U bevindt zich in:
Denon AVR-X1500H Reviews

DENON AVR-X1500H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 131 reviews
338,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Voor deze prijs een werkelijk fantastisch product!
 | 19-07-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Spotify Connect/Airplay
  • Goed in te stellen
  • Minpunten
  • User interface
  • Geen USB aan de achterkant
Heb deze AV-receiver nu twee weken in huis en tot op heden is hij helemaal naar wens. Instellen gaat makkelijk, ook al is de interface enigszins gedateerd. Voldoende HDMI-aansluitingen voor mijn gebruik. De Audessey set up mic wordt ook bijgeleverd en kan 'm redelijk afstellen. Ikzelf heb daarna nog wat aangepast aan de instellingen om zo een perfect beeld te krijgen. Netwerkfuncties doen het ook prima. Tot op heden nog geen problemen ondervonden m.b.t. Airplay/Spotify Connect. Al met al een topreceiver om een home cinema mee op te zetten.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima geluid, ook van onze platenspeler!
 | 18-07-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Veel mogelijkheden
  • HEOS is zo aan te sluiten
  • Ideaal voor platenspeler
  • Minpunten
  • Gebruiksaanwijzing kan simpeler
Ontelbare mogelijkheden die ik als amateur niet dacht te gebruiken, maar ze prikkelen wel! Goed geluid, zowel digitaal als van onze analoge platenspeler. Mogelijkheid om straks HEOS speakers te gaan gebruiken.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goed simpel voor een mooie prijs.
 | 16-07-2019
  • Pluspunten
  • prijs
  • geluid
  • functies
  • Minpunten
  • geen echte handeleiding erbij, de uitgebreidere handleiding moet je zelf downloaden.
De receiver werkt fantastisch, aanzienlijk beter dan mijn vorige onkyo. De installatie was vrij makkelijk en je wordt duidelijk stap voor stap geholpen met de on-screen informatie van de denon. Ook kwam ik erachter dat er sprake was van een fase fout op één speaker doordat de receiver hier een waarschuwing over gaf, dus helemaal top.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige reciever, is zijn geld wel waard
 | 02-07-2019
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Goed in te regelen
  • Via App te bedienen
  • AirPlay
  • Minpunten
  • Geen USB aan achterzijde
Een paar weken terug deze Denon receiver op advies van verkoper aangeschaft. Was even wennen ten opzichte van de vorige receiver, maar toch overtuigd. Alles wat er op is aangesloten zoals TV, kast van kabel aanbieder en Apple TV s met een afstandsbediening te bedienen. Het enige wat ik nog aande achterkant miste was een USB aansluiting.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Prima receiver , werkt goed met de heos app!
 | 02-07-2019
  • Pluspunten
  • Heos
  • Makkelijk in gebruik
  • Goed geluid
  • Mooie receiver
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Receiver is makkelijk in gebruik en in te stellen. Geluid is uitstekend in deze prijs klasse
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect boven verwachting
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Mooi uiterlijk
  • Perfecte prestaties
  • Prijs
  • Minpunten
  • Nvt
Perfecte reciever die onze verwachtingen overtroffen Goede keus voor een goede prijs
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 7,7 / 10
goede kwaliteit
 | 28-06-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • vormgeving
  • Minpunten
  • instellingen
goed geluid,maar wel veel zoeken in het menu,voor dat je alles hebt zoals je wilt
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte versterker
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • Duidelijke handleiding
  • Denon app
  • Goede werking
Prima versterker voor een goede prijs. Via de quick start beginnen , met de aanvullende uitgebreide handleiding via de Denon site te downloaden om de versterker beter te leren verkennen , luidspreker kalibreren via de meegeleverde microfoon ,ook de Denon app’s werken perfect. Al met al een goed versterker.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige receiver voor een topprijs
 | 24-06-2019
  • Pluspunten
  • Veel inputs
  • Snel schakelen
  • Ondersteunde formaten
Indrukwekkende receiver met enorm veel opties. Opvallend is hoe snel de receiver kan schakelen tussen inputs. ARC werkt perfect. CEC ook. De receiver komt netjes met een Audyssey microfoon. Dus afstellen van de speakers is zo gedaan.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zeker waar voor zijn geld!
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Goed geluid
  • Genoeg power voor 5.1
  • Mooie vormgeving
  • Automatisch updaten via Wi-Fi
  • Minpunten
  • Verouderde User Interface
  • Flink wat finetuning nodig na automatisch afstellen
  • Kan niet tv-input switchen via ARC
Voor de prijs zeker een goede receiver. Veel HDMI-ingangen laten je ook alles aansluiten op de tv, alleen jammer dat je dan niet meer via de tv-afstandsbediening van input kunt switchen.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig!
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Mooi vormgegeven
  • Prachtige kwaliteit
  • Minpunten
  • Audessy werkt niet voor een 5.1 installatie
Deze pracht versterker aangeschaft omdat mijn onkyo defect was. Heb over dit product goede reviews gelezen en in de winkel nog wat dingen gevraagd. Ik kan je zeggen; hier werken mensen met verstand van hun producten! Installeren ging erg makkelijk en de instellingen zijn ook erg makkelijk te overzien. Kortom een aanrader voor beginner en de gevorderde audiophile!
