TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
0000000000000

Installatie op maat

Installatie op maat
Afbeelding 1/4
129,-

Op voorraad bij 10 winkels

Winkelvoorraad

GREEN Amsterdam
GREEN Breda
RED Den Bosch
GREEN Eindhoven
GREEN Groningen
GREEN Naarden
GREEN Nijmegen
GREEN Rotterdam
GREEN Utrecht
  • Gratis bezorgd
  • Gratis levenslange ondersteuning
  • Klantenbeoordeling 9,4

Over de Installatie op maat

Kenmerken Installatie op maat

Laat uw apparatuur installeren op een door u gekozen tijdstip.
Laat uw apparatuur installeren op een door u gekozen tijdstip.

Heeft u al nagedacht of u uw tv wilt neerzetten of wilt bevestigen aan de muur? Heeft u moeite met de installatie van uw Home Cinema Set? Met installatie op maat van Plattetv.nl regelen wij het voor u op een door u gekozen tijdstip bij u thuis. Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee, vervolgens installeren wij uw product op vakkundige wijze. Zo kunt u razendsnel zorgeloos genieten van uw aankoop.

Ophangen
Een flatscreen tv komt optimaal tot zijn recht door hem aan de muur te bevestigen. Er zijn vaste muurbeugels beschikbaar, maar ook muurbeugels die u kunt kantelen en draaien. PlatteTV.nl adviseert u graag over de benodigde muurbeugel. Onze installateur verzorgt hierna de installatie tot in de puntjes voor u.
 

TV-ophangenTV-Installatie

 Aansluiten
De nieuwe tv is al gekocht, alleen moet het aansluiten nog gebeuren. Weet u niet hoe dit moet? Onze installateur kan u helpen met het aansluiten van de tv, zenders programmeren, programma’s opnemen en legt u de belangrijkste zaken uit van de bediening van uw televisie.

 

TV-neerzettenGeluidsinstallatie

Geluidsinstallatie
Het op de juiste manier aansluiten van een geluidsinstallatie is één van de belangrijkste en meest onderschatte zaken na de aanschaf van een Home Cinema Set.

Om het maximale resultaat uit uw nieuwe Home Cinema Set te halen installeert onze installateur alles naar uw wens op een door u gekozen tijdstip. Onze installateur geeft u tevens uitleg over de bediening van uw nieuwe aankoop.