Vraag naar Korting

Dé tv-winkel van Nederland

  • 12 winkels van c.a. 1000m2

  • Installatie & montage

  • Gratis bezorgd

  • Klantbeoordeling 9.5 / 10

Yamaha MusicCast- Learning Center

MusicCast van Yamaha 

MusicCast is door Yamaha ontwikkeld en is een streamingstandaard. Dat wil zeggen dat het mogelijk is om muziek van het ene apparaat naar een ander apparaat te streamen, en dit alles met een snelle verbinding en zonder verlies van geluidskwaliteit. MusicCast zit ook geïntegreerd in de receivers van Yamaha. Sluit jouw tv of platenspeler aan op jouw receiver met MusicCast en de mogelijkheden zijn eindeloos! Stream draadloos jouw tv-geluid naar speakers in verschillende kamers bijvoorbeeld. 

yamaha musiccast

Hoe werkt het? 

Wanneer jouw MusicCast systeem in huis staat, hoef je alleen nog maar de MusicCast-app op jouw smartphone of tablet te installeren. Dit is heel eenvoudig en gedaan met één druk op de knop. De app koppelt alle Yamaha apparaten aan elkaar en aan jouw netwerk, waardoor je gemakkelijk kunt bepalen welke muziek wanneer en waar te horen is. Zo kun je direct gaan genieten! 

Yamaha musiccast

Meer weten
Kom langs in één van onze filialen en ervaar de geluidskwaliteit van Yamaha MusicCast zelf. Ook kun je daar bijvoorbeeld de app uitproberen. Heb je direct vragen? Gebruik onze livechat of stuur een mailtje. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Hulp nodig? We staan voor je klaar!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Mis geen acties, nieuws en voordeel

Volg ons via social

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
KiesKeurig
9.5
57.094 klantreviews
Tweakers
161 klantreviews
Ideal
Bancontact
Mastercard
VISA
PostNL
QSHOPS keurmerk

Copyright © 2002 - 2024. New Retail Company B.V.

* Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.