TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
Denon AVC-X6700H Zwart Reviews

DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 24 reviews
2699,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super toestel ik had ervoor een cambridge de denon is veel beter
 | 09-02-2021
  • Pluspunten
  • Hifi kwaliteit
  • Geluid surround
  • Vermigen
  • Minpunten
  • De internetradio
Zeer goed toestel , heel gemakkelijk om aan te sluiten alles word perfect uitgebeeld , je ligt niet tecsukkelen om uw luidsprekers aan te sluiten Afstelling luidsprekers is zee goed
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een hele goede versterker ik merk nu dat mijn geluid uit mijn zelfde boxen beter dan eerst klinkt
 | 04-01-2021
  • Pluspunten
  • 8k
  • Vele mogelijkheden
  • iMax enhanced voor nog beter geluid
Een fantastische apparaat, met heel veel mogelijkheden. Voor iedereen die van kwalitatief goed geluid houdt.
Denon AVC-X6700H Zwart Reviews
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 8,7 / 10
een perfect toestel waarde naar zijn geld toppie
 | 12-12-2020
een goede product geweldig geluid zeer tevreden . Netjes geholpen en te woord gestaan door de medewerkers in filiaal Breda een aanrader
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fijn apparaat
 | 01-09-2020
  • Pluspunten
  • Niet te groot
  • In gebruikname is simpel
  • Slim apparaat
  • Minpunten
  • Veel instellingen staan vast
Mooi apparaat met veel mogelijkheden. Installatie is simpel en het apparaat geeft zelfaan als je iets verkeerd hebt aangesloten.
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed produkt zeer tevreden
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Duidelijke beschrijving
  • Duidelijke aansluiting
  • Minpunten
  • Geen
Het produkt werkt echt goed naar wens zijn er erg blij mee gewoon een top geluid
Denon AVC-X6700H Zwart Reviews
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed produkt zeer tevreden
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Duidelijke beschrijving
  • Duidelijke aansluiting
  • Minpunten
  • Geen
Het produkt werkt echt goed naar wens zijn er erg blij mee gewoon een top geluid
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Zeer goede receiver.
 | 26-03-2020
Ik maak al jaren naar volle tevredenheid gebruik van Denon geluidapparatuur voor bij mij home theater. Door het vervangen van de sterk verouderde televisie kon de bestaande receiver niet meer worden gebruikt voor het doorgeven van moderne digitale signalen. Na wat research is mijn keuze weer op Denon gevallen. Het product voldoet geheel aan mijn wensen,
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige aankoop
 | 25-03-2020
  • Pluspunten
  • Bediennings gemak op t tv scherm
  • Mooi design
  • Zeer veel aansluitingen en mogelijkheden
  • Instellings mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Nadat mijn pioneer na vele jaren aan vernieuwing toe was eens op zoek gegaan naar een nueuwe. Na veel revieuws te lezen en zoeken kwam ik op deze denon AVR-X3600H uit. Heb er heel veel lovende reviews van mogen lezen en dan ook besloten deze te bestellen bij platteTV. Had bij de bestelling ervan enige problemen maar via de live chat zeer snel vriendelijk en profecioneel geholpen waarvoor dank. De levering ging suppet vlot en kon dus al snel van m8jn bestelling genieten. En al bij de unboxing was het liefde ol t eerste gezicht, wat een mooi toestel en hopen mogelijke aansluitingen. Met de quickstart handleiding in geen mum van tijd geïnstalleerd en dan het afstellen, (wat via de tv gebeurde) ging ook mooi vlotjes. Dan de eerste test.... wow werd meteen van mijn melk geblazen, wat een geluid en die surround lang niet gehoord. Hier kan de oude pioneer zeker niet tegen op. Ben zeer tevreden van de aankoop al van deceerste noot. Dank u PlatteTV
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Receiver die ruimschoots aan mijn verwachtingen voldoet
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • HEOS app
  • Veel aansluitingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • nut Denon app onduidelijk
Ik was op zoek naar een receiver die ook internetradio en Spotify in de optielijst had. Het is deze geworden.
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed, maar geen topmodel. App kan beter.
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • Set up is eenvoudig.
  • Goed geluid
  • voldoende aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Trage app werking.
  • Geen uitgebreide gebruiksaanwijzing ,alleen quick start guide
  • menu's soms wat onoverzichtelijk
Hiervoor een Onkyo, nu dus deze Denon. Bij unpacking viel al op dat er een uitgebreide gebruiksaanwijzing ontbrak, deze dus maar online opgezocht.. Wel een quick start guide, maar voor dit geld verwacht ik toch wel een gebruiksaanwijzing. Na calibratie bleef ie "hangen"op kamergegevens analyse, na nogmaals de audyssey calibratie liep ie nu wel netjes door. De update gedraaid en klaar. Via bluetooth koppeling met je telefoon, wat prima lukt, is Spotify Premium geen vereiste, dus dat scheelt. Geluid is goed, maar zodra het echt heel hard word, vind ik \'m minder stabiel worden. Dat was bij mijn vorige AV receiver niet. De app werkt op zich prima, maar heeft wel een trage opstart en bij wisseling van scherm menu duurt \'t soms ook lang voordat er weer een nieuwe functie bedient kan worden. Denon schijnt hieraan te werken. In de menu\'s kun je niet verder door scrollen naar boven in 1x door naar beneden . Je moet dus altijd van helemaal bovenin terug naar beneden. HEOS werkt prima. Geen menu bediening op het apparaat zelf, behalve dan de or, tuning en quick . Geen cijferreeks en verlichting op de ab. Goede AV receiver, maar geen topmodel.
