TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen op afspraak
U bevindt zich in:
Terug
  • Hoe werkt Sonos? - Learning Center

Hoe werkt Sonos? - Learning Center

Sonos Multiroom

Wat is Sonos?

Sonos is één van de populairste audio en HiFi merken van het moment. Het slimme systeem van draadloze HiFi-speakers en audio-componenten is uiterst geschikt om uw TV-geluid enorm op te waarderen én om muziek door uw hele huis te luisteren. Sonos brengt uw digitale muziekverzameling en duizenden andere nummers samen in één gratis app die u vanaf uw smartphone of tablet bedient. Speel in elke kamer wat u wilt horen, perfect synchroon, zonder verspringingen, vertragingen of storingen.


 

Een speaker voor in elke kamer

Uw slaapkamer, woonkamer of keuken. De draadloze speakers van Sonos zijn speciaal ontworpen om bij elke ruimte in uw huis te passen. Van de compacte PLAY:1 tot en met de TV compatibele PLAYBAR of PLAYBASE, de Sonos producten vullen elke kamer met glashelder HiFi-geluid op elk volume. 

 
Sonos

Ga voor draadloos

Installeer Sonos met één druk op de knop. De unieke technologie van Sonos zet uw hele audio-systeem op een zelfstandig draadloos netwerk, alleen voor uw muziek en TV. Koppel alles aan elkaar zonder gebruik van kabels in verschillende kamers of creëer een 5.1 home cinema opstelling. Simpel, opgeruimd en ongeëvenaard.

 

Bedien elke kamer met de app

Met de Sonos Controller App kunt u door muziek bladeren en muziek afspelen vanaf elk apparaat. Gebruik uw smartphone, tablet of computer om naar elke kamer een andere song te streamen, kamers te groeperen of overal dezelfde beat af te spelen. De keuze is geheel aan u.

 
Sonos AppDraadloos
 
 

Ervaar Sonos zelf

Ontdek sublieme geluidskwaliteit in een strak en modern design. Sonos is een kwalitatief hoogstaand systeem en zeer eenvoudig te installeren. Begin simpelweg met een Sonos PLAY:1 of Playbar en breidt gemakkelijk uit naar een complete (home cinema) set. Ervaar Sonos zelf in één van onze winkels of bekijk alle Sonos

Bekijk alle Sonos producten
 

Sonos 100 Dagen Geld Terug GarantieSonos Producten:

PlaybarSub ZwartSub Wit
Sonos PlaybarSonos Sub ZwartSonos Sub Wit


Play1Play1Play3Play3
Sonos Play 1 ZwartSonos Play 1 WitSonos Play 3 ZwartSonos Play 3 Wit
Vernieuwde Play 5Vernieuwde Play 5Bekijk alle Sonos
Sonos Play 5 ZwartSonos Play 5 Wit


Heeft u nog vragen? 

U kunt elke dag van de week bij onze klantenservice terecht! Meer weten over TV's en Audio? Benieuwd naar hoeveel inruilkorting u krijgt? Wij helpen u heel graag verder! Natuurlijk bent u ook welkom in één van onze winkels.
 

KLANTENSERVICE:

Chat live met ons!Vul het formulier in!
Whatsapp met ons!Bel ons op 026 - 84 54 658