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede receiver voor een mooie prijs
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Prijs
  • Gemak
  • Alles met ėėn afstandbediening
  • Minpunten
  • Aardig hoog(goed meten of hij in de kast past)
  • Overzichtelijk maar ouderwets uitziend menu
Deze Denon is een goede receiver voor weinig geld. Heb mijn Dali speakers er op aangesloten en het klinkt geweldig! Ook is er een mogelijkheid voor dolby atmos. Genoeg aansluit mogelijkheden ook voor een tweede zone. Het geluid instellen is zeer gemakkelijk door de meegeleverde microfoon met standaard.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Alles-in-1, de alleskunner
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Geluid
  • Features
  • Meest recente codecs
  • Dolby Atmos
  • Minpunten
  • Jaren 90 gebruikersinterface
  • Vormgeving
  • Warmte productie
Het product is veel waar voor zijn geld. Vooral als je het vergelijkt met de concurrenten. Na een lange zoektocht en reviews lezen tot dit product gekomen. Het resultaat mag daar zijn, want het was een top keuze! Enige punt is dat je hem niet in een gesloten kast moet houden ivm warmteproductie, indien je geen voorzieningen hebt getroffen . Ik heb de receiver in een gesloten kast staan waar ik 2 computer case fans met controller heb ingebouwd. Hierdoor heb ik actieve koeling en is de warmteproductie geen punt.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geluid voor een scherpe prijs
 | 08-06-2019
  • Pluspunten
  • geluids kwaliteit
  • Installatie gemak
  • Functies
  • 4K passthrough
  • Minpunten
  • Volume moet iets hoger dan gewend
De Denon AVR-X1500H aangeschaft i.v.m. overgang naar 4K en blij verrast met de geluids kwaliteit. Binnen 10 minuten was de installatie gereed en begon het verkennen van de mogelijkheden. de auto calibratie via de bijgeleverde microfoon werkt super makkelijk. Voor deze prijs een super 7.1 4K receiver in huis!
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Geweldige receiver
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Goede geluidskwaliteit
  • Mooie vormgeving
  • 5 HDMI ingangen
  • Minpunten
  • nog uitzoeken hoe direct in- en uitschakelen bij het in- en uitschakelen van de TV
Mooie receiver met een goed geluid. Speciaal gekozen vanwege de 5 HDMI ingangen en de 4K. Nog wel uitzoeken hoe de receiver direct in- en uitschakeld met het in- en uitschakelen van de TV.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg goede prijs kwaliteit verhouding
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • Aansluitingen
  • Mogelijkheden
  • Bediening
  • Krachtig
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Goede geluid verdeling over de luidsprekers met een perfecte surround. Het inregelen met de microfoon is meteen goed en houd rekening met de omgevings invloeden zoals harde en zachte vloeren en akoestische omgeving. De bediening is op diverse manieren te regelen. Diverse aanbevolen apps werken prima. De standaard voor de microfoon is niet geweldig maar heb hem ook niet nodig gehad tijdens het ineegrlen. Je hebt een speciale HDMI kabel nodig om via de tv te kunnen communiceren met de versterker en is bij platte tv te koop. Ik heb nu een 5.1 aansluiting maar ga zeker 2 plafond speakers en een extra bas box aanschaffen om nog meer van dit kwaliteit product te kunnen gebruiken. Mijn vorige H&K kan niet tippen aan deze Denon. Geweldig!
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Erg goed product zeker het geld waard
 | 29-05-2019
  • Pluspunten
  • Verdeling
  • Bediening
  • Aansluiten
  • Begeleiding
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Goede verdeling van het geluid over de luidsprekers, ik ga zeker nog gebruik maken van de 7.1 (2) door nog eens 2 plafond speakers en een extra basbox aan te sluiten. Goede handleiding en handige instellingen hop via de microfoon en een setup op je tv. Jammer dat de standaard van de microfoon onstabiel is maar je hebt hem niet echt nodig. Handige en goed werkende apps van Denon en Heos zijn een genot. Ik moet alle mogelijkheden nog proberen want de zone keuze is (lijkt me ) ook fijn om elders in huis muziek af te spelen. De hulp en informatie die ik bij platte tv in Son (Eindhoven) heb gekregen was zeer fijn en goede uitleg met alle tijd voor de klant, dat is een geweldig voordeel t.o.v. internet aankoop en was dan ook blij met de fysieke winkel en ga zeker terug komen.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
Geweldig apparaat
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Goed geluid
  • Prijs / Kwaliteit is goed
  • Minpunten
  • Geen standaard doorvoer HDMI in stanby
Product is makkelijk te installeren. De wizard van Denon helpt je met aansluiten van alle apparatuur. Twee weken in bezit tot tevredenheid.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie upgrade
 | 23-05-2019
  • Pluspunten
  • AirPlay
  • Installatie
  • Spaarstand
  • App als afstandbediening
  • HEOS opties
  • Minpunten
  • nu wil ik HEOS uitbreiding
Twee weken geleden de Denon AVR-X1500H aangeschaft met inruil van mijn verouderde Harman Kardon set. Super deal en een heerlijke upgrade. Vooral fijn om het apparaat met een app te kunnen starten en direct via AirPlay muziek af te kunnen spelen. Installeren ging heel soepel en ook het instellen (en bijstellen) een vrij eenvoudig te doen. Het setje geeft voor de gewone woonkamer meer dan genoeg geluid en mogelijkheden. Wanneer de receiver even niks staat te doen, schakelt deze vanzelf uit. Ook de eco meter is heel handig om het verbruik in de gaten te houden. Ik hoop binnenkort een mooie multiroom upgrade te doen met een setje HEOS speakers.
DENON AVR-X1500H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • Formaat kleiner dan andere versterkers
  • prettige connectiviteit
  • Minpunten
  • gebruiksaanwijzing
Wie een compacte (14cm hg!)nieuwe versterker zoekt met veel mogelijkheden en wil genieten van mooi geluid bij het televisie kijken of het luisteren naar spotify maakt met deze een goede keuze. je moet wel de tijd nemen om alle andere mogelijkheden uit te pluizen.