TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Denon AVC-X3700H Reviews

DENON AVC-X3700H REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 28 reviews
1149,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed product
 | 15-02-2021
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Even zoeken naar de juiste functies
De Denon AVC-X3700H is een perfecte receiver. Goed geluid en ontzettend veel (aansluit-)mogelijkheden. Af en toe even zoeken naar de juiste functies. Mede verkregen via prima service en informatie van Platte TV
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De beste Dolby Atmos instap
 | 02-02-2021
  • Pluspunten
  • 11.2 via pre-out
  • Audyssey Multeq XT 32
  • Minpunten
  • Maar 1 HDMI 2.1 input
  • Geen subwoofer mute-knop
De X3700 is de ideale "instap" receiver voor de filmfanaat en audiofiel. Hij ondersteunt standaard 9.2, maar de processor kan 11.2 aansturen via pre-out naar een externe versterker. Dit betekent dat je bijvoorbeeld de fronts via een stereoversterker kan laten lopen voor 7.1.4 Atmos of muziek via je stereoversterker. Er zijn AVR\'s die een mute-knop op de afstandsbediening hebben voor alleen de sub-woofer wat handig kan zijn in de avond. Denon heeft dit niet.
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige receiver waar ik weer jaren mee vooruit kan.
 | 29-01-2021
  • Pluspunten
  • Dolby Atmos en DTS-X
  • CEC werkt prima
  • Krachtige versterker
  • 9.2, Atmos met 4 hoogtekanalen
  • Minpunten spelen voor mij geen rol
  • Minpunten
  • Helaas geen ondersteuning voor Auro 3D
  • Helaas geen FM tuner
  • Afstandsbediening niet verlicht
Via chat op een prettige manier onderhandeld over de prijs van deze receiver. Beide partijen waren volgens mij wel tevreden. Ik had een oudere Marantz, met oudere HDMI aansluitingen, die niet helemaal toereikend waren voor 4K. Alles loopt nu soepel, geen uitvallend of stilstaand beeld meer. Schakelt snel. Geluid helemaal goed. Met Audyssey perfecte afstelling van speakers. Maak veel gebruik van TuneIn en Spotify, werkt fantastisch. Erg blij met mijn aankoop.
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een reciever die uitgerust is met de nieuwste audio en video formats en zeer geschikt voor de toekomst.
 | 10-12-2020
  • Pluspunten
  • 4 en 8k compatible
  • Built in Heos
  • Installeren en instellen is erg gemakkelijk
  • 11.2 speakeruitgangen
  • Minpunten
  • Geen : behalve de Denon app die zeer traag en soms gewoon niet werkt.
De Denon avc-x3700h is een 4/8k home theater reciever met genoeg in en uitgangen. 11.2 speakeruitgangen met een helder geluid laten alle films en muziek tot hun recht komen. Het aansluiten en installeren is makkelijk door de on screen handleiding. Ook de room correctie voor de speakers is simpel met behulp van de audessey multi EQ. Uiteraard naar eigen smaak aan te passen. De afstandsbediening werkt naar behoren maar de Denon app mag wel een upgrade krijgen. Voor mij een behoorlijke verbetering van mijn yamaha RX-V683 7.2 4k van nog maar 2 jaar oud.
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product
 | 01-12-2020
  • Pluspunten
  • eenvoudig te programmeren
  • eenvoudige bediening
  • mooi uiterlijk
  • makkelijk op
  • makkelijke bediening via IOS-apps
  • Minpunten
  • geen ingebouwde tuner
  • Android apps werken niet op Huawei telefoon
Na aanvankelijk voor de AVR-X3500H gekozen te hebben heb ik op advies van PlatteTV toch gekozen voor de AVC-X3700H vanwege de betere specs. Van de AVC gebruik ik alleen de pre-out\'s die aangesloten zijn op mijn Beolab 8000 speakers. Met de trigger uitgang worden deze Beolabs zonder enig probleem geschakeld. Het kleine beetje brom dat werd veroorzaakt door de bestaande kabels kon ik eenvoudig met een filter oplossen. Programmeren en bedienen is heel eenvoudig. Alle apparatuur staat aangesloten op de AVC en op het moment dat een kanaal actief wordt zet de AVC de gekoppelde randapparatuur in werking. Alleen wat oudere apparatuur gaat hierin niet mee en moet apart aan/uit geschakeld worden. Heel mooi is de automatische in-regeling van de luidsprekers. Kost een kwartiertje, maar dan staat alles meteen top ingesteld. In mijn toepassing is alles ingebouwd in een afgesloten kastje. Daarbij heb ik gezorgd dat de warmte goed weg kan. De IR-aansturing werkt prima via een eenvoudige IR-verlenger. Kortom: ik ben zeer tevreden met deze aankoop.
