Dé tv-winkel van Nederland

  • 12 winkels van c.a. 1000m2

  • Installatie & montage

  • Gratis bezorgd

  • Klantbeoordeling 9.5 / 10

FlareConnect

Muziek door het hele huis

FlareConnect maakt nieuwe manieren van muziek luisteren mogelijk. Deze multiroom techniek zorgt ervoor dat luidsprekers en andere audioapparatuur draadloos met elkaar verbonden worden. Speel muziek af over meerdere speakers die door je hele huis verspreid staan. Luister naar hetzelfde nummer in elke kamer of luister je favoriete Spotify afspeellijst in de keuken terwijl je partner in de woonkamer schakelt van een film naar de radio. 

FlareConnect

Gemakkelijk bedienen en streamen

Je vindt FlareConnect in verschillende apparaten zoals receivers, speakers en home cinema sets. Bedien alle verbonden apparatuur met één eenvoudige app en stream draadloos muziek vanaf je smartphone, tablet of pc. Pauzeer de muziek, skip naar het volgende nummer of zet het volume wat zachter en geniet van optimaal draadloos bedieningsgemak voor alle verbonden apparatuur door het hele huis.

Meer nuttige features

FlareConnect (voorheen FireConnect) beschikt over verschillende nuttige features naast audio streamen. De multiroom standaard maakt het mogelijk om ook video te delen met verbonden apparaten. Daarnaast kan er tot 7.1 kanaals audio worden gestreamd en high resolution audio worden afgespeeld. Ook is het mogelijk om alle ingangen op aangesloten apparaten met elkaar te delen. Sluit bijvoorbeeld de platenspeler aan op de receiver in de woonkamer en speel de muziek af op de speaker in de slaapkamer. De beschikbaarheid van de features kan verschillen per producttype. 

FlareConnect Modellen

BlackFire, het bedrijf achter FlareConnect, geeft je de vrijheid om verschillende merken die FlareConnect gebruiken met elkaar te verbinden. Momenteel zijn Onkyo en Pioneer de twee grootste merken die deze multiroom standaard gebruiken. Wil je weten of de receiver, speaker of home cinema set die jij op het oog hebt over FlareConnect beschikt? Neem dan contact met ons op via chat, mail, WhatsApp of telefoon of kom langs in één van onze winkels om de mogelijkheden van FlareConnect zelf te ervaren. Onze specialisten staan klaar om je een demonstratie te geven.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Mis geen acties, nieuws en voordeel

Volg ons via social

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
KiesKeurig
9.5
57.094 klantreviews
Tweakers
163 klantreviews
Ideal
Bancontact
Mastercard
VISA
PostNL
QSHOPS keurmerk

Copyright © 2002 - 2024. New Retail Company B.V.

* Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.