TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Terug
  • Vacature Commerciële Content Medewerker AllesvoorBBQ.nl - Arnhem

Vacature Commerciële Content Medewerker AllesvoorBBQ.nl - Arnhem

Wij zijn op zoek naar jou

 

Commerciële Content Medewerker AllesvoorBBQ.nl - Arnhem


Wie zijn wij?

AllesvoorBBQ.nl verkoopt al meer dan 5 jaar online alle topmerken BBQ's en accessoires in Nederland en België. In onze winkels: Breda, Arnhem en Utrecht hebben wij een grote BBQ afdeling ingericht.

Een andere webshop van ons, PlatteTV.nl, verkoopt al meer dan 14 jaar online alle topmerken televisies en geluid. Met onze fysieke winkels zijn we gevestigd in Arnhem, Breda, Nijmegen, Doetinchem, Utrecht en Doesburg.

Met onze 70 collega's, zowel in de winkels als van onze webshops, zijn we bezig om onze klanten van beiden webshops zo goed mogelijk te helpen!

Wat doet onze afdeling Content Management?

Een team van 10 mensen werkt aan 3 webshops. Het betreft werkzaamheden als webshopbeheer, content, adwords, design, online marketing activiteiten zoals adwords, social media en nieuwsbrieven.

Wat ga jij doen?

Jij gaat aan de slag met onze webshop AllesvoorBBQ.nl. Als commerciële content medewerker ben jij verantwoordelijk voor alle content (tekst, foto's, video's, artikelen, acties, banners), nieuwsbrieven en social media. Jij weet wat er leeft in de wereld van de BBQ's en het buiten genieten en speelt daar slim op in met acties en aanbiedingen, leuke artikelen, nieuwsbrieven e.d. Tevens ben jij bezig met wat de concurrentie doet en speel je daar ook handig op in. Bovendien vind je het een uitdaging om commerciële doelen te behalen zoals omzetstijging van jouw producten, groei marktaandeel, bijverkoop e.d.

Wij vragen:

Heb je affiniteit met en interesse in BBQ's en alles wat daarmee te maken heeft? En vind je het leuk om de nieuwste ontwikkelingen te volgen? Vind je het leuk om productpagina's zo te schrijven en op te maken dat je de klant kan 'verleiden' tot een aankoop? Heb je een afgeronde relevante HBO (bijv. Communicatie of Comercieel) opleiding? Dan hebben we een leuke startersfunctie voor je op de afdeling Contentmanagement in Arnhem.

Functie wensen:

Heb je HBO Communicatie of een andere relevante HBO opleiding met uitstekende schriftelijke vaardigheden? Heb je een basiskennis van: HTML en Excel? Kan je commercieel denken en ben je resultaatgericht? Kan je zelfstandig en nauwkeurig werken? En ben je ambitieus? Dan hebben we een leuke full time job voor je!

Wij bieden:

Binnen ons bedrijf van in totaal 70 mensen (winkels, klantenservice en webbeheer), bieden wij jou een jong team van 10 mensen die online met onze webshops bezig is. Er wordt regelmatig iets gezelligs met elkaar gedaan. Iedereen heeft een eigen specialisatie binnen het totaal, waarvoor je zelf de verantwoording draagt. Je mag heel veel leren en eigen initiatief en inbreng worden zeer op prijs gesteld. We zitten in een dynamische markt waarin elke actie kan zorgen voor transactie. Zie jij dit als een uitdaging? Dan horen we graag van je.

Interesse? 

Stuur je motivatie inclusief foto en CV naar Simone@PlatteTV.nl.
Wij horen graag van je!

Solliciteren

Vacature delen: 

Vacature doorsturen


Onze locaties

Utrecht Locatie

Utrecht

Breda Locatie

Breda

Arnhem Locatie

Arnhem

Doetinchem Locatie

Doetinchem

Nijmegen Locatie

Nijmegen

Doesburg Locatie

Doesburg

"Werken bij PlatteTV is echt een leuke ervaring. Je werkt in een informele sfeer en daarnaast is iedereen ook super gemotiveerd om te presteren."

Tessa, Orderdesk

Tessa Orderdesk

Maick Winkelmanager Arnhem

"Je krijgt veel vrijheid en, als je dat wilt, veel verantwoordelijkheid. Ik pak dan ook graag alle kansen aan."

Maick, Winkelmanager Arnhem

Bekijk alle vacatures

Vragen over de vacatures?

Neem contact op via Simone@PlatteTV.nl