TIP! Advies én korting van 100 specialisten | Winkelen zonder afspraak
U bevindt zich in:
Terug

Betaalmethoden

Bij PlatteTV kunt u uw bestelling op verschillende manieren betalen. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, kunt u kiezen voor één van de volgende betaalmethoden:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via een mobiele app of via uw desktop in de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is snel, simpel en veilig.

Kies uw betaalmethode

Vooruitbetaling

Wanneer u voor vooruitbetaling kiest, maakt u het verschuldigde bedrag handmatig over naar de bankrekening van PlatteTV. Dit doet u onder vermelding van uw ordernummer. Zodra wij het bedrag ontvangen, wordt uw product verstuurd, mits op voorraad. Houd rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen. Wilt u niet zo lang wachten? Overweeg dan iDEAL. Bij iDEAL weten wij direct of de betaling is goedgekeurd, waardoor u geen rekening hoeft te houden met de overboektijd.

Bankgegevens:
PlatteTV.nl
ING bank: NL 73 ING B 0665 919808
onder vermelding van uw ordernummer

Voor betalingen vanuit België:
ING bank: 66 59 19 808
IBAN: NL 73 ING B 0665 919808
BIC: INGBNL2A

Creditcard

Bij een aantal door ons geselecteerde modellen kunt u met creditcard betalen. Dit doet u via een SSL-beveiligde server. Zodra wij uw Mastercard of Visa creditcardgegevens gecontroleerd hebben, sturen wij de bestelling naar u op. 

Wij verwerken uw betaling direct wanneer u de bestelling plaatst. Het bedrag wordt rechtstreeks van uw bankrekening afgeschreven.

Bancontact (MisterCash)

Bancontact, voorheen Mister Cash, is de bekendste online betaalmethode in België. Bancontact is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL. U betaalt via een mobiele app of via uw desktop in de internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Rembours

Betaling onder rembours is veilig en snel: u betaalt uw bestelling contant en gepast aan de postbode/bezorgdienst op het moment dat deze aan u afgeleverd wordt. Voor remboursbetalingen brengt PlatteTV € 9,99 in rekening. De kosten worden aan uw bestelling toegevoegd nadat u bij het afronden van uw bestelling voor 'rembours' kiest.

Bent u niet thuis of heeft u geen gepast geld in huis? U kunt uw bestelling nog binnen drie weken met PIN betalen op een afhaalpunt van PostNL. Let op: dit geldt alleen voor PostNL pakketten. Voor grote pakketten wordt een aparte afspraak gemaakt met de transporteur.

Afhalen

U kunt uw bestelling natuurlijk ook afhalen in één van onze winkels. Dit kunt u aangeven bij het aanmaken van uw order. Nadat u een e-mail of telefonisch bericht heeft ontvangen dat uw bestelling voor u klaar ligt, kunt u uw bestelling afhalen. U kunt in onze winkels contant, met pin en met creditcard betalen. Vindt uw dichtstbijzijnde winkel met openingstijden hier.

Terug naar klantenservice