TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Terug
  • Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren

14 Dagen bedenktijd

Bij PlatteTV kunt u een artikel binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. De koop kan dan herroepen worden. Producten die beschadigd zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Indien het product door gebruik in waarde is verminderd, heeft PlatteTV recht op een vergoeding voor deze waardevermindering.

Voordat u een artikel retour zendt, moet u in het bezit zijn van een retournummer. U kunt een retournummer aanvragen bij onze klantenservice.

Let op: u dient de doos van uw aankoop minimaal twee weken te bewaren voor het geval uw aankoop niet naar wens is of er eventuele defecten optreden.

 

Procedure ruilen en retourneren

Wilt u een artikel retourneren binnen de 14 dagen van het herroepingsrecht? Dan vragen wij u de volgende procedure aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen.

Meld bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek. Na ontvangst van uw zending stuurt PlatteTV een ontvangstbevestiging via e-mail. Wij ruilen het artikel om of storten het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen terug.

Het terugsturen van een artikel bij ontbinding van de overeenkomst op basis van het herroepingsrecht is voor u geheel kosteloos.

 

Terug naar klantenservice