U bevindt zich in:
Denon AVR-X1500H Reviews

DENON AVR-X1500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 60 reviews
399,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-408 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Perfecte receiver voor mijn wensen.
 | 20-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Bediening via app
  • Makkelijke installatie
Na jaren van sub-optimale oplossingen ben ik erg blij de knoop te hebben doorgehakt en deze Denon te hebben aangeschaft. In zowel geluid als gemak een duidelijke sprong voorwaarts.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Uitstekende betaalbare AVR receiver
 | 16-01-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • eenvoudige setup
  • geluid
  • stabiliteit
  • uitgebreide apps
  • Minpunten
  • wellicht het vermogen als je zware spekaers hebt
Al mijn receivers zijn tot nu toe van Denon geweest en ook deze stelt niet teleur. De setup assistent is nog eenvoudiger geworden. Met apps kun je achteraf nog makkelijk finetunen. Waar het allemaal om draait is natuurlijk het geluid en dat is uitstekend. Ik heb nog geen enkel probleem ervaren. Spotify, internet radio, allemaal prima. Ik heb mijn Vero 4k+ mediapolayer, Nintendo switch en Denon Bluray aangesloten , werkt vlekkelooks. LG 55c7v oled tv met hdmi ARC werkt helemaal goed. In de oudere Denon avr-2113 was een probleempje met DD+, nu werkt dit fantastisch. Kortom dikke aanrader voor mensen die betaalbaar en mooi geluid willen. Ik gebruik de receiver met B&W M1, surround speakers, B&W asw 608 subwoofer,Teufel Ultima 40 MK2 front speakers en een Q acoustics 3090c center. Briljant.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig geluid dankzij Denon
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • design
  • gebruiksgemak
  • mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen
Deze Denon haalt het beste geluid uit mijn boxen, ingesteld met behulp van de amplifier en ben nu super tevreden. Ook geluid van de TV gaat nu via de Denon, perfect!
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
goed product
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • instellen
  • weergave
  • prijs
makelijk in te stellen mooi geluid goede beelddoorgave etc. erg tevreden
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product met geweldig geluid (zelfs de buren horen het)
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • geen draden
  • gemakkelijk instaleren
  • bediening via app
  • Minpunten
  • je moet het geluid vrij hard zetten voor normaal geluid.
Installatie ging vlekkeloos zit een microfoon bij die je helpt met het geluid afstellen! Daarna gelijk een film op gezet en een perfect geluid mogen ervaren!! Zelfs de honden kijken om zich heen waar het geluid vandaan komt Ha Ha. Hadden hiervoor een analoge receiver maar het verschil is duidelijk te horen met de zelfde speakers!
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-30 6,3 / 10
Niet makkelijk om aan te sluiten.
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Wifi
  • Bluetooth
  • Instellingen via tv te volgen
  • Minpunten
  • Voor een leek moeilijk in te stellen
  • Volumeknop moet ver open voor redelijk geluid
Als leek is het niet makkelijk om de installatie goed aan te sluiten . Wifi en Bluetooth zijn ontzettend fijn.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
voldoet aan de verwachting.
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • aansluitgemak
  • vormgeving
  • Minpunten
  • (nog) geen
Mooie reciever met een mooi geluid. Ter vervanging van een reciever zonder HDMI. Aansluiten was een 'makkie', instellen moet je even de tijd voor nemen. Tevreden met mijn aankoop, ook pver PlatteTV.nl
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekende kwaliteit van bediening en geluid
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Fantastisch geluid
  • Werkt naadloos samen met Heos
  • Eenvoudige bediening
  • Eenvoudige setup
  • Heeft draaitafel aansluiting
  • Minpunten
  • Mag qua uiterlijk wel wat moderner
Deze Denon ACR-X1500H vervangt mijn oude Onkyo receiver. Er waren twee belangrijke redenen om hem aan te schaffen. Ik zocht een versterker die goed bij mijn Kef surround set past en die samenwerkt met de Heos speakers die ik in andere ruimtes heb. Deze receiver was een goede match en ik ben erg blij met het resultaat.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beter laat dan nooit !!!
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • aansluitmogelijkheden
  • robuuste uitstraling
  • internetradio
  • gemakkelijke app
  • Audyssey optimalisatie
  • Minpunten
  • (nog) geen
Gekocht ter vervanging van Samsung Home Cinema die niet meer aan onze wensen voldeed. De Audyssey optimalisatie kwam goed van pas aangezien we een ruime woonkamer hebben en afstand Tv/Zitplaats is +-6-meter en nu is het geluid optimaal en volledig naar wens.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Goed geluid en makkelijke bediening
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Eenvoudig te bedienen
  • Goed in te stellen
  • Ruim voldoende HDMI aansluitingen
  • Koppeling met TV
De Denon AVR-1500H heeft meer dan ruim voldoende vermogen om een grote woonkamer mee te vullen. Het geluid is goed. De bediening met de HEOS app werkt goed. Ideaal met Internetradio en Spotify. De app van het apparaat zelf heeft soms wat moeite met koppelen. Maar die heb je niet echt nodig naast de HEOS app. Het instellen van de receiver wijst zich grotendeels vanzelf.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi vormgegeven en prima geluid, top HEOS integratie
 | 29-12-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Geluidskwaliteit
  • Mogelijkheden
Mooi vormgegeven en prima geluid, top HEOS integratie
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super receiver
 | 28-12-2018
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Heos app werkt perfect
  • Heos speakers makkelijk te koppelen
  • Multi zone met heos speakers
  • Makkelijk te installeren voor een leek.