Denon AVC-X6700H Zwart Reviews
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch product met geweldig geluid
 | 10-03-2020
  • Pluspunten
  • Top geluid
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Vlotte installatie
  • Makkelijke callibratie
  • Minpunten
  • Wordt beetje warm in half gesloten kast
Mijn oude versterker was ter ziele gegaan, en na wat research kwam ik op deze uit. En wat ben ik blij dat ik ze gekocht heb. Wat een fantastisch goed geluid komt er nu uit mijn Focal Dome Flax boxen.
Denon AVC-X6700H Zwart Reviews
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topproduct van Denon met alle mogelijk denkbare features aan boord om mijn hart sneller te laten kloppen ;-)
 | 05-03-2020
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk te installeren
  • Duidelijke menus
  • Zeer veel features
  • Hoop aansluitingen
  • Minpunten
  • Wat goedkoop ogende afstandsbediening
Denon heeft met de AVR-X3600H een schitterende receiver afgeleverd waar voor mij als film- en muziekliefhebber een hoop kijk- en luisterplezier mee te beleven is. Hiermee kan ik weer heel wat jaren met een grote glimlach van alle mogelijke bronnen genieten!
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi geluid en makkelijk in te stellen
 | 28-02-2020
  • Pluspunten
  • Instellingen
  • Geluid
  • Beeld
  • Aansluitingen
  • Minpunten
  • Is vrij groot
Nu een paar dagen in huis en wat een mooi geluid, had hiervoor een Pioneer maar dit is toch andere koek.
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Uitstekend beeld en geluid!
 | 24-02-2020
  • Pluspunten
  • Goed en helder geluid
  • Aansluiten is zo gepiept
  • Set-up gemakkelijk
  • Veel instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Doel van instellingen soms onduidelijk
Na 15 jaar had mijn Denon AVR-2805 het begeven. Tijd voor een nieuwe Denon dus! Installatie en aansluiten is met de AVR-X3600H eenvoudig. De meeste aansluitingen kunnen via HDMI en ook de schroefbare luidsprekeraansluitingen werken goed. Na opstarten word je stap voor stap door de instellingen geloodst. Ook het inmeten met de bijgeleverde testmicrofoon gaat nog nauwkeuriger en betrekkelijk snel. Qua klank vind ik de AVR-X3600H helderder en duidelijker dan mijn vorige receiver. Ik gebruik daarbij dezelfde speakers (Infinity Oreus satelites met KEF subwoofer). Er zijn zeer veel instellingen in het menu. Weliswaar met uitleg, hoewel die in het NL soms wat cryptisch is. Ik beveel deze receiver van harte aan!
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig en gemakkelijk te instaleren
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Geluid in surround is superieur
  • gemak van installatie
  • Minpunten
  • Grote kast
Wel iets aan de grote kant, maar dat zal ook wel met z\'n kwaliteit te maken hebben.
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super mooi geluid
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • prachtig geluid
  • Laag goed hoorbaar
  • mooi uiterlijk
  • handige extra's
Echt heel erg blij met de Denon AVR-X3600H. Wat een mooi geluid. Zoveel mogelijkheden. Ik connect zo met mijn telefoon, tv en Apple TV. Echt heel erg blij mee. Ik raad dit product zeker aan!
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-30 6,3 / 10
Top product enige kennis wel vereist
 | 27-01-2020
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Kwaliteit
  • Minpunten
  • App werkt niet mooi vloeiend
  • Het fine tunen is wel beetje werk
Na enige tijd afstellen werk hij top
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topproduct!
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Simpele installatie
  • Mooi strak design
  • Topgeluid
  • Minpunten
  • Geen
Na 20jr trouwe dienst van mijn Marantz 5000 serie heb ik na veel research gekozen voor dit nwe topapparaat! Ik ging eigenlijk naar de winkel met de gedachte om een Denon AVR-X2600 te gaan kopen welke helaas ( achteraf gelukkig ) uitverkocht was. Nadat de verkoper vroeg wat voor speakers ik in bezit had ( Piega hoofdspeakers en Canton surroundset ) raadde de verkoper mij toch echt de zwaardere Denon AVR-X3600H aan. Na enige twijfel deze toch meegenomen en thuis aan de slag gegaan met aansluiten en vervolgens natuurlijk kritisch luisteren. Maar wat een mooi product is dit, mooie vormgeving, simpele bediening en vooral het mooie surroundgeluid. Ook bij het normaal beluisteren van muziek ( spotify ) is het heerlijk om deze via alle speakers te beluisteren, wat bij de Marantz niet aangenaam was. Hopelijk gaat deze dan ook weer 20jr mee.
Denon AVC-X6700H Zwart Reviews
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super apparaat als spin in het web van mijn nieuwe homecinema-set
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • Krachtig
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Gemakkelijk te installeren
  • Strakke vormgeving
  • Minpunten
  • Goedkoop ogende afstandbediening
Ik ben erg tevreden over de receiver, omdat hij veel aansluitmogelijkheden heeft en een krachtig surround-geluid genereert. Ook de strakke vormgeving spreekt mij aan.
DENON AVC-X6700H ZWART REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Perfecte vervanging van mijn oude Pioneer die door een fabricagefout steeds weer kapot ging
 | 16-01-2020
  • Pluspunten
  • Uitstekend geluid
  • Mooi vormgegeven
  • Goede feedback via chatsessie
  • Goede en zeer vriendelijke service in de winkel
  • Minpunten
  • Iets te ingewikkelde installatie
Heel mooi geluid. Zelfs mijn vrouw vindt dat het een mooi geluid geeft en dat zegt al genoeg. Het geeft een uitstekende bioscoopervaring.
Denon AVC-X6700H Zwart Reviews