Dé tv-winkel van Nederland

  • 12 winkels van c.a. 1000m2

  • Installatie & montage

  • Gratis bezorgd

  • Klantbeoordeling 9.5 / 10

8K Ultra HD

8K Ultra HD staat voor de scherpte van het beeld, oftewel de resolutie. Dit betekent het aantal horizontale en verticale pixels van een beeld. 4K heeft 3.840 x 2.160 pixels, 8K bevat vier keer zoveel pixels, namelijk 7.680 x 4.320 pixels. Het 'oude' Full HD bevat 1920 x 1080 pixels, 8K is dus 16 keer zo scherp als Full HD! Dit zorgt voor nog meer diepte en detail, het beeld is levensecht!

8K Ultra HD

De voordelen van 8K Ultra HD

  • Vier keer scherper dan 4K UHD
  • Nog meer diepte en details
  • Intense kleuren
  • Hoge helderheid 
  • Sterk contrast

Voor vragen kun je bij ons terecht in de LiveChat of kom gerust langs in één van onze winkels

8K Ultra HD

8K UHD tv op de markt

De term 8K Ultra HD tv zien we steeds vaker voorbij komen. Grote merken zijn volop aan het ontwikkelen op dit gebied.

Samsung heeft als eerste een 8K tv op de Europese markt gebracht voor consumenten en inmiddels zijn vele merken hen gevolgd. De 8K UHD tv is beschikbaar in verschillende inchmaten, van kleinere modellen tot XXL tv's.

Samsung 8K tv

8K Ultra HD

Perfect reality

8k heeft 4x meer pixels dan 4K. Dit zorgt voor nog meer diepte en de kleinste details worden zichtbaar, zodat het lijkt alsof je uit een raam kijkt. Daarnaast wordt 8K vaak gecombineerd met OLED of QLED, wat zorgt voor de meest intense kleuren en zwarttinten. Een hoge helderheid, sterk contrast en ruime kijkhoek staan garant voor geweldig beeld onder alle lichtomstandigheden.

8K Ultra HD

8K Ultra HD

De stijlvolle oplossing

De televisie staat centraal in de woonkamer en moet dan ook perfect integreren in jouw levensstijl en interieur. Dankzij Ambient Mode transformeer je jouw televisie in een eigentijds scherm. Een prachtig design, dat vanuit elke hoek kan bekoren is dan ook een vereiste. De bijna onzichtbare verbinding tussen de televisie en de randapparatuur garandeert een nette opstelling en geeft je een ongeziene flexibiliteit bij het inrichten van jouw woonkamer.

Ambient mode

8K Ultra HD

De perfecte Smart tv

Ontdek een wereld vol entertainment! Geniet bijvoorbeeld van jouw favoriete films en series via Netflix of luister naar jouw favoriete muziek via YouTube. Met 8K beeldkwaliteit tover jij je series en films om naar een nog betovender spektakel!

LG 8K Ultra HD

Wellicht ook interessant: Wat is een Smart tv?

Een Smart tv is een tv die je kunt verbinden met het internet, waardoor je toegang krijgt tot allerlei apps, games en kunt surfen op het internet. In dit artikel lees je over alle voordelen van een Smart tv.

Wellicht ook interessant: Samsung QLED Ambient Mode

Niet alleen met Samsung The Frame, maar ook met Ambient Mode van Samsung, tover je jouw zwarte beeldscherm om in een kunstwerk. Alle Samsung QLED tv's vanaf 2018 zijn voorzien van Ambient Mode. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Mis geen acties, nieuws en voordeel

Volg ons via social

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
KiesKeurig
9.5
57.094 klantreviews
Tweakers
163 klantreviews
Ideal
Bancontact
Mastercard
VISA
PostNL
QSHOPS keurmerk

Copyright © 2002 - 2024. New Retail Company B.V.

* Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.