-amp modus kon aansluiten en kon kalibreren met Audyssey. Hierdoor komt er een fantastisch geluid uit. Verder staan er extra satellieten en een sub aangesloten voor een goed surround geluid.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische receiver voor een goede prijs
 | 12-08-2019
  • Pluspunten
  • 4K en ARC ondersteuning
  • Dolby Atmos/ Bi-Amp / 2e zone optie
  • Degelijk en veel vermogen (145w per kanaal)
  • Mooi design
  • Audyssey ondersteuning
  • Minpunten
  • Geen papieren gebruikshandleiding meegeleverd
  • Instellingen menu niet overzichtelijk/zoeken naar instellingen
Zeer goede receiver met veel kanalen en functies voor de prijsklasse waarin deze receiver zich bevindt. Genoeg aansluitmogelijkheden en ondersteund ook veel verschillende geluidsmodi, waarvan de beste wel Dolby Atmos ondersteuning is. Installatie ging voor mij vrij vlot. Echter vind ik het wel een groot nadeel dat er geen gebruiksaanwijzing is meegeleverd maar dat je het alleen via een aangesloten tv kan instellen. Een andere optie is naar de website van Denon gaan en daar de gebruiksaanwijzing lezen. Verder zitten sommige instellingen ver weggestopt in de menu's op de receiver. Overall ben ikzelf erg tevreden, heb de receiver uitgezocht zodat ik 2 towers op bi-amp modus kon aansluiten en kon kalibreren met Audyssey. Hierdoor komt er een fantastisch geluid uit. Verder staan er extra satellieten en een sub aangesloten voor een goed surround geluid.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi geluid, prima kwaliteit voor een scherpe prijs
 | 10-08-2019
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Afstelling luidsprekers
  • Goed geluid
Ik heb deze receiver aangeschaft als vervanging van mijn 13 jaar oude surround receiver. Ik had mijn DVD-speler al vervangen door een Blu-ray speler, maar mijn oude receiver ondersteunde geen HDMI en ook de nieuwe geluidsformaten van Dolby en DTS niet. Deze Denon AVR-X1500H receiver is makkelijk in te stellen met het setup menu en de afstelling van de luidsprekers werkt ook goed. Daardoor ook een prima geluid!
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top receiver met veel mogelijkheden voor zijn prijsklasse!
 | 09-08-2019
  • Pluspunten
  • 7.2 kanaals
  • Dolby Atmos/Bi-Amp/2e ruimte ondersteuning
  • HDMI ARC
  • 4K HDMI pass-trough
  • Audio streaming mogelijk
  • Minpunten
  • Instellingen zijn soms wat verstopt
  • Geen boekje bijgeleverd maar uitleg op tv-scherm
Erg fijne receiver met veel kanalen, mogelijkheid tot Dolby Atmos ondersteuning en Audyssey kalibratie. Hierdoor een fantastisch geluid. Verder genoeg HDMI aansluitingen om alle apparatuur aan te sluiten. Daarnaast heeft de HDMI een hoog genoeg versienummer om ARC te ondersteunen. Het on-screen weergeven van de instellingen helpt enorm. Wel is het goed instellen van het apparaat even werk. Er zitten vrij veel instellingen op.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
gemakkelijk in te stellen
 | 09-08-2019
  • Pluspunten
  • airplay
  • spotify
  • atmos
  • Minpunten
  • speaker setup duurt wat lang
hij heeft airplay 2 waar door die de helle netwerk configuratie van je telefoon kan overnemen echte aanrader
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super apparaat voor een prima prijs
 | 08-08-2019
  • Pluspunten
  • Connectiviteit
  • Geen bugs of happeringen
  • Prima geluid
  • Prijs
  • Minpunten
  • Enkel surround achter geen optie in configuratie
