U bevindt zich in:
Terug

8K Ultra HD TV

 8K Ultra HD TV

"Zestien keer scherper dan Full HD"


Wat is 8K Ultra HD?

8K Ultra HD staat voor de scherpte van het beeld, oftewel de resolutie. Dit betekent het aantal horizontale en verticale pixels van een beeld. 4K heeft 3.840 x 2.160 pixels, 8K bevat vier keer zoveel pixels, namelijk 7.680 x 4.320 pixels. Het 'oude' Full HD bevat 1920 x 1080 pixels, 8K is dus 16 keer zo scherp als Full HD! Dit zorgt voor nog meer diepte en detail, het beeld is levensecht!
 
  • Vier keer scherper dan 4K UHD
  • Nog meer diepte en details
  • Intense kleuren
  • Hoge helderheid 
  • Sterk contrast

 
Voor vragen kunt u bij ons terecht in de LiveChat of kom gerust langs in één van onze winkels

  
 
 

8K UHD TV op de markt

De term 8K Ultra HD TV zien we steeds vaker voorbij komen. Grote merken zijn volop aan het ontwikkelen op dit gebied.

Samsung heeft onlangs als eerste een 8K TV op de Europese markt gebracht voor consumenten, de Samsung 8K Q900R! De QLED 8K line-up, de Q900R serie, is beschikbaar in Europa in 65 inch, 75 inch en 85 inch!

8K UHD TV

Samsung 8K Ultra HD

Samsung 8K TV

De Samsung QLED 8K Q900R heeft een ongeëvenaard en hyperrealistisch beeld. Het is alsof u zelf door elke scène loopt, met details die zo levensecht zijn dat het lijkt alsof u ze echt kunt aanraken. Het is een totaal nieuwe beeldkwaliteit met superhoge resolutie.

Er zijn volgens Samsung 3 aspecten voor een totaaloplossing, die aansluit bij consumentbehoeften;

  • Perfect reality
  • De stijlvolle oplossing
  • De perfecte Smart TV

Perfect reality

De televisie heeft een 8K resolutie, wat 4x meer pixels oplevert dan 4K. Dit zorgt voor nog meer diepte en de kleinste details worden zichtbaar, zodat het lijkt alsof u uit een raam kijkt. Z Daarnaast gebruikt QLED 8K Quantum Dots die licht omzetten in de meest intense kleuren. Een hoge helderheid, sterk contrast en ruime kijkhoek staan garant voor geweldig beeld onder alle lichtomstandigheden.

Samsung 8K - Perfect reality

Samsung 8K - Stijlvolle oplossing

De stijlvolle oplossing

De televisie staat centraal in de woonkamer en moet dan ook perfect integreren in uw levensstijl en interieur. Dankzij Ambient Mode transformeert uw televisie in een eigentijds scherm. Een prachtig design, dat vanuit elke hoek kan bekoren is dan ook een vereiste. De bijna onzichtbare verbinding tussen de televisie en de randapparatuur garandeert een nette opstelling en geeft u een ongeziene flexibiliteit bij het inrichten van uw woonkamer.


De perfecte Smart TV

Ontdek een wereld vol entertainment! Geniet bijvoorbeeld van uw favoriete films en series via Netflix of luister naar uw favoriete muziek via YouTube.

Bevrijd de salontafel van een onoverzichtelijke hoop afstandsbedieningen. Met de Samsung One Remote Control bedient u niet enkel uw televisie, maar al uw apparaten met slechts één afstandsbediening. Kortom de snelste, meest uitgebreide Smart TV ervaring.

Samsung 8K - Smart TV

Wellicht ook interessant voor u...


Smart TV

Smart TV

Ontdek een wereld vol online entertainment en de vele andere opties met de Smart TV. Lees snel meer over de Smart TV!