TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Afhalen in 10 winkels
U bevindt zich in:
Terug
 • Denon HEOS Multiroom - Learning Center

Denon HEOS Multiroom - Learning Center

HEOS by Denon - Multiroom Systeem

Denon HEOS draadloos multiroom muzieksysteem

 

Draadloos geluid in elke kamer

Met het Denon HEOS multiroom systeem streamt u eenvoudig uw favoriete muziek vanaf uw smartphone, tablet of laptop. Plaats in elke kamer een HEOS speaker en luister altijd en overal in huis naar muziek in hoge geluidskwaliteit. De HEOS serie bestaat uit meerdere modellen met elk een eigen specialiteit. Koppel elk HEOS product met elkaar om een naadloze multiroom ervaring te creëren.

    Bekijk


 

Bedien met de HEOS-app

HEOS is te bedienen via de HEOS-app. De app is binnen een paar aanrakingen geïnstalleerd en laat de gebruiker precies bepalen welke muziek wanneer en waar te horen is. Het systeem is altijd intuïtief en eenvoudig aan te sturen. Stream en luister eenvoudig naar uw favoriete diensten als Spotify, Deezer en TuneIn.

 


 

Denon HEOS Bluetooth en Hi-Res Audio

De Denon HEOS speakers zijn naast ingebouwde Wifi voorzien van Bluetooth functionaliteit om nog makkelijker muziek te streamen. Daarnaast zijn ze uitgerust met de mogelijkheid om hoge resolutie audio af te spelen. Voor nog meer afspeelmogelijkheden zijn ook AUX- en USB-aansluitingen te vinden op elke speaker. Alle speakers zijn in zwart of wit verkrijgbaar en kunnen muziek streamen vanaf de smartphone, usb-stick of NAS.

 

 

Denon HEOS speakers

De compacte HEOS 1 is draagbaar, vochtbestendig en geeft een verrassend vol geluid. De HEOS 3 is is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen met stereoweergave. De krachtige HEOS 5 biedt onder andere vier Class D-versterkers en twee tweeters. De HEOS 7 is het paradepaardje van Denon en beschikt over vijf versterkers inclusief een koptelefooningang. 


Denon HEOS 1 HS2 ZwartDenon HEOS 1 HS2 WitDenon HEOS 3 HS2 ZwartDenon HEOS 3 HS2 Wit
HEOS 1 HS2 ZwartHEOS 1 HS2 WitHEOS 3 HS2 ZwartHEOS 3 HS2 Wit
Denon HEOS 5 HS2 zwartDenon HEOS 5 HS2 WitDenon HEOS 7 HS2 ZwartDenon HEOS 7 HS2 Wit
HEOS 5 HS2 ZwartHEOS 5 HS2 WitHEOS 7 HS2 ZwartHEOS 7 HS2 Wit
Denon HEOS Home CinemaDenon HEOS AMP HS2Denon HEOS ExtendDenon HEOS Link HS2
HEOS Home CinemaHEOS AMP HS2HEOS ExtendHEOS Link HS2
Denon HEOS Go Pack ZwartDenon HEOS Go Pack WitDenon HEOS 1 + Go Pack ZwartDenon HEOS 1 Wit + Go Pack Wit
HEOS Go Pack ZwartHEOS Go Pack WitHEOS 1+ Go Pack ZwartHEOS 1+ Go Pack Wit
Denon HEOS DriveDenon HEOS AVRDenon HEOS BarDenon HEOS Subwoofer
HEOS DriveDenon HEOS AVRDenon HEOS BarDenon HEOS Subwoofer

 

 

Denon HEOS thuisbioscoop

Voor fantastisch TV-geluid zijn de HEOS Home Cinema, HEOS AVR, HEOS Bar en de HEOS Subwoofer ontwikkeld. De HEOS Home Cinema bestaat uit een draadloze soundbar en subwoofer. Deze set verbeterd het tv-geluid aanzienlijk. De HEOS AVR, Bar en Subwoofer zijn de nieuwste aanwinsten van Denon en maken een ware draadloze 5.1 home cinema beleving mogelijk. Elk systeem is compleet draadloos te combineren en bedienen met alle andere Denon HEOS modellen. Creëer gemakkelijk uw eigen multiroom luisterervaring.

HEOS Home Cinema Soundbar Kieskeurig

Best Reviewed Kieskeurig

De HEOS Home Cinema heeft de EISA award Best Product 2015 - 2016 gewonnen. Volgens de EISA is de HEOS in staat een verrassend diepe bass te produceren, met goed ingeschatte middenhoge tonen en een energie die de ruimte vult - de perfecte manier om bruisend geluid door uw hele huis te verspreiden.


    

   Bekijk het hele HEOS by Denon assortiment.

   Ervaar de kwaliteit en eenvoud van Denon HEOS zelf. Kom langs in onze winkels. Onze specialisten staan klaar om u een demonstratie te geven.

   Heeft u vragen? Neem contact met ons op:

   Chat live met ons!Vul het formulier in!
   Whatsapp met ons!Bel ons op 026 - 84 54 658