U bevindt zich in:
Terug
  • Vacature Verkoper TV en Geluid

Vacature Verkoper TV en Geluid

Wij zijn op zoek naar jou!


 (Top) Verkoper TV en Geluid  

  

Wie zijn wij?

PlatteTV.nl verkoopt al meer dan 14 jaar online alle topmerken televisies en geluid. We zijn al meer dan 50 jaar actief in de Retail. Met onze fysieke winkels zijn we gevestigd in Amsterdam, Arnhem, Breda, Doesburg, Doetinchem, Eindhoven, Nijmegen en Utrecht.

Wij vragen:

Vind jij het verkoopvak ook zo'n geweldig vak? Vind je televisie en geluid en alle ontwikkelingen daarin ook super om te volgen? Maak jij makkelijk een klik met mensen en vind je het oprecht leuk om het onze klanten naar hun zin te maken? Dan hebben we een leuke uitdaging voor je als topverkoper bij PlatteTV.nl!

Wij zoeken:

Voor onze winkels zoeken wij een vlotte topverkoper die uitstekende resultaten weet te behalen door oprecht contact met onze klant, door enthousiasme en door zijn/ haar commerciële vaardigheden.

Het betreft een full time baan met werktijden van 9.30-18. Koopavond tot 21 uur. Ook word je in overleg ingepland op zaterdag en/of zondag (12-17 uur). Uiteraard ben je dan een andere dag in de week vrij en is de planning weken van tevoren bekend. Het betreft een full time job.

 

Wij bieden:

Een jonge en dynamische werkomgeving met een fantastisch product dat tot de verbeelding spreekt! Een commercieel team van 4-6 collega's die elkaar inspireren en motiveren om het uiterste uit de verkoopprestaties te halen, maar die het ook leuk vinden om samen wat gezelligs te doen.

Verder bieden wij de mogelijkheid om ongelooflijk veel te leren en je zelf te ontwikkelen. Onze organisatie is bij uitstek geschikt om door te groeien! Je zal niet de eerste zijn die doorgroeit van verkoper naar filiaalleider, sales manager of een andere verantwoordelijkheid binnen onze club van 70 mensen.

 

Interesse? 

Voldoe je aan de wensen van deze vacature? Laat ons weten wat jouw kennis en ervaring is met installeren en wat jouw affiniteit is met ons product. Je krijgt spoedig een reactie!

SolliciterenOnze locaties

Op dit moment hebben wij acht winkels door heel Nederland! Het kantoor voor de webshop bevindt zich op locatie Arnhem. Ons logistiek centrum bevindt zich in Doetinchem.


Bezoek onze winkel in Amsterdam!Bezoek onze winkel in Arnhem!Bezoek onze winkel in Breda!
AmsterdamArnhemBreda
Bezoek onze winkel in Doesburg!Bezoek onze winkel in Doetinchem!Bezoek onze winkel in Eindhoven!
DoesburgDoetinchemEindhoven
Bezoek onze winkel in Nijmegen!Bezoek onze winkel in Utrecht!
NijmegenUtrecht

 

Bekijk alle vacatures

Vragen over de vacatures?

Neem contact op via Simone@PlatteTV.nl