  • Minpunten
  • Helemaal niks
Eerst een onkyo besteld hier bij platte tv. Deze beviel niet echt goed. Na contact wat super is via de WhatsApp de onkyo om kunnen ruilen voor deze mooie Denon. Afstellen ging super met de bijgeleverde microfoon. Hierna hoef je in ons geval niks meer af te stellen. Ik zeg een aanrader platte tv en natuurlijk de denon receiver.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top versterker gemakkelijk te bedienen met goed geluid.
 | 28-12-2018
  • Pluspunten
  • Ook te bedienen via de app op de telefoon
  • Gemakkelijk zenders toevoegen
  • Aansluiten zo gedaan
  • Heos is ook gemakkelijk
  • Minpunten
  • Je moet het volume wel erg ver opendraaien 50 tot 60 is normaal
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer goede geluidskwaliteit
 | 27-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Prijs kwaliteit
  • Makkelijk in gebruik
  • Apparaten koppelen makkelijk
  • Minpunten
  • Wat groot
  • Antenne achterop
Echt fantastisch de kwaliteit van het geluid is geweldig. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geluid is top, receiver heeft veel mogelijkheden.
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Simpele installatie
  • Bediening met app
  • Werkt goed samen met andere apparatuur.
  • Minpunten
  • batterijen AB leeg?
Geluidskwaliteit is erg mooi, installeren ging simpel. Het aan/uit zetten, streamen en bedienen met app op de iPhone werkt perfect. Receiver werkt prima samen met 4K tv. Kortom we zijn er blij mee.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Alle toeters en bellen voor een goede prijs
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Snelle installatie
  • Intuïtief in gebruik
  • ECO modus
  • Minpunten
  • Output W
  • Mobiele App
De receiver laat zich vrij eenvoudig installeren middels de on-screen installatie-hulp. Interface is ietwat gedateerd, maar dat doet niets af aan het gebruiksgemak. De bijgeleverde microfoon maakt het kalibreren van de speakers tot een peulenschil. Wellicht ligt het aan mijn luisterruimte, maar het loonde om de instellingen achteraf met de hand bij te stellen. het betreft het instapmodel van de Denon X lijn, hou daar rekening mee als je wat zwaardere speakers hebt, waardoor je mogelijk niet de volledige potentie uit de speakers haalt. De mobiele app is een drama. Achterhaalde interface, onhandige bediening en ontzettend traag. Er zijn 3rd party apps die er helaas nog minder uitzien, maar veel beter werken. De HEOS applicatie is ook onhandig, verschrikkelijke interface. Direct streamen vanuit Spotify werkt daarentegen als een zonnetje. Wifi is stabiel en goed genoeg om zonder verstoring muziek te luisteren HDMI apparaten worden goed aangestuurd en middels het Anynet protocol is het mogelijk om de versterker vanaf de afstandsbediening van de TV aan te sturen. Persoonlijk opteer ik liever voor een All-in-1 remote, nog efficienter en beter aanpasbaar aan persoonlijke wensen. De verschillende geluidsmodi zijn toereikend en geven over het algemeen een mooi en aangenaam klankbeeld. Het is mogelijk om de input-bronnen van de receiver om te hangen en te hernoemen, zodat nog duidelijker is welke input er geselecteerd is.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Veelzijdig apparaat
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Veel aansluit mogelijkheden
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Spotify premium nodig
  • Gebruiksgemakt heos app
Ik verving mijn onkyo receiver omdat ik wat meer hdmi aansluitingen wilde. Aansluiten en instellen ging zeer eenvoudig, wel heb je een scherm nodig omdat de setup wizzard op het scherm wordt afgebeeld. Enige minpuntje is dat spotify via de heos app alleen werkt als je een premium abbonement hebt, werkt overigens wel via airplay. De Heos app is even wennen maar eenmaal onder de knie doet hij wat nodig is.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Gemakkelijk geïnstalleerd. Super geluid.
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk te installeren
  • Heos app
  • Zelf afstelling door het bijgeleverde microfoon aan te sluiten
  • Overzichtelijk on screen menu
  • HDMI doorvoer 4K en HDR..
  • Minpunten
  • Geen
Op 1.5 uur alles kunnen installeren en afstellen op het beste geluid voor uw eigen ruimte in de kamer. Het geluid is zuiver en kan heel luid. Heos app. Zeer gemakkelijk te bedienen van op de smartphone. Tune in app. Spotify app. Deezer ...allemaal in 1 applicaties.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-25 5 / 10
is niet bevallen en heb hem teruggebracht.
 | 14-12-2018
leuk als er alles op aan wilt sluiten maar voor alleen een cd-speler, biedt het te weinig
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
netjes geholpen en een goede prijs betaald
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • geluid
  • aansluiten
  • airplay
  • spotify klinkt prima
reciever voldoet aan verwachting aansluiten is makkelijk geluid is prima wat je voor de prijs kan verwachten