Doel van de aanschaf Ik heb in het verleden een Harman Kardon HKTS 65 5.1 set met een Harman Kardon AVR360 receiver aangeschaft. Nu zijn er een aantal zaken waar ik niet tevreden mee was met betrekking tot de receiver: - Hij beschikt niet over audio return channel (ARC) - Hij beschikt niet over netwerkfunctionaliteit - De smart remote van mijn tv werkt niet goed met de receiver - Wanneer het beeld van mijn tv op pauze staat komt er een klik geluid uit de speakers Daarom ben ik op zoek gegaan naar een betaalbare receiver met de genoemde functionaliteit. Zodoende kwam ik uit bij de Denon AVR X1500H (eigenlijk bij de X1400H, maar ik werd geattendeerd op een kortingsactie op de X1500H). Configuratie Het instellen van de receiver is zeer eenvoudig met de onscreen configuratie hulp. Deze is duidelijk en neemt je mee door alle benodigde stappen om de receiver te gebruiken. Een nadeel van de configuratie hulp is dat het niet mogelijk is om enkel surround speakers achter je te gebruiken. Indien je gebruik wilt maken van surround speakers achter, zul je ook surround speakers naast je aan moeten zetten op de receiver. Connectiviteit Ik heb de receiver verbonden met een Samsung tv via HDMI. Audio return channel werkte direct en de receiver kan ook direct bediend worden met behulp van de Samsung smart remote. Verder maak ik gebruik van de ingebouwde Spotify functionaliteit van de receiver. Deze functionaliteit werkt vlekkeloos. Bediening met de telefoon is eenvoudig en het wisselen tussen afspelen op de telefoon en receiver gebeurt vrijwel direct. Als laatste maak ik gebruik van Air Play 2 om het geluid van mijn PC naar de receiver te streamen. Ook dit werkt vlekkeloos. Geluidskwaliteit Het geluid lijkt iets helderder te zijn met de Denon dan met de Harman Kardon die ik hiervoor gebruikte. Echter heb ik geen uitgebreid vergelijking uitgevoerd. De geluidskwaliteit is in ieder geval prima voor mijn behoeften. Conclusie De receiver voldoet volledig aan de gestelde eisen. Hij werkt erg prettig en ik ben zeer tevreden over de receiver.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top prijs/kwaliteit verhouding
 | 07-08-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Geluid
  • Installatie
  • Minpunten
  • PLastic uiterlijk
Makkelijk te installeren en te bedienen, geluidskwaliteit is zeer goed
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goed maar mag wat geraffineerder
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Premium look
  • Mobiele software werkt goed
  • Minpunten
  • Setup crashte een paar keer
Na het installeren was ik enthousiast om het geluid van deze nieuwe versterker horen. Helaas sprong bij het eerste gebruik een setup menu in beeld die een aantal keer bleef hangen waardoor ik opnieuw moest beginnen. Na eindelijk het setup proces te hebben afgerond was het dan eindelijk tijd om het geluid te bewonderen. Het geluid van deze versterker is goed maar niet fantastisch. Na het afronden van de setup vraagt de software om een dynamische equalizer aan te zetten. Deze vergrendeld vervolgens de bass en treble controlls waardoor aanpassingen niet meer mogelijk zijn. Het volume is luid genoeg voor een klein tot middelgrote ruimte maar voor een grote ruimte verwacht ik dat dit apparaat niet genoeg over genoeg power beschikt. De mobiele software (in mijn geval android) werkt zeer goed. Alle instellingen zijn gemakkelijk te vinden en aan te passen. Tot slot ziet het apparaat er premium uit en paste perfect in mijn tv kast.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Zeer breed in te zetten
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Veelzijdigheid
  • Het installeren is al leuk...
  • Minpunten
  • Grootte
Heb nog lang niet alle mogelijkheden ontdekt. Maar wat een verademing in gebruiksgemak t.o.v. mijn vorige netwerk receiver! Vooralsnog zeer tevreden.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Prima product voldoet aan mijn verwachtingen
 | 30-07-2019
Staat terecht bovenaan voor de beste receiver.