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekende versteker mety veel opties
 | 16-10-2020
Ik ben erg tevreden over deze versterker, voldoende vermogen met veel opties.
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
! van de eerste hdm 2.1 versterkers!
 | 02-09-2020
  • Pluspunten
  • mooi en strak uiterlijk
  • los van de speaker setup helpt Denon je alles op te zetten
  • huidige xbox one x werkt prima via de hdmi 2.1 port (vrr en allm werkt)
  • Minpunten
  • Maar 1 hdmi 2.1 input
  • speaker setup gaat niet zónder slag en stoten
Geluid klinkt super, erg duidelijke interface, helaas maar 1 hdmi 2.1 port. Strak model en uiterlijik, wel diep maar gelukkig niet te hoog
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Werkt goed en klinkt goed
 | 14-08-2020
  • Pluspunten
  • Goed geluid
  • Nog soort van betaaldbaar
  • HDMI 2.1
  • Minpunten
  • Helaas maar 1 HDMI 2.1 input
Upgrade vanaf een X3400H, deze heeft net wat meer power en nieuwe functies voor moderne TVs met HDMI 2.1
Denon AVC-X3700H Reviews
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed produkt zeer tevreden
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Duidelijke beschrijving
  • Duidelijke aansluiting
  • Minpunten
  • Geen
Het produkt werkt echt goed naar wens zijn er erg blij mee gewoon een top geluid
Denon AVC-X3700H Reviews
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goed produkt zeer tevreden
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Duidelijke beschrijving
  • Duidelijke aansluiting
  • Minpunten
  • Geen
Het produkt werkt echt goed naar wens zijn er erg blij mee gewoon een top geluid
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Zeer goede receiver.
 | 26-03-2020
Ik maak al jaren naar volle tevredenheid gebruik van Denon geluidapparatuur voor bij mij home theater. Door het vervangen van de sterk verouderde televisie kon de bestaande receiver niet meer worden gebruikt voor het doorgeven van moderne digitale signalen. Na wat research is mijn keuze weer op Denon gevallen. Het product voldoet geheel aan mijn wensen,
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige aankoop
 | 25-03-2020
  • Pluspunten
  • Bediennings gemak op t tv scherm
  • Mooi design
  • Zeer veel aansluitingen en mogelijkheden
  • Instellings mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Nadat mijn pioneer na vele jaren aan vernieuwing toe was eens op zoek gegaan naar een nueuwe. Na veel revieuws te lezen en zoeken kwam ik op deze denon AVR-X3600H uit. Heb er heel veel lovende reviews van mogen lezen en dan ook besloten deze te bestellen bij platteTV. Had bij de bestelling ervan enige problemen maar via de live chat zeer snel vriendelijk en profecioneel geholpen waarvoor dank. De levering ging suppet vlot en kon dus al snel van m8jn bestelling genieten. En al bij de unboxing was het liefde ol t eerste gezicht, wat een mooi toestel en hopen mogelijke aansluitingen. Met de quickstart handleiding in geen mum van tijd geïnstalleerd en dan het afstellen, (wat via de tv gebeurde) ging ook mooi vlotjes. Dan de eerste test.... wow werd meteen van mijn melk geblazen, wat een geluid en die surround lang niet gehoord. Hier kan de oude pioneer zeker niet tegen op. Ben zeer tevreden van de aankoop al van deceerste noot. Dank u PlatteTV
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Receiver die ruimschoots aan mijn verwachtingen voldoet
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • HEOS app
  • Veel aansluitingsmogelijkheden
  • Minpunten
  • nut Denon app onduidelijk
Ik was op zoek naar een receiver die ook internetradio en Spotify in de optielijst had. Het is deze geworden.
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed, maar geen topmodel. App kan beter.
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • Set up is eenvoudig.
  • Goed geluid
  • voldoende aansluitmogelijkheden
  • Minpunten
  • Trage app werking.
