Dé tv-winkel van Nederland

  • 12 winkels van c.a. 1000m2

  • Installatie & montage

  • Gratis bezorgd

  • Klantbeoordeling 9.5 / 10

De nieuwste Samsung techniek

Ambient Mode22

Alle Samsung QLED tv's vanaf 2018 zijn voorzien van de Ambient Mode. Dankzij de Ambient Mode is de tv mooi, zelfs als hij uit staat. De Ambient Mode transformeert jouw televisie in een eigentijds scherm dat zich perfect integreert in jouw woonkamer. Het zwarte vlak in jouw woning is verleden tijd!

Dit is Ambient Mode

  • Ambient Mode toont kunst, foto's of informatie, zoals het weerbericht

  • Het scherm past zich aan, aan de kleur van jouw muur of zelfs aan jouw behang

  • Het beeld regelt zelf de helderheid én kan zichzelf uitschakelen

  • Ambient Mode is energie zuinig

Samsung QLED met Ambient Mode is verkrijgbaar in verschillende groottes. Natuurlijk hebben wij alle QLED tv's met Ambient Mode in onze winkels staan. Voor vragen kunt u bij ons terecht in de LiveChat.

De Ambient mode biedt vier verschillende functies

1. Deco; kies voor 'deco' als je de televisie als kunstkader wenst te gebruiken. Met stijlvolle beelden van designers verander je het zwarte scherm in een kunstobject.

2. Info; het scherm toont je verscheidene informatie, zoals het weerbericht, buitentemperatuur of de laatste nieuws-updates.

3. Foto; met de foto-modus wordt jouw televisie een fantastisch fotokader. Creëer een actieve fotowand met foto's van jouw Smartphone of uit de Samsung Cloud. 

4. Muziek; het is ook mogelijk muziek op de achtergrond aan te zetten. Dit kun je eenvoudig doen door een spraakopdracht te geven of met jouw Smartphone via Bluetooth verbinding te maken. 

4 functies van Ambient Mode

Ambient Mode

Het scherm dezelfde kleur als jouw muur

Een effen kleur, gestreept of bloemetjes behang? Het scherm past zich aan, aan jouw muur! Maak met behulp van de Smarthings app een foto van de muur, en de tv simuleert jouw muur als achtergrond! Zo lijkt de informatie op de muur te zweven en is het alsof je door de tv heen kijkt. 

Ambient Mode

Slim beeld

Ambient Mode gebruikt de ingebouwde omgevingslichtsensor om het beeld aan te passen. Op een zonnige dag is het beeld helderder en 's avonds bij sfeerlicht is het beeld veel zachter. Ook weet Ambient Mode ook hoe hij zichzelf uit moet schakelen. Wordt het donker in de kamer, dan schakelt hij zichzelf uit na een bepaalde tijd, die je zelf in kunt stellen.

Ambient Mode

Energiezuinig

Samsung heeft ervoor gezorgd dat de Ambient Mode erg energievriendelijk is. Dankzij de omgevingslichtsensor verbruikt hij nauwelijks energie.

Wellicht ook interessant: Samsung The Frame tv

Ook met Samsung The Frame tover je jouw zwarte beeldscherm om in een kunstwerk. Ontdek meer over deze fantastische Samsung tv.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Mis geen acties, nieuws en voordeel

Volg ons via social

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
KiesKeurig
9.5
57.094 klantreviews
Tweakers
163 klantreviews
Ideal
Bancontact
Mastercard
VISA
PostNL
QSHOPS keurmerk

Copyright © 2002 - 2024. New Retail Company B.V.

* Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.