Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd

Kieskeurig.nl 9,3
Tweakers 4 sterren
Trustpilot 4 sterren

LAATSTE REVIEWS

Door: Mevr. Monique Slot

Geplaatst op: 18-02-2018

Review met 5 sterretjes

Super winkel met Super service

Door: Dhr. Ed

Geplaatst op: 18-02-2018

Review met 5 sterretjes

Prettig geholpen

Door: Dhr. Chris

Geplaatst op: 18-02-2018

Review met 5 sterretjes

Goede service in de winkel

Bekijk alle reviews

OLED W7 Wallpaper

BEWONDER DE LG WALLPAPER TV BIJ PLATTETV.NL - DÉ LG OLED TV VAN 2017

LG OLED Wallpaper W7

WALLPAPER OLED TV

De LG Wallpaper OLED TV is bij ons te bewonderen in onze winkels in Utrecht, Arnhem en Breda. Deze bijzondere OLED TV is verkrijgbaar in 65 inch en 77 inch. Onze specialisten staan voor u klaar met een kopje koffie. Nu vragen over dé LG OLED TV van 2017? Stel ze dan in onze LiveChat, per e-mail of bel ons op 026 - 84 54 658. 

LG Wallpaper OLED TV  LG - Erkend Installateur Wallpaper

PLATTETV.NL ERKEND INSTALLATEUR

Wij zijn één van de geselecteerde dealers die dit prachtige toestel mogen aanbieden. Onze TV-specialisten zijn in het bezit van het certificaat Erkend Installateur LG Signature OLED TV. Dat betekent dat al onze specialisten een training hebben gevolgd waardoor zij nu geschikt zijn om deze delicate TV bij u thuis op te hangen. ALLES OVER DE LG WALLPAPER OLED TV

Deze wallpaper OLED TV van LG onderscheidt zich dankzij het unieke design en de unieke montage. De OLED TV is maar 2,57 millimeter dik en wordt met een magneetsysteem aan de muur bevestigd. Waar zit alle elektronica van de W7 dan? Deze zit verwerkt in een basis die óók dient als soundbar met Dolby Atmos!

 

Kenmerken

 

  • Wallpaper OLED TV
  • Met soundsysteem
  • Ultra HD resolutie
  • Smart TV met WebOS 3.5
  • Muurbevesting d.m.v. magneetsysteem
  • Inruilprijs op uw oude TV


Dé OLED TV van 2017

De OLED W7 Signature TV is ontdaan van alle elementen die je kunnen afleiden van de ultieme kijk- en luisterervaring. De W7 wordt plat aan de muur bevestigd met magneten en is zo dun dat het zelfs geen spoor van een schaduw achterlaat! De aansluitingen zitten verwerkt in de soundbar die ook Dolby Atmos ondersteunt.

LG - Perfecte prestaties met de Wallpaper

LG OLED W7 - Perfect contrastZelfoplichtende pixels

De pixels in een scherm van LG OLED Wallpaper zijn zelfoplichtend. Dat betekent dat ze ook individueel, per pixel dus, uitgezet kunnen worden. Hierdoor wordt zwart perfect weergegeven en worden details in de donkerste scènes levendig en duidelijk. Door de zelfoplichtende pixels onstaat er een oneindig contrast en daarin komen de mooiste kleuren tot leven!

 


LG OLED voor ieder interieur

De Wallpaper TV is ontworpen voor ieder interieur. De TV is maar 2,57 mm dik. Daarnaast zorgt LG voor een consistent contrast vanuit iedere kijkhoek. Geniet van de beste beeldkwaliteit ongeacht je positie ten op zichte van de TV. 

LG OLED TV - Perfect Design

Dolby Atmos & Dolby Vision


Dolby Atmos & Dolby Vision

Uitmuntende beeldkwaliteit en rijk geluid. met ondersteuning voor HDR Dolby Vision en Dolby Atmos is LG OLED TV de eerste in zijn soort. Ervaar een bioscoopomgeving in het comfort van uw eigen huis! Daarnaast wordt OLED TV aanbevolen door Netflix.