Dé tv-winkel van Nederland

  • 12 winkels van c.a. 1000m2

  • Installatie & montage

  • Gratis bezorgd

  • Klantbeoordeling 9.5 / 10

Musthave Smart TV Apps

De populairste apps voor jouw Smart TV

Dankzij de komst van Smart Technology is de televisie een ware entertainmenthub geworden. Met de juiste apps geniet je op het grote televisiescherm niet alleen van films en televisieseries, maar ook van bijvoorbeeld muziek, games en het nieuws. Met de juiste apps haal je nog meer uit jouw Smart TV en past je hem aan aan jouw eigen interesses en voorkeuren. Op deze pagina lees je meer over de Musthave Smart TV apps van dit moment.  

smart tv plattetv

Streamingsdiensten

We willen niet langer afhankelijk zijn van de programmering op TV, maar zelf bepalen wanneer wij naar een film of serie kijken. Live televisiekijken heeft plaatsgemaakt voor on demand kijken via streamingsdiensten. Bij de meeste Smart TV’s zijn streamingsdiensten tegenwoordig zelfs onderdeel van de afstandsbediening!

Netflix

Netflix is nog altijd de populairste aanbieder, maar al lang niet meer de enige aanbieder. De afgelopen jaren zijn er steeds meer streamingsdiensten bijgekomen. Denk bijvoorbeeld aan Disney+, Apple TV, Amazon Prime, Google Play Films en HBO, maar ook aan Nederlandse diensten als Videoland, NL ZIET, uitzending gemist, NPO Start, RTL XL, Pathé Thuis en kijk. De diensten geven je de mogelijkheid om, al dan niet met abonnement, van jouw favoriete films en series te genieten op een moment dat voor jou uitkomt.

Streamingsdiensten waren al razend populair op smartphones, computers en tablets en dit is niet anders op Smart televisies. Om gebruik te maken van jouw gewenste streamingsdienst, download en installeer je de gewenste app eenvoudig in de app store.

YouTube

YouTube is één van de meest bekende gratis platformen om online video’s te bekijken op mobiele apparaten. En wat is er nou leuker dan deze video’s op een nog groter formaat te kunnen bekijken? De YouTube app op de Smart TV geeft je toegang tot jouw favoriete YouTube kanalen en miljarden video’s. Elke minuut wordt er voor meer dan 300 uur aan content geüpload op het platform. Zo heb je voorlopig nog wel iets om naar te kijken! 

Spotify

Voor de echte muziekliefhebbers, die de Smart TV ook voor andere doeleinden dan alleen televisiekijken willen gebruiken, is er de Spotify app. Met de Spotify app heb je de keuze uit miljoenen nummers en podcasts die je via jouw televisie af kunt spelen. Zo geniet je ook via jouw televisie, al dan niet in combinatie met een sound system, altijd optimaal van je favoriete muziek. 

Social media

Veel mensen maken gebruik van Social Media en checken hun accounts dagelijks. Met een Smart TV wordt dit nog makkelijker. Met Smart TV apps als Facebook, Twitter en Instagram kun je ook op jouw televisiescherm van deze mobiele content genieten. Zo kun je jouw favoriete foto’s, video’s en berichten op een groot scherm bekijken. 

NOS

Met de NOS app blijf je eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws. In de app vindt je onder andere livestreams, on demand nieuwsuitzendingen, video’s en weer- en verkeersinformatie. Zo blijf je op de hoogte.

Sport

Ben je een echte sportliefhebber? Er zijn veel verschillende sport gerelateerde apps beschikbaar waarmee je jouw Smart TV omtovert tot een ware sporthub. Met de apps kijk je live wedstrijden, kijk je wedstrijden terug en check je de laatste sportuitslagen. Kijk ongelimiteerd naar voetbalwedstrijden, bokswedstrijden, Formule 1 en nog veel meer!

Games

Met de Smart TV is het mogelijk om rechtstreeks via jouw televisie te gamen. Hiervoor heb je vaak geen aparte controller nodig, je bedient het spel met je afstandsbediening. In de appstore zie je welke games compatibel zijn met jouw Smart TV.

Skype

Videobellen wordt al veel gedaan met mobiele apparaten en desktop computers, maar wist je dat je dit ook via je Smart TV kunt doen wanneer deze over een webcam beschikt? Met de Skype app videochat je lekker vanaf de bank en ziet je jouw vrienden en familie levensgroot op het scherm. Zo is het net alsof ze echt op bezoek zijn!

Smart TV remote

De talloze functies van de Smart TV maken jouw leven gemakkelijker en leuker, maar wist je dat je ook de bediening van de televisie zelf gemakkelijker kunt maken? Veel Smart TV’s hebben een app waarmee je jouw smartphone om kunt toveren tot afstandsbediening. Zo wissel je eenvoudig van zender en scroll je eenvoudig door het eindeloze Netflix-aanbod. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken als je je afstandsbediening weer eens kwijt bent.

Smart TV bij PlatteTV

Natuurlijk hebben wij een groot aanbod aan Smart TV's in onze winkels. Voor vragen kun je bij ons terecht in de winkel of in de LiveChat.  

Netflix streamen

Gepubliceerd: 9 februari, 2021
Updated: 16 mei, 2023

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Mis geen acties, nieuws en voordeel

Volg ons via social

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
KiesKeurig
9.5
57.094 klantreviews
Tweakers
163 klantreviews
Ideal
Bancontact
Mastercard
VISA
PostNL
QSHOPS keurmerk

Copyright © 2002 - 2024. New Retail Company B.V.

* Alle vermelde prijzen zijn incl. BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.