U bevindt zich in:
Terug
  • Bezorgen en afhalen

Bezorgen en afhalen

Levertijd
Wij dragen zorg voor een zo snel mogelijke levering. Als de producten bij ons voorradig zijn heeft u de producten de volgende dag al in huis. Als u vooruitbetaalt moet u rekening houden met een overboektijd van 1-3 werkdagen. Zodra uw betaling ontvangen is ontvangt u van ons bericht en zal het pakket klaargezet worden voor verzending. Bekijk de status van uw bestelling.

 

Gratis bezorging
Bij PlatteTV is het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling geheel gratis.

 

Spoedbezorging
PlatteTV biedt ook spoedbezorging aan. Neem contact met ons op om het juiste bezorgmoment te bespreken.

 

Rembours - Betalen aan de postbode/bezorgdienst Rembours
Betaling onder rembours is veilig en snel: u betaalt contant en gepast aan de postbode/bezorgdienst. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis.

Voor remboursbetalingen brengt PlatteTV  9,99 betaalkosten in rekening, vanwege de kosten die PostNL rekent voor deze manier van betalen. De kosten worden aan uw bestelling toegevoegd nadat u bij het afronden van uw bestelling voor 'Rembours' heeft gekozen.

 

Bestelling online tracken
Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u direct een verzendbevestiging per mail. In deze bevestiging vindt u de PostNL-pakketcode. Hiermee kunt u uw bestelling volgen op de website van PostNL.

 

Indien u niet thuis bent
Als u niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Indien u ook deze aflevering mist, kunt u de bestelling nog drie weken ophalen bij een afhaalpunt van PostNL. Heeft u uw bestelling onder rembours geplaatst, dan kunt u deze bij een afhaalpunt ook met PIN betalen.

 

Producten afhalen
PlatteTV biedt u de mogelijkheid om uw bestelling in onze winkel in Amsterdam, Arnhem, Breda, Doetinchem, Eindhoven, Groningen, Naarden, Nijmegen, Utrecht en Zoeterwoude af te halen. U kunt dit aangeven bij het aanmaken van een order. U kunt uw product pas afhalen nadat u per mail of telefonisch bericht heeft gehad dat uw bestelling voor u klaar ligt. U kunt bij ons in de winkel contant, met PIN of Credit Card betalen. Bekijk onze openingstijden

 

Terug naar klantenservice