Dé tv-winkel van Nederland

  • 12 winkels van c.a. 1000m2

  • Installatie & montage

  • Gratis bezorgd

  • Klantbeoordeling 9.5 / 10

Wil je werken bij HelloTV?

Heb je affiniteit met tv's en geluid? Vind je het leuk om de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied te volgen? En heb je een passie voor het verkoopvak? Dat is precies waar wij ons mee bezig houden! We zijn geregeld op zoek naar verkopers, installateurs, bezorgers en online sales medewerkers voor onze 12 winkels in Nederland.

Wij zoeken nieuwe collega's

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's. Of je nou fulltime of parttime wilt komen werken, het verkoopvak al beheerst of het juist wil leren. Wij maken heel graag kennis met je! Voor vragen m.b.t. onze vacatures kun je contact opnemen met Simone Arnts via [email protected].

Over ons

HelloTV startte 50 jaar geleden in de detailhandel. Heel veel ontwikkelingen, assortimentswisselingen en locaties verder staan we waar we nu staan: Wij zijn dé tv-winkel van Nederland.

Onze winkels gaan een stapje verder dan de gebruikelijke elektronicazaken. Wij focussen ons op de totaalbeleving van de klant en zorgen ervoor dat ieder merk goed tot zijn recht komt. Naast onze 12 winkels zijn wij online ook niet meer weg te denken. Onze webshop is inmiddels onze grootste ‘winkel’! 

Met al onze 200 medewerkers gaan wij elke dag weer met frisse energie aan de slag om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, op welke manier dan ook. Er is altijd werk aan de winkel!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Mis geen acties, nieuws en voordeel

Volg ons via social

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
KiesKeurig
9.5
57.094 klantreviews
Tweakers
159 klantreviews
Ideal
Bancontact
Mastercard
VISA
PostNL
QSHOPS keurmerk

Copyright © 2002 - 2024. New Retail Company B.V.

* Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.