U bevindt zich in:
1000000064957

A-Z service Totaalpakket - TV

A-Z service Totaalpakket - TV
Afbeelding 1/1
29,99
Winkelvoorraad
GREEN Amsterdam
GREEN Arnhem
GREEN Breda
GREEN Eindhoven
GREEN Groningen
GREEN Naarden
GREEN Nijmegen
GREEN Utrecht
A-Z service Totaalpakket - TV
Wilt u zorgeloos genieten van uw nieuwe TV? Maar liefst 87% van onze klanten kocht dit A-Z Service & Garantiepakket bij de aankoop van hun nieuwe TV.

Wanneer u dit pakket toevoegt aan uw aankoop, heeft u recht op de onderstaande extra garantie- en servicevoorzieningen. Hiermee kunt u direct zorgeloos genieten van uw nieuwe, duurzame aankoop!

3 jaar Volledige Garantie op alles

Het service totaalpakket zorgt ervoor dat een officiële monteur 3 jaar lang in heel Nederland bij u thuiskomt  om uw klacht kosteloos te verhelpen.  Een telefoontje of mail is voldoende voor een gratis monteur in uw woonkamer. U hoeft niet meer op een drukke zaterdagmiddag met een tv naar de winkel.

4 weken Proefperiode

U doet een aanschaf en denkt daarmee de juiste keuze te hebben gedaan. Echter wanneer u binnen 4 weken toch vindt dat u een verkeerde keuze heeft gemaakt en u liever een ander toestel wilt, mag u alsnog uw toestel voor een ander vergelijkbaar product omruilen. Kortom u bent altijd tevreden!

100% Pixelgarantie

Een tv bestaat uit miljoenen pixels. Een defecte pixel is niet te repareren en valt niet onder de standaard fabrieksgarantie. Binnen de fabrieksgarantie mogen 4 pixels uitvallen. Echter als er slechts 1 pixel uit valt is dat al heel onplezierig TV kijken, daarom hanteren wij 100% pixelgarantie en krijgt u van ons direct een nieuw toestel.

Leentoestel Service

Wanneer uw toestel onverhoopt defect gaat, hebben wij te allen tijde een leentoestel beschikbaar voor u gedurende de periode dat uw toestel op reparatie is.
Geen Eigen Risico

U betaalt bij ons geen eigen risico indien er kosten ontstaan aan uw toestel.
Geen verzendkosten (retourkosten dekking)

Wanneer u uw toestel retour stuurt om welke reden dan ook,  betalen wij deze kosten.
Verzekerd verstuurd

Indien er iets gebeurt tijdens het transport of verzenden van uw aankoop bent u daarvoor te allen tijde verzekerd. Wij staan garant voor uw aanschaf.