  • Geen uitgebreide gebruiksaanwijzing ,alleen quick start guide
  • menu's soms wat onoverzichtelijk
Hiervoor een Onkyo, nu dus deze Denon. Bij unpacking viel al op dat er een uitgebreide gebruiksaanwijzing ontbrak, deze dus maar online opgezocht.. Wel een quick start guide, maar voor dit geld verwacht ik toch wel een gebruiksaanwijzing. Na calibratie bleef ie "hangen"op kamergegevens analyse, na nogmaals de audyssey calibratie liep ie nu wel netjes door. De update gedraaid en klaar. Via bluetooth koppeling met je telefoon, wat prima lukt, is Spotify Premium geen vereiste, dus dat scheelt. Geluid is goed, maar zodra het echt heel hard word, vind ik \'m minder stabiel worden. Dat was bij mijn vorige AV receiver niet. De app werkt op zich prima, maar heeft wel een trage opstart en bij wisseling van scherm menu duurt \'t soms ook lang voordat er weer een nieuwe functie bedient kan worden. Denon schijnt hieraan te werken. In de menu\'s kun je niet verder door scrollen naar boven in 1x door naar beneden . Je moet dus altijd van helemaal bovenin terug naar beneden. HEOS werkt prima. Geen menu bediening op het apparaat zelf, behalve dan de or, tuning en quick . Geen cijferreeks en verlichting op de ab. Goede AV receiver, maar geen topmodel.
Denon AVC-X3700H Reviews
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch product met geweldig geluid
 | 10-03-2020
  • Pluspunten
  • Top geluid
  • Veel aansluitmogelijkheden
  • Vlotte installatie
  • Makkelijke callibratie
  • Minpunten
  • Wordt beetje warm in half gesloten kast
Mijn oude versterker was ter ziele gegaan, en na wat research kwam ik op deze uit. En wat ben ik blij dat ik ze gekocht heb. Wat een fantastisch goed geluid komt er nu uit mijn Focal Dome Flax boxen.
Denon AVC-X3700H Reviews
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topproduct van Denon met alle mogelijk denkbare features aan boord om mijn hart sneller te laten kloppen ;-)
 | 05-03-2020
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk te installeren
  • Duidelijke menus
  • Zeer veel features
  • Hoop aansluitingen
  • Minpunten
  • Wat goedkoop ogende afstandsbediening
Denon heeft met de AVR-X3600H een schitterende receiver afgeleverd waar voor mij als film- en muziekliefhebber een hoop kijk- en luisterplezier mee te beleven is. Hiermee kan ik weer heel wat jaren met een grote glimlach van alle mogelijke bronnen genieten!
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi geluid en makkelijk in te stellen
 | 28-02-2020
  • Pluspunten
  • Instellingen
  • Geluid
  • Beeld
  • Aansluitingen
  • Minpunten
  • Is vrij groot
Nu een paar dagen in huis en wat een mooi geluid, had hiervoor een Pioneer maar dit is toch andere koek.
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Uitstekend beeld en geluid!
 | 24-02-2020
  • Pluspunten
  • Goed en helder geluid
  • Aansluiten is zo gepiept
  • Set-up gemakkelijk
  • Veel instelmogelijkheden
  • Minpunten
  • Doel van instellingen soms onduidelijk
Na 15 jaar had mijn Denon AVR-2805 het begeven. Tijd voor een nieuwe Denon dus! Installatie en aansluiten is met de AVR-X3600H eenvoudig. De meeste aansluitingen kunnen via HDMI en ook de schroefbare luidsprekeraansluitingen werken goed. Na opstarten word je stap voor stap door de instellingen geloodst. Ook het inmeten met de bijgeleverde testmicrofoon gaat nog nauwkeuriger en betrekkelijk snel. Qua klank vind ik de AVR-X3600H helderder en duidelijker dan mijn vorige receiver. Ik gebruik daarbij dezelfde speakers (Infinity Oreus satelites met KEF subwoofer). Er zijn zeer veel instellingen in het menu. Weliswaar met uitleg, hoewel die in het NL soms wat cryptisch is. Ik beveel deze receiver van harte aan!
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig en gemakkelijk te instaleren
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Geluid in surround is superieur
  • gemak van installatie
  • Minpunten
  • Grote kast
Wel iets aan de grote kant, maar dat zal ook wel met z\'n kwaliteit te maken hebben.
DENON AVC-X3700H REVIEWS
productRatingStar-50 9,7 / 10
Super mooi geluid
 | 02-02-2020
  • Pluspunten
  • prachtig geluid
  • Laag goed hoorbaar
  • mooi uiterlijk
  • handige extra's
Echt heel erg blij met de Denon AVR-X3600H. Wat een mooi geluid. Zoveel mogelijkheden. Ik connect zo met mijn telefoon, tv en Apple TV. Echt heel erg blij mee. Ik raad dit product zeker aan!