U bevindt zich in:
Terug
  • LG OLED W8 & W7 Wallpaper

LG OLED W8 & W7 Wallpaper

BEWONDER DE LG OLED WALLPAPER TV  BIJ PLATTETV.NL

Wallpaper W8                                                           Wallpaper W7LG OLED Wallpaper W8LG OLED Wallpaper W7WALLPAPER OLED  TV

De LG Wallpaper OLED TV is bij ons te bewonderen in onze winkels in Utrecht, Arnhem en Breda. Deze bijzondere OLED TV is verkrijgbaar in 65 inch en 77 inch. Ga voor de OLED65W7 of OLED77W7 uit 2017 of kies voor de nieuwe OLED65W8 of OLED77W8 uit 2018! Onze specialisten staan voor u klaar met een kopje koffie. Nu vragen over dé LG OLED TV? Stel ze dan in onze LiveChat, per e-mail of bel ons op 026 - 84 54 658. 

LG Wallpaper OLED TV  LG - Erkend Installateur Wallpaper

PLATTETV.NL  ALS ERKEND INSTALLEUR

Wij zijn één van de geselecteerde dealers die dit prachtige toestel mogen aanbieden. Onze TV-specialisten zijn in het bezit van het certificaat 'Erkend Installateur LG Signature OLED TV'. Dat betekent dat al onze specialisten een training hebben gevolgd waardoor zij geschikt zijn om deze delicate TV bij u thuis op te hangen. 
ALLES OVER DE LG OLED WALLPAPER

De Wallpaper OLED TV van LG onderscheidt zich dankzij het unieke design en de unieke montage. De OLED TV is maar 2,57 millimeter dik en wordt met een magneetsysteem aan de muur bevestigd. Waar zit alle elektronica van de LG Wallpaper dan? Deze zit verwerkt in een basis die óók dient als soundbar met Dolby Atmos!

Kenmerken

  • Wallpaper OLED TV
  • Met soundbar
  • Ultra HD resolutie
  • Smart TV met WebOS 3.5
  • Muurbevesting d.m.v. magneetsysteem
  • Inruilprijs op uw oude TV
 
LG OLED W8 2018 vs. LG OLED W7 2017
Wat is nou het verschil tussen de W8 en de W7? De twee modellen zijn nagenoeg identiek, naast het verschil in bouwjaar, is het enige noemenswaardige verschil dat de W8 voorzien is van een α9-processor.
 
α9-processor
De α9 Intelligent Processor zorgt voor een zeer helder beeld, met veel details, meer diepte en levensechte kleuren. Beeldruis wordt twee keer zo snel verminderd dan bij conventionele TV's. Ook kan de α9-processor met HFR (High Frame Rate) beelden weergeven van 120 frames per seconde, hierdoor blijft het beeld vloeiend, zelfs bij super snelle bewegingen. 
OLED W8 - A9-processorLG OLED W8 - HFR
  

  
Dé OLED TV

De OLED Wallpaper Signature TV is ontdaan van alle elementen die u kunnen afleiden van de ultieme kijk- en luisterervaring. Deze OLED TV wordt plat aan de muur bevestigd met magneten en is zo dun dat het zelfs geen spoor van een schaduw achterlaat! De aansluitingen zitten verwerkt in de soundbar die ook Dolby Atmos ondersteunt.

LG - Perfecte prestaties met de Wallpaper

LG OLED W8 & W7 - Perfect contrast

Zelfoplichtende pixels


De pixels in het scherm van LG OLED Wallpaper zijn zelfoplichtend. Dat betekent dat ze ook individueel, per pixel dus, uitgezet kunnen worden. Hierdoor wordt zwart perfect weergegeven en worden details in de donkerste scènes levendig en duidelijk. Door de zelfoplichtende pixels onstaat er een oneindig contrast en daarin komen de mooiste kleuren tot leven!


LG OLED voor ieder interieur

De Wallpaper TV is ontworpen voor ieder interieur. De TV is maar 2,57 mm dik. Daarnaast zorgt LG voor een consistent contrast vanuit iedere kijkhoek. Geniet van de beste beeldkwaliteit ongeacht uw positie ten op zichte van de TV.

LG OLED TV - Perfect Design

Dolby Atmos & Dolby Vision

Dolby Atmos & Dolby Vision

Uitmuntende beeldkwaliteit en rijk geluid! Met ondersteuning voor HDR Dolby Vision en Dolby Atmos is LG OLED TV de eerste in zijn soort. Ervaar een bioscoopomgeving in het comfort van uw eigen huis! Daarnaast wordt OLED TV aanbevolen door Netflix.