Black Friday aanbiedingen

De producten in deze categorie zijn Black Friday actieproducten. Dit houdt in dat er een actie of korting op het product geldt, zoals een cashbackactie of een directe korting. Wat de actie precies inhoudt, lees je in de actievoorwaarden. Wees er snel bij, want de actie is tijdelijk!

Black Friday 2021 laat helaas nog even op zich wachten, maar zodra onze aanbiedingen beschikbaar zijn, vind je ze op deze pagina terug. Lees in de tussentijd rustig na wat Black Friday precies inhoudt bij PlatteTV en wat je kunt verwachten.

Black Friday bij PlatteTV
Op Black Friday profiteer je bij PlatteTV van extreme kortingen op TV en audioproducten. Denk hierbij onder andere aan soundbars, 22 tot 88 inch TV’s, OLED TV’s, QLED TV’s, draadloze speakers: alles is dit weekend mogelijk! Black Friday vindt in 2021 plaats op vrijdag 26 november.

Wanneer begint Black Friday en hoe lang duurt het?
Hoewel de naam Black Friday een duidelijke dag definieert, is de afgelopen jaren gebleken dat de acties in de praktijk soms al eerder beginnen en langer doorlopen. Wil je precies weten wanneer wij met de Black Friday acties starten? Houd onze website dan goed in de gaten!

Mis geen Black Friday Deals!
Houd deze pagina en onze Social Media kanalen goed in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze Black Friday 2021 deals en aanbiedingen. Je ontvangt dan ook nieuws over andere lopende acties!

Geen resultaat

Er zijn geen producten in deze categorie gevonden

Hulp nodig? We staan voor je klaar!

Onze klantenservice is geopend tot 21:00

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Mis geen acties, nieuws en voordeel

Volg ons via social

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
KiesKeurig
9.5
17.068 klantreviews
Tweakers
2.254 klantenreviews
Trustpilot
4.605 klantenreviews
Ideal
Bancontact
Mastercard
VISA
PostNL

Copyright © 2002 - 2021. New Retail Company B.V.

* Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.